CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Egy sima és egy fordított (na meg még két sima - Air Force és FAU győzelem a New Mexico és a UMass ellen, azoknak az összefoglalóit értelmetlen még linkelni is)www.youtube.com/watch?v=mV6IYqTYL_s
www.youtube.com/watch?v=2r4c5TfVe6E
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
Mondjuk az legalább egy jó meccs volt...némi kárpótlás, mert olyan sokáig szenvedtem a Syracuse-zal... 😊végre éjszakás vagyok....egy jó Lousville-Syracuse remélem segít átvészelni a nehéz órákat 😊Makának azt a tanácsot adtam, hogy fogadja meg a Cuse-t +19.5-ös hendivel... de ahogy látom az orange-nél is tisztában voltak ezzel, meg se próbálták szorossá tenni
hű...ez olyan mint egy roncsderbi....
Klaci79
Miután a Purdue pedig ezzel az fantom OPI-val kapott ki, nem is tudom mennyire vehető komolyan ez az év, ez olyan egyértelmű csalás, hogy arra nincsenek szavak (de legalább Rondale Moore visszatért)
"offensive pass interference" pic.twitter.com/q1O58SiuUp
— Burgers and Blitzes (@NotToBeTrite) November 21, 2020
r.baggio
több mint 4 éve
végre éjszakás vagyok....egy jó Lousville-Syracuse remélem segít átvészelni a nehéz órákat 😊Makának azt a tanácsot adtam, hogy fogadja meg a Cuse-t +19.5-ös hendivel... de ahogy látom az orange-nél is tisztában voltak ezzel, meg se próbálták szorossá tenni
hű...ez olyan mint egy roncsderbi....
Klaci79
Miután a Purdue pedig ezzel az fantom OPI-val kapott ki, nem is tudom mennyire vehető komolyan ez az év, ez olyan egyértelmű csalás, hogy arra nincsenek szavak (de legalább Rondale Moore visszatért)
"offensive pass interference" pic.twitter.com/q1O58SiuUp
— Burgers and Blitzes (@NotToBeTrite) November 21, 2020
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
Tulane-Tulsa az a második félidő. Óriási volt! Bár tudnám feledni az elsőt, mert az év egyik legrosszabb félidője lehetett. Mintha szándékosan lassított felvétel lett volna. De az hail mary...
több mint 4 éve
Szenvedősen indult, klasszikus lett belőleMa az ACC (Louisville-Syracuse) és a Big Ten (Purdue-Minnesota) is bejelentkezik egy kis figyelemért, plusz Air Force-New Mexico meg FAU-Umass
youtu.be/E5TmDvXsbfA
---
több mint 4 éve
aztán stílszerűen picksixszel nyernek, beszarás 😀
több mint 4 éve
És hát persze hogy egy Zaven Collins pick six-szel nyer a Tulsa 😀
---
több mint 4 éve
TULSA FORCES OT WITH THIS HAIL MARY 😳 pic.twitter.com/4oR9n0jgP7
— ESPN College Football (@ESPNCFB) November 20, 2020
---
több mint 4 éve
TULSA! Hihetetlen ez a csapat, nem szabad előnybe kerülni ellenük 😀
Hosszabítás lesz a sikeres hail mary után, TNF vége mellé tökéletes!
több mint 4 éve
Fejlécben youtube-os stream az említett meccshez
---
több mint 4 éve
Szerdán már mindhárom tervezett MAC-mérkőzést le tudták játszani, és izgalmakban sehol nem volt hiány!Ma a TNF közben egy jónak ígérkező AAC-derbi lesz, a Tulane a 25. kiemelt Tulsához látogat, erősen ajánlom
www.youtube.com/watch?v=AE-YpnyjxJc
www.youtube.com/watch?v=syrZ87g4vAk
www.youtube.com/watch?v=nNLiEpOxyi0
---
több mint 4 éve
Egy keddi MACtion elmaradt, épp az, amelyik még izgalmakat tartogathatott volna, a másik kettőn papírforma eredmény születettwww.youtube.com/watch?v=ZJyWuUSzc2g
www.youtube.com/watch?v=pO991-K-tVE
---
több mint 4 éve
vasárnapi ncaawww.youtube.com/watch?v=DWtl0ypCrA0
---
több mint 4 éve
Mondjuk Jim Haribó ezen produkció után nem tudom számíthat e bármilyen NFL állásara. Nehéz érteni mi ment így félre... Kezet foghatnak Chippel.
több mint 4 éve
20p eltelt a meccsbol es Milton 0/4 2int...nem találok szavakat, én kérek elnézést mindenkitől...
beltazor
---
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
Florida-Arkansas meccsen gyönyörű hazai pályát fújnak, a vendégeknek 🤔
több mint 4 éve
szemét USC meg megint utolsó drive-ban vertek egy arizonai csapatot 😕
több mint 4 éve
Ez a Texas Tech-Baylor vége elég kaotikus 😀azt neztem milyen szep mozdulattal dobja a labdat a texas tech qb
empty taxi
több mint 4 éve
juhú, 20-6ról fordított a TTU 😊
több mint 4 éve
Ez a Texas Tech-Baylor vége elég kaotikus 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
na remelem jön a mixed😀létezik olyan hogy egy bizonyos konferenciát jobban szeretsz nézni?Nekem spec mindegy, csak jöjjön a mixem 😂
nekem a pac12 mindig nagyon adja
Adirotor
Így minden meccs izgi!
A Stanford zakó pl kifejezetten jól jött 🤣
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
létezik olyan hogy egy bizonyos konferenciát jobban szeretsz nézni?Nekem spec mindegy, csak jöjjön a mixem 😂
nekem a pac12 mindig nagyon adja
Adirotor
Így minden meccs izgi!
A Stanford zakó pl kifejezetten jól jött 🤣
több mint 4 éve
létezik olyan hogy egy bizonyos konferenciát jobban szeretsz nézni?nekem a pac12 mindig nagyon adja