NFL Draft 2026

8 feliratkozó

18 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 566 — WHO DAT!!!!
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.
Cruyffista
Gimiben azért elég sokan játszanak sok poszton, ha megnézed még RB is volt, aztán ahogy jött a végzős éve már csak S volt, és annak is recruitolták.

20 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 38 242 — LIGHTS OUT!
Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
Sixo
Egy második körös safety
zacknorb
Az azért egy 'mi az istent keres a pályán ez a falábú balfasz'-hoz képest 1 év alatt elég durva előrelépés.

20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 16 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
Sixo
Egy második körös safety

Poloska vagyok.
20 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 38 242 — LIGHTS OUT!
itt egy espn-es mock is
 www.espn.com/nfl/draft2026/story/_/id/44925346/2026-nfl-mock-draft-early-first-round-predictions-quarterbacks-trades-32-picks
Löfli
Ez mondjuk annyiban biztosan értelmesebb, mint az előzők, hogy a fogyatékos Nyck Harbort nem teszik első körbe. A gyereknek 2 szezon alatt nem jött össze az 500 yard. Csak azért mert extra atléta nem hinném, hogy ennyit érne. Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.

20 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 786
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.

Szerkesztette: Cruyffista
20 napja
Löfli Detroit Lions Arizona State Sun Devils 21 127 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
itt egy espn-es mock is
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0428%2Fnfl_reid-too-early_16x9.jpg
Reid's early NFL mock draft for next year: Which 2026 prospects could go in Round 1?
Four QBs in the top 10? Two big trades? Let's make way-too-early predictions for every pick of next year's first round.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
Don't blink!
20 napja
Én ebből a listából azt olvasom ki, hogy a Clemsontól idén bajnoki runra kell számítani, ehhez képest rájuk és az Alabamára is 15-ös oddsz van. Az OSU és a Texas a favorit 7, illetve 7.5-ös szorzóval. Heismanra természetesen Manning a favorit. 😀
20 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 192

Cruyffista
Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
szaba
Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.
zacknorb
De az már hülyeség, mivel a 26-os osztályban már nem lesz szuper szeniorkodás. Nyilván a NIL rendszer miatt nem fog már annyi junior kijönni, mint 5-10 éve, de ismét várható, hogy egy jó junior év után valaki inkább kijön, mint sem.
20 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 16 884 — Kinek mit intézett a kormánya

Cruyffista
szaba
Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.

Poloska vagyok.
21 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 192

Cruyffista
21 napja
22 napja
Stez SMU Mustangs 44 469 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem fog jonni Arch a draftra, biztos vagyok benne. Majd 2027-ben. Persze jovo ev elejeig, amig be nem jelenti hivatalosan, nyilvan minden mockban ott lesz, mivel eligible es mar most o a kisiten, eleg volt hozza a Manning nevet adni.

Ettol fuggetlenul 2026-ban meg ketlem, hogy kijon.

22 napja
De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
warr_b
Őt ismerik név alapján. Pedig a jövő évi qb class nagyon erős nélküle is, Allar, Nussmeier, Sellers (bár lehet ő sem jön ki). Nem véletlen tolja most minden fogadási guru, hogy Sellers 34-es 1/1 szorzóját kell torpedózni, több emberben benne van a top potenciál, pláne ha jobban sikerül a következő szezonjuk mint Archié.
22 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 264 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.

Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
Mert eligible, addig meg minden mockban benne lesz, míg azt nem mondja, hogy maradok még egy évet.

23 napja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 8 129 — Saturday Night Lights
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.

Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
Olyan NIL- szerződése van, hogy kétszer is meggondolja.
Ewers is milliókat veszített,pedig messze nem egy szint.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 566 — WHO DAT!!!!
 bleacherreport.com/articles/25190560-2026-nfl-mock-draft-brs-way-too-early-predictions

Itt egy jövő évi mock, mondjuk ahhoz sokat kell szívni hogy Sellerst valaki Manning előtt vigye ki 😂

23 napja
warr_b Washington Commanders 26 225 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
23 napja
Toto21 Chicago Bears 6 463
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt.
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
KeyG
Jets-et nem látom 1/1-en. Colts / Giants és Titans is gyengébb szerintem.
23 napja
KeyG
23 napja
KeyG Baltimore Ravens 11 255
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
23 napja

23 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 870 — Axel Foley
Elbukjuk a SB-t?
Kurva életbe.
Bazzani
Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
zacknorb
Én is csak erre az egyre tudtam gondolni.

23 napja
Saintsbe megy Nussmeier, ez egy real mock

Poloska vagyok.
23 napja
Elbukjuk a SB-t?
Kurva életbe.
Bazzani
Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles

Poloska vagyok.
23 napja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 336 — Big Penix Energy
Azt a legjobb QB-k, Diego Pavia meg Brendan Sorsby merre?
Joe Royer TE is ideférne
zacknorb
Pavia vagy Mateer dilemma volt utolsó QB-nak. A TE class kurva gyenge így elsőre, Joly is éppen csak befért.