NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 11
több mint 5 éve
Hazai pályán egyszer sem vezetni, végig az ellenfél után kaparni, láthatóan esélytelenül, a híres védelmük meg átjáróház volt, az LSU offense úgy futkározott rajtuk keresztül, ahogy kedve tartotta, ha megközelítette a Bama az LSU-t, akkor simán hozták a két támadásnyi differenciát... Szerinted ez nem megégés? Ne mááá!a Bama "signature win"-jei idén: ?Azért kezeljük már helyén a dolgot...megégtek?? 5 pontos vereséggel azonos szintre rangsorolt csapat ellen? Ha 20 a különbség a vége, akkor igen.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
Alabama Niners
várok
r.baggio
több mint 5 éve
Állítottam olyat? Én a "megégésre" reagáltam nem a PO-ra!a Bama "signature win"-jei idén: ?Azért kezeljük már helyén a dolgot...megégtek?? 5 pontos vereséggel azonos szintre rangsorolt csapat ellen? Ha 20 a különbség a vége, akkor igen.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
Alabama Niners
várok
r.baggio
több mint 5 éve
a Bama "signature win"-jei idén: ?Azért kezeljük már helyén a dolgot...megégtek?? 5 pontos vereséggel azonos szintre rangsorolt csapat ellen? Ha 20 a különbség a vége, akkor igen.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
Alabama Niners
várok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Még a gondolat is sért...ugyanaz a nevetek az e-mail címből kiindulvaDe mi közöm van ehhez a szélhámos pojácához? 😉szabo-peter.hu 😉Mitől motiváció? És pláne mitől faszság? Én csak tényeket közlök. Az LSU folyamatosan végigrohant a Bama védelmén. Ehhez nem kellett vátesznek lenni...Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
bjeelaf'szságaivalnem lehet vitatkozni!
steelwolf
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Nagyon szoros az első hat-hét csapat megítélése és a Bama most sokat veszített. Majd meglátjuk, de én nem hiszek benne.Tönkre fogják verni az Auburnt, és azzal bemennek a PO-ba.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
Rutin
több mint 5 éve
ugyanaz a nevetek az e-mail címből kiindulvaDe mi közöm van ehhez a szélhámos pojácához? 😉szabo-peter.hu 😉Mitől motiváció? És pláne mitől faszság? Én csak tényeket közlök. Az LSU folyamatosan végigrohant a Bama védelmén. Ehhez nem kellett vátesznek lenni...Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
steelwolf
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Azért kezeljük már helyén a dolgot...megégtek?? 5 pontos vereséggel azonos szintre rangsorolt csapat ellen? Ha 20 a különbség a vége, akkor igen.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
több mint 5 éve
De mi közöm van ehhez a szélhámos pojácához? 😉szabo-peter.hu 😉Mitől motiváció? És pláne mitől faszság? Én csak tényeket közlök. Az LSU folyamatosan végigrohant a Bama védelmén. Ehhez nem kellett vátesznek lenni...Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
steelwolf
bjeela
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Tönkre fogják verni az Auburnt, és azzal bemennek a PO-ba.PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
bjeela
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
utolsó 10 percet szerencsére láttam 😀
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Coach O megkapta a Gatorade fürdőt... 😀Remélhetőleg kap még idén. 😀
több mint 5 éve
PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szerintem meg nem. Az első komoly ellenfélnél hazai pályán megégtek.
Szóval ott a helyük.
Rutin
több mint 5 éve
szabo-peter.hu 😉Mitől motiváció? És pláne mitől faszság? Én csak tényeket közlök. Az LSU folyamatosan végigrohant a Bama védelmén. Ehhez nem kellett vátesznek lenni...Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
steelwolf
bjeela
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
és nyert az Illinois! csúfos véget ér a Dantonio-éra az MSU-nál
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mitől motiváció? És pláne mitől faszság? Én csak tényeket közlök. Az LSU folyamatosan végigrohant a Bama védelmén. Ehhez nem kellett vátesznek lenni...Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
steelwolf
több mint 5 éve
Rutin
2 021
PL. azért fogják beküldeni a Bamát a PO-ba, mert Tua ma nem tudott futni... Mármint a lába miatt.Szóval ott a helyük.
több mint 5 éve
de a Bama csak az onside kickben bízhat
több mint 5 éve
Szabó Péter motivációsNa, mit mondtam?A Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
bjeela
több mint 5 éve
rendes csihipuhi
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Mondtam, hogy kellett még a pont az LSU-nak, basszus...!
több mint 5 éve
nem csak 1x, legalább 3-4x, a 3. negyedben többször is....mondjuk nem számít márA Bama védelme eccer volt csak képes megállítani Burrowékat.Mint kés a vajon.Nédda, mi történik! 😀ezt nem lehet csak úgy kijelenteniEddig is végigmentek a bamán, most is pontokat szereznek.nem az...Nyernek, ez egyértelműÉéééés a hatodik sérült az LSU-nál. Rohadt sokba fog kerülni ez a győzelem az LSU-nakHa egyáltalán nyernek...
bjeela
Jan
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
Heisman Trophy
bjeela
bjeela
bjeela
Alabama Niners
van egy olyan érzésem hogy ettől még a Bama be fog jutni a PO-baAz lesz az igazi szégyen...
Heisman Trophy
több mint 5 éve
pláne az ilyen ajándék td-nek hála, csak hogy szoros legyen a vége
---
több mint 5 éve
...amikor Tua keze elsül!!!
több mint 5 éve
van egy olyan érzésem hogy ettől még a Bama be fog jutni a PO-ba
több mint 5 éve
szoros végjátékok a Bama-LSU mellett2 ponttal nyert a Badgers, egy INT-nek hála öttel a USC, és 4 yard kell az Illinois-nak a fordításhoz
Illinois @ MSU
crackstreams.com/cfbstreams/20/
USC @ Arizona State
crackstreams.com/cfbstreams/18/
Iowa @ Wisconsin
crackstreams.com/cfbstreams/21/
r.baggio
---