NFL Draft 2026
12 feliratkozó
41 perce
igazából akik eszembe jutottak mint kinda wtf elsőkörös QB-k az Weeden, Manual és Tebow voltakJézusom ne ijesztgess!Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
Negritis, a vajda
Drip
de sztem a Bills tuti nem fog első körös QBt húzni még jó ideig
és tippre a Broncos se, bár az még változhat
de nyilván simán lehet hogy mind a 3 első körbe volt várva csak én emlékszem rosszul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Jézusom ne ijesztgess!Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
Negritis, a vajda
3 órája
Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QB

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
9 órája
Jeremiyah Love viszont megy a draftra 26-ban.
10 órája
a 25-ös drafton biztosan 1/1 lett volna Cam Ward helyett, lehet a 26-oson is az lenne (Mendozánál szerintem kihoznák jobbnak, Moore-nál nem vagyok biztos, azért Moore még fiatalabb is mint Arch, és sokkal jobb volt. Nagyon meglepne, ha a draft process során nem lenne helycsere Mendoza és Moore között btw).De ő Manning.
27-ben viszont pokol lesz, ha mindenki kijön. Lagway és Sayin is csak 21 éves lesz a drafton, mindkettő megy a portalra most, és mindkettő előrébb jár, mint Manning jelenleg. Emellett tudom, hogy Sellers ki van itt röhögve, de ő is csak 20 éves most, és brutál nyersanyag. Senki nem tudja megmondani, belőle mit lehet még kihozni. Emellett akit még kiemelnék, Drew Mestemaker, 19 éves, elit szezon alacsonyabb szinten és valszeg megy a portalra ő is. Dylan Raiola is portal, ő is elég magasan van amúgy qb rankingokban 1st rd grade-del. Itt azért ha a felsoroltakból akár csak 2-3 név kilő, már a top10-ért kell kapaszkodnia Archnak.
Cruyffista
14 órája
a 25-ös drafton biztosan 1/1 lett volna Cam Ward helyett, lehet a 26-oson is az lenne (Mendozánál szerintem kihoznák jobbnak, Moore-nál nem vagyok biztos, azért Moore még fiatalabb is mint Arch, és sokkal jobb volt. Nagyon meglepne, ha a draft process során nem lenne helycsere Mendoza és Moore között btw).prototipikus felépítésű fehér gyerek elit háttérrel, tehetséggel és manning vezetéknévvel. felmérő számai überek lesznek, potenciálja alapján bármi is lehet belőle. ne mondd már, hogy annyira földtől elrugaszkodott gondolat sima 1/1-ezni, ha ez a legjobb qb prospect profilja egy adott évbenEzen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
szaba
fake.id
27-ben viszont pokol lesz, ha mindenki kijön. Lagway és Sayin is csak 21 éves lesz a drafton, mindkettő megy a portalra most, és mindkettő előrébb jár, mint Manning jelenleg. Emellett tudom, hogy Sellers ki van itt röhögve, de ő is csak 20 éves most, és brutál nyersanyag. Senki nem tudja megmondani, belőle mit lehet még kihozni. Emellett akit még kiemelnék, Drew Mestemaker, 19 éves, elit szezon alacsonyabb szinten és valszeg megy a portalra ő is. Dylan Raiola is portal, ő is elég magasan van amúgy qb rankingokban 1st rd grade-del. Itt azért ha a felsoroltakból akár csak 2-3 név kilő, már a top10-ért kell kapaszkodnia Archnak.
Emellett több poszton is lesz generációsnak vélt játékos:
- OLB Colin Simmons
- WR Jeremiah Smith
- WR Ryan Williams
- CB Leonard Moore
- OT Anthonie Knapp
És akkor a következő idény riserei még nincsenek itt. Hozzáteszem, életkorban a felsoroltak egy átlag draftclasshoz képest nagyon-nagyon fiatalok lesznak a draft idején, de jelenleg az a várakozás, hogy kollektíven kijönnek 2027-ben. Aztán meglátjuk tényleg így lesz-e.
22 órája
Ok, nézőpont kérdése, mit jelent az "így fejlődik tovább" 😛, de ha azt nézzük, hogy hol tartott, mondjuk az idény elején (esett kelt és kb mindenki akit zavart a túlhype boldog volt, hogy "no lám még udfa se lesz majd a kölökből" (irony)) és hol tart most, ahhoz képest játékban, akkor azért elég nagy bakugrások ezek.Nekem az volt igazán vicces, hogy “ha így fejlődik tovább”. Nem így kell tovább fejlődni, hanem egy óriási ugrásra van szüksége, hogy sima 1/1 lehessen.prototipikus felépítésű fehér gyerek elit háttérrel, tehetséggel és manning vezetéknévvel. felmérő számai überek lesznek, potenciálja alapján bármi is lehet belőle. ne mondd már, hogy annyira földtől elrugaszkodott gondolat sima 1/1-ezni, ha ez a legjobb qb prospect profilja egy adott évbenEzen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
szaba
fake.id
szaba
Legalábbis nekem. De neked lehet miniatűr lépések. Van ilyen 😊
Még bármerre eldőlhet a story valóban, az de utóbbi pár évben láttunk pár hirtelen megugró emberkét, nála is benne van a még nagyobb lehetőség. Csak ennyit akartam mondani.
22 órája
miért?Nekem az volt igazán vicces, hogy “ha így fejlődik tovább”. Nem így kell tovább fejlődni, hanem egy óriási ugrásra van szüksége, hogy sima 1/1 lehessen.prototipikus felépítésű fehér gyerek elit háttérrel, tehetséggel és manning vezetéknévvel. felmérő számai überek lesznek, potenciálja alapján bármi is lehet belőle. ne mondd már, hogy annyira földtől elrugaszkodott gondolat sima 1/1-ezni, ha ez a legjobb qb prospect profilja egy adott évbenEzen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
szaba
fake.id
szaba
23 órája
Nekem az volt igazán vicces, hogy “ha így fejlődik tovább”. Nem így kell tovább fejlődni, hanem egy óriási ugrásra van szüksége, hogy sima 1/1 lehessen.prototipikus felépítésű fehér gyerek elit háttérrel, tehetséggel és manning vezetéknévvel. felmérő számai überek lesznek, potenciálja alapján bármi is lehet belőle. ne mondd már, hogy annyira földtől elrugaszkodott gondolat sima 1/1-ezni, ha ez a legjobb qb prospect profilja egy adott évbenEzen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
szaba
fake.id
23 órája
prototipikus felépítésű fehér gyerek elit háttérrel, tehetséggel és manning vezetéknévvel. felmérő számai überek lesznek, potenciálja alapján bármi is lehet belőle. ne mondd már, hogy annyira földtől elrugaszkodott gondolat sima 1/1-ezni, ha ez a legjobb qb prospect profilja egy adott évbenEzen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
szaba
1 napja
Ha az ideire jött volna ki is könnyen kilyukadhattunk volna oda igen. A szezon második felében már kezdett úgy játszani ahogy az elsőben is várták tőle.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2

Liverpool Fc
1 napja
Ezen jót nevettem, köszi.Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
dande2
1 napja
Arch Manning is maradEz sem meglepő ha a következő szezonra így fejlődik tovább, sima 1/1 lesz.
r.baggio
1 napja
Arch Manning is marad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Szerintem senki kb. Ilyen szezon után az sem biztos hogy draftolták volna egyáltalán.Sellers ki is lehet húzni a listákról marad a Gamecoksnál.Nem lepődtem meg.
dande2
zacknorb

3 napja
Az a WR, aki seniorként nem látszik kékcsipnek, az már utána sem lesz az. Nagyon szerencsétlen ez a sérülés, szerintem ugrott neki az első kör.Louisville’s Chris Bell, one of the top receiver prospects in the upcoming NFL draft, suffered a torn ACL in a game at SMU on Nov. 22Azt írják, jövőre a bika classban esélye lett volna bluechipre verekedni magát, így viszont valszeg már idén kijön a draftra, és sanszosan el is viszik első körben. Egyébként egy 2023 reportban red flagként volt nála említve: térd, boka. Erre most egy ACL.
zacknorb
Cruyffista
3 napja
Sellers ki is lehet húzni a listákról marad a Gamecoksnál.Nem lepődtem meg.
dande2
Poloska vagyok.
3 napja
Sellers ki is lehet húzni a listákról marad a Gamecoksnál.
5 napja
Louisville’s Chris Bell, one of the top receiver prospects in the upcoming NFL draft, suffered a torn ACL in a game at SMU on Nov. 22Azt írják, jövőre a bika classban esélye lett volna bluechipre verekedni magát, így viszont valszeg már idén kijön a draftra, és sanszosan el is viszik első körben. Egyébként egy 2023 reportban red flagként volt nála említve: térd, boka. Erre most egy ACL.
zacknorb
6 napja
Louisville’s Chris Bell, one of the top receiver prospects in the upcoming NFL draft, suffered a torn ACL in a game at SMU on Nov. 22
Poloska vagyok.
6 napja
Ennyi erővel egy mock draft simulatort is levetíthetnének 10 perc alatt. Én szeretem hogy ennek megvolt egy struktúrája és ez a product számomra most egyszerűen rosszabb lesz.Arról előtte és utána is vannak hónapok, de így legalább élőben pörög jobban.Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
dande2
Wester
zacknorb
Lesz ez még így se!
6 napja
ja nem fogják elhúzni, csak több csapat előtt lesz reklámSzerintem azért igen. Lehet naiv vagyok de annyira nem tudják elhúzni. Legalábbis bízom benne hogy nem fogják ès mondjuk már legkèsőbb 5-re megvagyunk.Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
dande2
Wester
dande2
Lesz ez még így se!
6 napja
Arról előtte és utána is vannak hónapok, de így legalább élőben pörög jobban.Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
dande2
Wester
Poloska vagyok.
6 napja
Szerintem azért igen. Lehet naiv vagyok de annyira nem tudják elhúzni. Legalábbis bízom benne hogy nem fogják ès mondjuk már legkèsőbb 5-re megvagyunk.Na végre vmia draft első köre 10 perc helyett 8 perces választásokkal (tehát többet lehet reklamozni 😀)Nem tetszik, pont azért amit a zárójelben írsz. Kevesebb idő lesz beszélni pickekről, csapatokról és a reklám időből nem fognak vágni
dande2
Wester