Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 12 éve
Ohhhhh, igeeeeen
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ja, tudom, hogy GM. (már, ha nekem írtad)Az elég is lesz az 1/6-ért 😀
De vigyázz, első 2 körben 5 pickem van.:A: :pNewman
több mint 12 éve
Ja, tudom, hogy GM. (már, ha nekem írtad)1/6-ra csak elhozom, bár a Browns bekavarhat. Egész évben érte vagy Teddy-ért tankoltam, csak a Madden szerint nem elég jól 😀 GM játékról van szó.lesz pár jelentkező érte 😀Az. Remélem, hogy az enyém lesz 😊gdavidvagy nem 😊 Watkins (L)Dexxter Tailorróla nem lehet azt elképzelni, hogy besülne az NFL-ben, akkora császár 😊Newman
vicces, hogy a puntnál már azt éreztem, hogy vége a meccsnek, de most fordult a kocka 😊Newman
gdavid
De vigyázz, első 2 körben 5 pickem van.:A: :p
több mint 12 éve
1/6-ra csak elhozom, bár a Browns bekavarhat. Egész évben érte vagy Teddy-ért tankoltam, csak a Madden szerint nem elég jól 😀 GM játékról van szó.lesz pár jelentkező érte 😀Az. Remélem, hogy az enyém lesz 😊gdavidvagy nem 😊 Watkins (L)Dexxter Tailorróla nem lehet azt elképzelni, hogy besülne az NFL-ben, akkora császár 😊Newman
vicces, hogy a puntnál már azt éreztem, hogy vége a meccsnek, de most fordult a kocka 😊Newman
Hogy megfordult a meccs a muffed catch után... 😊
több mint 12 éve
Bryant is érdeks elkapó, fizikailag kb. a tökéletes elkapó.Egyszer olyan, mint Megatron, utánna meg eltűnik több negyedre.
több mint 12 éve
holy smokes o_o

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
lesz pár jelentkező érte 😀Az. Remélem, hogy az enyém lesz 😊gdavidvagy nem 😊 Watkins (L)Dexxter Tailorróla nem lehet azt elképzelni, hogy besülne az NFL-ben, akkora császár 😊Newman
vicces, hogy a puntnál már azt éreztem, hogy vége a meccsnek, de most fordult a kocka 😊
több mint 12 éve
MOMENTUM 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
Mélyül a kaki.
több mint 12 éve
Az. Remélem, hogy az enyém lesz 😊vagy nem 😊 Watkins (L)Dexxter Tailorróla nem lehet azt elképzelni, hogy besülne az NFL-ben, akkora császár 😊Newman
több mint 12 éve
vagy nem 😊 Watkins (L)Dexxter Tailorróla nem lehet azt elképzelni, hogy besülne az NFL-ben, akkora császár 😊
több mint 12 éve
vagy nem 😊 Watkins (L)

Don't blink!
több mint 12 éve
Nem hiszem el, hogy nem lehet elkapni azt a nyamvadt labdát...gdavidúgy néz ki beöltöztettük Humpriest Buckeyes mezbe... :p
több mint 12 éve
Nem hiszem el, hogy nem lehet elkapni azt a nyamvadt labdát...gdavidmindegy, tök fogalmatlan a 2. félidőben a Clemson O, úgyis max FG lesz belőle 😀

Don't blink!
több mint 12 éve
Nem hiszem el, hogy nem lehet elkapni azt a nyamvadt labdát...szerk.: és Sammy büntet.
több mint 12 éve
Lehet, hogy felesleges kérdés, de miért vannak bóják az endzone végén a kapuk mellett? NFL-ben még nem láttam ilyet.Kampmanamelyik kicker eltalálja kickoffnál, kap egy marék szotyit

Don't blink!
több mint 12 éve
Lehet, hogy felesleges kérdés, de miért vannak bóják az endzone végén a kapuk mellett? NFL-ben még nem láttam ilyet.
több mint 12 éve
azért nem lennék szomorú, ha Watkinst a Bucs draftolná 😊

Don't blink!
több mint 12 éve
hmm, lehet visszakéne mennem aludni....NewmanKönyörgöm ne!!!!! xD
több mint 12 éve
Sammy ma nagyon ott van a szeren, persze az utolsó meccsén illik is 😉
több mint 12 éve