Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Húú most látom, hogy jön a Wolves a BME egyetemi napokra 😊 Kikkel találkozhatok? Amúgy el van írva a nevetek, Wolfesnak 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt gondoltam, hogy kiegyenlitettebb mar a verseny.... beszamolo valahol van?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom a Wolves nyert 7-45-re!BruceAz akkor pont 38 ha jol szamolom...
több mint 14 éve
Úgy látom a Wolves nyert 7-45-re!
több mint 14 éve
Köszönjük a Tigersnek a mérkőzést !!Rettentő kemény és sportszerű csapat, remélem a döntőig menetelnek majd !
több mint 14 éve
A Wolves meccsről valami?Úgy tudom a félidőben 10-7 volt a Wolvesnak!
A Wolverines meccséről meg annyit, hogy nagyon jól nyomták a Tigerek! Nem tudtuk megnehezíteni a dolgukat. Sok sikert kívánok a nyíregyháziaknak a rájátszásban!
A sérülteknek meg gyógyulást mindkét oldalon!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Wolverines- Tigers7-66
több mint 14 éve
Kori
1 169
Kemény meccs volt, éppen hogy behúztuk. A Titans jövőre minden bizonnyal jóval több győzelmet szerez majd mint idén.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Köszi a Győr Juniornak a meccset! Sportszerű meccs volt, le a kalappal!
több mint 14 éve
tudu28
152
Az utóbbi időkben 1re jobban haldokolt a Titans de most, h látom ezt plusz, h milyen erős junior csapatuk van...le a kalappal
több mint 14 éve
NightBoY
616
Gratula a Gorilláknak és a Defensünknek. Sajnos mi ( offense ) ma nem nőttünk fel a feladathoz. Kifogás nincs, több edzés, több munka, és legközelebb végre pontokkal is megköszönhetjük a defensünknek, hogy 7 ponton tudnak tartani egy ilyen erős csapatot is ( ráadásul az a 7 pont is úgy esett, hogy egy punt után nem sikerült az elkapónak megszelidíteni a labdát, és így a Gorillák valahol a 15-20 yardról kapták meg a játékszert. ) Voltunk mi is a redzoneban, volt pár jó játékunk de sajnos ma nem jött össze!Titans 76
Jahh és legalább a honlapon szereplő "könnyed siker alapkövetelmény" nem ült 😀
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Gary
3
Igen, 7-0Sharks- Sparks 22-0, Gorillaz - Titans asszem 7-0Karesz19837???? 😮Farky
Gratulálok a Gorilláknak, kemény és rendkívül sportszerű csapat!
Titans#80
több mint 14 éve
Sharks- Sparks 22-0, Gorillaz - Titans asszem 7-0Karesz19837???? 😮
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sharks- Sparks 22-0, Gorillaz - Titans asszem 7-0
több mint 14 éve
még mindig semmi eredmény?
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Mai eredmények vki?
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
Szerintem meg nem 😊érdekelne a társaság véleménye:Szerintem ugyanúgy meg lesz a 38 pontos különbség a Wolves javára mint legutóbb.Harris
Meglesz az első Wolves vereség?88as
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
nem hiszem hogy Bruce rontott volna a csapata vagy saját megítélésén...BillsFan😀 😀 😀 😀 😀
A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 14 éve
ha már erről volt szó:Csak egy kérdés!
http://blogol.hu/comment.php?log=3413341Szobi22
Mi köze van annak bármihez is, hogy ki hány meccset játszott?
Ha valaki csak egy meccset is játszott már, ugyanazok a jogok és kötelességek vonatkoznak rá is, mint aki 125 mérkőzést játszott. Vagyis hát ennek így kéne lennie!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
érdekelne a társaság véleménye:Szerintem ugyanúgy meg lesz a 38 pontos különbség a Wolves javára mint legutóbb.
Meglesz az első Wolves vereség?88as
több mint 14 éve
nem hiszem hogy Bruce rontott volna a csapata vagy saját megítélésén...Nincs már itt mit beszélni! Jól mondta Sanyó, hogy fölösleges dolog. Az meg nem jó, ha mindketten a saját igazunkat védjük! Mert az nem vezet sehova!
lesz alkalmunk találkozni Miskolcon és az ott felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, a fehérsapkást keressétek 😉BillsFan
Jó játékvezetést kívánok! 😉
több mint 14 éve
nem hiszem hogy Bruce rontott volna a csapata vagy saját megítélésén...lesz alkalmunk találkozni Miskolcon és az ott felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok, a fehérsapkást keressétek 😉
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 14 éve
Szerintem nem lesz meg! Igaz az Eger ellen kicsit visszafogottabban játszottak, vagy az Eger volt jó, de azért a második félidőre összekapták magukat. A Cowboys ellen meg pont jó volt ez a mérkőzés, hogy kicsit belerázódjanak a dolgokba.
A Cowboysnak két hete volt meccse, nekik ennyi az előnyük, hogy kicsit több idő jutott az esetleges sérülések elmulasztására.
Jelenleg sztem még kicsit előrébb jár a Wolves, de már nem sokkal. Én egyébként a Cowboysnak szorítok jobban! Szóval örülnék ha nem jönne be a tippem!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
érdekelne a társaság véleménye:Meglesz az első Wolves vereség?