NFL Draft 2026
12 feliratkozó
7 hónapja
Én ebből a listából azt olvasom ki, hogy a Clemsontól idén bajnoki runra kell számítani, ehhez képest rájuk és az Alabamára is 15-ös oddsz van. Az OSU és a Texas a favorit 7, illetve 7.5-ös szorzóval. Heismanra természetesen Manning a favorit. 😀
7 hónapja
De az már hülyeség, mivel a 26-os osztályban már nem lesz szuper szeniorkodás. Nyilván a NIL rendszer miatt nem fog már annyi junior kijönni, mint 5-10 éve, de ismét várható, hogy egy jó junior év után valaki inkább kijön, mint sem.Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
zacknorb
7 hónapja
Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
Poloska vagyok.
7 hónapja
Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
7 hónapja
Nem fog jonni Arch a draftra, biztos vagyok benne. Majd 2027-ben. Persze jovo ev elejeig, amig be nem jelenti hivatalosan, nyilvan minden mockban ott lesz, mivel eligible es mar most o a kisiten, eleg volt hozza a Manning nevet adni. Ettol fuggetlenul 2026-ban meg ketlem, hogy kijon.
7 hónapja
De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?Őt ismerik név alapján. Pedig a jövő évi qb class nagyon erős nélküle is, Allar, Nussmeier, Sellers (bár lehet ő sem jön ki). Nem véletlen tolja most minden fogadási guru, hogy Sellers 34-es 1/1 szorzóját kell torpedózni, több emberben benne van a top potenciál, pláne ha jobban sikerül a következő szezonjuk mint Archié.
warr_b
7 hónapja
Mert eligible, addig meg minden mockban benne lesz, míg azt nem mondja, hogy maradok még egy évet.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
7 hónapja
Olyan NIL- szerződése van, hogy kétszer is meggondolja.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
Ewers is milliókat veszített,pedig messze nem egy szint.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
bleacherreport.com/articles/25190560-2026-nfl-mock-draft-brs-way-too-early-predictionsItt egy jövő évi mock, mondjuk ahhoz sokat kell szívni hogy Sellerst valaki Manning előtt vigye ki 😂

7 hónapja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt.Jets-et nem látom 1/1-en. Colts / Giants és Titans is gyengébb szerintem.
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
KeyG
7 hónapja
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
KeyG
that nigga Gruden amazed at how stupid he is lmaoo this clip hilarious man https://t.co/uNw1UTXZei
— Chill Parcells (@nickcoachin) April 26, 2025
7 hónapja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt. Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
7 hónapja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
7 hónapja
Én is csak erre az egyre tudtam gondolni.Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
zacknorb
7 hónapja
Saintsbe megy Nussmeier, ez egy real mock
Poloska vagyok.
7 hónapja
Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azt a legjobb QB-k, Diego Pavia meg Brendan Sorsby merre?Pavia vagy Mateer dilemma volt utolsó QB-nak. A TE class kurva gyenge így elsőre, Joly is éppen csak befért.
Joe Royer TE is ideférne
zacknorb
7 hónapja
Csak mert szokott lenni.1. Cleveland Browns: Arch Manning, QB (Texas)
2. New Orleans Saints: Garrett Nussmeier, QB (LSU)
3. Tennessee Titans: Denzel Boston, WR (Washington)
4. Pittsburgh Steelers: Drew Allar, QB (Penn State)
5. New York Giants: Earnest Greene III, OT (Georgia)
6. Carolina Panthers: Domani Jackson, CB (Alabama)
7. Indianapolis Colts: LaNorris Sellers, QB (South Carolina)
8. Cleveland Browns (from JAX): Carnell Tate, WR (Ohio State)
9. Seattle Seahawks: Amare Ferrell, CB (Indiana)
10. New England Patriots: Evan Stewart, WR (Oregon)
11. Las Vegas Raiders: Anthony Hill, LB (Texas)
12. New York Jets: Keon Sabb, S (Alabama)
13. Dallas Cowboys: Deion Burks, WR (Oklahoma)
14. Miami Dolphins: Mansoor Delane, CB (LSU)
15. Los Angeles Rams (from ATL): Deonte Lawson, LB (Alabama)
16. San Francisco 49ers: Caleb Downs, S (Ohio State)
17. Arizona Cardinals: Aaron Anderson, WR (LSU)
18. Chicago Bears: Jeremiyah Love, RB (Notre Dame)
19. Houston Texans: Fernando Carmona Jr., OT (Arkansas)
20. Minnesota Vikings: Javon Kilgore, DB (South Carolina)
21. Los Angeles Chargers: Peter Woods, DI (Clemson)
22. Green Bay Packers: T.J. Parker, ED (Clemson)
23. Cincinnati Bengals: Daniel Harris, CB (Georgia)
24. Denver Broncos: Mateo Uiagalelei, ED (Oregon)
25. Tampa Bay Buccaneers: Lander Barton, LB (Utah)
26. Los Angeles Rams: Antonio Williams, WR (Clemson)
27. Washington Commanders: Keldic Faulk, ED (Auburn)
28. Kansas City Chiefs: DeMonte Capehart, DI (Clemson)
29. Philadelphia Eagles: Harold Perkins, ED (LSU)
30. Buffalo Bills: Germie Bernard, WR (Alabama)
31. Detroit Lions: Rueben Bair Jr., ED (Miami-FL)
32. Baltimore Ravens: Austin Barber, OT (Florida)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
7 hónapja
Way too early top 100-as listám, posztokon belül rangsorral. Szomorú, de nem hogy FCS, Group of 5 játékos sincs a rengeteg transfer meg konferencia bővítés miatt.QB:
Garrett Nussmeier, LSU
Sam Leavitt, Arizona State
Jayden Maiava, USC
Cade Klubnik, Clemson
Drew Allar, Penn State
Arch Manning, Texas - azon a nagyon kevés playben egész jó volt, felülök a hype-nak
Fernando Mendoza, Indiana
Conner Weigman, Texas A&M
Jake Retzlaff, BYU - a zsidó mormon, szerintem neki a muszlimok is szorítanak
LaNorris Sellers, South Carolina
Darian Mensah, Duke
Mark Gronowski, Iowa - lesz idén működő passzjáték a Hawkeyes-ban
John Mateer, Oklahoma
RB:
Jeremiyah Love, Notre Dame
Nicholas Singleton, Penn State
Jaydn Ott, Oklahoma
Makhi Hughes, Oregon - ez a csávó nagyon beteg volt a Tulane-ben, óriási fogás a Ducks-nak
Jamal Haynes, Georgia Tech
WR:
Kevin Concepcion, Texas A&M - nagyon vékonynak tűnik, de mindenben kiemelkedő; contested, YAC, jet sweepek
Eric Singleton Jr, Auburn - miért pont Auburnbe igazolt a Yellow Jackets-től, az jó kérdés
Evan Stewart, Oregon
Antonio Williams, Clemson
Elijah Sarratt, Indiana
Dillon Bell, Georgia
Jordyn Tyson, Arizona State
Jaden Greathouse, Notre Dame - nagyon berobbant a PO-ban
Trebor Pena, Penn State
Chris Brazzell II, Tennessee - tavaly is a listán volt, de kissé beleszürkült a Vols-ba, de nem tudom kihagyni (szintén Tulane-ben nyújtott teljesítménye miatt)
Carnell Tate, Ohio State
TE:
Luke Hasz, Ole Miss
Eli Stowers, Vanderbilt
Kenyon Sadiq, Oregon
Justin Joly, North Carolina State
OT:
Kadyn Proctor, Alabama
Spencer Fano, Utah
Caleb Tiernan, Northwestern
Francis Mauigoa, Miami
Gennings Dunker, Iowa
Aamil Wagner, Notre Dame
Carter Smith, Indiana
Riley Mahlman, Wisconsin
Charles Jagusah, Notre Dame - sérülés miatt sokat kihagyott, de a rájátszásban isteni volt
Isaiah World, Oregon
OG:
Joshua Braun, Kentucky
Ar'maj Reed-Adams, Texas A&M
Tomas Rimac, Virginia Tech
C:
Jake Slaughter, Florida
Logan Jones, Iowa
Bryce Foster, Kansas
Iapani Laloulu, Oregon
DI:
Peter Woods, Clemson
Caleb Banks, Florida
Aaron Graves, Iowa
David Gusta, Kentucky
Zane Durant, Penn State
Rayshaun Benny, Michigan - előreléphet Graham és Grant árnyékából, jó szezont várok tőle
Domonique Orange, Iowa State
Dontay Corleone, Cincinnati
Christen Miller, Georgia
EDGE:
TJ Parker, Clemson
Rueben Bain Jr, Miami - bold: ha leszerepelnek a QB-k és egészséges tud maradni, vagy ő vagy egy OT lesz az 1/1
Matayo Uiagalelei, Oregon
Tyreak Sapp, Florida - DI rangsorban is szerepelhetne, 3-7-es technikán mindenhol felállítják, de állítólag egyre inkább EDGE-nek képezik
David Bailey, Texas Tech - epizódszereplő volt a Stanfordban, de akor kiemelkedett; nem tudom a híres big12 védőfal képzés mennyire rontja el a fejlődését
Keldric Faulk, Auburn
Suntarine Perkins, Ole Miss
Gabe Jacas, Illinois - all-name team hírességek csarnoka örökös tag és nagyon stabil OLB
Mikail Kamara, Indiana
LT Overton, Alabama
Joshua Josephs, Tennessee
TJ Bush, California - Liberty transfer, senki se beszél róla, de nekem nagyon tetszett a Flames-ben
Derrick Moore, Michigan
R Mason Thomas, Oklahoma
LB:
Rasheem Biles, Pitt
Anthony Hill Jr, Texas
Deontae Lawson, Alabama
Kyle Louis, Pitt
Whit Weeks, LSU
Jaishawn Barham, Michigan
Harold Perkins Jr, LSU
Wesley Bissainthe, Miami
Sonny Styles, Ohio State
Bryce Boettcher, Oregon
Taurean York, Texas A&M
CB:
Jermod McCoy, Tennessee
Jontez Williams, Iowa State
AJ Harris, Penn State - na majd 26-ben lesz első körös Penn State DB, figyeljétek meg
Tacario Davis, Washington
D'Angelo Ponds, Indiana
DJ Harvey, USC - San Jose State transfer, ott dominált, remélem tudja a lépést tartani a big10-ben is
Daylen Everette, Georgia
Chandler Rivers, Duke
Avieon Terrell, Clemson
Malik Muhammad, Texas
S:
Caleb Downs, Ohio State
Dillon Thieneman, Oregon
Bray Hubbard, Alabama
Terry Moore, Duke
Isaiah Nwokobia, SMU
Isaac Smith, Mississippi State
7 hónapja
Ez big board, és Downs azért top 3 játékosa első blikkre annak a draftnakmert nem lehet elég korán kezdeniSafety 1/1 ???
www.pff.com/news/draft-preseason-2026-nfl-draft-big-board-arch-manning-caleb-downs
Löfli
Sixo

7 hónapja
Meg is lesz neki, nem fog kijonni egy ev utan, hallgatni fog a csaladra, PM is lazan visszament anno meg egy plusz evre az egyetemre, leszarta, hogy 1/1 lett volna mar 97-ben is.mert nem lehet elég korán kezdeniHah, s volt ido mikor ewers-t is top draft pickek köze soroltak ) és egészen a hetedik korig esett. 😁
www.pff.com/news/draft-preseason-2026-nfl-draft-big-board-arch-manning-caleb-downs
Löfli
Manningre meg raferne két évnyi kezdő tapasztalat mielott véleményt lehetne alkotni.
Ventura