NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
CFB követő 2021
3 feliratkozó
több mint 3 éve
Miami Hurricanes announce suspensions of three players an hour before kickoff today against No. 1 Alabama: safety Avantae Williams (6 games), running back Jaylan Knighton (4 games) and tight end Larry Hodges (2 games).
több mint 3 éve
Hm Joey Porter jr, jól hangzik ez a név 😊Ott az a nyomorék labda végre........ Ennek így kell meglennie
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ez nem akármilyen choker teljesítmény volt így kezdésnek.
több mint 3 éve
látom oklahoma attended the atlanta falcons school of onside kicks
több mint 3 éve
reddit.nflbite.com/game/miami-hurricanes-vs-alabama-crimson-tide-live-stream/arena4plus.network4.hu/watch/ncaa-miami-alabama/livealternativ link valakinek? preferably angol?
kezdünk az ARENA4+-on, sajnos nem vagyok optimista a meccset illetően, de hátha!
kristof
briareos
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Tudtam én, hogy nem visszük be ezt csak úgy.
több mint 3 éve
arena4plus.network4.hu/watch/ncaa-miami-alabama/livealternativ link valakinek? preferably angol?
kezdünk az ARENA4+-on, sajnos nem vagyok optimista a meccset illetően, de hátha!
kristof
több mint 3 éve
Roll Tide!
több mint 3 éve
ÉrtemMondjuk azok után hogy elsőre be se dobták a zászlót a kizárás erősnek tűnik (a bünti természetesen jogos)A targeting automatikus kiállítás college fociban, ha annak ítélik, akk nem lehet mérlegelni.
dande
empty taxi
több mint 3 éve
Mondjuk azok után hogy elsőre be se dobták a zászlót a kizárás erősnek tűnik (a bünti természetesen jogos)A targeting automatikus kiállítás college fociban, ha annak ítélik, akk nem lehet mérlegelni.
dande
Madden hates me.
több mint 3 éve
Mondjuk azok után hogy elsőre be se dobták a zászlót a kizárás erősnek tűnik (a bünti természetesen jogos)
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
arena4plus.network4.hu/watch/ncaa-miami-alabama/live kezdünk az ARENA4+-on, sajnos nem vagyok optimista a meccset illetően, de hátha!
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Naná hogy az XPne ki kellett maradnia.Az a csoda, hogy az előzőek bementek.
dande
több mint 3 éve
Naná hogy az XPne ki kellett maradnia.
több mint 3 éve
Még egy stop a Dtől és akkor egy kellemes, nem várt meglepetéssel
több mint 3 éve
Ez a Scott Nelson vmi félelmetesen vakon van, vagy három nagy játék ment a helyére, mert benézte a play actiont vagy fellépett a rövid route-ra...
Madden hates me.
több mint 3 éve
2.elejtett INT lukasabb a kezük mint az Eagles elkapóknak 😊
több mint 3 éve
🙌 @JennyTaft is all of us when Jump Around comes on@BadgerFootball | @UWBadgers pic.twitter.com/34Yrp3ATI9
— FOX College Football (@CFBONFOX) September 4, 2021
Madden hates me.
több mint 3 éve
Hű de jók meccs ez 😀Igen az első félidei O lúzerkedés után a továbbra is kemény Dk mellett haladni is tudnak 😊
Már nagyon hiányzott....
Klaci79
több mint 3 éve
A sacket szerző Nick Herbig egyébként az Eagles guarfd Nate Herbig öccse.Tehetségesebbnek tűnik mint a bátyja teljesít.
empty taxi
több mint 3 éve
Jump around mindjárt, tessék odakapcsolni!
Madden hates me.
több mint 3 éve
A sacket szerző Nick Herbig egyébként az Eagles guarfd Nate Herbig öccse.
Madden hates me.
több mint 3 éve
Ez a túloldalt DPI volt...
Madden hates me.
több mint 3 éve
Gratulálok 20 yarddról30l mellé