NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Bacarri Rambo valószínűleg megy a supplemental draftra, georgiai eltiltása utána safety hiány miatt már most áprilisban is simán 2. körös lehetett volna, augusztusban kapkodni fognak utána a csapatok, ha tényleg lelép az egyetemről
ilyen névvel pedig biztosan sztár lesz itthon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Tannehill pedig 4.62-t futott a TAMU pro day-en (összehasonlításképpen, Luck 4.67-et), 50-ből 49 sikeres passz, az egyetlen sikertelen egy drop. Remélem 1/4-gyel viszi a Browns. 😛
több mint 12 éve
Barron 4,54-et és 4,73-at futott a pro dayen.Ami fő, hogy egészségesnek tűnik.
Richardson meg kétszer 4,58-at futott, de azt mondták, 70%-os lehet kb. a februári műtétje után.
Az RGIII workout elmaradására meg azt mondta Grigson, hogy teljesen fölösleges, eleget láttak belőle a pro dayen.
Viszont előbb Grigson mondta, hogy abszolút nem biztos a Luck pick és még nem tudnak semmit sem, utána Irsay is közölte, hogy kurvára nem tudtak még dönteni, de egyáltalán nem tuti a Luck pickje a Coltsnak.
Vicces lesz. 😀
több mint 12 éve
Mé nem az? 😀valószínűleg ugyanaz a paraszt fújta azt is, hogy Jeffrey elhízott és nem atletikusjjncaaha valakinek még kétségei voltak: RG3 nem megy Indianapolis-ba privát workoutrajjncaaNekem voltak. És még mindig vannak. Nem zörög a haraszt....apeszos
több mint 12 éve
valószínűleg ugyanaz a paraszt fújta azt is, hogy Jeffrey elhízott és nem atletikusha valakinek még kétségei voltak: RG3 nem megy Indianapolis-ba privát workoutrajjncaaNekem voltak. És még mindig vannak. Nem zörög a haraszt....apeszos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha valakinek még kétségei voltak: RG3 nem megy Indianapolis-ba privát workoutrajjncaaNekem voltak. És még mindig vannak. Nem zörög a haraszt....
több mint 12 éve
ha valakinek még kétségei voltak: RG3 nem megy Indianapolis-ba privát workoutraa texansnak most mire van szüksége? wr-t vár mindenki de összehozták már velük poe-t is bár ő hamarabb el fog kelni szerintem és tényleg kellen egy jó wr johnson mellé. megfelelő ot-t és linebeckert le tudnak akasztani a későbbi körökben?samu09a WR nagyon adja magát, de ha Poe esetleg addig csúszik (erősen kétlem), akkor ő is jó választás lehet
a Houston mondjuk elég jó helyzetben van szerintem, simán megengedhet maguknak BPA-zást is
---
több mint 12 éve
a texansnak most mire van szüksége? wr-t vár mindenki de összehozták már velük poe-t is bár ő hamarabb el fog kelni szerintem és tényleg kellen egy jó wr johnson mellé. megfelelő ot-t és linebeckert le tudnak akasztani a későbbi körökben?
több mint 12 éve
mindegy, csak Jeffery csússzon le hozzánk 2/2-re 😊StezTuti, hogy nem.
Top20
több mint 12 éve
mindegy, csak Jeffery csússzon le hozzánk 2/2-re 😊
több mint 12 éve
Alshon Jeffery 213 fonttal mérlegelt a South Carolina pro day-en, és ugrott egy 36.5-ös vertikálisat (másfél inchet verve Blackmonra)cool.
+ 4.47-es 40 yardjjncaa
A South Carolina prospecteket (Jeffery, Ingram, Gilmore) két csapat drukkerei már elfelejthetik, a Philadelphia és az Arizona el se ment a pro dayre.
több mint 12 éve
Alshon Jeffery 213 fonttal mérlegelt a South Carolina pro day-en, és ugrott egy 36.5-ös vertikálisat (másfél inchet verve Blackmonra)+ 4.47-es 40 yard
---
több mint 12 éve
bowl.hu
48
az első két picket gyorsan letudtuk, tessék szavazni most az 1/3-rahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2351
több mint 12 éve
szaba
10 543
Smith meg bármi. Ha akarod FS, ha akarod SS.Iloka és Smith között CBS listán 1 helynyi kül. van.Iloka talán, de engem nem győzött megjjncaaHarrison Smith?szaba
Nem tudom mennyire pontosak a poszt jelölések, mert elvileg kezdő FS-ünk nincs, Iloka elvileg pedig FS.Beki
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Iloka és Smith között CBS listán 1 helynyi kül. van.Harrison Smith?szabaKik azon játékosok az idei drafton, akik idén 2. körös S prospectnek számítanak?BekiIloka talán, de engem nem győzött megjjncaa
Nem tudom mennyire pontosak a poszt jelölések, mert elvileg kezdő FS-ünk nincs, Iloka elvileg pedig FS.
több mint 12 éve
szaba
10 543
Harrison Smith?Kik azon játékosok az idei drafton, akik idén 2. körös S prospectnek számítanak?BekiIloka talán, de engem nem győzött megjjncaa
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Értem. Azért kérdeztem, mert Barron valszeg addigra kimegy mire mi húzunk 2. körben és nem tudom, hogy korán húzunk kezdő S-t, vagy inkább későbbi körökben mákra megyünk.
több mint 12 éve
Kik azon játékosok az idei drafton, akik idén 2. körös S prospectnek számítanak?BekiIloka talán, de engem nem győzött meg
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kik azon játékosok az idei drafton, akik idén 2. körös S prospectnek számítanak?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a Green Bay idén is egyből a waiverre draftol 😀HöriÚgy néz ki. 😀
Azt hittem leakasztunk egy 4. körös picket, hogy befoltozzuk a hiányzó 4. körös pickünket. 😀
3 6. és 7. körös pickekkel asszem lehet mélyíteni a deptheket. 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönjük! 😉
több mint 12 éve
itt a teljes lista---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nah meg is van:Jets get 4 comp. picks: 2 6th-rounders (202 + 203 overall) and 2 7th-rounders (242 and 244). #nyj