Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 11 éve
átneveztem a topicot, de egy kis retrospektív: a pletykák szerint 3 nfl csapat is csábította Kevin Sumlint, a Texas A&M vezetőedzőjét, ki tudja, talán jövőre másképp dönt 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sztem pedig néger commissionert az NFL élére! Mi ez az elfogadhatatlan rasszizmus?ulpianusIgazából ez a kérdés, de ő is tuggyuk kinek a haverja, Hapsikám!
www.theroot.com/multimedia/don-t-play-pro-team-own-it
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 891
Sztem pedig néger commissionert az NFL élére! Mi ez az elfogadhatatlan rasszizmus?ulpianusha ért hozzá, akkor minden további nélkül.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Sztem pedig néger commissionert az NFL élére! Mi ez az elfogadhatatlan rasszizmus?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 891
szerintem ez a rugózás, hogy idén nem lett néger edző kinevezve szimpla gyökérség. Elvileg arról van szó, hogy a legalkalmasabb jelölt lesz az aki megkapja a munkát. Ha most kötelezővé tesszük, hogy legyen afroamerikai edző kinevezve, akkor megint diszkriminálunk, csak most a másik irányba. Szerintem ezzel túllőnének a célon és ártanának annak a relatíve békés helyzetnek, ami mostanra kialakult. Btw biztos vagyok benne, hogy Lovie Smith nem azért vesztette el a munkáját, mert afroamerikai, hanem mondjuk azért mert 3 év alatt nem tudott egy tisztességes Oline-t összefabrikálni JC elé.Nem kéne orwelli irányba elvinni a dolgokat, hogy először mindenki egyenlő, aztán lesznek akik majd "egyenlőbbek" lesznek. Mondom ezt úgy, hogy nincs bajom a négerekkel. (sem a zsidókkal, muszlimokat és a mongolokat/tatárokat - kivéve az éttermeiket- kerülöm, de őket sem utálom)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nagyon jó, dolgoznak is a Rooney Rule kibővítésén 😀 Tényleg az lesz, hogy minden évben kijelölik, hogy mely csapatoknak kell fekete HC-t, melyiknek mexikóit, melyiknek indiánt, melyiknek cigányt és persze melyiknek ázsiait szerződtetni. Ha nincs elég csapat, akkor random kiválasztanak egy csapatot akinek ki kell rúgnia a HC-ját, hogy meglegyen a diverzitás.
btw a nagyszerű kommunikáció megvan 😊
"Tony Dungy made a great point to ProFootballTalk on Friday: Mike Tomlin was the last African-American head coach to be hired via an external search for candidates. That was six years ago. "
Ügyesen nem említik meg a Frazier, Studesville, Raheem Morris, Caldwell, Crennel, Singletary hatost, akik azóta lettek HC-k, de persze ők belülről kapták meg az állást, aminél nem gond, hogy más (pl. fehér) embereket meg sem hallgattak 😊 De őket ne számoljuk bele, nyilván. Sőt én Tomlint se számolnám bele, hiszen valószínű sok fehér ember él a környezetében, tehát már ő sem teljesen fekete, biztos tudunk még előrébb menni, hogy még durvább szám jöjjön ki 😊
több mint 11 éve
Igen remélem bejön, hogy a trenddel szembementünk. Mondjuk a Dnkből könnyebb ütőképesebb alakulatot csinálni szeintem.Mularkey után csak jobb jöhet, de érdekes, hogy a 7 új nfl HC-ből egyedül Bradley védelmi szakember 😊jjncaaBradleyhez mit szólsz? NDSU alumni, dolgozott is ott az NFL előtt. 😊 iktriadwww.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013vagy a szokásos belterjesség... Lovie-t is ide számolhatjuk, de nézd meg ezt a listát
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo rasszista, utolsó senkiházi banda 21. század Amerikájában azért ez....😛 😀 😀 😀
a Rooney szabályt most már majd úgy módosítják kötelező legalább egy fekete HC-t szerződtetni ha több hely felszabadul, egyébként meg Lovie bácsi tehet róla, hogy nem győzte meg a tulajokat. 😀dande
Williamson az alábbi neveket írta: Pat Shurmur, Chan Gailey, Mike Mularkey, Marty Mornhinweg, Mike Tice.empty taxiidén végre volt két HC kinevezés, ami valamelyest megszakította a kört, de mindig röhögök rajta, hogy a bukott főedzők és koordinátorok milyen könnyedén találnak maguknak munkát újra (ráadásul milyen kedvező a fogadtatása az ilyen kinevezéseknek a szurkolók körében is)jjncaa
több mint 11 éve
Mularkey után csak jobb jöhet, de érdekes, hogy a 7 új nfl HC-ből egyedül Bradley védelmi szakember 😊Bradleyhez mit szólsz? NDSU alumni, dolgozott is ott az NFL előtt. 😊 iktriadwww.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013vagy a szokásos belterjesség... Lovie-t is ide számolhatjuk, de nézd meg ezt a listát
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo rasszista, utolsó senkiházi banda 21. század Amerikájában azért ez....😛 😀 😀 😀
a Rooney szabályt most már majd úgy módosítják kötelező legalább egy fekete HC-t szerződtetni ha több hely felszabadul, egyébként meg Lovie bácsi tehet róla, hogy nem győzte meg a tulajokat. 😀dande
Williamson az alábbi neveket írta: Pat Shurmur, Chan Gailey, Mike Mularkey, Marty Mornhinweg, Mike Tice.empty taxiidén végre volt két HC kinevezés, ami valamelyest megszakította a kört, de mindig röhögök rajta, hogy a bukott főedzők és koordinátorok milyen könnyedén találnak maguknak munkát újra (ráadásul milyen kedvező a fogadtatása az ilyen kinevezéseknek a szurkolók körében is)jjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
én Mike Tice-ról olvastam 4 órája mint Raiders OC jelölt.Höri😂 😂 😂 😂 😂
Istenem az az ember... Komolyan. Hát nem látják milyen munkát végzett...
több mint 11 éve
Bradleyhez mit szólsz? NDSU alumni, dolgozott is ott az NFL előtt. 😊www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013vagy a szokásos belterjesség... Lovie-t is ide számolhatjuk, de nézd meg ezt a listát
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013vagy a szokásos belterjesség... Lovie-t is ide számolhatjuk, de nézd meg ezt a listát
Williamson az alábbi neveket írta: Pat Shurmur, Chan Gailey, Mike Mularkey, Marty Mornhinweg, Mike Tice.empty taxiidén végre volt két HC kinevezés, ami valamelyest megszakította a kört, de mindig röhögök rajta, hogy a bukott főedzők és koordinátorok milyen könnyedén találnak maguknak munkát újra (ráadásul milyen kedvező a fogadtatása az ilyen kinevezéseknek a szurkolók körében is)
---
több mint 11 éve
Lovie Smith is preparing to sit the 2013 season out. Michael C. Wright from ESPNChicago reported that if no team approached Smith with a head coaching job, he's going to skip the 2013 season and wait until next year's round of firings open up new opportunities. Don't cry too much for Smith though, as his 2013 salary was set to pay him roughly $5 million. Should Smith choose to sit on his couch all year long, he's going to get paid that money, meaning he won't be begging for change just because no one offered him the job he wanted.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Chan Gailey és a két M&M lenne szimpatikus. Shurmur menjen a faszba és Tice is...Williamson az alábbi neveket írta: Pat Shurmur, Chan Gailey, Mike Mularkey, Marty Mornhinweg, Mike Tice.empty taxién Mike Tice-ról olvastam 4 órája mint Raiders OC jelölt.HöriKöszi, bár őt nem tartom annyira szimpatikusnak...
Valami nagy O guru kéne, akivel nem lógnánk ki annyira a West edzői karából, bár így elnézve, bárkit igazolunk OC posztra, magasan a mi edzői karunk a leggyengébb papíron.Bruce
de sztem örülhetünk ha ebből az akármelyik szóba áll velünk :S
több mint 11 éve
Williamson az alábbi neveket írta: Pat Shurmur, Chan Gailey, Mike Mularkey, Marty Mornhinweg, Mike Tice.én Mike Tice-ról olvastam 4 órája mint Raiders OC jelölt.HöriKöszi, bár őt nem tartom annyira szimpatikusnak...
Valami nagy O guru kéne, akivel nem lógnánk ki annyira a West edzői karából, bár így elnézve, bárkit igazolunk OC posztra, magasan a mi edzői karunk a leggyengébb papíron.Bruce
Madden hates me.
több mint 11 éve
a Rooney szabályt most már majd úgy módosítják kötelező legalább egy fekete HC-t szerződtetni ha több hely felszabadul, egyébként meg Lovie bácsi tehet róla, hogy nem győzte meg a tulajokat. 😀
több mint 11 éve
én Mike Tice-ról olvastam 4 órája mint Raiders OC jelölt.HöriKöszi, bár őt nem tartom annyira szimpatikusnak...
Valami nagy O guru kéne, akivel nem lógnánk ki annyira a West edzői karából, bár így elnézve, bárkit igazolunk OC posztra, magasan a mi edzői karunk a leggyengébb papíron.
több mint 11 éve
Nem teljesen ide tartozik, mert nem főedző, de ki lehet esélyes a Raiders OC posztjára, most hogy már minden HC poszt elkelt? Martznak nagyon nem örülnék, de eddig hír csak róla volt illetőleg a Jags QB coach Greg Olson-t említették. Mularky-t meg csak szeretnénk, de még nem jelent meg semmi róla és a Raidersről egy hírben.
Ki tud valamit?
több mint 11 éve
Főleg ha Vick is a KC-ben landol akkor tuti "hálivúd"igen, ez logikusan hangzik, már csak egy új QB kell a Chiefs-be és elkezdik írni a szkriptet.HöriEagles - Redskins Sunday Night az első héten?HöriAz első héten a Chiefssel kell játszani itthon ez pláne így Kelly miatt is kötelező program lenne. Az NFL helyében én így csinálnám SNF-re berakva 😀dande
több mint 11 éve
igen, ez logikusan hangzik, már csak egy új QB kell a Chiefs-be és elkezdik írni a szkriptet.Eagles - Redskins Sunday Night az első héten?HöriAz első héten a Chiefssel kell játszani itthon ez pláne így Kelly miatt is kötelező program lenne. Az NFL helyében én így csinálnám SNF-re berakva 😀dande
több mint 11 éve
Eagles - Redskins Sunday Night az első héten?HöriAz első héten a Chiefssel kell játszani itthon ez pláne így Kelly miatt is kötelező program lenne. Az NFL helyében én így csinálnám SNF-re berakva 😀
több mint 11 éve
ja, ha elhúzódik, lehet csak monday night leszEagles - Redskins Sunday Night az első héten?HöriRGIII rehabjától függ 😊empty taxi
több mint 11 éve
Eagles - Redskins Sunday Night az első héten?HöriRGIII rehabjától függ 😊
Madden hates me.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mi van??? Ez vicc?BazzaniNem az Eagles a honlapján is bejelentette már Kelly érkezését. 😊