NFL csevegő
82 feliratkozó
5 órája
Barkley szerintem azt mutatta meg, hogy RB és RB között mennyi a különbség, ugyanazon fal mögött, óriási és azt is megmutatta, hogy egy TOP RB mennyit is ér egy Giantsba előtte. Ha megnézzük a legutóbbi 26 év Super Bowl győztes csapatok QB+RB1 párosítását, szerintem tökéletesen látszik, hogy TOP QB mellé nem feltétlen kell egy TOP 5 RB ( Brady, Manning, Brees, Rodgers, Mahomes, Stafford ) őket kb. ha összeállítanál egy Top 10-es all time listát 5-öt biztos beleraknál, Stafford meg sajnos sok időt vesztegetett rossz időben Detroitban. Ellenben nem TOP QB-k mellé egy TOP 5 RB igen is sokat számít ( 2001, 2006, 2013, 2025, 2026 ) itt két kivétel van természetesen az Eli Manning mágiák illetve 2018 Foles-Ajayi ők máshogy nyertek. Most full részletesen ne menjünk bele, hogy akkor a QB mit képviselt mondjuk Brady az elsőknél, milyen volt a D és hasonlók amik fontosak, de szerintem tökéletesen látszik az, hogy ha nincs TOP QB-d akkor kell a Bowl győzelemhez egy TOP RB, nyilván a minta alapján TOP QB-val könnyebb nyerni, de nem mindenkinek van TOP 5 QB-ja 32 csapatból. A TOP QB-k csapataiban általában az egyik RB futni tudott a másik elkapni, ők így spóroltak mert megtehették.
Szerintem nincs rossz úton se a Falcons, se a Lions, se a Colts. Az más kérdés találnak-e olyan QB-t akivel lehet nyerni tök mindegy hogy elit vagy nem elit.
Csapatépítés szempontból a Cardinals szerintem is hülyeséget csinált Love-val, mert őket agyon fogják verni még évekig, addigra meg már jöhet a contract. Viszont a fent említett Falcons, Lions, Colts 3-as senkit se lepne meg ha megnyerné a csoportját.
A 2003-as TB duót semennyire nem ismerem, nem tudom hogy nyertek, de a legutóbbi 26 Super Bowl győztes csapatban 15-ször volt TOP QB ( Brady, P. Manning, Brees, Rodgers, Mahomes, Stafford ) nálam nincs benne Eli, Big Ben, Joe Flacco és Russel Wilson és Jalen Hurts meg végképp nincs benne viszont ezen csapatok RB posztja ha nem nézzük a poszt értékeket az RB poszton volt a jobb játékos, itt mondjuk vegyük ki Eli-t mert az magic volt kétszer.
2001 XXXV Baltimore Ravens Trent Dilfer Jamal Lewis
2002 XXXVI New England Patriots Tom Brady Antowain Smith
2003 XXXVII Tampa Bay Buccaneers Brad Johnson Michael Pittman
2004 XXXVIII New England Patriots Tom Brady Antowain Smith
2005 XXXIX New England Patriots Tom Brady Corey Dillon
2006 XL Pittsburgh Steelers Ben Roethlisberger Willie Parker
2007 XLI Indianapolis Colts Peyton Manning Dominic Rhodes
2008 XLII New York Giants Eli Manning Brandon Jacobs
2009 XLIII Pittsburgh Steelers Ben Roethlisberger Willie Parker
2010 XLIV New Orleans Saints Drew Brees Pierre Thomas
2011 XLV Green Bay Packers Aaron Rodgers James Starks
2012 XLVI New York Giants Eli Manning Ahmad Bradshaw
2013 XLVII Baltimore Ravens Joe Flacco Ray Rice
2014 XLVIII Seattle Seahawks Russell Wilson Marshawn Lynch
2015 XLIX New England Patriots Tom Brady LeGarrette Blount
2016 50 Denver Broncos Peyton Manning C.J. Anderson
2017 LI New England Patriots Tom Brady LeGarrette Blount
2018 LII Philadelphia Eagles Nick Foles Jay Ajayi
2019 LIII New England Patriots Tom Brady Sony Michel
2020 LIV Kansas City Chiefs Patrick Mahomes Damien Williams
2021 LV Tampa Bay Buccaneers Tom Brady Ronald Jones II
2022 LVI Los Angeles Rams Matthew Stafford Cam Akers
2023 LVII Kansas City Chiefs Patrick Mahomes Isiah Pacheco
2024 LVIII Kansas City Chiefs Patrick Mahomes Isiah Pacheco
2025 LIX Philadelphia Eagles Jalen Hurts Saquon Barkley
2026 LX Seattle Seahawks Sam Darnold Kenneth Walker III
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 órája
Azért én várnék ezzel a hurráoptimizmussal.Ha jól esik erőltetni a hülyesèget akkor egèszsègedre..... Barkely teljesítménye előtt ment újra ès újra az a mantra hogy nem èrdemes korán RBt húzni ès egyèbkènt a Falcons meg a Lions is milyen hülye volt hogy így tettek meg a Colts hogy hosszabítot Taylorral mert az 5 meg 6 körben meg UDFAkènt is simán lehet vkit találni mert csak a fal számít semmi más...btw szegèny Elliott pont az "elrettentő" pèlda, ès McCaffery se èrte meg annyira sokak szerint...ez a "hangulat" utána változott meg itt is ès kint is. De mindegy tudom hogy èn vagyok a helikopáter 😏de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
Jönnek eggyel S. Barkelynak aki segítette visszatenni a futókat a tèrkèpre 😉😀 ( | meg egy kicsit Schoennek 😉 |
dande2
peach
dande2
Westerrosemanhezistenhez vagy egy edzője/játékosa zsenialitásába vezet.
peach
dande2
Korábban is voltak jó futók és papíron "nem volt hülyeség" pénzt adni értük... De túl sok példát nem tudsz mondani mikor elit futó volt a difference maker vagy főként elit futóra alapozó támadójátékkal gyűrűt lehetett volna nyerni.
Azért majd nézzük meg a Falcons, Lions projekt végét, Coltsnál is szerintem jobban örülnének ha valami értelmes QB-ra tudnák költeni Taylor pénzét.
Falconnál azért még hiányzik pár alappillér, Lionsnál meg úgy néz ki kezd kicsit stagnálni a projekt és képtelenek továbblépni. Lehet mondani, hogy Gibbs jó húzás volt és megérte megfizetni, de összességében tartok tőle megint nem ez a döntés fogja előrébb vinni a franchise-t és segíteni végre egy igazán erős szezont lehozni.
Csakhogy ne az legyen, hogy mindig más csapatát kutyázom:
például nagyon vicces volt látni, hogy az egekig magasztalt 2/6-os választás Hendersont mennyire agyonszopkodták, mennyire jó a passzszituációkban, egy igazi 3 down back lehet de az a minimum, hogy már nagyon rövid távon is elit 3rd down back lesz... nem véletlenül ment ki ilyen hamar
aztán az első fél évében konkrétan nem lehetett pályára tenni mert megölette az irányítóját...
Azért kell draftolni RB-t, mert így olcsó, de ha az első körben húzod akkor máris bukik ez az alaptétel.
Szerintem majd térjünk vissza erre a "pedig bizony megéri korán pickelni RB-t" és nézzük meg mi lesz Love-val és az Arizonával, meg Jeanty-vel és a Vegasszal. Ezek a prospecteket nem mellesleg "draft legjobb játékosa"-ként fémjeleztek (oké, gyenge drafton, de akkor is). Furcsa mód Najee Harris, Travis Etienne neve valahogy nem merül fel ezeknél a beszélgetéseknél.
Azt az alaptételt még nem sikerült megcáfolni, ami Ofal minősége > rendszer/szisztéma > RB egyéni kvalitáson alapul.
És amíg ez így marad, addig szerintem bármilyen überszurperbrutál RB prospectet hülyeség draftolni az első körben.
De legfőképpen erőforrás optimalizálás miatt totálisan felesleges. Ez a legértéktelenebb, legkönnyebben pótolható poszt a támadóknál. Ráadásul strapabíróságuk nekik a legrosszabb. Mindent összevetve baromira keveset ad hozzá a végső győzelem eléréséhez, ezért nem szabadna, hogy összességében túl sok erőforrást emésszen fel.
És csak hogy egy gyakorlati példánál maradjunk, Bijan-t (akit anno megint a "draft legeslegjobb játékosának" neveztek) hülyeség volt elvinni, mikor Gonzalez és JSN fent van az elérhető prospectek között. És ez megint nem egy utólagos okoskodás, hanem ez már 3 éve is teljesen világosnak kellett lennie.
Draft értékelésnél ezt írtam anno, csak még mielőtt vki jönne a "ezt bárki mondhassa" mantrával:
Gonzalez lehet első évében nem váltja meg a világot, CB-k esetében ez elő szokott fordulni, de ha sérülések nem fogják hátráltatni, akkor egy korrekt kezdő a padlója, a plafonja meg a liga top3 CB-je.Nincs az az RB prospect, akit hamarabb vinnék ki, mint egy CB/WR/DE/OT, akiben reálisan ott lehet a liga top10-15 szintje.
100%osan nyilván nem lehet kijelenteni, hogy tuti nem lesz bust, hisz a pár éve 1/3-as Okudah lett óriási bust, pedig pospectként szinte tökéletes volt. BB stábja keze közé viszont ennyire tehetséges corner még nem került újoncként. Ha megnézzük az utóbbi években milyen CB prospectekből csináltunk top védőket, akkor Gonzaleznél a határ tényleg a csillagos ég lehet…
(Én személy szerint Jaxon Smith-Njigbanak jobban örültem volna, valamiért benne sokkal biztosabban látom az NFL szupersztár kalibert, de Gonzalez volt a második kedvencem, szóval egy kurva rossz szavam nem lehet.)
Nem azt mondom, hogy a Falcons égbekiáltó baromságot csinált (mint pl Commanders azon a drafton), de ha az erőforrás menedzsmentet nézed, márpedig az NFL-ben a lehető leginkább ez az ami a döntő fontosságú, akkor bizony nem döntöttek jól. Utána volt a nagyon okos Penix húzás, majd a Jalon Walker, James Pearce Jr. dupla DE pick felcserével... ez kb a GM iskola "mond el hogy kókler vagy anélkül hogy elmondanád, hogy kókler vagy" esete
ki is lett baszva a GM, bárki meglepődött?
Szóval ezt felhozni pozitívumnak én erős túlzásnak érzem, és ez abszolút nem Bijan ellen szól, remek, kiváló játékos, csak sajnos futó poszton.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
9 órája
Igen az 2006-ban volt.NFL-be volt már olyan ünneplés ami az ABBA-Dancing Queen x Mamma Mia film táncjelenetét utánozta le?mire kijött a mamma mia már "no fun league"lett, nem?
KeyG
Negritis, a vajda
Én olyanra gondolok,mint amikor a Vikings tolta 1-2 éve a dolgokat. White Chicks filmből a védők táncoltak.
9 órája
NFL-be volt már olyan ünneplés ami az ABBA-Dancing Queen x Mamma Mia film táncjelenetét utánozta le?mire kijött a mamma mia már "no fun league"lett, nem?
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 órája
NFL-be volt már olyan ünneplés ami az ABBA-Dancing Queen x Mamma Mia film táncjelenetét utánozta le?
13 órája
Azon a drafton ugyan kit?Barkley akkor is kiment volna az elején ha nem a Giants húzza ki. Az ilyenek azért kiszoktak.Ja csak 1/2-n lehetett volna irányítót húzni és akkor nem DJ-vel próbálkozni
ozibozi
Wester
Darnoldot, Josh Allent, Lamarrt?!
13 órája
Ja csak 1/2-n lehetett volna irányítót húzni és akkor nem DJ-vel próbálkozniCsak ‘bevitte’ a rájátszásba ezer év után a csapatot/meg is hálálták neki a szerződése szarakodásával és inkább odaadták a pénzét annak a szerencsétlen DJ-nak./Mondjuk ha draft szempontjából nézzük Barkley is elrettentő példa, utólag nézve nem annyira érte meg a GiantsnekHa jól esik erőltetni a hülyesèget akkor egèszsègedre..... Barkely teljesítménye előtt ment újra ès újra az a mantra hogy nem èrdemes korán RBt húzni ès egyèbkènt a Falcons meg a Lions is milyen hülye volt hogy így tettek meg a Colts hogy hosszabítot Taylorral mert az 5 meg 6 körben meg UDFAkènt is simán lehet vkit találni mert csak a fal számít semmi más...btw szegèny Elliott pont az "elrettentő" pèlda, ès McCaffery se èrte meg annyira sokak szerint...ez a "hangulat" utána változott meg itt is ès kint is. De mindegy tudom hogy èn vagyok a helikopáter 😏de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
Jönnek eggyel S. Barkelynak aki segítette visszatenni a futókat a tèrkèpre 😉😀 ( | meg egy kicsit Schoennek 😉 |
dande2
peach
dande2
peach
dande2
Wester
Barkley akkor is kiment volna az elején ha nem a Giants húzza ki. Az ilyenek azért kiszoktak.
ozibozi
Lesz ez még így se!
14 órája
Csak ‘bevitte’ a rájátszásba ezer év után a csapatot/meg is hálálták neki a szerződése szarakodásával és inkább odaadták a pénzét annak a szerencsétlen DJ-nak./Mondjuk ha draft szempontjából nézzük Barkley is elrettentő példa, utólag nézve nem annyira érte meg a GiantsnekHa jól esik erőltetni a hülyesèget akkor egèszsègedre..... Barkely teljesítménye előtt ment újra ès újra az a mantra hogy nem èrdemes korán RBt húzni ès egyèbkènt a Falcons meg a Lions is milyen hülye volt hogy így tettek meg a Colts hogy hosszabítot Taylorral mert az 5 meg 6 körben meg UDFAkènt is simán lehet vkit találni mert csak a fal számít semmi más...btw szegèny Elliott pont az "elrettentő" pèlda, ès McCaffery se èrte meg annyira sokak szerint...ez a "hangulat" utána változott meg itt is ès kint is. De mindegy tudom hogy èn vagyok a helikopáter 😏de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
peach
dande2
Wester
Barkley akkor is kiment volna az elején ha nem a Giants húzza ki. Az ilyenek azért kiszoktak.
Szerkesztette: ozibozi
15 órája
Mondjuk ha draft szempontjából nézzük Barkley is elrettentő példa, utólag nézve nem annyira érte meg a GiantsnekHa jól esik erőltetni a hülyesèget akkor egèszsègedre..... Barkely teljesítménye előtt ment újra ès újra az a mantra hogy nem èrdemes korán RBt húzni ès egyèbkènt a Falcons meg a Lions is milyen hülye volt hogy így tettek meg a Colts hogy hosszabítot Taylorral mert az 5 meg 6 körben meg UDFAkènt is simán lehet vkit találni mert csak a fal számít semmi más...btw szegèny Elliott pont az "elrettentő" pèlda, ès McCaffery se èrte meg annyira sokak szerint...ez a "hangulat" utána változott meg itt is ès kint is. De mindegy tudom hogy èn vagyok a helikopáter 😏de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
peach
dande2
Lesz ez még így se!
16 órája
Lehet èrtelmesen is beszèlgetni 😏🙏 "magunk" tènyleg eszembe se jutott hogy bele rakjam mert nem ez volt a lènyeg hanem az ő személye ès játèka....Csakhogy a szubjektív látásmódról még egy mondat: ahogy említetted Barkley-t, ugyanúgy kellett/lehetett volna említeni egy másik 2024-es csapatváltó RB-t, aki korszakos szezont hozott egyazon évben, karrierje során már másodszor: Derrick Henry.
Ok legyen, szubjektív èrtèkelès rèszemről, de így èrzèkeltem a folyamatot. Legyen: szűklátókörűen. Akkor egy "csak" láncszem. De ahhoz ragaszkodom, hogy FONTOS LÁNCSZEM 😄😉
BTW ezt az agymenèssmet már többször megfogalmaztam, kb másfèl èvvel ezelőtt ès azóta is, akkor senkit nem zavart 🙂🥹🤷
Peace!
(U.i: azèr rakom tele emojival amit írok mert itt nem lehet kifejezni más módon ha iróniáról vagy vmilyen èrzèsről van szó, így is èppen elèggè fèlreèrtjük egymást mit milyen szándékkal írunk. Bocsánat ha ez zavar titeket)
dande2
Ezért is mondom, hogy Barkley is egy láncszem, valóban fontos meg látványos volt a 2024-es éve, de nem pusztán egy-két játékos nagy évei vannak a háttérben, hanem a már leírt trendváltás. Ezért is örülök egyre inkább annak, hogy Omarion Hampton olcsón teker nálunk még évekig.
16 órája
Legnagyobb tisztelettel, de szerintem Barkley nem katalizátor volt a folyamatban, hanem egy láncszem. A liga évek óta korrigál a klasszikus futójáték felé, egyre többet vannak használva az under center formációk, Sean McVay pl. évek óta több és több nehéz formációt használ (azért vele példálózom, mert ő az egyik meghatározó agy). Barkley pont jókor ment jó helyre, nyilván az Eagles egy kiválóan vezetett franchise, Roseman és a stáb is látta, merre fúj a szél, ebbe miként illik Barkley, ezért fizettek és nyertek. De azt állítani, hogy a többi futót Barkley miatt fizették meg, szerintem szűklátókörű. A futókat azért kezdték jobban megbecsülni, mert a futójáték újra nagyobb szerepet kap a támadásokat illetően. Ez már rég nem a 2010-es évek spread korszaka. Minden akció (támadók) és reakció (védők), akár meccsen belül, akár korszakokat illetően.Lehet èrtelmesen is beszèlgetni 😏🙏 "magunk" tènyleg eszembe se jutott hogy bele rakjam mert nem ez volt a lènyeg hanem az ő személye ès játèka....
Szívesen, békesség!
szaba
Ok legyen, szubjektív èrtèkelès rèszemről, de így èrzèkeltem a folyamatot. Legyen: szűklátókörűen. Akkor egy "csak" láncszem. De ahhoz ragaszkodom, hogy FONTOS LÁNCSZEM 😄😉
BTW ezt az agymenèssmet már többször megfogalmaztam, kb másfèl èvvel ezelőtt ès azóta is, akkor senkit nem zavart 🙂🥹🤷
Peace!
(U.i: azèr rakom tele emojival amit írok mert itt nem lehet kifejezni más módon ha iróniáról vagy vmilyen èrzèsről van szó, így is èppen elèggè fèlreèrtjük egymást mit milyen szándékkal írunk. Bocsánat ha ez zavar titeket)
Szerkesztette: dande2
17 órája
Történelemoktatás? Semmi köze az iskolákhoz. Nem történetírást akartál mondani?dugovics titusz speciel tényleg a picsába sincs ehhez képest se, de ez itt off (kitalált karakter, a magyar történelemoktatás néphülyítésbe hajló iskolapéldája)Hát igen, Dugovics Titusz és a nándorfehérvári védők picsába sincsenek a Philadelphia Eagles franchise Istentől megáldott tevékenységéhez képest.Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
Áldassék a nevük!
zacknorb
fake.id
17 órája
Legnagyobb tisztelettel, de szerintem Barkley nem katalizátor volt a folyamatban, hanem egy láncszem. A liga évek óta korrigál a klasszikus futójáték felé, egyre többet vannak használva az under center formációk, Sean McVay pl. évek óta több és több nehéz formációt használ (azért vele példálózom, mert ő az egyik meghatározó agy). Barkley pont jókor ment jó helyre, nyilván az Eagles egy kiválóan vezetett franchise, Roseman és a stáb is látta, merre fúj a szél, ebbe miként illik Barkley, ezért fizettek és nyertek. De azt állítani, hogy a többi futót Barkley miatt fizették meg, szerintem szűklátókörű. A futókat azért kezdték jobban megbecsülni, mert a futójáték újra nagyobb szerepet kap a támadásokat illetően. Ez már rég nem a 2010-es évek spread korszaka. Minden akció (támadók) és reakció (védők), akár meccsen belül, akár korszakokat illetően.Szívesen, békesség!
Szerkesztette: szaba
18 órája
Ha jól esik erőltetni a hülyesèget akkor egèszsègedre..... Barkely teljesítménye előtt ment újra ès újra az a mantra hogy nem èrdemes korán RBt húzni ès egyèbkènt a Falcons meg a Lions is milyen hülye volt hogy így tettek meg a Colts hogy hosszabítot Taylorral mert az 5 meg 6 körben meg UDFAkènt is simán lehet vkit találni mert csak a fal számít semmi más...btw szegèny Elliott pont az "elrettentő" pèlda, ès McCaffery se èrte meg annyira sokak szerint...ez a "hangulat" utána változott meg itt is ès kint is. De mindegy tudom hogy èn vagyok a helikopáter 😏de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
peach
Szerkesztette: dande2
19 órája
de igen, mert barkley meg eagles meg karrier év meg új szerződés, minden útNem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
Wester
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
19 órája
Nem ő volt az egyetlen aki kapott pénzt az előtte való években: Jonathan Taylor, McCaffrey, Kamara, Zeke Elliott. Szóval a jó futók előtte is fent voltak a térképen. Az RB fizetés pedig posztonkénti átlagot nézve még mindig a liga alja (ST-t leszámítva), szóval Barkley nem mozdított ezen semmitegy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
Lesz ez még így se!
19 órája
Zeke Elliott? Egyébként az a szomorú, hogy ha egy futó elit teljesítményt nyújt sérülés nélkül, hamarabb zuhan szakadékba a színvonala, mintha sérülésekkel bajlódik, de teljesen felépül belőle.egy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
dande2
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
20 órája
egy szóval nem említettem az iggülszt még csak nem is gondoltam, de mindegy, inkább az ő teljesítményére gondoltam, ami megerősítette, hogy érdemes futóba fektetni, ad abszurdum korán draftolni.....de akkor legyen így, szívesen 😉Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
21 órája
dugovics titusz speciel tényleg a picsába sincs ehhez képest se, de ez itt off (kitalált karakter, a magyar történelemoktatás néphülyítésbe hajló iskolapéldája)Hát igen, Dugovics Titusz és a nándorfehérvári védők picsába sincsenek a Philadelphia Eagles franchise Istentől megáldott tevékenységéhez képest.Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
Áldassék a nevük!
zacknorb
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
21 órája
gondolom barkley 2024es szezonjának és 2025ös szerződésének mennyi köze volt taylor 2023ban aláírt 3 év 42 milliós szerződéséhez 🙄 azóta pedig nem lett se rosszabb játékos, se kevésbé fontos, a cap azóta meg nem lett kisebb tudtommal
21 órája
Hát igen, Dugovics Titusz és a nándorfehérvári védők picsába sincsenek a Philadelphia Eagles franchise Istentől megáldott tevékenységéhez képest.Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
peach
Áldassék a nevük!
22 órája
Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?köszönjük ismét a philadelphiai sasok csapatának, hogy egy detroiti és atlantai futó szerződéshosszabbításával kapcsolatban ismét utat mutattak fénylő csillagként ragyogva a sötétségben, amiben mindenki más elveszik.
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
Soha rosszabb meccset mint ez mostani előszezon ide vagy oda
1 napja
Josh Jacobs J Taylor, Bijan Robinson, Jamihr Gibbs etc etc? Mi a közös bennük?Jönnek eggyel S. Barkelynak aki segítette visszatenni a futókat a tèrkèpre 😉😀 ( | meg egy kicsit Schoennek 😉 |
3 napja
az owi mindenképp bizonyítható. hiába mondja részegen, hogy innen jött és oda megy, azt nem lehet így bizonyítani, hogy akkor is be volt marva, amikor karikázottkint a Romo bodycamCuki.
youtu.be/owu7K4OTAic?si=PA51PGWfx2oezxlL
Negritis, a vajda
Én azt nem értem, hogy most vezetett részegen, van rá valami bizonyíték, vagy csak részegen ült egy álló autóban?
Őszentsége Sobri Jóska