CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 4 éve
Klaci79
22 220
a USC - Arizona kva jo meccsBezony! Hatalmas volt ez a 4.negyed
Adirotor
25mp és jön az Arizona...csak nincs benne még egy csavar.
több mint 4 éve
a USC - Arizona kva jo meccs
több mint 4 éve
Kwity Paye se játszhat a Michigannél, pedig vannak mockok, ahol már top5-be jósolják őt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
a Stanford is totál off, Shaw-nak lefőtt a kávé, érdekes még a USC-Arizona és a Northwestern-Purdue, bár sehol nincs pontháborúa UTSA-UTEP meccsen pedig a FÉLIDŐBEN rúgták ki a UTSA védőkoordinátorát, Tyrone Nix-t 😀 valami konfrontáció lehetett, mert a D#-ük nem volt annyira rossz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
most már mindenhol jónak kell lenniea BC kezdi a második félidőt, 2 TD a hátrány, most kell valamit csinálni még, hogy legyen miért izgulni a Wisconsin-Michiganig
---
több mint 4 éve
CharlieF
767
Pontosan! Akkor csak nem én vagyok bal.. sz 😉Csak nekem vannak színes csíkok meccs helyett?ugyanez itt. horizon.tv-n néztem volna.
CharlieF
mustaine
több mint 4 éve
Csak nekem vannak színes csíkok meccs helyett?ugyanez itt. horizon.tv-n néztem volna.
CharlieF
több mint 4 éve
neked, nálam megy rendesen
---
több mint 4 éve
CharlieF
767
Csak nekem vannak színes csíkok meccs helyett?
több mint 4 éve
Reméljük mert jelenleg Harry Potter zárórészt kell néznem (kb20x) 😛szép drive volt a Boston Egyetem Sasoktóla Boston Egyetem az a Terriers, jégkorongban nagyon jók 😉
áh, kilépett a WR
Heisman
megint jól kezd a BC, lássuk most kitartanak-e végig
r.baggio
több mint 4 éve
szép drive volt a Boston Egyetem Sasoktóla Boston Egyetem az a Terriers, jégkorongban nagyon jók 😉
áh, kilépett a WR
Heisman
megint jól kezd a BC, lássuk most kitartanak-e végig
---
több mint 4 éve
szép drive volt a Boston Egyetem Sasoktóláh, kilépett a WR
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
fantasztikusak ezek a BC mezekkár h losera vették fel
Today is all about the man in the red bandanna. @BCFootball's Red Bandanna uniforms honor Welles Crowther, who sacrificed his life to save others on September 11, 2001. pic.twitter.com/5D9V0gRz79
— ESPN College Football (@ESPNCFB) November 14, 2020
r.baggio
több mint 4 éve
fantasztikusak ezek a BC mezekToday is all about the man in the red bandanna. @BCFootball's Red Bandanna uniforms honor Welles Crowther, who sacrificed his life to save others on September 11, 2001. pic.twitter.com/5D9V0gRz79
— ESPN College Football (@ESPNCFB) November 14, 2020
---
több mint 4 éve
Louisville QB elképesztően pontos Pick six-et dobott biztos field goal távolságban a checkdownját célozva 3rd and Longnál 😀 Sok értelme volt, vezet a Cavs 7-0
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Wake Forest D édes istenem, az milyen tackle kísérlet volt Howellen a TD futásnál 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
De miért???
több mint 4 éve
mik ezek a próbálkozások a VT-től 😀😀
több mint 4 éve
Az Indiana vs MSU is eldőlt, épp a legjobb meccs streamjét nem linkeltem még: a UNC-s irányító Sam Howell 232 yardot passzolt AZ ELSŐ NEGYEDBEN, a Wake Forest mégis vezet a Tar Heels ellen 28:24-re 😀45-45!
www.youtube.com/watch?v=1nO2NEqCgVw
r.baggio
---