NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
bowl.hu/forum/manager-jatek/keres-kinal/1610617Frissítettem Jets KeKi-n is.
Átlag feletti LT-t, 400-500 yardos TE és komplett LB sort keresek.
Bouye kapcsán játékos is szóba jöhet.
több mint 6 éve
vassadi
15 617
Holnap megvédem a szakdogámat, utána már tudok időt fordítani a játékra, segítek beindítani a dolgokat.
több mint 6 éve
A bye weeket megelőlegeztem. Úgy kiesni jobban fáj. 😊Tehát nem is WC kör 😛Erősorrendet írtam, nem PO-ágrajzot, ettől még simán kizúghatsz a div. körben. 😊Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Korán kezded a (be)hízelgést.. 😊
Igor
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Tehát nem is WC kör 😛Erősorrendet írtam, nem PO-ágrajzot, ettől még simán kizúghatsz a div. körben. 😊Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Igor
somoskovig
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Saját roster értékelést és PR-t is igyekszem összerakni a hétvégére, hátha sikerül.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Erősorrendet írtam, nem PO-ágrajzot, ettől még simán kizúghatsz a div. körben. 😊Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Igor
több mint 6 éve
Valahol meg kellett húzni a vonalat, nincs messze egymástól a két csapat.Vicces, hogy a Friscoval szemben ilyen "simán" alulmaradtam.Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Igor
alatriste
Plusz lehet írni alternatív változatot. 😊
Szerkesztette: somoskovig
több mint 6 éve
Vicces, hogy a Friscoval szemben ilyen "simán" alulmaradtam.Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Igor
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San FrancisoTehát azt mondod, nekem gyakorlatilag garantált a SB részvételem? 😛
somoskovig
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Elnézést, elmúlt 2.5 napban végig interjúztam (hétvégén meg utaztam), most akkor összerakok egy javasolt menetrendet.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
Nálam friss a ke-ki:Csak kezdjük el...
Elvileg minden csapatnak van GM-je, ha nem akkor gyorsan keressünk 😊
több mint 6 éve
Lesz itt valami, kérem szépen? 5 nap és Super Bowl, korábbi években ilyenkor már minimum 20 trade előre meg volt kötve. 😊Elsőre akármilyen módon, de legyen draftsorrend, meg egy GM-lista, hogy van-e 32 aktív GM-ünk egyáltalán.
több mint 6 éve
Kicsit ráértem, meg úgyse nagyon haladnak a dolgok, úgyhogy ha nem is draftsorrend, de szétszedtem csoportokba a csapatokat, ahogy én gondolom az erősorrendet jelenleg. Ha nincs jobb, lehet csoportokon belül sorsolni, és akkor lesz egy draftsorrend legalább, vagy ha születne még 2-3-4 ilyen, akkor még jobb lenne az áttekintés. Adott csoporton belül a sorrend véletlenszerű. 😊Super Bowl esélyesek (5 csapat): Baltimore, Tampa Bay, Atlanta, Carolina, San Franciso
Szinte tuti a PO (5 csapat): Jacksonville, New England, Houston, Arizona, Washington
Kis szerencsével összejöhet a rájátszás (4 csapat): Dallas, Green Bay, Kansas City, New York Giants
Erős középmezőny (4 csapat): LA Chargers, NY Jets, Oakland, Tennessee
A lemaradók (4 csapat): Chicago, Detroit, Indianapolis, LA Rams
Majd jövőre (5 csapat): Miami, Pittsburgh, Cleveland, Minnesota, Seattle
Top 5 pick (5 csapat): Cincinnati, Philadelphia, Buffalo, Denver, New Orleans
több mint 6 éve
Egyébként ez a Front Office anno ennyire szar volt, h gyorsan elvetettük?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Ha valakinek van rá ideje legalább csoportokon belül szét lehetne dobni, a DC-ket egymás alá. Teszem azt a 4 csapat a csoportban
QB
csapat1
csapat2
csapat3
csapat4
WR
csapat1
csapat2
csapat3
csapat4
RB
csapat1
csapat2
csapat3
csapat4
stb stb
Ebből már mindenki tudja magában hova tenni, a sorrendet. Akár egy excel is csinálható lenne neki, vagy bármi ahol tudsz adni sorrendet.
Csoporton belül a legjobbnak vélt QB val rendelkező csapat 4pontot kap 3at a második stb. Szintén 4pont a legjobb WR corpos csapatnak 3-a másodiknak 2-1...
Nyilván ebből ki fog alakulni egy összpontszám minden csapathoz. Ez már lehet akár végérvényesen döntő...
Ha már mindenképp PR dönt a draftról. Bár ez se jó, sőt kifejezetten rossz szerintem, talán jobb mint a random.
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Így van, bárki bármilyen PR-t ír jó, abból lehet átlagolni. Aztán valamit kitalálunk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Utóbbit adom.Miért pont 5 csoport? Nem teljesen értem, nem látok szignifikáns különbséget..Ha ilyen lenne végszükség esetén, akkor már inkább 7-7-6-6-6 -os csoportok legyenek, ne 4 db 8-as. Jóval pontosabb képet adna, ha már random dől el.a csapatokat meg szerintem ossza fel a commish bizottság 4db 8 fős csoportra az erősségük alapján, onnan pedig 4 random.org alapján legyen meg a draft sorrend és haladjunk.Felőlem lehet ez is...
kristof
Igor
Chargers LT
Akkor már lehetne 6, 8, 10 csoportra is..?
Nekem tökmindegy, csinálok rangsort - de szerintem itt minél több ember kéne, nem csak a commishok..
Igor
A csoportokat illetően meg azért, mert ha pl. 10-es csoport randomja dönt 1/23 és 1/32 között, az szerintem nem annyira reális és igazságos, mint az általam vázolt. Azért a top 4-5 csapat között apró különbségek vannak mondjuk kb. a 10. erősségűhez képest. Csak erre céloztam. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Miért pont 5 csoport? Nem teljesen értem, nem látok szignifikáns különbséget..Ha ilyen lenne végszükség esetén, akkor már inkább 7-7-6-6-6 -os csoportok legyenek, ne 4 db 8-as. Jóval pontosabb képet adna, ha már random dől el.a csapatokat meg szerintem ossza fel a commish bizottság 4db 8 fős csoportra az erősségük alapján, onnan pedig 4 random.org alapján legyen meg a draft sorrend és haladjunk.Felőlem lehet ez is...
kristof
Igor
Chargers LT
Akkor már lehetne 6, 8, 10 csoportra is..?
Nekem tökmindegy, csinálok rangsort - de szerintem itt minél több ember kéne, nem csak a commishok..
több mint 6 éve
Ha ilyen lenne végszükség esetén, akkor már inkább 7-7-6-6-6 -os csoportok legyenek, ne 4 db 8-as. Jóval pontosabb képet adna, ha már random dől el.a csapatokat meg szerintem ossza fel a commish bizottság 4db 8 fős csoportra az erősségük alapján, onnan pedig 4 random.org alapján legyen meg a draft sorrend és haladjunk.Felőlem lehet ez is...
kristof
Igor
több mint 6 éve
a csapatokat meg szerintem ossza fel a commish bizottság 4db 8 fős csoportra az erősségük alapján, onnan pedig 4 random.org alapján legyen meg a draft sorrend és haladjunk.Felőlem lehet ez is...
kristof
Én szívesen vállalom az egyik commish szerepkörét.
Elnézést hogy eltűntem a múlt hét végül elég mozgalmas lett... megpróbálok holnapra összetákolni egy menetrendet.
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
ez komolyan szavazás kérdése?hálás vagyok és köszönöm bárkinek aki elvállalja...
több mint 6 éve
Savazok én is:Gabo, Vassadi, Somos, Farky, Igor
Magamat természetesen elvből nem savazom 😀
Még annyi, hogy talán a 3 ember is elég, és olyanok legyenek, akik kb. hetente azért felnéznek egész évben (nyaralást nem számítva persze).
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
az én szavazataim: vassadi
gabo
igor
chargers lt
farky
a csapatokat meg szerintem ossza fel a commish bizottság 4db 8 fős csoportra az erősségük alapján, onnan pedig 4 random.org alapján legyen meg a draft sorrend és haladjunk. tudom, hogy a sim a legizgalmasabb része a szezonnak (bár én nem ezért/ez alapján építem a csapatom), de tavaly elég sokat baszakodtam vele, hogy jogosan gondolhassam azt, hogy idén egyszerűbb lenne elengedni, mert nem pár nap alatt összerakható dologról beszélünk.
több mint 6 éve
Nos, helyzet?sztem gyorsan szavazzunk meg új commish(oka)t, aztán pörgessük le a dolgokat, mert így meghal a liga
gabokocka
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning