NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
twitteren már arról is írtam pl., hogy az LSU WR, a jövendőbeli udfa Russell Sheppard is profinak áll, a Toledo elkapójához, Eric Page-hez hasonlóan, ellenben Ryan Swope (Texas A&M WR) marad az egyetemen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Rodgerst azt hiszem végül csak a vb-től tiltották el.Rodgers nincs eltiltva? Egyébiránt meg ha Demps úgy érezné, hogy nincs esélye, akkor valszeg nem így döntött volna. De nem úgy érzi szerencsére és egy sportolónál talán ez a legfontosabb.Meg úgy egyáltalán, egy embernél.valaki2A bronzérem tényleg nem reális, megfuttatva egy névsort az agyamban, de ott lehet még ő az egyéni döntőben is.Feltéve, ha ki fogja tudni magából hozni a legjobbat az amerikai válogatón. Gay-en és talán Gatlinen kívül nincs olyan, akire egyértelmüen azt mondhatjuk, hogy jobb.valaki2Csak Dix és Rodgers, és már meg is van a négy ember aki jobb nála az USA csapatból.Schleck
Nekem semmi bajom azzal, hogy Demps futó akar lenni, ő tudja. De azt azért ugye elmondhatom, hogy szerintem az olimpiára sem fog kijutni egy könnyen? Bár sokat nem kockáztat, tekintve, hogyha jól tudom, akkor nagy NFL karriert sem jósolnak neki.
több mint 12 éve
Azért nem értem teljesen ezeket a sérüléses dolgokat, mert ettől rosszabb játékos éppen nem lesz. Bleviépp elég ha sérülékenyebb lesz, máris baszhatja a csapata. lásd bradford 😛
Osweiler lesz a 3. QB, akárki meglássa.
több mint 12 éve
LSU cornerback Morris Claiborne has decided to enter the NFL draft.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hightower nem volt jelen a sajtótájékoztatón, de ő is profinak áll.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Trent Richardson bejelentette, hogy jön a draftra. Kirkpatrick szintén.
több mint 12 éve
Rodgers nincs eltiltva? Egyébiránt meg ha Demps úgy érezné, hogy nincs esélye, akkor valszeg nem így döntött volna. De nem úgy érzi szerencsére és egy sportolónál talán ez a legfontosabb.Meg úgy egyáltalán, egy embernél.Csak Dix és Rodgers, és már meg is van a négy ember aki jobb nála az USA csapatból.SchleckBronzérem? Sokat kell gyorsulnia még ahhoz is, hogy bekerüljön az USA váltóba legalább.SchleckA bronzérem tényleg nem reális, megfuttatva egy névsort az agyamban, de ott lehet még ő az egyéni döntőben is.Feltéve, ha ki fogja tudni magából hozni a legjobbat az amerikai válogatón. Gay-en és talán Gatlinen kívül nincs olyan, akire egyértelmüen azt mondhatjuk, hogy jobb.valaki2
több mint 12 éve
Csak Dix és Rodgers, és már meg is van a négy ember aki jobb nála az USA csapatból.A bronzérem tényleg nem reális, megfuttatva egy névsort az agyamban, de ott lehet még ő az egyéni döntőben is.Feltéve, ha ki fogja tudni magából hozni a legjobbat az amerikai válogatón. Gay-en és talán Gatlinen kívül nincs olyan, akire egyértelmüen azt mondhatjuk, hogy jobb.valaki2Kicsit beszálkásítja magát (na nem mintha nem lenne tiszta izom, de kurvára nem kell 87 kiló egy 170 centis sprinternek), még gyorsul egy kicsit és kb. bronzérem Londonban.Szurkolok neki! 😊 Ez egy jó döntés sztem a részéről és az nfl-el még később is próbálkozhat. Nem hiszem, hogy senkinek nem kéne egy olimpiai-szintű sprinter, akinek még a felépítése is megvan a játékhoz, minimum visszahordóként.valaki2Bronzérem? Sokat kell gyorsulnia még ahhoz is, hogy bekerüljön az USA váltóba legalább.Schleck
több mint 12 éve
A bronzérem tényleg nem reális, megfuttatva egy névsort az agyamban, de ott lehet még ő az egyéni döntőben is.Feltéve, ha ki fogja tudni magából hozni a legjobbat az amerikai válogatón. Gay-en és talán Gatlinen kívül nincs olyan, akire egyértelmüen azt mondhatjuk, hogy jobb.Bronzérem? Sokat kell gyorsulnia még ahhoz is, hogy bekerüljön az USA váltóba legalább.SchleckPer Scott Carter, Florida RB Jeff Demps will pursue an Olympic track career instead of the NFL.vassadiKicsit beszálkásítja magát (na nem mintha nem lenne tiszta izom, de kurvára nem kell 87 kiló egy 170 centis sprinternek), még gyorsul egy kicsit és kb. bronzérem Londonban.Szurkolok neki! 😊 Ez egy jó döntés sztem a részéről és az nfl-el még később is próbálkozhat. Nem hiszem, hogy senkinek nem kéne egy olimpiai-szintű sprinter, akinek még a felépítése is megvan a játékhoz, minimum visszahordóként.valaki2
több mint 12 éve
Bronzérem? Sokat kell gyorsulnia még ahhoz is, hogy bekerüljön az USA váltóba legalább.Per Scott Carter, Florida RB Jeff Demps will pursue an Olympic track career instead of the NFL.vassadiKicsit beszálkásítja magát (na nem mintha nem lenne tiszta izom, de kurvára nem kell 87 kiló egy 170 centis sprinternek), még gyorsul egy kicsit és kb. bronzérem Londonban.Szurkolok neki! 😊 Ez egy jó döntés sztem a részéről és az nfl-el még később is próbálkozhat. Nem hiszem, hogy senkinek nem kéne egy olimpiai-szintű sprinter, akinek még a felépítése is megvan a játékhoz, minimum visszahordóként.valaki2
több mint 12 éve
Tannehill másfél évet volt kezdő QB-ként az egyetemen, számomra már így is kérdéses, hogy miért akkora "can't miss" első körös prospect ő, ráadásul az elmúlt szezonban feltűnően pontatlanul játszott, meccseket buktak el hibái miattLusta voltam visszalapozni de aztán korrigáltam 😛http://espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/7454270/2012-nfl-draft-qb-prospect-ryan-tannehill-broken-foot-agent-saysa tiéden ronthat kissé, hogy nem olvastál vissza, az övén meg nagyon, ha a Senior Bowl mellett a Combine-t is kihagyjaJJ
Nem tudom ez mennyiben ronthat a megítélésén.Blevi
Azért nem értem teljesen ezeket a sérüléses dolgokat, mert ettől rosszabb játékos éppen nem lesz.
Meg sérülés és sérülés közt is van különbség. Mondjuk ha Luck benyelne valamit attól még lazán 1/1 várományos lenne nem?Blevi
Luckot már eleget láthattuk dobálni, de ha valakinek a draftpozícióját igazán befolyásolhatja a felmérők kihagyása, az pont Tannehill
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Per Scott Carter, Florida RB Jeff Demps will pursue an Olympic track career instead of the NFL.vassadiKicsit beszálkásítja magát (na nem mintha nem lenne tiszta izom, de kurvára nem kell 87 kiló egy 170 centis sprinternek), még gyorsul egy kicsit és kb. bronzérem Londonban.Szurkolok neki! 😊 Ez egy jó döntés sztem a részéről és az nfl-el még később is próbálkozhat. Nem hiszem, hogy senkinek nem kéne egy olimpiai-szintű sprinter, akinek még a felépítése is megvan a játékhoz, minimum visszahordóként.
több mint 12 éve
Lusta voltam visszalapozni de aztán korrigáltam 😛http://espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/7454270/2012-nfl-draft-qb-prospect-ryan-tannehill-broken-foot-agent-saysa tiéden ronthat kissé, hogy nem olvastál vissza, az övén meg nagyon, ha a Senior Bowl mellett a Combine-t is kihagyjaJJ
Azért nem értem teljesen ezeket a sérüléses dolgokat, mert ettől rosszabb játékos éppen nem lesz.
Meg sérülés és sérülés közt is van különbség. Mondjuk ha Luck benyelne valamit attól még lazán 1/1 várományos lenne nem?
több mint 12 éve
http://espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/7454270/2012-nfl-draft-qb-prospect-ryan-tannehill-broken-foot-agent-saysa tiéden ronthat kissé, hogy nem olvastál vissza, az övén meg nagyon, ha a Senior Bowl mellett a Combine-t is kihagyja
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Per Scott Carter, Florida RB Jeff Demps will pursue an Olympic track career instead of the NFL.
több mint 12 éve
http://espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/7454270/2012-nfl-draft-qb-prospect-ryan-tannehill-broken-foot-agent-saysEz mennyiben ronthat a megítélésén?
Közben látom h volt már ettől függetlneül a kérdés él 😛
több mint 12 éve
ok váltak be, a közelmúltban draftolt védők közül egyik se tűnik olyan hatalmas nagy húzásnakAzért ne túlozzunk. 😉 😛
Ez nagyon jó. 😊 Van még egy ország- Amerikát leszámítva persze- ahol ennyire komoly csapat foglalkozik az amerikai focival? 😊valaki2és az USA-t beleértve?JJ
több mint 12 éve
Zach Brown-t miért írják egyre több helyen 3-4-es csapathoz? mit tudna ott játszani? a Miami topikban már felmerült Bruce Carter neve, csak nem jut hasonló sorsra Brown is :rolleyes:kristofennél gyértelműbb összehasonlítás nincs is, emlékszem hogy ki volt anno akadva gabo azon, hogy Cartert a Dallas vitte el, jogosan
azt meg csak halkan teszem hozzá, hogy eddig a UNC-ből csak a támadójátékosok váltak be, a közelmúltban draftolt védők közül egyik se tűnik olyan hatalmas nagy húzásnak
Ez nagyon jó. 😊 Van még egy ország- Amerikát leszámítva persze- ahol ennyire komoly csapat foglalkozik az amerikai focival? 😊valaki2és az USA-t beleértve?
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Zach Brown-t miért írják egyre több helyen 3-4-es csapathoz? mit tudna ott játszani? a Miami topikban már felmerült Bruce Carter neve, csak nem jut hasonló sorsra Brown is :rolleyes:
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:Grat, JJ, minden szinten érdekes, hasznos és szép munka, csak így tovább! 😊
http://youtu.be/Jiuu_0QTEbg
kezdem felfedezni a videógyártás és - szerkesztés szépségeit, tervem helyett cikkek helyett ezennel videóbejegyzésekkel jelentkezem (elemzések, stb.), kezdésként ez csak egy gyorsan összevagdosott valami, Höri draftcountdown oldalról fordított prospect-ismertetőjének felhasználásával
a vélemények/kritikák minden eddiginél jobban érdekelnek
azt leszögezem, hogy ugye nemcsak zene mehet aláfestésként, hanem dumálhatunk mi is, a lehetőségek határtalanokJJ
Más: http://www.youtube.com/watch?v=sqTKv9BYFFA&feature=related
Találtam egy Mock draft videót, amit tegnap töltöttek fel és van benne 1-2 érdekes trade ötlet és mi egyéb, vélemények? 😊
több mint 12 éve
JJ ez nagy passzentos cucc!!!!!! remélem nem hagyod abba nagyon jó további sikeres szerkesztgetést!!!!első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:Ez nagyon jó. 😊 Van még egy ország- Amerikát leszámítva persze- ahol ennyire komoly csapat foglalkozik az amerikai focival? 😊valaki2
kezdem felfedezni a videógyártás és - szerkesztés szépségeit, tervem helyett cikkek helyett ezennel videóbejegyzésekkel jelentkezem (elemzések, stb.), kezdésként ez csak egy gyorsan összevagdosott valami, Höri draftcountdown oldalról fordított prospect-ismertetőjének felhasználásával
azt leszögezem, hogy ugye nemcsak zene mehet aláfestésként, hanem dumálhatunk mi is, a lehetőségek határtalanokJJ
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jj tetszetos a vidi ! annyi eszrevetelem lenne a fentiek melle h amikor a tipikus hibakrol beszelsz/irsz akkor par playt is berakhatnal annak illusztralasara. egyebkent nagyon jo kezdemenyezes csak igy tovabb ! 😊
több mint 12 éve
Akkor igen de nem lép le.Ha D-Jax lelép, akkor need, elég komolyan.DenyEgy mock, mely nem is a pickek miatt érdekes (azért akad is ott szépdolog), hanem mert a needeket is írja: http://draftdatabase.wordpress.com/2012/01/09/one-round-nfl-mock-draft/DenyNekünk WR?
ehJanek
Lenne bajunk bőven de ránk is fér
több mint 12 éve
első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:Ez nagyon jó. 😊 Van még egy ország- Amerikát leszámítva persze- ahol ennyire komoly csapat foglalkozik az amerikai focival? 😊
több mint 12 éve
csatlakozom előttem szólókhoz, nagyon jó kezdeményezés, tényleg csak a szöveg követhetetlen.
Twitter: azajoey