NFL Draft 2026

12 feliratkozó

7 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mert nem lehet elég korán kezdeni
 www.pff.com/news/draft-preseason-2026-nfl-draft-big-board-arch-manning-caleb-downs
Löfli
Hah, s volt ido mikor ewers-t is top draft pickek köze soroltak ) és egészen a hetedik korig esett. 😁

Manningre meg raferne két évnyi kezdő tapasztalat mielott véleményt lehetne alkotni.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

7 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 960 — situational football
Mondjuk azt izgalmas (vagy visses? 😉 látni, ahogy arra készülnek sokan a kis Archie mindjárt jönni fog 😉. Ha csak nem tol egy Burrow évet, de akkor is Burrow azért már előrébb járt mint most ő. Szerintem két év kell neki minimum
dande2
Számomra is az a kérdés, tud-e annyira közepesen játszani, hogy ne hypeolják be az első körbe.

Aggasztó, hogy ezt a Ewerst képtelen volt magabiztosan ki kijátszani a kezdőből a második évében.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.pff.com/news/draft-preseason-2026-nfl-draft-big-board-arch-manning-caleb-downs
Löfli
Safety 1/1 ???
Sixo
Top5be 3 Clemsonos. Nah jól van, ennél rosszabb mockot még sosem láttam.
Sixo
ez big board
dancogo
Most miért lőtted le a poént 🤣👎

Poloska vagyok.
7 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
Löfli
Safety 1/1 ???
Sixo
Sixo
ez big board
7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondjuk azt izgalmas (vagy visses? 😉 látni, ahogy arra készülnek sokan a kis Archie mindjárt jönni fog 😉. Ha csak nem tol egy Burrow évet, de akkor is Burrow azért már előrébb járt mint most ő. Szerintem két év kell neki minimum
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Löfli
Safety 1/1 ???
Sixo
Sixo
Tiszta 2019

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 331 — LIGHTS OUT!
Löfli
Safety 1/1 ???
Sixo

7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 331 — LIGHTS OUT!
Löfli
Safety 1/1 ???

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 419 — Kinek mit intézett a kormánya
Holnap várom a way-way-way too early mockot és az empty ilyen szart én is tudok írnit.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!