NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Week 11
több mint 5 éve
Waddle az új Hester...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Meg egy kicsit az ST is, basszus...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Éledezik a Bama D...
több mint 5 éve
crackstreamen néztem azt is, a grandmás linkeket most nem találoírta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
mégis megy, csak máshol? megosztod kérlek?Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
Heisman Trophy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=n67_uGHGxZE&feature=emb_logoírta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
mégis megy, csak máshol? megosztod kérlek?Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
Heisman Trophy
#KeepPounding
több mint 5 éve
acsdav
42
A coverage illetve a futás elleni védekezés is teljesen más mégis mindkét feladatot ellát egy linebacker. De egy támadófalembernek is teljesen más a passz illetve futás blokkolás. Nyilván senki se maxol ki minden játékelemet , de egy csapat mit veszítene, ha a puntokat egy rúgó végezné?A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?Eléggé más technikát követel meg a két rúgópozíció, nincs igazán olyan játékos, aki mindkettőt tökéletesen tudná, főleg, mivel (ha jól tudom) nincs is kifejezetten a rúgókra specializálódott képzés, középiskolától kezdve a nagy részük autodidakta módon tanul.
acsdav
Kampman
több mint 5 éve
írta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Sziasztok!sportsurge.net/#/methods/1186
Valaki tudna nekem linket dobni a Michigan State Illinoishoz???
Előre is köszönöm!!
Gergőke
---
több mint 5 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....Itt még engedik a blue collar footballt, fiatalok, bírják 😊
csi77
több mint 5 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
---
több mint 5 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....Biztos mások a szabályok. A fail mary-t befújják, azt tudom.
csi77
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
#KeepPounding
több mint 5 éve
Kampman
28 290
A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?Eléggé más technikát követel meg a két rúgópozíció, nincs igazán olyan játékos, aki mindkettőt tökéletesen tudná, főleg, mivel (ha jól tudom) nincs is kifejezetten a rúgókra specializálódott képzés, középiskolától kezdve a nagy részük autodidakta módon tanul.
acsdav
több mint 5 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Sziasztok!Valaki tudna nekem linket dobni a Michigan State Illinoishoz???
Előre is köszönöm!!
" class="embed">
több mint 5 éve
Olvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Suck that tiger dick bitch 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Eddig iszonyat indiszponált a Bama, fura.az eddigi menetrendjük rosszabb volt, mint a Clemsoné... nem kiáltok még overratedet, de ha nem a Bama játszana most, senki nem lepődne meg ezen
zavi27
---
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Bama bepánikolt, vagy mi ez a sok hiba?Valszeg ők pontosan tudják, hogy Tua mennyire sérült... És ettől nem nyugodtak...
Jan
több mint 5 éve
Nincs esetleg YT link?
több mint 5 éve
Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
a Bamának jobban kellene erőltetnie a 12 emberes védelmet, úgy összejöhet pár labdaszerzés Burrow ellen
---
több mint 5 éve
acsdav
42
A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?
több mint 5 éve
Eddig iszonyat indiszponált a Bama, fura.
több mint 5 éve
Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀