NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2024
6 feliratkozó
12 hónapja
Tervezem azt is, natürlichHa limitált számot nézhetsz csak, akkor mondjuk inkább a playoffot preferáld 😊 szenzációs utószezon vár ránkKérdés, mert idén megint nem sok egyetemet néztem, pedig terveztem.Georgia meccsre érdemes jönni?Ez kérdés? 😊 a top10-be várt LT, Kelvin Banks viszont nem játszhat
shagi0206
r.baggio
shagi0206
r.baggio
12 hónapja
Ha limitált számot nézhetsz csak, akkor mondjuk inkább a playoffot preferáld 😊 szenzációs utószezon vár ránkKérdés, mert idén megint nem sok egyetemet néztem, pedig terveztem.Georgia meccsre érdemes jönni?Ez kérdés? 😊 a top10-be várt LT, Kelvin Banks viszont nem játszhat
shagi0206
r.baggio
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Abilene Christian 90 yardos futott TD, 14-3-ra mennek az NDSU elleninterceptiont is szereztek, upset alert!
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
12 hónapja
Kérdés, mert idén megint nem sok egyetemet néztem, pedig terveztem.Georgia meccsre érdemes jönni?Ez kérdés? 😊 a top10-be várt LT, Kelvin Banks viszont nem játszhat
shagi0206
r.baggio
12 hónapja
Ha mondjuk a Clemson hosszabbításban nyer, akkor lehet, hogy végül mindkét ACC-s bejutMi kell ahhoz, hogy a Bama ne kerüljön be?Ezzel a győzelemmel az ASU kerül bye weekre és a Boise State játszik on campus wild cardot?Biztos, hogy nem
Dzsokijuing
r.baggio
warr_b

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 hónapja
Aszteroidaraj, vagy időutazás és alternatív idősík.Mi kell ahhoz, hogy a Bama ne kerüljön be?Ezzel a győzelemmel az ASU kerül bye weekre és a Boise State játszik on campus wild cardot?Biztos, hogy nem
Dzsokijuing
r.baggio
warr_b
1% esély, hogy szoros Clemson W jó lesz hozzá
Poloska vagyok.
12 hónapja
Georgia meccsre érdemes jönni?Ez kérdés? 😊 a top10-be várt LT, Kelvin Banks viszont nem játszhat
shagi0206

---
12 hónapja
Mi kell ahhoz, hogy a Bama ne kerüljön be?Ezzel a győzelemmel az ASU kerül bye weekre és a Boise State játszik on campus wild cardot?Biztos, hogy nem
Dzsokijuing
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
12 hónapja
Abilene Christian 90 yardos futott TD, 14-3-ra mennek az NDSU ellenPont néztem, az fasza
Löfli

12 hónapja
Ezzel a győzelemmel az ASU kerül bye weekre és a Boise State játszik on campus wild cardot?Biztos, hogy nem
Dzsokijuing

---
12 hónapja
22:15 a hivatalos kickoff

---
12 hónapja
Georgia meccsre érdemes jönni?
12 hónapja
Abilene Christian 90 yardos futott TD, 14-3-ra mennek az NDSU ellen

Don't blink!
12 hónapja
Ezzel a győzelemmel az ASU kerül bye weekre és a Boise State játszik on campus wild cardot?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 hónapja
Ejj, de sok van még a Texas-Georgia-ignézz FCS meccset!
warr_b

Don't blink!
12 hónapja
Ejj, de sok van még a Texas-Georgia-ig

12 hónapja
youtu.be/BX8M09NBZ3g?feature=sharedÉn egy piros parkolási mikuláscsomaggal hangolok a közvetítésre, mert elfelejtettem, hogy ez a mai munkanap volt 😀A Télapó nem a régi már... 😀😀
r.baggio
zacknorb
😆

12 hónapja
Én egy piros parkolási mikuláscsomaggal hangolok a közvetítésre, mert elfelejtettem, hogy ez a mai munkanap volt 😀A Télapó nem a régi már... 😀😀
r.baggio
Poloska vagyok.
12 hónapja
Én egy piros parkolási mikuláscsomaggal hangolok a közvetítésre, mert elfelejtettem, hogy ez a mai munkanap volt 😀Gratulálunk a Mikihez! 🤣
r.baggio
12 hónapja
A nagy eséllyel leendő MAC bajnok Ohio a Cure Bowlon a C-USA győztes Jacksonville State ellen játszik majd
r.baggio
Bobcats up 21-3 with a minute left in first half. pic.twitter.com/lamKDhmief
— RedditCFB (@RedditCFB) December 7, 2024
LISAN AL GAIB
Poloska vagyok.
12 hónapja
Én egy piros parkolási mikuláscsomaggal hangolok a közvetítésre, mert elfelejtettem, hogy ez a mai munkanap volt 😀

---
12 hónapja
Bár a Skattebo vs Jeanty is durva lenne:One corner of the bracket could end up looking like this, with either Boise or ASU getting the bye, and the other playing Notre Dame to meet them in the Quarterfinal.
— RedditCFB (@RedditCFB) December 7, 2024
No disrespect to the Irish, but absolutely need them to go down so we get Jeanty v. Skattebo head to head. pic.twitter.com/nEU2SH8F38
Poloska vagyok.
12 hónapja
Nem vad, ez lenne a reális, remélem így is leszAz alap, de Bama 12. ASU 11. nálam opció, ha kicsit vad is.Lehet vad gondolat, de a Committee ezek után beteszi az Arizona State-et a Bama elé, ha utóbbi amúgy is top12?Nincs
zacknorbkarácsony Kevinplayoff Bama nélkül.
Kampman
zacknorb

---
12 hónapja
Az alap, de Bama 12. ASU 11. nálam opció, ha kicsit vad is.Lehet vad gondolat, de a Committee ezek után beteszi az Arizona State-et a Bama elé, ha utóbbi amúgy is top12?Nincs
zacknorbkarácsony Kevinplayoff Bama nélkül.
Kampman
Poloska vagyok.
12 hónapja
Lehet vad gondolat, de a Committee ezek után beteszi az Arizona State-et a Bama elé, ha utóbbi amúgy is top12?Nincs
zacknorb