NFL Draft 2026
15 feliratkozó
1 hónapja
Bizony. Könnyen járhat úgy, csak egy snapre van tőle.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Csak aztán ha úgy jár mint Allar akkor meg lehet mondani a másik oldalon a megmondtam-ot
Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Wester
1 hónapja
Ez is igaz, de a lényeg, hogy a NIL miatt már nem kell JMR-ként viselkedned ahhoz, hogy a nagy pénzért hülyét csinálj magadból vagy azért, mert inkompetens és lusta vagy, vagy azért, mert rendszeridegen közegben mozogsz.top5-ben azért az esetek többségében (90%) reménytelen franchise választEz a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
Cruyffista
Jakehomer
Van NIL-pénzed, de nem akarsz reménytelen franchise-hoz menni? Vársz, ameddig tudsz és reménykedsz, hogy az ügynököd elsóz valami formálódó alsópolcos klubhoz.
Ami jó hír, hogy ez emeli az egyetemi foci színvonalát.
Dzsokijuing
aki ettől fél és nem kihívásként tekint a lehetősége, annak nem is való a profi futball, QB-ként ez hatványozottan igaz
ZERO_L
Most valóban ki tudod maxolni az eligibilityt és figyeled a mozgásokat, hiszen nem az a kihívás, hogy vakon berohanj a fszerdőbe, hanem, hogy körültekintően válassz csapatot.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Én ezt Mooretól teljesen függetlenül írtam. Ez nagyon sokszor előkerül a fórumon az év ezen szakaszában, hogy top QB prospectek inkább nem jönnek ki a draftra mert "dögkútba" nem akarnak menni.Nem tudom ennek százalékosan mennyi realitása van, biztos van 1-2 ilyen játékos, de ez lehet csak szurkolói hozzáállás, és többségében abszolút nem ez a döntő faktor.
Erre mondtam, hogy egy versenyzőtípus, márpedig a QB-nak ilyennek kell lennie, abszolút nem állhat így hozzá, mert akkor már alapjaiban rosszul közelíti meg az egész profi sportot.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja
Imádom, amikor kreáltok egy narratívát, majd két kommentel később már ez a légből kapott magyarázat lesz a red flag az illetőnél.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
top5-ben azért az esetek többségében (90%) reménytelen franchise választEz a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Van NIL-pénzed, de nem akarsz reménytelen franchise-hoz menni? Vársz, ameddig tudsz és reménykedsz, hogy az ügynököd elsóz valami formálódó alsópolcos klubhoz.
Dzsokijuing
aki ettől fél és nem kihívásként tekint a lehetősége, annak nem is való a profi futball, QB-ként ez hatványozottan igaz

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja
Igazából de.Persze, de egy biztos, már nincsen rákényszerítve, hogy fejest ugorjon a fostengerbe.De jokes on him, szerinte ki lesz a draft elején jövőre 😀Ez a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Dzsokijuing
Wester
Dzsokijuing
Hogyha elfogy az eligibility.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Persze, de egy biztos, már nincsen rákényszerítve, hogy fejest ugorjon a fostengerbe.De jokes on him, szerinte ki lesz a draft elején jövőre 😀Ez a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Dzsokijuing
Wester
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
De jokes on him, szerinte ki lesz a draft elején jövőre 😀Ez a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Dzsokijuing
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Ez a tendencia még jobban szétszakítja a már amúgy is megosztott ligát.BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Pedig nálunk most van fal, WR1, RB1, szóval annyira nem lett volna szar neki 😀BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Jakehomer
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Okkè csak így Raiolával lett kiszúrva vagy fordítva 🤔Neki ezzel számolnia kellett.
dande2
1 hónapja
BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Nem akart a Jetsben játszani, who could blame him lol
Cruyffista
Tepper takarodj!
1 hónapja
BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Csak aztán ha úgy jár mint Allar akkor meg lehet mondani a másik oldalon a megmondtam-ot
Cruyffista
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Én szóltam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Okkè csak így Raiolával lett kiszúrva vagy fordítva 🤔
1 hónapja
BREAKING: Oregon QB Dante Moore will return for the 2026 season, he announced🦆Lehet basztatni a NIL-t, de itt most szerintem szakmailag jó döntés született, egyszerűen valami kétségbeesett franchise elbaszta volna az építését a korai mélyvízbe dobásával.
1 hónapja
6.5 millió dollárnál tart jelenleg a licit Ty Simpsonért az NCAA-ben, szóval esélyes, hogy marad.Elvileg hivatalos hogy kijön
r.baggio
“I just couldn’t do it because of everything I stood for and what Alabama had meant to me and the legacy that I built there,” Simpson told Low. “Everybody would just remember me as the guy who took all this money and went to Miami or Tennessee for his last year. But I was a captain. I put my hand and footprints in the cement at Denny Chimes.”
Lesz ez még így se!
1 hónapja
6.5 millió dollárnál tart jelenleg a licit Ty Simpsonért az NCAA-ben, szóval esélyes, hogy marad.

---
1 hónapja
Mendoza egy ideális világban a Dolphinsba menne, de nem marad bent addig.olvastam olyan velemenyeket korabban a heten, hogy dante moore meg fogja elozni mendozat a draft process vegere. en csak a playoffot kovettem szorosan a collegeban, de foleg a tegnapi meccs utan, nekem ez szinte elkepzelhetetlen. ugy erzem, hogy mendoza hajnalban bebiztositotta az 1/1-et.egy GM se vinne szívesen egy Jordan Love projektet olyan korán, hosszútávon hiába igéretesebb moore, mint mendoza. a jetsnek egész egyszerűen nem éri meg kihúzni, mert úgyse rakható pályára első évében. ideális esetben kettőt kéne ülnie. mugli és glenn jövőre ilyenkor még egy ilyen évvel épülettakarítás áldozata lesz fixen, ezt ők is tudják. inkább kenny pickett szinten vannak számontartva scoutok által az ideiek, mint cam wardon, ha lenne generációs OT, DL akkor Mendoza sem lenne 1/1. ez igazából tényleg az a qb class, mint amikor ment a matekozás hogy malik willis, matt corral vagy pickett az 1/1. na jó, annál 2 polccal jobb az idei qb-k tekintetében, mendoza szerintem lehet egy goff. moore-t a ramsnek kell elvinni.
szerintetek dante moore nem sodorta veszelybe az 1/2 poziciot? nagyon nyersnek tunik jelenleg meg, a jets pedig ott all letolt gatyaval, QB nelkul. nem lenne erdemes BPA alapon draftolniuk es hozni egy veterant iranyitonak?
mate93
Cruyffista
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Követőben pont ekkor írtam be pont ezt.Dante Moore is ready to be a New York Jet pic.twitter.com/GQpAEt00Br
— NFL Memes (@NFLMemes) January 10, 2026
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
moore-t a ramsnek kell elvinni.Ha kijön
Cruyffista
Poloska vagyok.
1 hónapja
olvastam olyan velemenyeket korabban a heten, hogy dante moore meg fogja elozni mendozat a draft process vegere. en csak a playoffot kovettem szorosan a collegeban, de foleg a tegnapi meccs utan, nekem ez szinte elkepzelhetetlen. ugy erzem, hogy mendoza hajnalban bebiztositotta az 1/1-et.egy GM se vinne szívesen egy Jordan Love projektet olyan korán, hosszútávon hiába igéretesebb moore, mint mendoza. a jetsnek egész egyszerűen nem éri meg kihúzni, mert úgyse rakható pályára első évében. ideális esetben kettőt kéne ülnie. mugli és glenn jövőre ilyenkor még egy ilyen évvel épülettakarítás áldozata lesz fixen, ezt ők is tudják. inkább kenny pickett szinten vannak számontartva scoutok által az ideiek, mint cam wardon, ha lenne generációs OT, DL akkor Mendoza sem lenne 1/1. ez igazából tényleg az a qb class, mint amikor ment a matekozás hogy malik willis, matt corral vagy pickett az 1/1. na jó, annál 2 polccal jobb az idei qb-k tekintetében, mendoza szerintem lehet egy goff. moore-t a ramsnek kell elvinni.
szerintetek dante moore nem sodorta veszelybe az 1/2 poziciot? nagyon nyersnek tunik jelenleg meg, a jets pedig ott all letolt gatyaval, QB nelkul. nem lenne erdemes BPA alapon draftolniuk es hozni egy veterant iranyitonak?
mate93
1 hónapja
Ja hát akkor a Raiders se pickeljen QB-t, mert Jamarcus Russell. Prospect szinten azért nagy a különbség Moore és Wilson között.Zach Wilson is hogy bevált 😊olvastam olyan velemenyeket korabban a heten, hogy dante moore meg fogja elozni mendozat a draft process vegere. en csak a playoffot kovettem szorosan a collegeban, de foleg a tegnapi meccs utan, nekem ez szinte elkepzelhetetlen. ugy erzem, hogy mendoza hajnalban bebiztositotta az 1/1-et.Inkabb a nyers fiatal qb, mint ilyen Willis, Tua, meg Murray fele bohoc veteranokat tulfizessuk megint.
mate93
Beki
Nyilván a bohóc veteránok is között nagy különbségek vannak, és ott is nagy a befürdés esélye, de legalább nem herdálsz el egy top picket
Jakehomer
Lesz ez még így se!
1 hónapja
Zach Wilson is hogy bevált 😊olvastam olyan velemenyeket korabban a heten, hogy dante moore meg fogja elozni mendozat a draft process vegere. en csak a playoffot kovettem szorosan a collegeban, de foleg a tegnapi meccs utan, nekem ez szinte elkepzelhetetlen. ugy erzem, hogy mendoza hajnalban bebiztositotta az 1/1-et.Inkabb a nyers fiatal qb, mint ilyen Willis, Tua, meg Murray fele bohoc veteranokat tulfizessuk megint.
mate93
Beki
Nyilván a bohóc veteránok is között nagy különbségek vannak, és ott is nagy a befürdés esélye, de legalább nem herdálsz el egy top picket
Tepper takarodj!
1 hónapja
Nem követtem az egész szezont, de az utóbbi hetek alapján hamarabb választanám Chambliss-t, mint Moore-t.Én is efelé kezdtem el kacsintgatni. Nem tudom mekkora riser lesz, de őt elhoznám szívesen egy OT/WR pick után.
gabokocka