NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
344
30
21:35 Texas vs Oklahoma [NET4+]
CFB követő 2026
2 feliratkozó
29 másodperce
a check down open volt, erre oda dobja a cover alatt levő te-nek.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
12 perce
Telefon vagy számítógépen vagy? Nekem mindkettőre van reklámblokkoló letöltve és nem dob fel. Sajnos úgy tapasztaltam, mindegyik ilyen stream oldalnál reklámokat dobál fel és reklámblokkoló nélkül majdnem használhatatlan. Ha számítógép, akkor Mozillanál én "uBlokk Origin"-t és "Privacy Badger"-t használok, míg Almásnokiánál "1Blocker" és "1.1.1.1" nevezetű alkalmazásokat. Android telefon eseteben is gondolom vannak hasonlóak.kösz, de itt csak a spameket dobja fel nekem, a stream az istenért se akar elindulnistreamet tud valaki a UCLA meccshez?sportsupa.st/event/?id=oregon-vs-ucla-2498978&src=golf&sno=1
r.baggio
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
17 perce
kösz, de itt csak a spameket dobja fel nekem, a stream az istenért se akar elindulnistreamet tud valaki a UCLA meccshez?sportsupa.st/event/?id=oregon-vs-ucla-2498978&src=golf&sno=1
r.baggio
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 perce
streamet tud valaki a UCLA meccshez?sportsupa.st/event/?id=oregon-vs-ucla-2498978&src=golf&sno=1
r.baggio
31 perce
streamet tud valaki a UCLA meccshez?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
47 perce
UMass utolsó mp-s hail mary-vel visszajött a meccsbe, de elbaszták a kétpontost

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
47 perce
Kozben kifejezetten vicces, amit a Vanderbilt muvel a felido utolso perceben
59 perce
volt egy rossz megérzésem, hogy ez a kabaré foslahoma meccset fog csinálni, de babonából nem írtam be. minden jól is megy, erre hasbarúgják ezt a balfaszt és mindjárt kiegyenlítenek xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 órája
Uh, de otvar. Division iii. tamadosor.
1 órája
momentum

Don't blink!
1 órája
Nagyon adja a védelem. 🐂
2 órája
most jött vissza, de 3-4 percig csak gondolkodottmásnál se megy a stream Net4-en?Nálam jó.
Toto21
xrace77
2 órája
másnál se megy a stream Net4-en?
2 órája
Ezekkel a youtube streamekkel az a gond, hogy Trumpnak gyakran van bejelenteni valoja.

2 órája
szép estét. Arch-on kívül kit érdemes ezen a meccsen figyelni?
2 órája
Floridának is annyi....Remélem èjjel esetleg mi is csatlakozunk az upset alerthez 😏
2 órája
Old Dominion @ App State 4. negyedben 2-3 😀

Don't blink!
2 órája
Nebraska is back!nope
r.baggio

---
2 órája
pfejnde gyenge ez a Pitt csere QB, kár értükviszont így egyértelmű, hogy a Wake Forest a második legjobb csapat az ACC-ben

---
2 órája
Ott is van
2 órája
Bill papa átèrzi milyen elvenni egy csapat veretlensègèt? 😏
3 órája
Colandrea mekkora futás, szép kis upset lesz ezMèg nem biztos 😏
Löfli