NFL Draft 2026

12 feliratkozó

22 napja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 253 — Browns GM
Kik az első körre esélyesek egyáltalán? (Ilyenkor még fullra leszarom a draft processt, tényleg nem tudom most éppen kivel hogy vannak a 3 héttel az alapszakasz vége előtt).
Mert ők nyilván ki fognak jönni, meg pl Allar is ugye, akinek már nem maradt eligibilityje.
zacknorb
Mendoza, Moore, Simpson, Sellers.

Allar már lejjebb van bőven, bár nem lepne meg ha Darthoz hasonlóan elvinnék.
Cruyffista
szerintem Nussmeier is visszajöhet az első körbe (pláne ha kisebb lesz a konkurencia)

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
22 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 741 — Jó ötletnek tűnt!
Kik az első körre esélyesek egyáltalán? (Ilyenkor még fullra leszarom a draft processt, tényleg nem tudom most éppen kivel hogy vannak a 3 héttel az alapszakasz vége előtt).
Mert ők nyilván ki fognak jönni, meg pl Allar is ugye, akinek már nem maradt eligibilityje.
zacknorb

Cruyffista
Allar szerintem fix 2. napos a játéka és sérülése miatt is, Sellers is első kör vége és második kör eleje. HA fogadnom kéne jelenleg (nyilván még rengeteg meccs hátra van ) a Simpson, Mendoza párost mondanám hogy kimegy az első körben.

Lesz ez még így se!
22 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 376
zacknorb

22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 417 — Kinek mit intézett a kormánya
Csomó QB vissza fog menni amúgy.
zacknorb
Kik az első kör esélyesekből? Akkor is igaz ez vajon, ha Moore-nak bejön az 1/1 csapat kiléte? Úgy látom clevelandi születésű. Na a Browns azért esélyes 1/1-re. Csak 1W van köztük és a Titans között.
Cruyffista

Poloska vagyok.
22 napja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
zacknorb
Kik az első kör esélyesekből? Akkor is igaz ez vajon, ha Moore-nak bejön az 1/1 csapat kiléte? Úgy látom clevelandi születésű. Na a Browns azért esélyes 1/1-re. Csak 1W van köztük és a Titans között.
Cruyffista
Sellersnek ha van esze visszamegy, mert eddig azért a 0 hoz közeli amit lerakott az asztalra, szerintem őt is meglepné ha első körben bárki elvinne. De Moorenak is jót tenne ha visszemenne, és tolna még egy hasonló évet mint most, jobb esélye lenne a top 10 re. Mondjuk az is igaz hogy idén max Mendoza az egyetlen valamirevaló qb akit első körbe várnak, max vele kellene versenyezni.

22 napja

dande2
Bain hypeot nagyon nem értem, sorra jönnek a mockok, hogy top 3ban viszik el, pedig a csávó olyan lassú pass rusherhez képest, hogy fájdalom nézni. Szinte 0 pass rusher movejai vannak, ha elsőre erőből nem tudja megoldani, akkor esélytelen, hogy odaérjen. NFL-ben már pedig szerintem nem fogja tudni csak erőből megoldani...
kapitnono
Én értem, Jared Verse sikerei miatt róla is könnyebb elképzelni, hogy jó lesz.
szaba
Verse FSU ra járt, és jóval atletikusabb mint Bain, 4.58 as 40 yarddal pl speed rusher volt az egyetemen, szóval különbözőbb nem is lehetne a két játékos 😁
Nem is beszélve arról hogy Versenek nem voltak rossz statjai az egyetemen ellenben Bainnel.

22 napja
zacknorb
22 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 417 — Kinek mit intézett a kormánya
illetve ne feledjük el, hogy jelenleg van 4 QB akik a rankingokban, mockokban, meg a fogadóirodánál 1/1, vagy top5 pick tűzközelben vannak, ha ezeket elkezdik kiszedegetni és vissza száműzni 2-3-4. körbe a scoutok, valakit el kell vinni a csapatoknak aki nem safety (Downs) vagy RB (Love). Tavaly pl a két Georgia pass rusher elől, aztán Shemar...

Per pill nem elképzelhetetlen nyers DT/pass rusher rush az elejében, mert 4 QB azért nem fog kimenni a top10-ben, vagyis hát nagyon meglepne, mert akkor mire fel szarozzák ezt a classt? Egy szar csapat meg prémium posztra kell húzzon, tulaji nyomás, GM forró szék, elmúlt évek negatív tapasztalata (lásd Falcons top10 pickjei, vagy most Raiders Jeantyvel) stb.

Egyébként a feedemben a Dante Moore hype nagyon beindult az utóbbi 2 hétben.
Cruyffista
Dante Moore-nál viszont azt olvasni főleg, hogy ő meg majd megy vissza egyetemre.
Wester

Poloska vagyok.
22 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 741 — Jó ötletnek tűnt!
illetve ne feledjük el, hogy jelenleg van 4 QB akik a rankingokban, mockokban, meg a fogadóirodánál 1/1, vagy top5 pick tűzközelben vannak, ha ezeket elkezdik kiszedegetni és vissza száműzni 2-3-4. körbe a scoutok, valakit el kell vinni a csapatoknak aki nem safety (Downs) vagy RB (Love). Tavaly pl a két Georgia pass rusher elől, aztán Shemar...

Per pill nem elképzelhetetlen nyers DT/pass rusher rush az elejében, mert 4 QB azért nem fog kimenni a top10-ben, vagyis hát nagyon meglepne, mert akkor mire fel szarozzák ezt a classt? Egy szar csapat meg prémium posztra kell húzzon, tulaji nyomás, GM forró szék, elmúlt évek negatív tapasztalata (lásd Falcons top10 pickjei, vagy most Raiders Jeantyvel) stb.

Cruyffista
Dante Moore-nál viszont azt olvasni főleg, hogy ő meg majd megy vissza egyetemre.

Lesz ez még így se!
22 napja

22 napja
szaba Los Angeles Chargers 11 807

dande2
Bain hypeot nagyon nem értem, sorra jönnek a mockok, hogy top 3ban viszik el, pedig a csávó olyan lassú pass rusherhez képest, hogy fájdalom nézni. Szinte 0 pass rusher movejai vannak, ha elsőre erőből nem tudja megoldani, akkor esélytelen, hogy odaérjen. NFL-ben már pedig szerintem nem fogja tudni csak erőből megoldani...
kapitnono
Én értem, Jared Verse sikerei miatt róla is könnyebb elképzelni, hogy jó lesz.
23 napja

dande2

23 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
1 hónapja

zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja

Nussmeier szarul passzol mélyre, Simpson pedig nem passzol mélyre. Allar rakétái🤯

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 139
 in-betweenmedia.com/ranking-the-2026-college-football-quarterbacks-using-the-bill-parcells-rules/
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 745 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
@vassadi Medgyessy-n és Horst Fuchson beszartam 😀😀

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
4 hónapja
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
TÉVHITEK, SZTEREOTÍPIÁK ÉS TÚLREAGÁLÁSOK MOCK DRAFTJA, HATODIK FELVONÁS

GM játékhoz szoktam ezt írni minden évben, de ha már úgyis teljes mértékben a prospectekre van kihegyezve, akkor most itt helyezem el. A draftsorrend egyébként a BetMGM július eleji Super Bowl oddsain alapul.

1/1. New Orleans Saints: Arch Manning, QB (Texas)
A 2025-ös drafton olyan játékos lett az 1/1-es, aki a szezon előtti mockokban nem is szerepelt; most olyan játékos az 1/1-es a mockokban, aki ki se jön a draftra.

Draftnikek filozófiai szintű eszmecseréje a “jöjjön-e Arch a 2026-os draftra” és a “két kezdő meccsel is ér-e a Manning név 1/1-et” kérdésekről

1/2. Cleveland Browns: Caleb Downs, S (Ohio State)
Foghatják a fejüket azok, akik ledegradálták a 2025-ös class színvonalát, mert most meg egy safety-t kell a draft legjobb játékosaként bálványozni.

1/3. New York Giants: Kadyn Proctor, OT (Alabama)
Ha Alabamára járó egykori top OT recruit, akkor evidens, hogy első kör eleje, a legutóbbiak is remekül beváltak.

Franchise alappillér

1/4. New York Jets: LaNorris Sellers, QB (South Carolina)
A Gamecocks dobni ÉS(!) futni is tudó QB-ja az 1/1-ért jön, mert bár Arch Manninget hívják Manningnek, na de Lamar Jacksonra Sellers hajaz jobban!

1/5. Tennessee Titans: T.J. Parker, EDGE (Clemson)
T.J. nevű EDGE, aki a sackek mellett sok fumble-t is kiharcol? Csakis egyvalaki lehet az NFL compja, minden más összehasonlítás komolytalan.

1/6. Carolina Panthers: Francis Mauigoa, OT (Miami-Fl.)
Egyszer fellökött egy kósza védőt, azóta fix top 10 várományos.

Ahogy egyesek szerint történt:

1/7. Las Vegas Raiders: Drew Allar, QB (Penn State)
Az egyik pillanatban még “jól tette, hogy marad és fejlődik még egy évet”, majd hirtelen “kár, hogy nem jött ki már az előző draftra, sima QB2 lett volna”.

Amikor már nem végzi el helyetted a munkád felét a tight ended

1/8. Indianapolis Colts: Cade Klubnik, QB (Clemson)
Tavalyi teljesítményével már sok hívet szerzett magának, idén pedig a maradék kétkedőből is cade-kedőt csinál.

1/9. Miami Dolphins: Anthony Hill Jr., LB (Texas)
A modern linebacker prototípusainak prototípusa.

“Pedig mögöttem nem két kezdő meccs, hanem két klasszis szezon van!”

1/10. Los Angeles Rams (via ATL): Peter Woods, DT (Clemson)
A college football “Tiger Woods”-ának személyében a klasszis EDGE mellé klasszis defensive tackle is társul a Clemsonnál, pont mint a (nem oly) régi szép időkben. Nem is kérdés, irány a college football trónja, a leírt powerhouse edzőknek mostanában úgyis jól megy...

“Orákulum, Jim Harbaugh és Ryan Day is bajnoki címet nyert. Idén én leszek a Kiválasztott, ugye?”

1/11. Cleveland Browns (via JAC): Garrett Nussmeier, QB (LSU)
Dettó mint Allar. Még valamelyest meme-ileg is, csak nála a tavalyi OL az, amit lehet, hogy vissza fog sírni, tekintve, hogy mi vár rá például rögtön az első fordulóban, teljesen kicserélődött támadófallal...

1/12. New England Patriots: Keldric Faulk, EDGE (Auburn)
Méretek? Pipa. Atletikusság? Pipa. Run defense? Pipa. Pass rush? ¯\_(ツ)_/¯ Borderline top 10!

“Operátor, kibővített pass rush arzenál kellene!”

1/13. Seattle Seahawks: Spencer Fano, OT (Utah)
Mindenki megnyugodhat, most sem maradunk “elég hosszú-e a karja” archetype-ba tartozó top OT prospect nélkül.

1/14. Arizona Cardinals: Jordyn Tyson, WR (Arizona State)
Kivételes tehetség, hisz míg másoknak egy-egy kiemelt mérkőzésen nyújtott jó teljesítmény kell az első körös hype-hoz, addig ez nála úgy is megvan, hogy csapata előző szezonbeli két legnagyobb meccsét, a győztes Big 12-döntőt és a vesztes playoff-összecsapást egyaránt kihagyta.

“Hol volt Tyson, mikor az ASU elesett?!”

1/15. Dallas Cowboys: Jeremiyah Love, RB (Notre Dame)
Olybá tűnt, hogy minden valamirevaló running back kijött az idei draftra, de maradtak azért még tehetséges futók college szinten is. Love egyértelműen első kört érő playmaker, ügyesen szalad el minden egyetemista mellett.

Még csak most nyújtja át a QB a labdát Love-nak, de az oldalvonalnál már:

1/16. Denver Broncos: Nyck Harbor, WR (South Carolina)
Size-speed szörnyeteg, de azért produktivitásban is évről évre jobb, a tavalyelőtti 195 után tavaly már 376 elkapott yarddal zárt!

Az 500 yardos álomhatár megugrása

1/17. Chicago Bears: Rueben Bain Jr., EDGE (Miami-Fl.)
Kétségkívül jó, de nem világmegváltó freshman szezon, majd egy sérülésektől sújtott második idény? Semmi vész, az egykori top recruit státusz így is garancia az első körre.

1/18. Tampa Bay Buccaneers: Jermod McCoy, CB (Tennessee)
Míg mások dezertálnak, addig ő januári ACL-szakadása ellenére is vitézül helytáll az első körös mockokban.

1/19. Pittsburgh Steelers: Denzel Boston, WR (Washington)
Evan Stewart sajnálatos sérülése után egy, csak egy top elkapó legény van talpon az északnyugati vidéken. Bár aki igazán ütős WR-t akar, az jobban teszi, ha vár 2027-ig.

Denzel-Washingtonhoz nem jött az ihlet, így maradt a Boston tea/draft party

1/20. Houston Texans: Caleb Lomu, OT (Utah)
Hála a Utesnak, annak sem kell kétségbe esnie, aki lemarad a kommersz egyetemek kommersz OT-iről, mert - ahogy a KFT is megénekelte - akkor “majd utahzgatok, mert utahzni élvezet”.

1/21. Los Angeles Chargers: Dani Dennis-Sutton, EDGE (Penn State)
Ilyen az, amikor Temuról rendelsz menő Penn State edge rushert.

1/22. Minnesota Vikings: Carnell Tate, WR (Ohio State)
Most biztos nincs olyan érzésed, hogy az offseason előtt még nem is hallottál erről a csávóról, és hogy tuti csak azért szerepel a mockokban, mert muszáj OSU-elkapót is beleírni. Na de majd 2027-ben Jeremiah Smith!

“Hát ez? Bár ennek legalább nincs Michigan betű a nevében.”

1/23. Green Bay Packers: Avieon Terrell, CB (Clemson)
NFL külső cornernek kissé alulméretezett, de ezt kompenzálja azzal, hogy A.J. Terrell a testvére.

Dávid és Góliát Avieon és az NFL-elkapó

1/24. San Francisco 49ers: Malik Muhammad, CB (Texas)
Eddig kissé más jelleggel űzte ezt a sportágat (11 leütött, 0 elkapott labda), de idén remélhetőleg már az interceptionök is jönni fognak.

1/25. Cincinnati Bengals: L.T. Overton, Tweener (Alabama)
Az Alabamára jársz és nincs igazi posztod a védőfalban? Naná, hogy első körben a helyed!

Poszt-meetingre érkezve

1/26. Los Angeles Rams C.J. Allen, LB (Georgia)
Már kezdtél aggódni, hogy nem lesz random Georgia-védő az első körben?

“Most már kijöhetsz!”

1/27. Washington Commanders: Dillon Thieneman, S (Oregon)
Az egykori Purdue Boilermaker igazán sokoldalú játékos, két éve az interceptionöket (6), tavaly pedig - miután dobni már nem mertek felé - a szereléseket (104) halmozta.

Jevon Holland után ismét a benelux vonalhoz nyúltak a kacsák safety poszton

1/28. Kansas City Chiefs: Caleb Banks, DT (Florida)
A szokásos egy darab első körbe mockolt védő prospect mellett most még tehetséges QB is akad Gainesville-ben, Tebow után 16. már tényleg a Gators éve lesz!

Na mi lesz előbb: jó Gators-szezon vagy GTA6?

1/29. Detroit Lions: Matayo Uiagalelei, EDGE (Oregon)
Az NFL-kommentátorok már épp fellélegeztek, látva, hogy névrokonának, D.J.-nek a karrierje gallyra futott, erre megjelenik ő.

“Uga... Uligela... Uaglaei.. Uiagaleleihez érkeztünk.”

1/30. Baltimore Ravens: Deontae Lawson, LB (Alabama)
Tavaly közbejött egy sérülés és egy Jihaad Campbell, de most már végre ő lehet az aktuális túlértékelt Bama linebacker.

Előbb-utóbb mindenkinek eljön a maga ideje...

1/31. Buffalo Bills: Antonio Williams, WR (Clemson)
Ha már a fél csapat itt van a mockban, miért pont a WR maradna ki, még ha esetleg nem is akkora király? Na de majd 2027-ben egy másik Williams, Ryan!

“Azt álmodtam, hogy valaki már megint inkább a 2027-es elkapókat ajnározta!”

1/32. Philadelphia Eagles: David Bailey, EDGE (Texas Tech)
Alaposan bevásárolt a Red Raiders ebben a holtszezonban, szegény Stanford-szurkolók meg ha már jó csapatnak nem is, legalább egy jó pass rushernek örülhettek volna, erre...

Ráadásként egy-két arc, akik ide nem fértek be, de azért rendszeresen felbukkantak első körös mockokban:

Isaiah World, OT (Oregon)
Nagy volt a verseny a Nevada színeiben tavaly sacket sem engedő tackle kegyeiért, végül Dan Lanning és kacsái lettek a befutók nála is.

“Azt vigyétek az irodámba, Mr. Montanának már nem lesz rá szüksége!”

Harold Perkins Jr., EDGE/LB (LSU)
Szépen gyűjtögeti a red flageket, alulméretezettsége mellé tavaly egy ACL-szakadás is összejött. Ha így folytatja, könnyen lehet, hogy draftérték tekintetében előbb-utóbb ennek szabadesés lesz a vége.

“Ide azzal a vörös zászlóval!” - avagy egy újabb teória a Dugovics Titusz legendára, az eddigi leghihetőbb

Suntarine Perkins, LB (Ole Miss)
Számos remek játékossal volt felvértezve tavaly az Ole Miss defense, akik közül természetesen már akkor is Perkins volt a legjobb, idén pedig már egyértelműen ő a Rebels védelmének alfája és omegája. Meglátjuk, milyen lázadó vezér lesz belőle; volt azért kitől tanulnia.

Jalon Kilgore, DB (South Carolina)
“Az idei Jahdae Barron!” - kiáltotta a közvélemény. És hát valóban, hónapokig lehet majd vitatkozni azon, hogy a secondary melyik posztján a legjobb, elvégre egy igazi svájci bicskáról van szó, amilyen minden háztartásban védelemben jól jön.

“Ám ez még mind semmi! Ajándék returner és gunner funkció is jár hozzá!”

Jyaire Hill, CB (Michigan)
Annyi kiváló védő közül nehéz lett volna igazán kitűnni eddig, de idén már ő lesz a QB-k célkere..., akarom mondani a reflektorfényben.

Továbbá, kezd hagyománnyá válni, hogy minden évben akad egy QB, akinek ilyenkor még nagyon ritkán vagy kvázi egyáltalán nem merül fel a neve draft témában, aztán áprilisban az újoncbörze első pickjei között találja magát az illető, lásd Burrow, Zach Wilson, Anthony Richardson, Jayden Daniels, vagy éppen Cam Ward. Zárásként jöjjön néhány potenciális érdeklődő ezen a fronton.

John Mateer, QB (Oklahoma)
Ahogy tavaly a Canes, úgy most a Sooners is a Washington State-ről szerzett magának új vezért, aki reményeik szerint feltámaszthatja a kissé élőholt stádiumban tengődő futballprogramot, és elhozhatja a várva várt nagy áttörést. Ward is bevált, Mateernek a Heismant is előre oda lehet adni.

Fernando Mendoza, QB (Indiana)
Indiana állam a fociszezonban sem marad cult hero nélkül, hála az új nagyvárosi QB-nak.

Josh Hoover, QB (TCU)
Érdemes lesz rá odafigyelni, biztosan nagy tehetség, hisz az edzője, Sonny Dykes azt mondta, korábban két 1/1-es és egy Super Bowl MVP is pallérozódott a kezei alatt, Hoover pedig dob olyan jól, mint bármelyikük.

És amikor megtudod, hogy az a három illető nem más, mint Jared Goff, Tim Couch és Nick Foles...

Carson Beck, QB (Miami-Fl.)
Tavaly ilyenkor még 1/1-esélyesként tartották számon az egykori Georgia irányítót, ma már csak legyintenek rá draft berkekben. Meglátjuk, a hurricane relief segít-e helyreállítani megtépázott ázsióját.

Majdnem kijött az előző draftra, aztán kibeckelt, és délebbre vitte a tehetségét

Sam Leavitt, QB (Arizona State)
Ennél több szóviccet akartam elhelyezni a mockban, de állítólag annyira szörnyűre sikeredtek, hogy pont azok voltak azok...

... amiket az előbb Sam levitt.

U.i.: Nem tudom, hallottátok-e már, de a 2027-es WR class, Jeremiah Smith és Ryan Williams által fémjelezve, jó lesz.
7 hónapja
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.
Cruyffista
Gimiben azért elég sokan játszanak sok poszton, ha megnézed még RB is volt, aztán ahogy jött a végzős éve már csak S volt, és annak is recruitolták.

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 330 — LIGHTS OUT!
Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
Sixo
Egy második körös safety
zacknorb
Az azért egy 'mi az istent keres a pályán ez a falábú balfasz'-hoz képest 1 év alatt elég durva előrelépés.

7 hónapja
Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
Sixo
Egy második körös safety

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 330 — LIGHTS OUT!
itt egy espn-es mock is
 www.espn.com/nfl/draft2026/story/_/id/44925346/2026-nfl-mock-draft-early-first-round-predictions-quarterbacks-trades-32-picks
Löfli
Ez mondjuk annyiban biztosan értelmesebb, mint az előzők, hogy a fogyatékos Nyck Harbort nem teszik első körbe. A gyereknek 2 szezon alatt nem jött össze az 500 yard. Csak azért mert extra atléta nem hinném, hogy ennyit érne. Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.

7 hónapja
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.

Szerkesztette: Cruyffista
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
itt egy espn-es mock is
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F0428%2Fnfl_reid-too-early_16x9.jpg
Reid's early NFL mock draft for next year: Which 2026 prospects could go in Round 1?
Four QBs in the top 10? Two big trades? Let's make way-too-early predictions for every pick of next year's first round.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!