NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Mi teszi azt hogy atlag vagy az alatti TE-ek ekkora penzeket kapnak?Foleg a mely TE class elott.A TE-ek egyik feladata a blokkolás, de ha megfigyeled az FB árak is mentek felfele szépen,
Sims: 3ev 18M
Ellison: 4 ev 18M
Toilolo: 3ev 12M
+ Jack Doyle
Adirotor
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Mi teszi azt hogy atlag vagy az alatti TE-ek ekkora penzeket kapnak?Foleg a mely TE class elott.Sims: 3ev 18M
Ellison: 4 ev 18M
Toilolo: 3ev 12M
+ Jack Doyle
több mint 7 éve
Ez a Houston trade nagyon kemény XD Ez már csak akkor lenne nagyon kemény, ha Romot nem vinnék el XDHova gondolsz? A houstoni FO észjárása alapján most agyon fizetik Cutlert.
Chargers LT
több mint 7 éve
Ez a Houston trade nagyon kemény XD Ez már csak akkor lenne nagyon kemény, ha Romot nem vinnék el XD
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839937960103530499beraktam FA topikba is, de most ilyen létezik??
Oswi + 2018 2.körös =
??😀😀😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 7 éve
Willie Parker
15 393
Hue ismeri is AJ-t, én a pályán látottak alapján benne amúgy több tüzet is látok, mint Jimmyben és vezéralkatnak tartom.Oldalak óta megy itt a dilemma a browns garoppolo házasságról ( is ), holnap meg a fű alatt bejelentik, hogy hue hozza egy második körösért mcarront 😊Szóról szóra ezt akartam írni, és Mc is bizonyított már annyit, mint JimmyG - egy jóval szarabb offense-ben.
peach
Fast Willie
A Bengals jó néhány évig Daltonnal megy tovább, aki az elmúlt években önmagát felülmúlva teljesít, ezért nincs igazán érdekük megtartani Mccarront. Ha jó ajánlat érkezik - akár az 1/12 - megy érte, akkor sztem ez a trade értékarányosabb. Ráadásul neki még két évig él a szerződése(?)
1/1-re meg kihúzzák Garrettet.
Fast Willie
több mint 7 éve
Willie Parker
15 393
Hue ismeri is AJ-t, én a pályán látottak alapján benne amúgy több tüzet is látok, mint Jimmyben és vezéralkatnak tartom.Oldalak óta megy itt a dilemma a browns garoppolo házasságról ( is ), holnap meg a fű alatt bejelentik, hogy hue hozza egy második körösért mcarront 😊Szóról szóra ezt akartam írni, és Mc is bizonyított már annyit, mint JimmyG - egy jóval szarabb offense-ben.
peach
Fast Willie
A Bengals jó néhány évig Daltonnal megy tovább, aki az elmúlt években önmagát felülmúlva teljesít, ezért nincs igazán érdekük megtartani Mccarront. Ha jó ajánlat érkezik - akár az 1/12 - megy érte, akkor sztem ez a trade értékarányosabb.
1/1-re meg kihúzzák Garrettet.
több mint 7 éve
Willie Parker
15 393
Oldalak óta megy itt a dilemma a browns garoppolo házasságról ( is ), holnap meg a fű alatt bejelentik, hogy hue hozza egy második körösért mcarront 😊Szóról szóra ezt akartam írni, és Mc is bizonyított már annyit, mint JimmyG - egy jóval szarabb offense-ben.
peach
több mint 7 éve
Kb. kizárt, hogy Romo ott kössön ki. Nem hiszem, hogy 2 vagy 3 millió dollár döntene az ő esetében, inkább egy esély a bajnoki gyűrűre. Aztán majd a 4. fordulóban kidől...de gyűrű akkor is jár
Asbee
több mint 7 éve
Kb. kizárt, hogy Romo ott kössön ki. Nem hiszem, hogy 2 vagy 3 millió dollár döntene az ő esetében, inkább egy esély a bajnoki gyűrűre. Aztán majd a 4. fordulóban kidől...
több mint 7 éve
Nem tudom ,hogy mennyi motiválja még a pénz Romo-t, szerintem nem feltétlen, de majd kiderül. És hát a pénzt leszámít sok más nem vinné Clevelandbe.
több mint 7 éve
szvsz a cleveland akkor jönne ki a legjobban a dolgokból ha Romot odacsábítaná. 1/1-re jöhetne garrett, 1/12-re meg eldönthetnék hogy kell-e project QB, vagy húznak majd jövőre valakit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Csak nem erre tart a liga jelenleg. Ahogy a Buffalos példád is mutatja. (Cassel is kapott egy évi 10 milkás szerződést 2009-ben. Pedig őt a draft pillanatában sem tartották sokra.)Nézd, az első ponttal egyetértek.. de szerintem a QB értékelésekkel hatalmas gon van. Az, hogy backup QB-k, vagy átlag alatti QB-k kapnak olyan pénzt (10-15-20 misi), amit bámelyik más poszton elitjátékosok.. az teljesen abszurd.. és kíváncsi vagyok, mikor lesznek majd olyan csapatok, akik mondjuk vesznek két elit futót, és szembemennek a dologgal, futnak 45-ször, és passzolnak 10-12-szer, sima ballcontrol offense, meg elit D.. közben persze lehet rookie QB-kkal próbálkozni 2-3. körökben. Vagy valami "kiégett" veterán hozni, mint mondjuk Kaep idén, aki 4-5 misiért is aláír....Azt azért ne feledjük, hogy alapvetően az fog érte ajánlani, adni bármit, aki a draft előtt is jóra értékelte. (Mondjuk 3. körösre.) Annál rosszabb nyilván nem lett.
Igor
Ami viszont biztos, hogy JG -ha rendszer QB is-, de el tud irányítani egy O-t, míg ezt a jelenlegi rookiekról nem tudjuk.
zinedine5
A Buffalo elég közel van hozzá, egy ideig azt hittem Tyroddal ilyesmit akartak csinálni, aztán amikor kijött az a contract, ott elvesztettem a hitemet a front office-ban..
Igor
Mindig ott van az a tényező, hogy az aktuális FO-nak, GM-nek, HC-nek villantania kell. Ez nem college, ahol éveket is tudsz akár kísérletezni egy másik rendszerrel. Itt van kb. 3 éved, aztán ennyi. Ennyi idő alatt pedig általában a járt utat választják.
Ez az én fő bajom, és szerintem ezért értékelem Jimmy G-t is lejjebb, és a rookiekat feljebb... mert az olcsó QB hatalmas kincs. Garoppoloért kb. akkor érdemes tradelni, ha úgy látod hogy TOP 6-8 QB lesz belőle, és hosszútávon megéri mondjuk az évi 20 millát.. de az árat még akkor is vitatom. (És szerintem egy elsőkörösért is vígan adná a Pats.)IgorKétségtelen, hogy fizetni kell neki, de azért egyelőre nem 20 milkát per év. De ha két évre kap: 1m+tag miatt 20-at, tehát 21-et. Akkor két év /10 millióért van és annyi idő alatt kiderül, hogy lesz-e valaki vagy sem. Látva a cap növekedést és számokat és ha Glennon megkapja, azt amit rebesgetnek, akkor ez nem vállalhatatlan egy olyan QB esetében, akit a fr. QB-nak szánsz. (Természetesen itt most arról beszélgetünk, ha valaki látja benne a lehetőséget.)
A másodikat ne feszegessük. Egy dolog azt a Patriots O-t terelgetni, és egy másik lenne az Alshon-nélküli Bearst, a Pryor nélküli Brownst (aki inkább az idei draftot kéne lehúzni A+-ra és akkor meccsben vannak, Garoppolo, vagy rookie QB ide vagy oda), vagy a teljesen reménytelen 49erst...Itt megint az jön elő, hogy 3 éved van. ha Hue vagy, akkor már csak 2. Ha nem szerzel QB-t idén akit bevethetsz, akkor jövőre már csak 1. (A Browns egyébként épp tavaly húzott be 3 wr-t az első 4 körben.)
Igor
több mint 7 éve
Oldalak óta megy itt a dilemma a browns garoppolo házasságról ( is ), holnap meg a fű alatt bejelentik, hogy hue hozza egy második körösért mcarront 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ha az 1/1 Garrett, akkor még rosszabb a helyzete a Brownsnak. Előtte van 49ers, Bears, Jets és még akár betradelhet az 1/12 elé a Redskins. Tehát akkor ott van a Browns, hogy kihúzza a legjobb játékost, majd 1/12-n kihúzza a maradékot, ami lehet, hogy nekik nem is tetszik vagy nem húz irányítót majd csak a 2. körben.Kezdhet Kessler is, nem? Vagy hoznak egy veteránt..
Arról nem is beszélve, hogy a Garoppolo project elég hamar kiderülne, hogy működik e vagy sem, kvázi eldobnak 1 évet, ha nem megy, míg egy 1/12 húzott QB biztosan nem 1 évet emésztene fel (Bortles üdvözletét küldi) pláne, hogy elég gyakoriak azok a vélemények, hogy egyik QB sem lenne rögtön kezdő és kellene nekik padozni legalább 1 évet.
Brownsnak pont azért érné meg a Garoppolo projecbe befeketetnie, mert ott van náluk az 1/1 ahol kihúzhatják a class legjobb játékosát és mellette még van egy 1. körös választásuk, amit feláldozhatnak irányítóra.
ervinator
Korán van még FA-piacozásban, de már most 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem megy ki 4 QB az első 11 pick alatt (szerintem Mahomes elég közel van a másik háromhoz, és utána van a szakadék), a 49ers a saját offensét építgeti, a Jets tuti biztos nem megy bele még egy korai QB pickbe... a másik kettőről nem merek nyilatkozni, ott benne lehet a pakliban.De vészhelyzet a Browns is feltradelhet még mindig 1/8-ra vagy 1/9-re... Garrett viszont már nem lesz ott.
És írtam már, hogy én miért fektetném az 1/12-t inkább rookieba, mint Garoppoloba.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Nézd, az első ponttal egyetértek.. de szerintem a QB értékelésekkel hatalmas gond van. Az, hogy backup QB-k, vagy átlag alatti QB-k kapnak olyan pénzt (10-15-20 misi), amit bámelyik más poszton elitjátékosok.. az teljesen abszurd.. és kíváncsi vagyok, mikor lesznek majd olyan csapatok, akik mondjuk vesznek két elit futót, és szembemennek a dologgal, futnak 45-ször, és passzolnak 10-12-szer, sima ballcontrol offense, meg elit D.. közben persze lehet rookie QB-kkal próbálkozni 2-3. körökben. Vagy valami "kiégett" veterán hozni, mint mondjuk Kaep idén, aki 4-5 misiért is aláír....Azt azért ne feledjük, hogy alapvetően az fog érte ajánlani, adni bármit, aki a draft előtt is jóra értékelte. (Mondjuk 3. körösre.) Annál rosszabb nyilván nem lett.
Igor
Ami viszont biztos, hogy JG -ha rendszer QB is-, de el tud irányítani egy O-t, míg ezt a jelenlegi rookiekról nem tudjuk.
zinedine5
A Buffalo elég közel van hozzá, egy ideig azt hittem Tyroddal ilyesmit akartak csinálni, aztán amikor kijött az a contract, ott elvesztettem a hitemet a front office-ban..
Ez az én fő bajom, és szerintem ezért értékelem Jimmy G-t is lejjebb, és a rookiekat feljebb... mert az olcsó QB hatalmas kincs. Garoppoloért kb. akkor érdemes tradelni, ha úgy látod hogy TOP 6-8 QB lesz belőle, és hosszútávon megéri mondjuk az évi 20 millát.. de az árat még akkor is vitatom. (És szerintem egy elsőkörösért is vígan adná a Pats.)
A másodikat ne feszegessük. Egy dolog azt a Patriots O-t terelgetni, és egy másik lenne az Alshon-nélküli Bearst, a Pryor nélküli Brownst (aki inkább az idei draftot kéne lehozni A+-ra és akkor meccsben vannak, Garoppolo, vagy rookie QB ide vagy oda), vagy a teljesen reménytelen 49erst...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
ervinator
1 701
Ha az 1/1 Garrett, akkor még rosszabb a helyzete a Brownsnak. Előtte van 49ers, Bears, Jets és még akár betradelhet az 1/12 elé a Redskins. Tehát akkor ott van a Browns, hogy kihúzza a legjobb játékost, majd 1/12-n kihúzza a maradékot, ami lehet, hogy nekik nem is tetszik vagy nem húz irányítót majd csak a 2. körben.Ebben az űrben Garoppolo csomagja szvsz jogosan értékelődik fel. S itt nem egykor volt Pats irányítókból kell következtetéseket levonni. Konkrétan mit tud az olasz és milyen hozzáadott értéke van a szerződésének. Miért gondolkodhat el a Browns például rajta?Ott csuszol felre, hogy 1/1 = iranyito. Teljesen egyertelmu hogy Garrett lesz.
Best case: elvihetik 2017 legjobb újoncát és van 1+4 évre franchise irányítójuk nagyjából 75 misiért (fele garantált). Ugrott egy jó/kiváló CB behúzása.
Worst case: elvihetik 2017 legjobb újoncát és jövőre újra próbálhatják egy sokkal jobbnak ígérkező QB osztályban. Ugrott egy jó/kiváló CB behúzása.
Ha 1/1-re irányítót draftolnak.
Best case: van 4+1 évre franchise irányítójuk cca 50 misiért (40 körüli garantálttal). Ugrott 2017 legjobb újonca. Húzhatnak egy jó/kiváló pass rushert/CB-t.
Worst case: Szenvedés van 4 évig (RGIII, Bradford, Goff, Bortles integet) 25-30 misiért. Ugrott 2017 legjobb újonca. Esetleg jövőre újra próbálhatják egy sokkal jobbnak ígérkező QB osztályban (újabb 30-35 milliós vállalás).
Best case forgatókönyvek esetén nincs (érdemi) különbség. De ha beüt a gebasz, akkor a Garoppolo változat sokkal vonzóbb. Szinte nulla veszteséggel lehet kiszállni a buliból (az idén "elszalasztott" 1/12 játékos minősége és egy év szerencsétlenkedés.) Ha az 1/1-re kiválasztott irányító 2017-ben nyom egy Goffot, akkor legalább 2-3 év megy a levesbe 25 millió cap hittel és az edzői stábbal együtt.
Tételezzük fel, hogy a Garoppolo-projekt beválására 50%-ot ad a Browns FO. Szerinted mekkora beválási valószínűség mellett vállalnák be az 1/1 projektet? Én 85-90% alatt nem lennék rá vevő. S melyik idei újonc irányító kínál ekkora esélyt?
tomi-tomi
Es ha 1/12-re elviszed Kizert, Trubyt vagy Watsont, heck... meg akar Mahomest is (aki padozik 1 evet), meg akkor is van 3 relative olcso eved. Galoppozoval van 1 olcso eved. Hatalmas kulonbseg...
A legutolso reszt plane nem ertem... mi az hogy 50% Garoppolo es 85% a rookie iranyito? Ugy, hogy a rookie joval kevesebbe kerul (draft pick capital teren, az alapjan amit a Pats ker, es salary szinten egyarant) - ha Garoppolo 50%, akkor a rookie mar 25-30% bevalasnal megeri, tisztan logikai alapon termeszetesen.
Es ezt igy levezetve, Garoppolo jelenleg csak ugy eri meg, ha kevesebbet fizetsz erte mint 1 darab elso kor. Ilyen egyszeru a dolog.
Persze van 31 franchise, igy biztos lesz koztuk legalabb egy kreten... de ettol meg a statiszika, logika es konkret fizetesi szamok makacs dolgok.
Igor
Arról nem is beszélve, hogy a Garoppolo project elég hamar kiderülne, hogy működik e vagy sem, kvázi eldobnak 1 évet, ha nem megy, míg egy 1/12 húzott QB biztosan nem 1 évet emésztene fel (Bortles üdvözletét küldi) pláne, hogy elég gyakoriak azok a vélemények, hogy egyik QB sem lenne rögtön kezdő és kellene nekik padozni legalább 1 évet.
Brownsnak pont azért érné meg a Garoppolo projecbe befeketetnie, mert ott van náluk az 1/1 ahol kihúzhatják a class legjobb játékosát és mellette még van egy 1. körös választásuk, amit feláldozhatnak irányítóra.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 7 éve
...Azt azért ne feledjük, hogy alapvetően az fog érte ajánlani, adni bármit, aki a draft előtt is jóra értékelte. (Mondjuk 3. körösre.) Annál rosszabb nyilván nem lett.
Igor
több mint 7 éve
Ebben az űrben Garoppolo csomagja szvsz jogosan értékelődik fel. S itt nem egykor volt Pats irányítókból kell következtetéseket levonni. Konkrétan mit tud az olasz és milyen hozzáadott értéke van a szerződésének. Miért gondolkodhat el a Browns például rajta?Ott csuszol felre, hogy 1/1 = iranyito. Teljesen egyertelmu hogy Garrett lesz.
Best case: elvihetik 2017 legjobb újoncát és van 1+4 évre franchise irányítójuk nagyjából 75 misiért (fele garantált). Ugrott egy jó/kiváló CB behúzása.
Worst case: elvihetik 2017 legjobb újoncát és jövőre újra próbálhatják egy sokkal jobbnak ígérkező QB osztályban. Ugrott egy jó/kiváló CB behúzása.
Ha 1/1-re irányítót draftolnak.
Best case: van 4+1 évre franchise irányítójuk cca 50 misiért (40 körüli garantálttal). Ugrott 2017 legjobb újonca. Húzhatnak egy jó/kiváló pass rushert/CB-t.
Worst case: Szenvedés van 4 évig (RGIII, Bradford, Goff, Bortles integet) 25-30 misiért. Ugrott 2017 legjobb újonca. Esetleg jövőre újra próbálhatják egy sokkal jobbnak ígérkező QB osztályban (újabb 30-35 milliós vállalás).
Best case forgatókönyvek esetén nincs (érdemi) különbség. De ha beüt a gebasz, akkor a Garoppolo változat sokkal vonzóbb. Szinte nulla veszteséggel lehet kiszállni a buliból (az idén "elszalasztott" 1/12 játékos minősége és egy év szerencsétlenkedés.) Ha az 1/1-re kiválasztott irányító 2017-ben nyom egy Goffot, akkor legalább 2-3 év megy a levesbe 25 millió cap hittel és az edzői stábbal együtt.
Tételezzük fel, hogy a Garoppolo-projekt beválására 50%-ot ad a Browns FO. Szerinted mekkora beválási valószínűség mellett vállalnák be az 1/1 projektet? Én 85-90% alatt nem lennék rá vevő. S melyik idei újonc irányító kínál ekkora esélyt?
tomi-tomi
Es ha 1/12-re elviszed Kizert, Trubyt vagy Watsont, heck... meg akar Mahomest is (aki padozik 1 evet), meg akkor is van 3 relative olcso eved. Galoppozoval van 1 olcso eved. Hatalmas kulonbseg...
A legutolso reszt plane nem ertem... mi az hogy 50% Garoppolo es 85% a rookie iranyito? Ugy, hogy a rookie joval kevesebbe kerul (draft pick capital teren, az alapjan amit a Pats ker, es salary szinten egyarant) - ha Garoppolo 50%, akkor a rookie mar 25-30% bevalasnal megeri, tisztan logikai alapon termeszetesen.
Es ezt igy levezetve, Garoppolo jelenleg csak ugy eri meg, ha kevesebbet fizetsz erte mint 1 darab elso kor. Ilyen egyszeru a dolog.
Persze van 31 franchise, igy biztos lesz koztuk legalabb egy kreten... de ettol meg a statiszika, logika es konkret fizetesi szamok makacs dolgok.
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
Igen! Kurt Warner ott tökéletesítette a padra leülő és felkelő technikáját.de ezt úgy mondod, mintha lenne olyan rendszer ami árasztja magából a "világot megváltó" QB-kat...Kurt Warner, Matt Hasselbeck, Mark Brunell. Egy későbbi SB-győztes, NFC-győztes, illetve a Jacksonville Jaguars legnagyobb legendája. Mindhárman a Packerstől rajzottak ki.
ZERO_L
Kampman
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Az amszterdami QB-gyárat gyáva volt beírni. 😉Warnerrel csak trollkodtál egyet, ugye? 😊de ezt úgy mondod, mintha lenne olyan rendszer ami árasztja magából a "világot megváltó" QB-kat...Kurt Warner, Matt Hasselbeck, Mark Brunell. Egy későbbi SB-győztes, NFC-győztes, illetve a Jacksonville Jaguars legnagyobb legendája. Mindhárman a Packerstől rajzottak ki.
ZERO_L
Kampman
tomi-tomi
(Warner, Delhomme, Hill)
több mint 7 éve
Warnerrel csak trollkodtál egyet, ugye? 😊de ezt úgy mondod, mintha lenne olyan rendszer ami árasztja magából a "világot megváltó" QB-kat...Kurt Warner, Matt Hasselbeck, Mark Brunell. Egy későbbi SB-győztes, NFC-győztes, illetve a Jacksonville Jaguars legnagyobb legendája. Mindhárman a Packerstől rajzottak ki.
ZERO_L
Kampman
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
És még a nagypapi Favre is elég sokra vitte, miután lelépett Green Bayből 😊 Matt Flynn nem kicsit log ki lefelé a rendszerből.de ezt úgy mondod, mintha lenne olyan rendszer ami árasztja magából a "világot megváltó" QB-kat...Kurt Warner, Matt Hasselbeck, Mark Brunell. Egy későbbi SB-győztes, NFC-győztes, illetve a Jacksonville Jaguars legnagyobb legendája. Mindhárman a Packerstől rajzottak ki.
ZERO_L
Kampman
több mint 7 éve
Én akkor is azt mondtam hogy egy idei 1. kör reális lehet és azért vki szvsz el is viszi mert nagyon gyenge a qb class, de azt bevállalni hogy a jövő évi első körödet is feladod túl nagy kockázat (amellett h mekkora ár). Ha befürdik vele vki jó eséllyel évekre megszivatja magát vele (ha draftról akar új qb-t), ha meg csak az idei első kört kell beáldozni az sztem még belefér mert ha nem éri meg ezután az év után garoppolonak nagy szerződést adni cutolod és pótolod jövőre a draftról. Viszont ha odaadod a jövő évi elsőt is jó eséllyel ezt a javítási lehetőséget is bukod, ezért is nincs sztem az a gm aki ezt bevállalná.elég meredek kijelentés ez az utóbbi évek QB cseréit elnézve 😀
davemayer
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
De mondjuk a is kérdés, hogy Garoppoloért az 1+valami jobb-e mint mondjuk Glennonak adni 3/45-öt?