CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 hónapja
Azért Klubnik se pite, rendesen hozzáteszi a magáét ehhez a gyászos teljesítményhez. Idén talán az összes meccset láttam a Clemsontól, ez a csapat kompletten egy vicc. onside kick-et megcsinálnak ellenük, kritikus pillanatokban fumble, Klubnik pedig lényegében 1 WR-re támaszkodhat és még a támadófal is kaki.most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?Dabo egy beképzelt f@sz, aki mellett elment az idő és nem tudott alkalmazkodni az új idők új kihívásaihoz. Saban is így járt volna, de ő pontosan tudta, hogy mikor kell kiszállni
Ventura
r.baggio
Igen, Dabo-nak lefőtt a kávé, ez a csapat vele már nem fog tudni megújulni. Évek óta egyre gyengébb a QB teljesítményük is. DJ Uiagalelei, most Klubnik...nem mondom, hogy rosszabb, de nem is jobb, a szöszihez képest pedig mindkettő hatalmas visszaesés. De a védelem se az igazi már...szóval igen, jó lenne ha Dabo Swinney eltakarodna már a p.csába.
2 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Meg a mentora is őEz a Nebraska QB egy Mahomes hasonmásEz most esik le? 😀 a wishes Mahomesnek csúfolja mindenki már egy éve
Kampman
r.baggio
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez a Nebraska QB egy Mahomes hasonmásEz most esik le? 😀 a wishes Mahomesnek csúfolja mindenki már egy éve
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?Dabo egy beképzelt f@sz, aki mellett elment az idő és nem tudott alkalmazkodni az új idők új kihívásaihoz. Saban is így járt volna, de ő pontosan tudta, hogy mikor kell kiszállni
Ventura

---
2 hónapja
De brutál gyenge ez az Auburn qb, pedig egész jól megvédik, lenne ideje passzolni, aztán egyszer csak elindul előre de mindig sackelik...

2 hónapja
most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Annyira tipik, vègre visz egy jó driveot BB csapata majd egy felpattanó inttel eladják a RZban
2 hónapja
Syracuse QB Steve Angeli is now on the sidelines with crutches. Hate to see it.Csere Qb második passza TD
zacknorb
Mondjuk szerencsétlen Angelihez senki nem ért hozzá
Jó hallani a clemsoni boozást dabo szánalmas hétközi kifakadása után

---
2 hónapja
Syracuse QB Steve Angeli is now on the sidelines with crutches. Hate to see it.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Bye-bye Clemson

---
2 hónapja
Bill Belichick coached Scott Frost when they were members of the NY Jets in 1998 and 1999 (Frost was a safety, Belichick was DC). Does this mean Frost is a part of Belichick's coaching tree?
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hát ez eddig Ole Miss dominancia
Poloska vagyok.
2 hónapja
OH TRICKY PURDUE pic.twitter.com/AAyZeCN3KV
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 20, 2025
Poloska vagyok.
2 hónapja
Szerintem Klubnik nem lesz 1/1 ti is így látjátok 😎?
2 hónapja
Az első triplás sávRádión miért nem próbálod befogni az oregoni derbit is?
TV: Ole Miss-Tulane
Laptop: Oklahoma-Auburn
Telefon: Michigan-Nebraska
zacknorb
2 hónapja
Az első triplás sávTV: Ole Miss-Tulane
Laptop: Oklahoma-Auburn
Telefon: Michigan-Nebraska
Poloska vagyok.
2 hónapja
North Texas végül behúzta
2 hónapja
Sajnos vezet az Ole Miss a Tulane ellen, szóval most inkább átkapcsoltam az oregoni civil warra, ahol a Beavers szépen tartja magátwww.youtube.com/live/hhFGlbfnwD4?si=GzztquWdiSRtAmox

---
2 hónapja
láttam a sztoritokat, flajdubaj. 😛 endzsoj!nagyon szép végjáték a memphis-től.Pont erre kapcsolódtam be Dubajból, nice 😀
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
A UNLV is komoly fordítást tolt
Poloska vagyok.