CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 3 éve
Purdy nem fogja ezt a félidőt az ablakba tenni, rengeteg dobást elront ahhoz képest, hogy első körös qb akar lenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
jó kis meccs, nagy téttel, aki ezt nem nézi mikor tehetné...ez fumble szerintem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
a fejlécben levő youtube streamet kicserélem mindjárt erre, sokkal jobb minőség:www.youtube.com/watch?v=-7Kd-dKziDM
---
több mint 3 éve
COLLEGE GAMEDAY! 18 órától Iowa State @ Texas, után közvetlenül Notre Dame @ North Carolina (plusz pár egyéb, mint a kaliforniai rangadó a The Axe-ért vagy az oregoni Civil War), ezeket egy igazi futballszerető sem hagyhatja ki!Csütörtök este a megszokott Egg Bowl helyett sajnos csak két 0-4-es MWC csapat lépett pályára
www.youtube.com/watch?v=KvjV_fCNvSI
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 3 éve
nem elfelejteni, cfb-maraton ezen a héten nemcsak szombaton, hanem pénteken is!Nagyon fogok drukkolni a Whoever-nek a Lions ellen! 😀
r.baggio
Meg az egyik 0-4-es MWC team-nek is, bár ezt még meggondolom 😛
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
nem elfelejteni, cfb-maraton ezen a héten nemcsak szombaton, hanem pénteken is!---
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
Puntháború ok...de itt a fd is kilátástalan volt. 😝most annak örültem, hogy nincs blowout, és láttam már annyi big ten meccset, hogy egy újabb puntháború ne lepjen meg 😊na végre valami az Okie State-tőlAz a 2.félidő...na az fájt egy kicsit. Gondolom a kommentátor állásból sem volt könnyű a sok 3&out...😱
13 perc se kellett, hogy több pont legyen itt, mint a Northwestern-Wisconsinon 😊
r.baggio
Klaci79
r.baggio
több mint 4 éve
most annak örültem, hogy nincs blowout, és láttam már annyi big ten meccset, hogy egy újabb puntháború ne lepjen meg 😊na végre valami az Okie State-tőlAz a 2.félidő...na az fájt egy kicsit. Gondolom a kommentátor állásból sem volt könnyű a sok 3&out...😱
13 perc se kellett, hogy több pont legyen itt, mint a Northwestern-Wisconsinon 😊
r.baggio
Klaci79
---
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
na végre valami az Okie State-tőlAz a 2.félidő...na az fájt egy kicsit. Gondolom a kommentátor állásból sem volt könnyű a sok 3&out...😱
r.baggio
több mint 4 éve
a kezdés után ez a 2 TD különbség kifejezetten bíztató, ráadásul a Cowboys kezdi a második félidőta Boys védelme megérkezett a meccsbe, erre a támadósor bemondta az unalmast, kár érte
r.baggio
Szerkesztette: r.baggio
---
több mint 4 éve
a kezdés után ez a 2 TD különbség kifejezetten bíztató, ráadásul a Cowboys kezdi a második félidőt
---
több mint 4 éve
a 16-ból 1 ilyenWilson miatt néztem igazából, mint a QB aki top1-2 picken kívül másoknak is elérhető a drafton. Igazából sok valóban nem derült ki. Bár szereztek 66 pontot, mindössze 16 passzkísérlete volt.BYU meccshez tudtok sztrímet? Köszia másodosztályú North Alabamával játszanak, nagy alázás lesz, őszintén szólva kár is nézni
Cruyffista
r.baggio
Cruyffista
Zach Wilson's arm strength is no joke 👀💪 pic.twitter.com/fkrukcTwG8
— ESPN College Football (@ESPNCFB) November 21, 2020
---
több mint 4 éve
Cruyffista
3 346
Wilson miatt néztem igazából, mint a QB aki top1-2 picken kívül másoknak is elérhető a drafton. Igazából sok valóban nem derült ki. Bár szereztek 66 pontot, mindössze 16 passzkísérlete volt.BYU meccshez tudtok sztrímet? Köszia másodosztályú North Alabamával játszanak, nagy alázás lesz, őszintén szólva kár is nézni
Cruyffista
r.baggio
több mint 4 éve
mit akarsz, csak fg lett 😊 az a fájó, hogy a védelemnek ennyire nincs válasza a Sooners O-raközben a Michigan 14:0-ra ég a Rutgers ellen, harbaugh már nem utazhat vissza ann arborba, ha ez így marad...
---
több mint 4 éve
Hat ez ilyen korulmenyek kozt elegge lefutott. Sajnalom. 😞
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
na végre valami az Okie State-től13 perc se kellett, hogy több pont legyen itt, mint a Northwestern-Wisconsinon 😊
---
több mint 4 éve
Johet-mehet a szeker. 😄A iment keson kapcsoltak tovabb es latszott hogy a kifutoban valaki epp lapatolja a loszart. 😂
(Kozben biztos arra gondol, hogy ugyan miert nem Rhosgobeli nyulak huzzak a fogatot) 😄
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
hát akkor irány más helyszín... youtube streamekwww.youtube.com/watch?v=cpJNRO7cFx8
www.youtube.com/watch?v=AMDM0PuEhnA
www.youtube.com/watch?v=m6yTxJMEK8k
+
Liberty @ NC State
bestsolaris.com/21-liberty-nc-state/
---
több mint 4 éve
Jófej sporik is azt akarják h Washington-Arizonát nézzem 😀 hát legyen
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Megadtak!
több mint 4 éve
mert ahhoz rugalmasnak kellene lenni, ami nem épp a college csapatok fejeseinek jellemzőjekb igende miert nem?
a közvetítésben említettem, hogy a BYU és a Cincy is szabad december 5-én, ha van eszük, leszerveznek gyorsan még egy meccset egymás ellen aznapra (nem lesz)
r.baggio
Adirotor
a BYU szerintem még hajlana is rá, a Cincy vakon bízik benne, hogy na majd most biztos értékelni fogják a hibátlan mérleget (nyilván nem)
ez a bedlam meg nem indult jól, fél szemmel már a Liberty @ NC State-et lehet követni
bestsolaris.com/21-liberty-nc-state/
---
több mint 4 éve
A Bearcatsnek az az 1 bye hete van (a BYU-nak az + az előtte lévő is).kb igende miert nem?
a közvetítésben említettem, hogy a BYU és a Cincy is szabad december 5-én, ha van eszük, leszerveznek gyorsan még egy meccset egymás ellen aznapra (nem lesz)
r.baggio
Adirotor
Plusz aki azon kikapna, az nagy valószínűséggel lemondhatna h játszhasson vmeik New Year's Six meccsen. Míg a győztesnek még így se lenne garantált, hogy beválasszák a PO-ba.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
kb igende miert nem?
r.baggio