NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

12 feliratkozó

10 napja
Nandito Tennessee Titans 3 272 — Titans fan
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette?
Nandito
A forrást már meg nem mondom, arra emlékszem hogy ellenünk volt a week1 nyitómeccs, és broncos insiderek is átvették ezt a hírt. ill az oddszok is módosultak a denver irányába miután ez kijött. Azt nem tudom elképzelni, hogy Levis projekttől akartak bármit, de azt igen, hogy a háttérben akarták inkább építeni Wardot akár csak mondjuk week10-ig, és utána dobják be.
Cruyffista
Egy dolog jutott még eszembe: akkor miért Brandon Allen a csereirányító? Csak hoztak volna valami értelmes veteránt, ha tényleg akkora lett volna a baj az edzéseken Warddal. Mást már nem tudok hozzáfűzni, csak annyit, hogy továbbra sem értem, honnan kaptak ilyen infót az insiderek.

Music City Miracle
10 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette?
Nandito
A forrást már meg nem mondom, arra emlékszem hogy ellenünk volt a week1 nyitómeccs, és broncos insiderek is átvették ezt a hírt. ill az oddszok is módosultak a denver irányába miután ez kijött. Azt nem tudom elképzelni, hogy Levis projekttől akartak bármit, de azt igen, hogy a háttérben akarták inkább építeni Wardot akár csak mondjuk week10-ig, és utána dobják be.
10 napja
Nandito Tennessee Titans 3 272 — Titans fan
Ha 1/1 es vagy viszel egy qb-tvmajd utána megint 1/1 leszel és megint qb-t viszel akkor ott álljon fel az egész FO, és soha ne kapjanak állást sehol az NFL ben ha ekkora baklövést sikerült elkövetniük.
kapitnono
A HC-t már kirúgták néhány forduló után. Wardról nyáron írták pár nap edzés után, hogy hatalmas a feszkó a Titans FO-ban, mert masszív bust szagot éreznek. Ki akarták ültetni egy évre, csak aztán Levisszal volt valami. Szóval inkább mindenkit kirúgni lenne logikus, mint Warddal tovább menni. Gyakorlilag csak azért nem ő az NFL legrosszabb irányítója, mert JJ McCarthy felépült sérüléséből. Mondjuk Sanders ma csatlakozhat ebbe a buliba.
Cruyffista
Ezek az infók honnan vannak? Végig követtem a felkészülést, sehol sem olvastam hasonlókat, hogy feszkó lenne az FO-ban Ward miatt, vagy ki akarták volna ültetni. Komolyan el tudtad volna képzelni, hogy a tavaly botrányosan teljesítő Levist akartuk játszatni helyette? Bocsánat, de ezt nem tudom elhinni. Arról volt szó, hogy legyen verseny köztük, de Levis vállműtétét már július 21-én, tehát egy nappal a TC kezdete előtt bejelentették. Még érdemi gyakorlás se volt addig, a rookie edzéseket azért ne vegyük annak. Amúgy a trade deadline előtt megmondták, hogy két játékos nem eladó: Ward és Simmons. Nekem nem tűnik úgy, hogy a csapat körül ne bíznának Wardan, de ahogy szokták mondani, meglátjuk!

Külön nem idézem be, de nemcsak a roster minőséggel volt baj, hanem azzal is, hogy Callahan alkalmatlan volt a HC munkára. Rengeteg rossz döntést hozott, a játékhívásai kiszámíthatóak voltak, a félidőt követően rendre outcoachingolták, és semmi fejlődés nem látszott rajta az első szezonjához képest. Hozott maga mellé egy báb OC-t, aki aztán nem kapta meg a játékhívást, pedig Callahan lemondott róla (vagy elvették tőle). Aztán Mike McCoy jött interimnek (27-42 a rekordja), a játékhívást pedig Bo Hardegree kapta meg, aki a Raidersnél volt beugrós OC, de utána el is küldték, így nem hiszem, hogy annyira jó munkát végzett volna. Szóval arra akartam kilyukadni, hogy a ligaalja roster mellett olyan edzői környezet se volt/van Ward körül, mely eredményesen tudnák segíteni a fejlődését.

A pick halmozás és az FO nyilatkozatai alapján azt gondolom, hogy rámegyünk a roster építésre. Remélhetőleg McCoy is távozik a szezon végén, és összeraknak egy értelmes stábot. Aztán a következő évet megkapja Ward, hogy bizonyítson. Én ezt tartom a legvalószínűbbnek. (De ciki lesz, ha nem így lesz. 😀 )

Music City Miracle
11 napja
Ha 1/1 es vagy viszel egy qb-tvmajd utána megint 1/1 leszel és megint qb-t viszel akkor ott álljon fel az egész FO, és soha ne kapjanak állást sehol az NFL ben ha ekkora baklövést sikerült elkövetniük.
kapitnono
A HC-t már kirúgták néhány forduló után. Wardról nyáron írták pár nap edzés után, hogy hatalmas a feszkó a Titans FO-ban, mert masszív bust szagot éreznek. Ki akarták ültetni egy évre, csak aztán Levisszal volt valami. Szóval inkább mindenkit kirúgni lenne logikus, mint Warddal tovább menni. Gyakorlilag csak azért nem ő az NFL legrosszabb irányítója, mert JJ McCarthy felépült sérüléséből. Mondjuk Sanders ma csatlakozhat ebbe a buliba.
Cruyffista
Mondjuk Wardot elég nehéz úgy értékelni, hogy körülötte kb alig van valaki és ráadásul top D-k ellen játszik. Lehet hogy csapatot kéne építeni a Titans-nél és nem még egy irányítót húzni reménykedve hogy szarból várat épít.

Wester
A társak minőségét tekintve abszolút egyetértek. Viszont a cserék ellen garbage time-ban sem játszik sokkal jobban. És ugye draft process során is red flag volt a falösszeomlasztási képessége (ő és sanders is kirívó volt ebben). Per pill 41 sacknél jár, és ez ma ugrik még. Bryce Youngot sikerült némileg helyrepofozni, hasonlót talán Wardból is lehet még kihozni, de Young sincs benne ezzel a korrigált formájában a 20 legjobb QB-ban, illetve kiforrottabb játékosként érkezett a ligába.
11 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 740 — Jó ötletnek tűnt!
kapitnono
Cruyffista
Mondjuk Wardot elég nehéz úgy értékelni, hogy körülötte kb alig van valaki és ráadásul top D-k ellen játszik. Lehet hogy csapatot kéne építeni a Titans-nél és nem még egy irányítót húzni reménykedve hogy szarból várat épít.

Lesz ez még így se!
11 napja
kapitnono
11 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Egy merészebb bold: Ha Moore nem jön ki a draftra, meglesz minden idők első 1/1-es TE pickje Sadiq személyében. Arra számítok, hogy Downs, Love mellett Sadiq is megkapja márciusra a blue chip kategóriát, a S-RB-TE tengelyen pedig a TE a legértékesebb poszt. Ha Moore kijön, szerintem a Titans Levis és Ward után megint QB-t húz és elviszik. Ezeket a pass rushereket én nem élem 1/1 szinten, nagy részük projekt kategória konkrétan, de persze poszt értéke sokat nyom úgyhogy ezeket el fogják rusholni elől... Hallgatom a kontenteket, tényállás, hogy 27-ben az első kör végén jobb játékosok lesznek bent, mint a 25 vagy 26-os draft első 10 választásában. Ami a 25-ösök teljesítményét elnézve, meglepő lenne, ha nem így lenne...

Cruyffista

11 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Egy merészebb bold: Ha Moore nem jön ki a draftra, meglesz minden idők első 1/1-es TE pickje Sadiq személyében. Arra számítok, hogy Downs, Love mellett Sadiq is megkapja márciusra a blue chip kategóriát, a S-RB-TE tengelyen pedig a TE a legértékesebb poszt. Ha Moore kijön, szerintem a Titans Levis és Ward után megint QB-t húz és elviszik. Ezeket a pass rushereket én nem élem 1/1 szinten, nagy részük projekt kategória konkrétan, de persze poszt értéke sokat nyom úgyhogy ezeket el fogják rusholni elől... Hallgatom a kontenteket, tényállás, hogy 27-ben az első kör végén jobb játékosok lesznek bent, mint a 25 vagy 26-os draft első 10 választásában. Ami a 25-ösök teljesítményét elnézve, meglepő lenne, ha nem így lenne...

Cruyffista
Aztán majd jövőre beesnek páran és még sem jönnek ki, mert a NIL pénz fixebb, és megint lehet sírni hogy gyenge a class.

Poloska vagyok.
11 napja
13 napja
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1121%2Fr1578400_1296x729_16-9.jpg
Reid's debut rankings for the 2026 NFL draft: The top 50 players in the class
Jordan Reid unveils his initial rankings for the 2026 draft class, with the top 50 players, scouting reports and standouts at every position.
15 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 849 — Lucas Scott
De Dart kurva jó, csak ezt nem látták bele konszenzusosan.
De a Giantsben se rajta múlik, hogy ennyire ergya a csapat.
Őszentsége Sobri Jóska
Ez igaz, de a Giants se látta bele teljesen, mert akkor hamarabb elvitték volna, így az összes csapatnak adtak sanszot jóformán, hogy lenyúlják. Illetve nem igazoltak volna 8 millió veterán irányítót.
Cruyffista
btw Daboll mar 1/3n vitte volna. just sayin'.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
19 napja

21 napja
lábmunkája oké? attól a dropbacktől egy jóérzésű ember elsírja magát. ilyenre nfl offenset nem lehet időzíteni és moore esetében ez nem vmi egyedi mutatvány amit klipen lehet látni. simpson szerintem simán jobb qb, mint moore. viszont mivel ő egy kihalt állatfaj képviselője (klasszik pocket qb, nem prototipikus csak elmegy méretekkel), ezért játékban és eredményekben gazdagon felül kell teljesítenie, hogy prospectként ne induljon el a lejtőn, amint vége a cfb szezonnak
fake.id
szerintem az utóbbi évek első körös irányítóihoz viszonyítva oké, főleg a kora miatt. ígyis-úgyis full háttérmunka lenne az első másfél-két szezonja. tehát még sokat fejlődhet mire pályára kerül. a dilemma, hogy a gm aki kihúzza, lehet ott se lesz már, mire beáll. de közben a tulaj nem engedné nem kihúzni. de fogalmam sincs kijön-e, úgy látom nem egyértelmű még:
 www.reddit.com/r/CFB/comments/1ovawa6/do_ty_simpson_and_dante_moore_have_anything_to/
21 napja
fake.id 1 240 — tush push aficionado
Mondtátok, hogy Moore csúszik felfelé a boardokon az utóbbi hetekben, pedig szezon elejéhez képest azért beesett októbertől:

First four games: 85.7 Total QBR, 9.8 yards per dropback, 1.1% interception rate, 1.0% sack rate, 50.8 points per game

Past five games: 58.9 Total QBR, 6.4 yards per dropback, 3.1% interception rate, 5.8% sack rate, 26.4 points per game

zacknorb
20 éves, ha kell meg tud indulni lábon, be tudja dobni szűk ablakba, középtávoli nehezeket jól dobja, el tudja ereszteni mélyre is, lábmunkája oké

én perpill még várom a neveket akiket előszednek a scoutok februárig mint top pick esélyesek, de ezek olyan jellemzők, hogy ha kijön a srác a draftra, elképzelni nem tudom hogy ne 1/1 legyen. simpson vezet a bukiknál +170-nel most, de egy ilyen játékos helyett butaság elvinni

Cruyffista
lábmunkája oké? attól a dropbacktől egy jóérzésű ember elsírja magát. ilyenre nfl offenset nem lehet időzíteni és moore esetében ez nem vmi egyedi mutatvány amit klipen lehet látni. simpson szerintem simán jobb qb, mint moore. viszont mivel ő egy kihalt állatfaj képviselője (klasszik pocket qb, nem prototipikus csak elmegy méretekkel), ezért játékban és eredményekben gazdagon felül kell teljesítenie, hogy prospectként ne induljon el a lejtőn, amint vége a cfb szezonnak
21 napja
Mondtátok, hogy Moore csúszik felfelé a boardokon az utóbbi hetekben, pedig szezon elejéhez képest azért beesett októbertől:

First four games: 85.7 Total QBR, 9.8 yards per dropback, 1.1% interception rate, 1.0% sack rate, 50.8 points per game

Past five games: 58.9 Total QBR, 6.4 yards per dropback, 3.1% interception rate, 5.8% sack rate, 26.4 points per game

zacknorb
20 éves, ha kell meg tud indulni lábon, be tudja dobni szűk ablakba, középtávoli nehezeket jól dobja, el tudja ereszteni mélyre is, lábmunkája oké

én perpill még várom a neveket akiket előszednek a scoutok februárig mint top pick esélyesek, de ezek olyan jellemzők, hogy ha kijön a srác a draftra, elképzelni nem tudom hogy ne 1/1 legyen. simpson vezet a bukiknál +170-nel most, de egy ilyen játékos helyett butaság elvinni
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
22 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
Nem jól értelmezted, amit írtam. De amúgy ha szerinted valaki attól lesz speed rusher, hogy mennyire gyors 40 yardot fut, akkor mi teljesen máshogy nézzük a focit.
Én nem vagyok nagy Bain rajongó, de látok annyi párhuzamot a két játékos profilja között, hogy amiatt lehet az ő magasra értékelése.
Ami viszont ennél sokkal fontosabb: novemberben sosem lesz olyan rangsor, ami márciusban is releváns. Rengeteg idő van a draftig, sokan még most nincsenek is képben, és első körben fognak majd kimenni, míg mások most top 50ben vannak, de harmadik vagy későbbi körökben. Ez mindig így van. Nagy jelentőséget nem érdemes ezeknek tulajdonítani.
szaba
Egyáltalán nem azt írtam, hogy valaki azért lesz speed rusher mert 4.58-at fut. Azért tettem hozzá, hogy mennyire atletikus, ez is azt bizonyítja. Nálam az a speed rusher, aki sebességét ötvözi pass rusher skillekkel, és gond nélkül körbefutja bármelyik irányba az OT-t. Na Bain ennek a szöges ellentéte, semmilyen pass rush skillel nem rendelkezik ,erőből próbálja eltolni az OT-t, ami ha nem sikerül akkor vége is a tudományának. Erre írtam ,hogy ez szerintem nem nagyon kifizetőtdő, és emiatt Verse-vel számomra semmilyen párhuzamba nem hozható, mert teljesen más a két játékos stílusa.
kapitnono
Ja értem, akkor az írásjelek elhelyezése ment rosszul, amiatt értettem én félre. Mindegy, a biciklinacis 40 yardtól senki nem atletikus a pályán továbbra sem. Egyébként azért Bain sem csupán annyiból áll, mint ami te írtál, eléggé hajlékony a méretéhez képest, és csakúgy, mint Verse, nagyon jól el tudja kapni a snapet. Nyilván nem klasszikus speed rusher (ahogy Verse sem az), de a maga módján tud nyerni. Inkább a képzettsége, kézharc tudása nagyon hiányos. De szerintem ellene is kimondottan rossz érzés OT-t játszani, mint ahogy Verse ellen is.
22 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
Nem jól értelmezted, amit írtam. De amúgy ha szerinted valaki attól lesz speed rusher, hogy mennyire gyors 40 yardot fut, akkor mi teljesen máshogy nézzük a focit.
Én nem vagyok nagy Bain rajongó, de látok annyi párhuzamot a két játékos profilja között, hogy amiatt lehet az ő magasra értékelése.
Ami viszont ennél sokkal fontosabb: novemberben sosem lesz olyan rangsor, ami márciusban is releváns. Rengeteg idő van a draftig, sokan még most nincsenek is képben, és első körben fognak majd kimenni, míg mások most top 50ben vannak, de harmadik vagy későbbi körökben. Ez mindig így van. Nagy jelentőséget nem érdemes ezeknek tulajdonítani.
szaba
Egyáltalán nem azt írtam, hogy valaki azért lesz speed rusher mert 4.58-at fut. Azért tettem hozzá, hogy mennyire atletikus, ez is azt bizonyítja. Nálam az a speed rusher, aki sebességét ötvözi pass rusher skillekkel, és gond nélkül körbefutja bármelyik irányba az OT-t. Na Bain ennek a szöges ellentéte, semmilyen pass rush skillel nem rendelkezik ,erőből próbálja eltolni az OT-t, ami ha nem sikerül akkor vége is a tudományának. Erre írtam ,hogy ez szerintem nem nagyon kifizetőtdő, és emiatt Verse-vel számomra semmilyen párhuzamba nem hozható, mert teljesen más a két játékos stílusa.

22 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 807
Én értem, Jared Verse sikerei miatt róla is könnyebb elképzelni, hogy jó lesz.
szaba
Verse FSU ra járt, és jóval atletikusabb mint Bain, 4.58 as 40 yarddal pl speed rusher volt az egyetemen, szóval különbözőbb nem is lehetne a két játékos 😁
Nem is beszélve arról hogy Versenek nem voltak rossz statjai az egyetemen ellenben Bainnel.
kapitnono
22 napja
Őszentsége Sobri Jóska
Ez igaz, de a Giants se látta bele teljesen, mert akkor hamarabb elvitték volna, így az összes csapatnak adtak sanszot jóformán, hogy lenyúlják. Illetve nem igazoltak volna 8 millió veterán irányítót.
22 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress
Allar már lejjebb van bőven, bár nem lepne meg ha Darthoz hasonlóan elvinnék.
Cruyffista

22 napja
Azt mondjátok meg Pavia mikor jön ki. Kell egy netflix sztár az nflnek. Annyi van benne mint Tebowban volt.
Nemes samu09
Ő fix most jön ki, de azt se tudni, mi a posztja 😀
Neki most van a peakje.

Poloska vagyok.
22 napja
Nemes samu09 Houston Texans 4 433 — I like the Texans, I like who we are
Kik az első körre esélyesek egyáltalán? (Ilyenkor még fullra leszarom a draft processt, tényleg nem tudom most éppen kivel hogy vannak a 3 héttel az alapszakasz vége előtt).
Mert ők nyilván ki fognak jönni, meg pl Allar is ugye, akinek már nem maradt eligibilityje.
zacknorb
Mendoza, Moore, Simpson, Sellers.

Cruyffista
szerintem Nussmeier is visszajöhet az első körbe (pláne ha kisebb lesz a konkurencia)
törölt kristof
Azt mondjátok meg Pavia mikor jön ki. Kell egy netflix sztár az nflnek. Annyi van benne mint Tebowban volt.
22 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 740 — Jó ötletnek tűnt!
Kik az első körre esélyesek egyáltalán? (Ilyenkor még fullra leszarom a draft processt, tényleg nem tudom most éppen kivel hogy vannak a 3 héttel az alapszakasz vége előtt).
Mert ők nyilván ki fognak jönni, meg pl Allar is ugye, akinek már nem maradt eligibilityje.
zacknorb

Cruyffista
szerintem Nussmeier is visszajöhet az első körbe (pláne ha kisebb lesz a konkurencia)
törölt kristof
Nem ezen a héten benchelték?

Lesz ez még így se!
22 napja
zacknorb

Cruyffista
Hát ebből Mendozan kívül senkin nem lepődnék meg, ha maradna.
És eskü talán Sellersnek lenne a legtöbb értelme kijönni, mert oda nagyon sok transfer kellene, hogy ne legyen továbbra is hell nah a draftrészvénye.

Poloska vagyok.