NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Nah party box nem fogyott el mindösszesen 8 üvegcse került elő a 12ből
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ennyi. 😂 Fleener vagy Jeffery elérhető lesz 2/2-nél 😊
több mint 12 éve
A posztokra gondoltam mert a játékosokat nem ismerem de biztos úgy van ahogy mondjátok
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Érdekes húzásai vannak a Tampának...de ők tudják.dandeMartin korrekt pick az első kör végén, all-down back lesz belőle NFL-szinten is.
több mint 12 éve
szaba
10 542
Érdekes húzásai vannak a Tampának...de ők tudják.dandeVárható volt a RB. Barron is needre jött.
több mint 12 éve
Érdekes húzásai vannak a Tampának...de ők tudják.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hat mostmar erosen meglepodnek ha nem maradna egyik sem. kiper boardjan meg jeff nincs az elso ot hatralevo wr kozott jollattam ?a lényeg, hogy ne menjen ki se Jeffery, se Fleener, hogy 2/2-re valamelyik megmaradjon nekünkStezfigyeld Fake mester, mindjárt bejövünk FleenerértStezjaja latom 😀 aj jenkins bazdmeg. ugy ledobbent mindenki h erre megcsak booo sem volt csak
a halali csond 😀 ilyet meg nem basztam 😂Fake
több mint 12 éve
Tudom, de mégis így gondolom.Hisz Upshaw 3-4 OLB-t játszott a 'bamán is.Mondjuk nem natural 3-4 a srác sztem, de mindegy, jó játékos.szabaUpshawnál naturálabb. 😉Sanco
AJ Who? 😀 Kis surprise.szaba
több mint 12 éve
a lényeg, hogy ne menjen ki se Jeffery, se Fleener, hogy 2/2-re valamelyik megmaradjon nekünkfigyeld Fake mester, mindjárt bejövünk FleenerértStezjaja latom 😀 aj jenkins bazdmeg. ugy ledobbent mindenki h erre megcsak booo sem volt csak
a halali csond 😀 ilyet meg nem basztam 😂Fake
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
figyeld Fake mester, mindjárt bejövünk FleenerértStezjaja latom 😀 aj jenkins bazdmeg. ugy ledobbent mindenki h erre megcsak booo sem volt csak
a halali csond 😀 ilyet meg nem basztam 😂
több mint 12 éve
Schefter szerint holnap letrade lesz legalább az egyikből.Már csak az van nekik 2 (nr. 48, nr. 62)LNFrancba, bíztam benne, hogy Harrison Smith lecsúszik a második kör végére a Patriots-nakGogoMég van második körös picketek ennyi trade után?dande
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
szaba
10 542
Hisz Upshaw 3-4 OLB-t játszott a 'bamán is.Upshawnál naturálabb. 😉SancoLegyen igazad! 😊SancoMondjuk nem natural 3-4 a srác sztem, de mindegy, jó játékos.szaba
AJ Who? 😀 Kis surprise.
több mint 12 éve
Aaaaaz igen
több mint 12 éve
Értem köszi, hát nem tudom BB volt e valaha ilyen aktív az első napon.Már csak az van nekik 2 (nr. 48, nr. 62)LNFrancba, bíztam benne, hogy Harrison Smith lecsúszik a második kör végére a Patriots-nakGogoMég van második körös picketek ennyi trade után?dande
több mint 12 éve
Már csak az van nekik 2 (nr. 48, nr. 62)Francba, bíztam benne, hogy Harrison Smith lecsúszik a második kör végére a Patriots-nakGogoMég van második körös picketek ennyi trade után?dande
több mint 12 éve
Francba, bíztam benne, hogy Harrison Smith lecsúszik a második kör végére a Patriots-nakGogoMég van második körös picketek ennyi trade után?
több mint 12 éve
Upshawnál naturálabb. 😉Mondjuk nem natural 3-4 a srác sztem, de mindegy, jó játékos.szabagb jol korberohogi a bearst a patset meg a tobbi balekot akik mast vittek helyetteFakeLegyen igazad! 😊Sanco
több mint 12 éve
Francba, bíztam benne, hogy Harrison Smith lecsúszik a második kör végére a Patriots-nak
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Na ez??????????????
több mint 12 éve
Jó reggelt! Jól látom, hogy Jonathan Martin lecsúszhat hozzánk...csak el ne kiabáljam!
több mint 12 éve
szaba
10 542
Mondjuk nem natural 3-4 a srác sztem, de mindegy, jó játékos.Legyen igazad! 😊SancoPerry jó pickStezgb jol korberohogi a bearst a patset meg a tobbi balekot akik mast vittek helyetteFake
több mint 12 éve
figyeld Fake mester, mindjárt bejövünk Fleenerért
több mint 12 éve
Legyen igazad! 😊Perry jó pickStezgb jol korberohogi a bearst a patset meg a tobbi balekot akik mast vittek helyetteFake