NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
• Boston College linebacker Mark HerzlichMark lehet a 3. napig fog ulni a zold szobaba? 😐
JJ
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
ezt ki nem látta a Sportklub kiváló szakkommentátorával?És, ne csak off legyen, itt egy szép nagy elemzés a 2009-es Meineke Car Care Bowl-ról, ahol UNC a Pittsburgh ellen meccselt. Denyoh ezt ki nem látta élőben? 😀 😛Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
És, ne csak off legyen, itt egy szép nagy elemzés a 2009-es Meineke Car Care Bowl-ról, ahol UNC a Pittsburgh ellen meccselt. Denyoh ezt ki nem látta élőben? 😀 😛
több mint 13 éve
Idén én simán ráváltok stream-re végig, hónapok óta várom, hogy Eagles kit, mikor, hogyan húz, azon a pár perces csúszáson max nem múlik. Twitter off vagy Schefter unfollow lesz.És, ne csak off legyen, itt egy szép nagy elemzés a 2009-es Meineke Car Care Bowl-ról, ahol UNC a Pittsburgh ellen meccselt. Látható rajta már pár most is NFL játékos, de rengeteg idei arc is: Robert Quinn, Marvin Austin, Bruce Carter, Gregg Little, Deunta Williams, Quan Sturdivant, Jon Baldwin, Jabaal Sheard, Dion Lewis, stb.
http://www.mockingthedraft.com/2011/4/25/2131647/the-prospect-playbook-the-2009-meineke-car-care-bowl-unc-v-pitt-3rd
több mint 13 éve
ezek után tuti felhív majd valaki közületek miközben beszélek 😛max ha valaki felhívja Hörit 😊fetomyjó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...braxa88a bowl.hu-s streamen garantáltan nem látsz telefonálgatós játékostJJ
keresnem is kell valami ütős csengőhangot, mint a pl a high rollers
több mint 13 éve
a mi mockunka folytatás
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2185JJ
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2188
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én speciel (bár nem voltam ott) nem vettem basztatásnak, de szerintem a többiek sem. Idén nem lesz cetlizés. 😊
több mint 13 éve
ezt idén máshogy fogjuk megoldani, nem ilyen "jön a futár, hogy megmondja ki volt a pick" módszerrelJJNem basztatásból mondtam. Én néztem, és imádtam, legjobb műsor volt. Aki kicsit is szereti a sportot és tud magyarul, az nézze! Jobbat úgyse talál.
De a kedvenc csapatánál senki nem ezt nézi, hanem az élő képet. Ki bírná ki? És akkor nem segít, hogy itt nincs telefonálás, ha az élő képen van. Mert annál a csapatnál azt nézem. Persze ha élőben fog menni (így értem amit írsz) ,akkor leveszem a hangot máshonnan és lesz osztott képernyő. Az lenne a tuti.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
ezt idén máshogy fogjuk megoldani, nem ilyen "jön a futár, hogy megmondja ki volt a pick" módszerrelDe ott a múltkor is le voltatok maradva kicsit (mire beérkezett a cetli). Ami nemgond, nem azért mondtam. Kivéve akkor, amikor az én kedvenc csapatom jön. Akkor minden századmásodperc egy évvel öregít. És akkor a telefonálás látszik ugye.ulpianusjó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...braxa88a bowl.hu-s streamen garantáltan nem látsz telefonálgatós játékostJJ
---
több mint 13 éve
De ott a múltkor is le voltatok maradva kicsit (mire beérkezett a cetli). Ami nemgond, nem azért mondtam. Kivéve akkor, amikor az én kedvenc csapatom jön. Akkor minden századmásodperc egy évvel öregít. És akkor a telefonálás látszik ugye.jó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...braxa88a bowl.hu-s streamen garantáltan nem látsz telefonálgatós játékostJJ
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
max ha valaki felhívja Hörit 😊jó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...braxa88a bowl.hu-s streamen garantáltan nem látsz telefonálgatós játékostJJ
több mint 13 éve
jó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...braxa88a bowl.hu-s streamen garantáltan nem látsz telefonálgatós játékost
---
több mint 13 éve
braxa88
12 534
jó dolog ez, csak amikor elkezdenek telfonálgatni azzal lelövik a poént...
több mint 13 éve
rekordnak számító 25 játékos vesz részt személyesen a drafton, New Yorkban• Nebraska cornerback Prince Amukamara
• UCLA linebacker Akeem Ayers
• Iowa defensive end Adrian Clayborn
• Kentucky receiver Randall Cobb
• Alabama defensive tackle Marcell Dareus
• Auburn DT Nick Fairley
• Missouri quarterback Blaine Gabbert
• Georgia receiver A.J. Green
• Boston College linebacker Mark Herzlich
• Alabama running back Mark Ingram
• California defensive end Cameron Jordan
• Alabama WR Julio Jones
• Purdue DE Ryan Kerrigan
• Illinois DT Corey Liuget
• Texas A&M LB Von Miller
• UCLA safety Rahim Moore
• Auburn QB Cam Newton
• LSU CB Patrick Peterson
• Florida offensive lineman Mike Pouncey
• Missouri DE Aldon Smith
• USC offensive tackle Tyron Smith
• Baylor DT Phil Taylor
• Baylor guard Danny Watkins
• Wisconsin DE J.J. Watt
• Virginia Tech RB Ryan Williams
---
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ha megint lesz közvetítés a draftról és ha 1 napon belül fel tudjátok rakni majd vmi tárhelyre, akkor légyszi főoldalon legyen látható vagy a podcast topikba is rakjátok be, mert úgy néz ki, hogy sajnos nem tudom élőben követni a draftot (legalábbis az első napot), de utólag szívesen megnézném vágatlanul, spoiler mentesen.BébéEzzel én is így vagyok, és a "normál" változatot is szeretném megnézni, csak TYT-re nem tudok bejutni. :/
több mint 13 éve
szaba
10 550
És itt egy számomra kivitelezésben és ötletekben nagyon tetsző mock.Küldd a papírt, aláírom azonnal 😊
Trade up Prince-ért?
http://www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=444451Bazzani
több mint 13 éve
gsn
3 548
Jelenleg nem lehet, mert átalakult kicsit az oldal háttere, és az eddig marketingért felelős partnerünkkel megszakítottuk a kapcsolatot. Így a merchandising is szünetel, egy ideig egészen biztosan.Végül is ez is érthető teljesen. 😊Egyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckNagyon sokan csak olvassák a fórumokat és nem írnak (ők írnak most első hszt), olyanok is vannak, akik csak cikkeket olvasnak és fórumot nem használnak (ők regelnek be most). Ők is a célközönségünkbe tartoznak, nem csupán azok, akik aktív tagjai a fórumnak. Éppen az az ilyen játékok célja, hogy mindenkit megmozgasson, aki valaha is az oldalra tévedt. 😊gsn
Egyébként rendelni most honnan lehet bowl.hu-s pólót? A footballshop.hu-s banner a főoldalon nem vezet sehova.Schleck
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
és vannak páran akik sokat írnak és hülyeségeket😊Azért ez elég kemény szerintem.Én se surun szokok ide irogatni, de nem azért mert nem akarok, hanem azért mert hulyeséget írni nem akarok!!Mindenki nem lehet csúcs szuper a témában mint egypáran ti!És ha netán véletlenul megnyerném akkor nyugodtan hagyátok meg a pólótokat!(kulfoldre ugy se lenne érdemes elkuldeni)én csak szimplán tippeltem hátha bejon a tippem mert nagyon kiváncsi vagyok az idei Draftra.Ennyi.m-bryoEgyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckFélreértés ne essék,engem nem a póló miatt zavar az ilyen.
Csak ugyanezek az emberek lusták kommentelni,hozzászólni, szavazni.
De amikor nyerni lehet akkor rajzanak mint legyek a szarra.Bazzani
több mint 13 éve
Azért ez elég kemény szerintem.Én se surun szokok ide irogatni, de nem azért mert nem akarok, hanem azért mert hulyeséget írni nem akarok!!Mindenki nem lehet csúcs szuper a témában mint egypáran ti!És ha netán véletlenul megnyerném akkor nyugodtan hagyátok meg a pólótokat!(kulfoldre ugy se lenne érdemes elkuldeni)én csak szimplán tippeltem hátha bejon a tippem mert nagyon kiváncsi vagyok az idei Draftra.Ennyi.Egyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckFélreértés ne essék,engem nem a póló miatt zavar az ilyen.
több mint 13 éve
Ahogy elnézem a tippeket, ha Bowers top 10, Locker top 15 és Brooks Reed veri Houstont és Ayerst, akkor a póló az enyimééééé. 😀
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Végül is ez is érthető teljesen. 😊Nagyon sokan csak olvassák a fórumokat és nem írnak (ők írnak most első hszt), olyanok is vannak, akik csak cikkeket olvasnak és fórumot nem használnak (ők regelnek be most). Ők is a célközönségünkbe tartoznak, nem csupán azok, akik aktív tagjai a fórumnak. Éppen az az ilyen játékok célja, hogy mindenkit megmozgasson, aki valaha is az oldalra tévedt. 😊gsnMeheheheheheEgyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?Schleck
Nem is. Egyik a feleségem,a másik a lányom, a harmadik meg anyukám... 😀
Közben újabb versenyző.Bazzani
Egyébként rendelni most honnan lehet bowl.hu-s pólót? A footballshop.hu-s banner a főoldalon nem vezet sehova.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Akinek esetleg nem lenne elég az itteni játék, érdeklődik esetleg a Pats iránt is, vagy csak szeretné bebizonyítani, hogy ő ismeri Belichick draft módszereit a legjobban 😀, azok figyelmébe ajánlom a Pats.hus tippeldét is: http://patriots.hu/nfl-draft-2011-tippjatek/
több mint 13 éve
gsn
3 548
Nagyon sokan csak olvassák a fórumokat és nem írnak (ők írnak most első hszt), olyanok is vannak, akik csak cikkeket olvasnak és fórumot nem használnak (ők regelnek be most). Ők is a célközönségünkbe tartoznak, nem csupán azok, akik aktív tagjai a fórumnak. Éppen az az ilyen játékok célja, hogy mindenkit megmozgasson, aki valaha is az oldalra tévedt. 😊Egyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckAz mind te vagy, beregeltél 10x, mert mindenáron pólót akarsz! Jó duma, hogy nem is tudod ki az! 😀ulpianusMehehehehehe
Nem is. Egyik a feleségem,a másik a lányom, a harmadik meg anyukám... 😀
Közben újabb versenyző.Bazzani
több mint 13 éve
De engem viszont a póló miatt zavar. 😀Egyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckFélreértés ne essék,engem nem a póló miatt zavar az ilyen.
több mint 13 éve
Egyébként erre nem lehetne valami szabályt hozni, hogy bizonyos hsz. szám vagy reg. idő alatt/előtt ne lehessen részt venni az ilyen nyereményes játékokban?SchleckFélreértés ne essék,engem nem a póló miatt zavar az ilyen.
De amikor nyerni lehet akkor rajzanak mint legyek a szarra.