CFB követő 2025

5 feliratkozó

2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?
Ventura
Dabo egy beképzelt f@sz, aki mellett elment az idő és nem tudott alkalmazkodni az új idők új kihívásaihoz. Saban is így járt volna, de ő pontosan tudta, hogy mikor kell kiszállni
r.baggio
Azért Klubnik se pite, rendesen hozzáteszi a magáét ehhez a gyászos teljesítményhez. Idén talán az összes meccset láttam a Clemsontól, ez a csapat kompletten egy vicc. onside kick-et megcsinálnak ellenük, kritikus pillanatokban fumble, Klubnik pedig lényegében 1 WR-re támaszkodhat és még a támadófal is kaki.
Igen, Dabo-nak lefőtt a kávé, ez a csapat vele már nem fog tudni megújulni. Évek óta egyre gyengébb a QB teljesítményük is. DJ Uiagalelei, most Klubnik...nem mondom, hogy rosszabb, de nem is jobb, a szöszihez képest pedig mindkettő hatalmas visszaesés. De a védelem se az igazi már...szóval igen, jó lenne ha Dabo Swinney eltakarodna már a p.csába.
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a Nebraska QB egy Mahomes hasonmás
Kampman
Ez most esik le? 😀 a wishes Mahomesnek csúfolja mindenki már egy éve
r.baggio
Meg a mentora is ő

Poloska vagyok.
2 hónapja
Kampman
Ez most esik le? 😀 a wishes Mahomesnek csúfolja mindenki már egy éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866

2 hónapja
most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?
Ventura
Dabo egy beképzelt f@sz, aki mellett elment az idő és nem tudott alkalmazkodni az új idők új kihívásaihoz. Saban is így járt volna, de ő pontosan tudta, hogy mikor kell kiszállni

---
2 hónapja
Félpályás hail mary TD a Nebraskától

2 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 983 — WHO DAT!!!!
De brutál gyenge ez az Auburn qb, pedig egész jól megvédik, lenne ideje passzolni, aztán egyszer csak elindul előre de mindig sackelik...

2 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Annyira tipik, vègre visz egy jó driveot BB csapata majd egy felpattanó inttel eladják a RZban
2 hónapja
Syracuse QB Steve Angeli is now on the sidelines with crutches. Hate to see it.
zacknorb
Csere Qb második passza TD
Mondjuk szerencsétlen Angelihez senki nem ért hozzá

Jó hallani a clemsoni boozást dabo szánalmas hétközi kifakadása után

---
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Syracuse QB Steve Angeli is now on the sidelines with crutches. Hate to see it.

Poloska vagyok.
2 hónapja
fake.id 1 240 — tush push aficionado
az punt volt a javából. auburn returnernek ugyanitt lagolt az agya

Szerkesztette: fake.id
2 hónapja
Bye-bye Clemson

---
2 hónapja
Bill Belichick coached Scott Frost when they were members of the NY Jets in 1998 and 1999 (Frost was a safety, Belichick was DC).

Does this mean Frost is a part of Belichick's coaching tree?

Poloska vagyok.
2 hónapja
fake.id 1 240 — tush push aficionado
 youtu.be/WSI_QvlYyWE?si=YQzb5cQuxlaQfDr3
2 hónapja
Hát ez eddig Ole Miss dominancia

Poloska vagyok.
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem Klubnik nem lesz 1/1 ti is így látjátok 😎?
2 hónapja
Az első triplás sáv
TV: Ole Miss-Tulane
Laptop: Oklahoma-Auburn
Telefon: Michigan-Nebraska
zacknorb
Rádión miért nem próbálod befogni az oregoni derbit is?

2 hónapja
Az első triplás sáv
TV: Ole Miss-Tulane
Laptop: Oklahoma-Auburn
Telefon: Michigan-Nebraska

Poloska vagyok.
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
North Texas végül behúzta
2 hónapja
Sajnos vezet az Ole Miss a Tulane ellen, szóval most inkább átkapcsoltam az oregoni civil warra, ahol a Beavers szépen tartja magát

www.youtube.com/live/hhFGlbfnwD4?si=GzztquWdiSRtAmox

---
2 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
nagyon szép végjáték a memphis-től.
Ventura
Pont erre kapcsolódtam be Dubajból, nice 😀
r.baggio
láttam a sztoritokat, flajdubaj. 😛 endzsoj!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 hónapja
A UNLV is komoly fordítást tolt

Poloska vagyok.