NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 11
több mint 5 éve
Kampman
28 290
A rengeteg kihagyott FG miatt nekem volt egy kis cripple fight jellege. A szezon végi döntőnél persze jobb volt, ott már tényleg csak 1 csapat volt a pályán érdemben.Szép volt ez a kis visszatekintés a 2011-es meccsre, az évtized összes évszázadmeccse közül messze az volt a legszarabbMessze a legjobb meccs volt az szerintem! Főleg, ha nem TD-ben méred a meccsek minőségét.
A mai már csak game of the year 😊
Kampman
Alabama Niners
több mint 5 éve
Két rokon is Komlón él, a párom ott született, a rokonsága fele baranyai és apám is baranyai volt. Szóval mijabaj?...ezek szerint nem vagy Baranyai.....Roll Tide!Méééé? Mijabaj Komlóval?
Alabama Niners
bjeela
Alabama Niners
több mint 5 éve
emlékszel még fejből a pályára lépő lsu qb-k nevére? naugye :pSzép volt ez a kis visszatekintés a 2011-es meccsre, az évtized összes évszázadmeccse közül messze az volt a legszarabbMessze a legjobb meccs volt az szerintem! Főleg, ha nem TD-ben méred a meccsek minőségét.
Kampman
Alabama Niners
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
a link lemaradtVan valami "körkapcsolás" jellegű stream ami mindig oda kapcsol ahol éppen izgalmas a játék, vagy TD közelében vannak?igen, espn goal line a neve, de a cbs meccs, a bama-lsu pont nincs benne
Hendrix
r.baggio
sportsurge.net/#/methods/1108
TD kell a Baylornak az egyenlítéshez!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szép volt ez a kis visszatekintés a 2011-es meccsre, az évtized összes évszázadmeccse közül messze az volt a legszarabbMessze a legjobb meccs volt az szerintem! Főleg, ha nem TD-ben méred a meccsek minőségét.
Kampman
több mint 5 éve
Na hajrá Burrow hajrá LSU 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Szép volt ez a kis visszatekintés a 2011-es meccsre, az évtized összes évszázadmeccse közül messze az volt a legszarabbA mai már csak game of the year 😊
több mint 5 éve
...ezek szerint nem vagy Baranyai.....Roll Tide!Méééé? Mijabaj Komlóval?
Alabama Niners
bjeela
több mint 5 éve
Van valami "körkapcsolás" jellegű stream ami mindig oda kapcsol ahol éppen izgalmas a játék, vagy TD közelében vannak?igen, espn goal line a neve, de a cbs meccs, a bama-lsu pont nincs benne
Hendrix
---
több mint 5 éve
Roll Tide!Méééé? Mijabaj Komlóval?
Alabama Niners
több mint 5 éve
még Penn State-nek meglehet a PO ha verik az Ohio State-tErre annyi esély van, mint hogy a Jets nyeri a SBt.... de ha így történne még akkor sem biztos.... nekünk tökéletes mérleg kellett volna hozzá.. most vissza raknak kb 20 hellyel. Igazából nem fájna annyira, ha 3 (vagy 2) éve tök igazsâgtalanul nem hagynak ki belőle... McShorley és Barkley megérdemelte volna..
Heisman Trophy
Szerkesztette: dande2
több mint 5 éve
Roll Tide!
több mint 5 éve
Hendrix
1 551
Van valami "körkapcsolás" jellegű stream ami mindig oda kapcsol ahol éppen izgalmas a játék, vagy TD közelében vannak?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
még Penn State-nek meglehet a PO ha verik az Ohio State-tNaaaa, ne álmodozzunk fényes nappal! 😀
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Hát én az LSU - Bamának a 90%át repülőn fogom tölteni 😕😕 Átérzem szerintem én is csak az első negyedet fogom látni
Löfli
több mint 5 éve
hihetetlen TD-vel egyenlít a TCU! jöhet a 2. OTcrackstreams.com/cfbstreams/4/
---
több mint 5 éve
hét eseményre fogadtam ma, eddig 0/4A szakember az szakember, még ha szar is... 😉
a tökéletes mérleghez még Bama, Texas és Oklahoma vereség kell
r.baggio
több mint 5 éve
Ez a TCU elkapás még az NFL-ben is catch lett volna. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
még Penn State-nek meglehet a PO ha verik az Ohio State-t
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
hét eseményre fogadtam ma, eddig 0/4Kösz Robi 😊
a tökéletes mérleghez még Bama, Texas és Oklahoma vereség kell
r.baggio
több mint 5 éve
hét eseményre fogadtam ma, eddig 0/4a tökéletes mérleghez még Bama, Texas és Oklahoma vereség kell
---
több mint 5 éve
Ha nincs az a temérdek drop, akkor most két TD-vel vezettek volna, így meg mennek a levesbe.
több mint 5 éve
Ez mi a fsz büntetés volt...