CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
minden szinten dominál a buckeyes, nehezen nézem ki belőlük, hogy elchokerkedik
több mint 3 éve
szünetre program 😊 utoljára ekkor alázták meg a Clemson védelmét ennyireTrevort már ma elkezdik felkészíteni, milyen lesz az élete(remélem csak eleinte) Floridában profiként...
www.youtube.com/watch?v=TsecYJ3338s
r.baggio
több mint 3 éve
Gabor81
803
Skalskival is pont ugyanígy szoptak be mindent, futást, passzt, amit csak akar a Buckeyesigen de nelkule. jatekhivo nelkul meg nehezebb lehet. elvileg. marmint a megszokott jatek hivo nelkul. meg gondolom rutin stb is kevesebb az uj mic lb nek vagy hogy hivjak.
Jakehomer
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Skalskival is pont ugyanígy szoptak be mindent, futást, passzt, amit csak akar a Buckeyes
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Gabor81
803
ok. de itt ezusttel irtak most ki hogy cfp. de ugy mar erthetobb.értem mit mondasz, de a CFP színe az arany, ezért mindenképpen kértek a grafikába, aztán ők fogadták el.igen de nem biztos hogy mindenre kitersz, ha nem ertesz hozza. espn szine az arany? mert lehetne siman ezust is es akkor nincs felreertes. es elegge benezheto. szoval valakinek ez nem jutott az eszebe. a programozot meg tuti nem erdekli hogy felreertheto e. vagy milyen szinu. 🙃 de ertem hogy espn rendeli. de akkor is.ők a megrendelőkde ott se biztos hogy usa beli programoz. 🙃arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
Heisman
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
szünetre program 😊 utoljára ekkor alázták meg a Clemson védelmét ennyirewww.youtube.com/watch?v=TsecYJ3338s
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gabor81
803
hat a jatek hivo volt a vedelemben az lb akit leultettek. es neki is nehezebben ment jol felallitani a jo vedelmet.Na ez a meccs is a félidőig tartott...Mondom én, a Clemson D# meg is lett ritkítva, ennyi volt
Chargers LT
Chargers LT
több mint 3 éve
értem mit mondasz, de a CFP színe az arany, ezért mindenképpen kértek a grafikába, aztán ők fogadták el.igen de nem biztos hogy mindenre kitersz, ha nem ertesz hozza. espn szine az arany? mert lehetne siman ezust is es akkor nincs felreertes. es elegge benezheto. szoval valakinek ez nem jutott az eszebe. a programozot meg tuti nem erdekli hogy felreertheto e. vagy milyen szinu. 🙃 de ertem hogy espn rendeli. de akkor is.ők a megrendelőkde ott se biztos hogy usa beli programoz. 🙃arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
amúgy jó hogy olyan unalmas a meccs hogy ezen tudunk "vitatkozni" 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ajjaj
több mint 3 éve
Trevor Lawrence getting the perfect introduction to the Jaguars: going to halftime down three TDs
— trevor lawrence fan med (@KahunaMed) January 2, 2021
több mint 3 éve
Na ez a meccs is a félidőig tartott...Mondom én, a Clemson D# meg is lett ritkítva, ennyi volt
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
igen de nem biztos hogy mindenre kitersz, ha nem ertesz hozza. espn szine az arany? mert lehetne siman ezust is es akkor nincs felreertes. es elegge benezheto. szoval valakinek ez nem jutott az eszebe. a programozot meg tuti nem erdekli hogy felreertheto e. vagy milyen szinu. 🙃 de ertem hogy espn rendeli. de akkor is.ők a megrendelőkde ott se biztos hogy usa beli programoz. 🙃arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
Heisman
több mint 3 éve
ők a megrendelőkde ott se biztos hogy usa beli programoz. 🙃arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
Heisman
Gabor81
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 3 éve
Na ez a meccs is a félidőig tartott...
több mint 3 éve
Gabor81
803
de ott se biztos hogy usa beli programoz. 🙃arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
Heisman
több mint 3 éve
Állat 🤣fields lebénul a meccs végéreTényleg a Washinton viszi el a végén.
Löfli
iktriad
több mint 3 éve
arany mert Playoff, az ESPN-é a hibaaz hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
Gabor81
több mint 3 éve
fields lebénul a meccs végéreTényleg a Washinton viszi el a végén.
Löfli
több mint 3 éve
Normálisak,hogy Fieldset erőltetik?Most is szépet kapott....
Jakehomer
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Nem a sérülések elkerülésére tett dolgokkal van a baj nyilvánEz a fejjel előre... Hát szerintem az emberi test anatómiai képét vizsgálják meg ezek a szerencsétlen barmok, mert jó esetben az ember nyakán lesz a feje és az lesz elöl szerelésnél...nalunk saci ryan shazier pl ezert is serult le. es ezek utan meg nehezebb eladni csaladoknak is hogy a fiukat jatszani kuldjek.
Troy Polamalu, Donte Whitner, Aaron Kampman, Kancellár, stb most fogják a fejüket
Chargers LT
forma 1 es mashol is van hasonlo. hogy regen eletuket kockaztattak. mig ma mar kevesbe. de meg mindig van ra esely h serules lesz.
Gabor81
Hanem azzal, hogy a gyökér bírók nem tudnak különbséget tenni a a direkt és az akaratlan ütközés között
több mint 3 éve
Gabor81
803
az hogy arany a Downokat jelző rész, azt hiszem minden playben flag vanen is neztem. biztos a programozo indiaban nem ismeri az ncaat. kb
Heisman
több mint 3 éve
Normálisak,hogy Fieldset erőltetik?
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
fields lebénul a meccs végére