CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
Ellenben a negyedosztályú döntő fantasztikus meccs lettyoutu.be/qxA8yTP8PMM?si=tLuzRFgmwfNmDQdp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
59-0 lett a vége. Jót edzett az elődöntőben az SDSU.több mint 2 éve
56-0 a címvédőnek 8 perccel a vége előtt, pedig már a csere QB játszik és ő dobta a nyulak 8. TD-jét a meccsen.The cherry on top 🍒🍨#FCSPlayoffs x 🎥 ESPN2 / @GoJacksFB pic.twitter.com/iTgSJMcWEs
— NCAA FCS Football (@NCAA_FCS) December 16, 2023
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Lehet ez csúnyább kiütés lesz, mint a tegnapi Raiders- Chargers volt! Ez már a 4. UAlbany turnover.Jackrabbits picking up right where they left off 🐰#FCSPlayoffs x 🎥 ESPN2 / @GoJacksFB pic.twitter.com/nDtqonH5Uv
több mint 2 éve
Még van hátra 2 és fél negyed, de a címvédő szinte biztos ott lesz a texasi Frisco-ban rendezett döntőben január 7.-én..@tuckerlarge FINDS A WAY 🔎#FCSPlayoffs x 🎥 ESPN2 / @GoJacksFB pic.twitter.com/0CJTYHiiLR
több mint 2 éve
Sajna érik a kiütés. Davis már ma is 2 TD-nél jár..@mgronowski11 rush + @z4days rush = TD 😎 #FCSPlayoffs x 📷 ESPN2 / @GoJacksFB pic.twitter.com/IWLCuytzC9
több mint 2 éve
A PRosok kihozták a maximumot a UAlbanynál. Jó lenne, ha a football csapat se múlná ezt alul.Nobody roots for Goliath. #UAUKNOW #WinTheDay 🟪🟨 pic.twitter.com/wyIQ3YSUKW
— UAlbany Football (@UAlbanyFootball) December 15, 2023
1 negyed után 14-0 az állás, nem oda. Ugyanitt Isaiah Davis elképesztő a playoffban. Vajon meglesz a 12. 100+ yardos rájátszás meccse ma a 15-ből. amin eddig pályára lépett?
UNTOUCHED @@z4days 😏#FCSPlayoffs x 🎥 ESPN2 / @GoJacksFB pic.twitter.com/uYCUdvcmE8
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
MAI MENÜ:01:00 Albany @ South Dakota State - ESPN2 [FCS Championship - Semifinals]
01:00 SUNY Cortland vs North Central ILL - ESPNU [Division III Championship]
Utóbbi a STAGG BOWL, a North Central a címvédő (ahogy az SDSU a másodosztályban), a Cortland története első döntőjére készül
youtu.be/E7LbOam21IA?si=ztDeXxA0zZXbmq3u

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Megvan az idei Heisman győztes is. több mint 2 éve
Hát, asszem ez eldőlt. Jó éjt mindenkinek 😊
több mint 2 éve
game over

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Na, ez szép dobás volt.
több mint 2 éve
bocsánat, de szerintem kurva ronda ez az Army mez 😀Valóban nem a legszebb, de még mindig jobb mint a Navy sötétkékje azzal a gagyi sisakkal.
Löfli
Meg az Army matt színű sisakja adja.
A Navy védelme most tart, vajh az offense képes lesz-e egy jó drive-ot összehozni?
több mint 2 éve
bocsánat, de szerintem kurva ronda ez az Army mez 😀megbocsátunk
Löfli
több mint 2 éve
bocsánat, de szerintem kurva ronda ez az Army mez 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Navy kezdi felszívni magát, ez most jó védekezés volt, bár előtte az, hogy zónáztak, majdnem megbosszulta magát. Ha jobban megdobja a QB vagy közelebb van az elkapó, az sima, bár még így is meglehetett volna.Most van esélyük kiegyenlíteni és pörgetni az órát.
több mint 2 éve
Kisegítik a Navyt a bírók, látványos műhiba.Felesleges. Ez a Navy olyan mint az idei Pats.
Kampman
több mint 2 éve
Na, ezzel az FG-vel az Army elhúzott 10-0-ra.A játék képe alapján jobbak mint a Navy, a futásaik rendre ülnek, a passzjáték bár nem kimagasló, de jól van felépítve, tudnak azzal is haladni.
Elég bátrak, két 4&rövid szituációnak mentek neki, ebből a második sikerült.
Az első majdnem megbosszulta magát, de a Navy irányító bedobta 3 védő közé a labdát, INT is lett.
Ha nem szívják fel magukat a 2. félidőre és találnak ki valamit, akkor BB szomorúan megy haza.
több mint 2 éve
Tudom 😊Kinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Csakis az Army-nak
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Hú valamit benéztél akkor, mert BB Navy guy, az apja ott volt scout évtizedekig, Nick Sabant is így ismerte megKinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Én BB miatt az Armynak 😀
Még nézem egy darabig aztán megyek vissza BG2-t játszani
Lúdas Solymi
r.baggio
Most egy kicsit ellene szurkolok, legyen izgalmas.
Meg vhogy az Army szerelése jobban bejön, a Navy introja elég gyenge volt.
Most nem is néznek ki olyan jónak, ha nem találnak ki valamit, akkor ez egy elég nehéz meccs lesz nekik.
több mint 2 éve
Kinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Csakis az Army-nak
Hú valamit benéztél akkor, mert BB Navy guy, az apja ott volt scout évtizedekig, Nick Sabant is így ismerte megKinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Én BB miatt az Armynak 😀
Lúdas Solymi

---
több mint 2 éve
Mi köze van az Army-hoz Belicik-nek?Kinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Én BB miatt az Armynak 😀
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Kinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Nekem mindig is az Air Force volt a szimpatikusabb a katonacsapatok közül, itt teljesen semleges vagyok.
több mint 2 éve
Kinek szurolunk az Army Navy-n? 😊Én BB miatt az Armynak 😀