Texas A&M Aggies

6 feliratkozó

12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 19 955 — Kinek mit intézett a kormánya
Texas A&M has scored 40 or more points in its past four road games. That is tied for the longest streak in SEC history.

Poloska vagyok.
12 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 19 955 — Kinek mit intézett a kormánya
Most látom, Cole Custer révén megint van A&M-es kocsi Martinsvilleben a NASCARban.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
17 napja
The SEC is fining Texas A&M $50K after video footage showed a staffer telling a player to fake an injury to stop the game after an Arkansas first down.

Poloska vagyok.
27 napja

Poloska vagyok.
1 hónapja
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0914%2Fr1545121_1296x729_16-9.jpg
Aggies' Anderson avoided 'catastrophic injury'
Texas A&M safety Bryce Anderson avoided "catastrophic injury" after being taken to a hospital for testing following a serious collision against Notre Dame.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Texas A&M quarterback Conner Weigman is entering the NCAA transfer portal, he told ESPN. He’ll have two years of eligibility remaining. Weigman is a former blue-chip recruit who went 9-4 in 13 career starts at Texas A&M, including 4-1 this season.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mike Elko announces that star tailback Le'Veon Moss will be out for the year. He's Texas A&M's leading rusher with 765 yards, 6.3 yards per carry and 10 touchdowns

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Josh Berry’s No. 4 Texas A&M-sponsored Ford features a paint scheme honoring veterans for the NASCAR Cup Series season finale at Phoenix Raceway on Nov. 10. The university’s partnership with Stewart-Haas Racing showcases Texas A&M’s commitment to supporting veterans

Poloska vagyok.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 064
Breaking: Jimbo Fisher has been fired as Texas A&M head coach, sources told Pete Thamel.

Fisher will be paid the remaining $76 million on his deal, according to sources, a record amount for a buyout paid to a head coach.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 431 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mindenesetre Jimbo limbout
több mint 1 éve

Trükkös, majdnem trükkös

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 015 — Lájkold a zsűrit!
Életmódváltásra fel!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
mmdan Dallas Cowboys Texas A&M Aggies 330
blessed the fruit
 twitter.com/AggieFootball/status/1165448259399290881
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 564
Jimbo 10 évre írt alá 75 millió dollárért, a teljes összeg garantált
baggio
Höhö. Örülök hogy elvitték.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 63 891 — no es importante
Jimbo 10 évre írt alá 75 millió dollárért, a teljes összeg garantált

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 564
sokáig csak légből kapott pletykának tűnt, de egyre nagyobb az esélye, hogy Jimbo a Texas A&M-hez megy
baggio (az FSU topikban)
...és állítólag az Aggies szeretné hamar bejelenteni az új HC-t. Valószínűleg csak arra várnak, hogy az FSU lejátssza holnap a törölt meccsét a Louisiana-Monroe ellen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
 twitter.com/espn/status/857750592315379712

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Texas Bowl a Kansas State ellen december 28-án

---
több mint 9 éve
és a QB keringő végére pontot téve Kyle Allen a Houstont választotta

---
több mint 9 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
Az Oklahomától meg Trevor Knight érkezik ide.
több mint 9 éve
A két éve még körülrajongott OC-t, Jake Spavitalt ma kirúgta Sumlin

---
több mint 9 éve
Nem Kyle Allen, hanem Kyler Murray transzferel az Oklahomához

---