CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 hónapja
Nekünk is most jön az első igazi megmèrettetès. Nem lepődnèk meg az ilyenkor szokásos Franklin fèle lebőgèsen... illetve Allar is megmutathatja mit tud
2 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Az Okie State-nél meg ennyi volt a Gundy-éra
r.baggio
Mike Gundys seat pic.twitter.com/b9chpsblsu
— Futures Hog (@mikehogsj) September 20, 2025
Poloska vagyok.
2 hónapja
Sírni tudnék mikor egy Western Michigan Toledo meccsen elmegy az egész éjszakai szelvény. Mindezt úgy hogy WM-nek két értelmes támadása volt, de a végén a 2 pontost simán bevállalták, hogy győzzenek. F@szom ebbe az egész sportfogadásba
2 hónapja
www.youtube.com/live/JrE1ON_OG1Y?si=qqlYRPv9jS1lknd6Még szoros a meccs Hawaii-on, javában megy a negyedik negyed 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Az Indiana idén se gyenge

---
2 hónapja
Rég láttam ennyire szar védelmet power 4 szintén mint ami a Spartansnak van idén...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
most értem haza melóból, hova érdemes kapcsolni?Sajnos a legkomolyabb rangadok keson vannak. A Wyoming, California es a Hawaii is hajnalban jatszik. Utah mondjuk kettotol kezd.
Löfli
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
jacksont azonnal megsemmisiteni. mi volt ez az ocsortány "drive"?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Jesszusom, remélem a depth chart legaljára kerül ez az auburn qb, ebben a driveban az összes sack az övé volt, csak állt ott mint egy f*sz aztán várta hogy földre vigyék..

2 hónapja
10 sack omg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
ez dpi, de a back judge túl közel volt 😀

Don't blink!
2 hónapja
úhh, ez az kihagyott fg még sokba fog kerülni a végén.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
2 hónapja
Ebből hogy nem lett TD? Végülis csak 5 yarddal volt a cb mögött az elkapó, de nem sikerült eltalálni..

2 hónapja
Védő foci Oklahoma meccs, támadó Duke-NC State
2 hónapja
most értem haza melóból, hova érdemes kapcsolni?Auburn-OU egész jó védelmi csata, O az elg gagyi mindkét oldalon
Löfli

2 hónapja
most értem haza melóból, hova érdemes kapcsolni?oklahoma-auburn - szoros, de két pusztulat offense feszeng egymásnak.
Löfli
michigan-nebraska - mintha itt azt olvastam volna, hogy a temus mahomes-t láthatjuk? 😀
Szerkesztette: Ventura
2 hónapja
most értem haza melóból, hova érdemes kapcsolni?

Don't blink!
2 hónapja
Mindkét offense katasztrófa…
2 hónapja
jézusom, hanyadik sack már az a sooners-nek. a red rivar rivlary-n manninget gyászba teszik majd.Csak simáb balfasz a qb. Sackek 3/4-e azon volt, hogy állt csak , legalább 4mp-ig megvédik, aztán vagy hátulról elkapják, vagy belenéz a sackbe. Semmi mozgás a zsebben, borzalom a csávó
Ventura

2 hónapja
jézusom, hanyadik sack már az a sooners-nek. a red rivar rivlary-n manninget gyászba teszik majd.
2 hónapja
Azért szörnyú nézni milyen visszaesés van qb fronton Watsonhoz vagy Lawrencehez képest. A védelemről ne is beszéljünk..Azért Klubnik se pite, rendesen hozzáteszi a magáét ehhez a gyászos teljesítményhez. Idén talán az összes meccset láttam a Clemsontól, ez a csapat kompletten egy vicc. onside kick-et megcsinálnak ellenük, kritikus pillanatokban fumble, Klubnik pedig lényegében 1 WR-re támaszkodhat és még a támadófal is kaki.most látom a clemson-t. mi történt velük, mi a lejtmenet oka? röviden valaki össze tudja foglalni?Dabo egy beképzelt f@sz, aki mellett elment az idő és nem tudott alkalmazkodni az új idők új kihívásaihoz. Saban is így járt volna, de ő pontosan tudta, hogy mikor kell kiszállni
Ventura
r.baggio
Igen, Dabo-nak lefőtt a kávé, ez a csapat vele már nem fog tudni megújulni. Évek óta egyre gyengébb a QB teljesítményük is. DJ Uiagalelei, most Klubnik...nem mondom, hogy rosszabb, de nem is jobb, a szöszihez képest pedig mindkettő hatalmas visszaesés. De a védelem se az igazi már...szóval igen, jó lenne ha Dabo Swinney eltakarodna már a p.csába.
Klaci79