NCAA csevegő
36 feliratkozó
22 órája
collegefootballnews.com/college-football/10-best-college-football-win-total-predictions-2026
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Őt már én valamelyik szezomban a BC topicban megénekeltem, ő régi találat.Az én way too early watchlistemben tuti benne volt és Bazza kedvence lett egyből 😀 Amúgy a Boston College-ből ment át az IndianábaSzembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
www.espn.com/college-football/player/_/id/5225220/tommy-running-rabbit
fake.id
Előbbit a héten mutattam neki A Grundon.
zacknorb
Dzsokijuing
dancogo
6 napja
Az én way too early watchlistemben tuti benne volt és Bazza kedvence lett egyből 😀 Amúgy a Boston College-ből ment át az IndianábaSzembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
Dzsokijuing
6 napja
Szembejött valami Turbó Richárd is a múltkor, talán Ole Miss.ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
7 napja
Gondolom büszke őslakos család gyereke.de mégha intézetis gyerek is vagy volt valami felmenője, ki a rák ad egy ilyen vezetéknevet bárkinek? 🙄😆ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
fake.id
7 napja
de mégha intézetis gyerek is vagy volt valami felmenője, ki a rák ad egy ilyen vezetéknevet bárkinek? 🙄😆ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
7 napja
ezt már tényleg nem hiszem elVolt kolleginám mindig az all-name teameket várja a szezon előtt és a draft process során is.
fake.id
7 napja
ezt már tényleg nem hiszem elwww.espn.com/college-football/player/_/id/5225220/tommy-running-rabbit
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
9 napja
collegefootballnews.com/college-football/college-football-cfn-preseason-rankings-101-138-2026
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
9 napja
www.espn.com/college-football/story/_/id/49507476/college-football-2026-bill-connelly-40-most-important-players
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
17 napja
www.espn.com/college-football/story/_/id/49433834/100-games-explain-college-football-2026
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
27 napja
wait.
— victoria zeller⚔️ (RISEBALL, summer ‘27) (@dirtbagqueer.rocks) 2026. július 17. 17:18
[image or embed]
és a Spartans ellen kezdenek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
There is a name renaissance underway in College Football and no one is talking about it pic.twitter.com/d6NRLSPvwg
— QBgami (@QBgami) July 14, 2026
built for this shit
1 hónapja
csmaster
16
Szerintem semelyik buki már nem tesz ki hozzá kapcsolódó fogadást a biztonság kedvéért 😭Jó eséllyel ezt az opciót fogadta meg Vegasban és most kaszál.www.nytimes.com/athletic/7398325/2026/06/26/brendan-sorsby-cfl-signing-ban/Nem tudom sajnálni a srácot
Kíváncsi vagyok így mi lesz vele, egy év csak edzés? Végülis Jamarr Chase-nek bejött…
csmaster
r.baggio
Dzsokijuing
1 hónapja
Jó eséllyel ezt az opciót fogadta meg Vegasban és most kaszál.www.nytimes.com/athletic/7398325/2026/06/26/brendan-sorsby-cfl-signing-ban/Nem tudom sajnálni a srácot
Kíváncsi vagyok így mi lesz vele, egy év csak edzés? Végülis Jamarr Chase-nek bejött…
csmaster
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
www.nytimes.com/athletic/7398325/2026/06/26/brendan-sorsby-cfl-signing-ban/Nem tudom sajnálni a srácot
csmaster

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
csmaster
16
www.nytimes.com/athletic/7398325/2026/06/26/brendan-sorsby-cfl-signing-ban/Kíváncsi vagyok így mi lesz vele, egy év csak edzés? Végülis Jamarr Chase-nek bejött…
1 hónapja
The NCAA Division I Cabinet has voted to eliminate the bowl transition penalty, paving a pathway for North Dakota State and Sacramento State to be eligible to play in a bowl game immediately in 2026, @PeteNakos reports.
1 hónapja
Brian Kelly will join CBS Sports as a college football analyst this upcoming season, @FOS reportKelly will call Mountain West games in 2026.
1 hónapja
csmaster
16
Nincs többé redshirt, greyshirt meg hasonló waiverekNem mondom, hogy nem fognak hiányozni a Pavia meg Chambliss féle sztorik, de pontot kellett tenni már ennek a végére.
www.ncaa.org/news/2026/6/23/media-center-division-i-adopts-age-based-eligibility-model.aspx
Viszont a BYU-nál is megnyugodhatnak:
"The Cabinet defined the exceptions that could delay or pause an individual's period of eligibility under the age-based rules, which include pregnancy, active-duty military service and official religious missions."
r.baggio
1 hónapja
Nincs többé redshirt, greyshirt meg hasonló waiverekKorszerű amfocistáknál a pregnancy még beeshet.
www.ncaa.org/news/2026/6/23/media-center-division-i-adopts-age-based-eligibility-model.aspx
"The Cabinet defined the exceptions that could delay or pause an individual's period of eligibility under the age-based rules, which include pregnancy, active-duty military service and official religious missions."
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Nincs többé redshirt, greyshirt meg hasonló waiverekwww.ncaa.org/news/2026/6/23/media-center-division-i-adopts-age-based-eligibility-model.aspx
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Meg az olaszok 14 óta nem jutnak ki, a Bama meg 10/8, 10/9 esetben be van tolvaJók a leírások, csak a rivalizálások sántítanak.
zacknorb
Dzsokijuing
1 hónapja
Jók a leírások, csak a rivalizálások sántítanak.
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.