NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 7 éve
dawyd728 4 044
Én senki senkije nem vagyok. A szakmai tartalom, ami felhalmozódott itt a bólon, ahhoz sincs sok közöm, hiszen a hozzászólásaim 99%-a egyéb témák és fantasy topicokban születtek. Egyszerű néző vagyok, akinek nem az nfl a fő-fő érdeklődési köre, de ha gyorsan, egyszerűen akarok a kedvenc nfl csapatom sorsáról infót begyűjteni, akkor mindig erre a fórumra kattintottam. Tizenéve vagyok a Boncos topic olvasója 0 hsz-el. Emellett draft idején vagy offseason alatt az általános topicokba is beleolvastam. Mindössze kb 3 éve határoztam el, h legalább regisztrálok és olyan topicokban a lehetőségeimhez mérten próbálok tudást megosztani, vitázni, ahol esetleg hiány van belőle. Egyéb témák lett kb ahol aktív részese lettem a fórumnak.
2007 óta fórumoztam más tematikus oldalon. Úgy 5-6 éve hanyatlani kezdett ez a formátuma az eszmecserék, viták lefolytatásának. Így a korábbi fórumközösségek, ahova írtam idővel elmorzsolódtak, mert új belépők nem jöttek, míg a többiek felnőttek, vagy egyszerűen a másikra untak.. Itt tetejében a tulaj még szart is a közösségre. Így duplán is el lettek zárva a csapok a friss tizenéves rétegek beáramlása elől. Szerintem egy közösségnek az is valahol a célja, h önfenntartó legyen. Ezalatt értem azt, h a bázis átlagéletkora stabil legyen és ne öregedjen. Ezzel megoldható az átmenet, ha minőségi szakmai tartalom előállítói közül 1-1 lemorzsolódik, akkor helyére jön egy fiatalabb. Ez a mozgás kb úgy változott, h morzsolódás megvolt, de utánpótlás alig-alig, így a meglévő nagy tudású embereken még nagyobb teher lett, amire jött még a bowl.hu tulaja, akit csak a kattintásszám érdekelt, ami egy öngerjesztő negatív pályára állította az oldalt így még kevesebb újonc talált rá az oldalra és most meg robbant az egész.
Ettől még a fiatalok sem biztos, h elsőre a legminőségibb cikkeket akarják olvasni a sportról. Számomra abszolút kívülállóként az oldal már nagyon régóta a meglévő bázis igényei és nem új olvasók bevonzására épített. Lehet tévedek, mindenesetre nekem ez az érzésem. Sobri mondott is valahol a napokban olyan megfontolandó tanácsokat, ami már fogalmam sincs hol olvastam, de érdemes lenne megfontolni tartalom gyártás területén.

Vissza oda miért kezdtem bele ebbe az a/4-be. Ha két helyre kell regisztrálnom, két helyre fogok. Nem örülök neki, de kezdetben próbálom mindkettőt követni. Senki ellen nem vagyok. Sok mindenben igazat tudok adni Shawn84-éknek is és Baggioéknak is. Én csak azt szeretném, h olyan fórum/fórumok jöjjenek létre, ahol megmarad a minőség, de új belépők előtt is nyitott. Minőség alatt a fórumra írt tartalom és a fórum használhatóságát is értem. Ehhez szerintem nem csak az kell, h maga a fórum nyitott legyen és ne zárt. Olyan tartalmat is kell készíteni az oldalra, ami nem csak expert felhasználóknak készül. Nem tudom mi az FD-Bowl-osok tervei, de remélem elérik azt, h ne csak egy belterjes közösség maradjatok/junk. Én külső szemlélőként azt látom, h az FK olvasóközössége nagyobb, mint bármilyen magyar nfl-es oldalénak. Ebből gondolom, h onnan nagyobb eséllyel lehetett volna újoncokat szerezni a fórumközösségbe. Én évente 1-2x kattintottam rájuk, nem olvasom őket rendszeresen, így nem tudom összességében milyen cikkeket írnak, de valószínű valamit jól kell csinálniuk, ha ennyi ember követi őket. Jó alatt nem feltétlen minőséget értek. Habár lehet egy 2 perces hír is minőségi, de a lényeg, h olyan tartalom is képződjön, ami felkelti a casual fanok figyelmét. Nyilván őket nem egyből a saját tartalmú mély elemzésekkel lehet bevonzani, ezek az olvasótábor másik részének íródnak. Én komolyan szurkolok azoknak, akik a FD-vel összeálltak, h a későbbiekben sikerüljön olyan tartalmat előállítani a főoldalra, ahol a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. Ezzel akár piacvezetők is lehettek idővel, ha egyáltalán ilyen ambícióitok vannak. Én csak ezt remélem, legyen bármelyik oldal is ennek a "győztese", nem csak és kizárólag a saját érdekek/ellenérdekek alapján, hanem nagyobb távban képesek az illetékesek gondolkodni és ez alatt most a bowl.hu közösség mindkét felére gondolok.

Az utolsó gondolat pedig, az én csőrömet böki azért, mint a topic minden hsz-ét 3 napja folyamatosan elolvasó mezei user, h kevés a tiszta(=/csúnya) beszéd és túl sok a mert, csak érvelés.

Legjobbakat. Peace!
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 592 — Tyrone Creek
Úgy érzem, hogy ez a szétszakadás nem az igazi.

Szóval redditen nyitok egy 4. opciót, legyünk ott is minél többen. Ha szeretnétek, akkor lehet mosógép plugint is tenni mellé, illetve a csajaitokat is elviszi vacsorázni. Le tudjuk fejlesztetni az integrált passziánszt és nem csak lájkolni, de diszlájkolni is lehet majd!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 930 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem. Kuldok hat veroembert, eltoretem kezet-labat a tulajnak, majd felgyujtom a rivalis helyet. 8-)

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Ha nyílik egy új pizzéria a városotokban akkor megkérdezitek a tulajt, hogy miért nyitott hiszen már van kettő (igaz az egyik félig zárva a másikban meg nem ízlik a kaja) és az időpont is érdekes!?

több mint 7 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A mi csinálunk egy 3.-at, de az egy szűkebb társaságra korlátozódott először. Egy 40-50 fős társaságra.
Shawn84
Ahhoz mit kellett volna tennem, hogy ha akarok csatlakozhassak az elithez? Vagy ez meghívásos alapon megy? Vagy felkellett volna járnom pestre, hogy mosolyogva és nagyokat együtt nevetve szagolgathassuk egymás fingját, miközben elismerően bólogatva veregettük volna egymás vállát, hogy ez milyen csodálatos? Vagy most mi változott, hogy a pórnépet is felengeditek az utolsó távozó hajóra? Jimmy hsz-e után úgy érzem meg kell köszönnöm a lehetőséget amit nyújtotok. Köszönöm.
peach
Valamelyikünket ismerned kell és írni egy üzenetet. Nagyjából ennyit kellett volna korábban.
Shawn84
"ismerlek" kb 10 éve. te vagy shawn én meg peach. 😊 amúgy meg, ja... :
Mondjuk ahhoz tudni is kell, hogy létezik egy ilyen fórum 😀
Solymi
peach
A GM játék meghívásos alapon működöt és működik továbbra is. Ez a fórum nem az, csak az a társaság készíti. Ez nyitott, és erre már bárki írhat, aki csak szeretne.

Részemről én itt befejeztem. Nem szeretném tovább Valentix malmára hajtani a vizet.
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
A mi csinálunk egy 3.-at, de az egy szűkebb társaságra korlátozódott először. Egy 40-50 fős társaságra.
Shawn84
Ahhoz mit kellett volna tennem, hogy ha akarok csatlakozhassak az elithez? Vagy ez meghívásos alapon megy? Vagy felkellett volna járnom pestre, hogy mosolyogva és nagyokat együtt nevetve szagolgathassuk egymás fingját, miközben elismerően bólogatva veregettük volna egymás vállát, hogy ez milyen csodálatos? Vagy most mi változott, hogy a pórnépet is felengeditek az utolsó távozó hajóra? Jimmy hsz-e után úgy érzem meg kell köszönnöm a lehetőséget amit nyújtotok. Köszönöm.
peach
Valamelyikünket ismerned kell és írni egy üzenetet. Nagyjából ennyit kellett volna korábban.
Shawn84
"ismerlek" kb 10 éve. te vagy shawn én meg peach. 😊 amúgy meg, ja... :
Solymi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 905
Shawn84
peach
Shawn84
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 232
Ez a kurva GM játék a rákfenéje mindennek. Be kellene tiltani a gecibe.
Amadeus
Semmi koze hozza. Van nekem is, es van kulon forumom, megkockaztatom, hogy eleg hudefasza. Attol meg a gondolattol is kiraz a hideg, hogy ott lassalak. 8-D
De amug en mar irtam valamelyik nap. Lehet jonni hozzank is. A beugro penz es alkohol. Es minden fajbol egy him es nosteny johet. Aki lemarad, dogoljon meg.
Stez
acmilan.hu nem ér. Kb az fk szintje.
több mint 7 éve
Shawn84
peach
Pontosan.
több mint 7 éve
Shawn84
peach
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 617 — a new hope (again)
Shawn84

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Én nem tudom merre jártál az elmúlt 1-2 napban, de világosan leírta más is, hogy nem akarnak FD-FK kúziót.
Asbee
Ha ez ennyire nyilvánvaló volt már 1 vagy 2 napja, meg a fórumba mindenki be tudta írni a véleményét... szerintem az alapvető udvariassági norma az lett volna, hogy akár 10 másodpercnyi munka befektetésével (akár egy copy-paste-tel), de válaszolunk a megkeresésre.

Annak az X embernek (jóval kevesebb, mint vártam, dehát naiv vagyok..) aki ezt megtette, köszönöm.
Igor
Én speciel nem vagyok/voltam illetékes abban, hogy bármelyik oldal nevében nyilatkozzak egy esetleges részvételről + azt hittem egyértelmű az álláspont. Én lezártam, részemről nincs semmi harag vagy ellentét másokkal szembe.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 472 — Amerikai sportok rajongója
Ez a first-down oldal ez mi? ezen lesznek cikkek vagy bármi? vagy cseberbőlvederbe. És csak valentinx kijátszása történt meg, semmi más.
braxa88
Röviden, tömören:
- Baggio úgy gondolta, hogy tovább kell lépni a honlap, a fórum és a közösség érdekében, mivel ezen a felületen a fejlesztések nem tőlünk függnek, nem valósulnak meg.
- Ezt követően felvette a kapcsolatot a fk-vel, hogy az ő rendezett hátterükkel kéne létrehozni egy új fórumot az ő honlapjuk alatt, mivel ebben látta az előrelépés lehetőségét.
- Erről egyeztetett a szerkesztőkkel, továbbá több törzsfórumozóval is
- Ezt követően lett létrehozva az a fórum
- Aki úgy gondolták, hogy az nem megfelelő formátum, vagy nem megfelelő a partner, egy másik fórumot hoztak létre, az fd honlapjának égisze alatt.
- Így most van három fórum, itt tartunk most. A fk-n a bowl.hus szerkesztők terveznek tartalmat kreálni. Az fd-ről fingom sincs. A bowl.hu jőövője meg valentinx-en múlik, hogy mit akar vele kezdeni. Én ennyit tudok.
gabokocka
ezt értem. nekem is küldött anno baggio pm-t az ügyben

szerintem ez van:
-FK előrelépés, életbenmaradás, új arcok belépése, közösség bővítése, FK-n bowl.hu-s cikkek is.
-first-down vagy mi és bowl.hu lassú elsorvadás.

Amit nem értek, hogy a FKn szar a fórum, de nincs olyan ember aki megtudná csinálni szépre, használhatóra? katonadaniék keresik a hozzáértő embereket, erre az a megoldás hogy valakik máshol csinálnak egy "jobbat" (nem lett jobb). Akkor csak van hozzáértő ember...
Dühítő.
braxa88
En csak azt nem ertem ebben, hogy az FD-seknek mi ez a hatalmas ellentet, hogy nem az FK ala fejlesztik ezt az uj forumot, amikor a bowl.hu oda vitt at mindent, ott szeretne megprobalni folytatni mint kozponti hely veluk allapodtak meg? Jo lenne ha valaki az FD-sek kozul is leirna ezt, hogy ok miert valtak ki ebbol az egeszbo, es dolgoznak egy harmadik helyen? En ezt meg nem lattam itt rendesen megindokolva. Vagy scak annyi, hogy nekik nem tetszik az FK, az nem szint nekik, es ennyi?
zavi27
illetve az a pár tökúj ember, eddig csak olvasók mostmár aktív fórumozók mit találtak meg ott ami nem volt meg itt és nem lesz meg az FK-n, hogy hirtelen a firstdownon vagy min elkezdenek aktívan irogatni.

lásd ottani seahawks topic:

Sziasztok! Még új vagyok, régóta olvasom a fórumokat, de nem mertem hozzászólni.
Most, hogy nincs itt a sok véleményvezér, gondoltam regisztrálok.

félt tőlem, unditol meg a többiektől? 😀
braxa88
Nekem az idopont is erdekes, hogy miert pont most jutott eszukbe ujat fejleszteni? Eddig miert nem csinaltak vajon az FD-n? Most van egy valtas itt, szuletik egy terv hogy nezzuk meg a lebeszelt uj helyen hogyan mehetne az itteni forum tovabb ott, es akkor hopp nekik is eszukbe jut hogy pont most fejlesztunk akkor egyet mi is kulon. Erdekes😊
zavi27
Nem most jutott eszünkbe. Már 5 éve van saját fórumunk, Gm játéknak. És még van néhány dolog. Egyszerűen most jutott el sokakhoz ez a kezdeményezés. Ami nem azt jelenti, hogy korábban nem létezett valamilyen formában.
Shawn84
OK, ezt nem tudtam.
több mint 7 éve
A dél-amerikai szappaoperák semmik ehhez képest. 😀

Ami biztos, hogy ha véglegesen is egynél több fórum lesz, akkor én addig a percig voltam fórumot olvasó és pláne fórumra író user.
Mikey
Pontosan, mintha mindenki menstruáló nő lenne itt. Eddig a legértékelhetőbbet ez a Valentin nevű feketeseggű tulaj teljesít azzal, ahogy csöndben nézi ezt az össznépi szarrágást. Felnőtt emberek, munka mellett, azon vitatkoznak 4 napja, hogy hol írják le a magánvéleményüket. Egyiknek az a baja, hogy nem látja az ncaa logot, másiknak, hogy nem adja el a szart sem érő honlapját, hiába nem ért hozzá, a harmadik és negyedik utálja egymást, a negyedik igazából mindenkit. Nevetséges. Legjobb lenne maradni a seggünkön, megegyezni a tulajjal, faszt kell fórumról fórumra migráltatni az embereket. Nevetséges.
több mint 7 éve
Amadeus
Semmi koze hozza. Van nekem is, es van kulon forumom, megkockaztatom, hogy eleg hudefasza. Attol meg a gondolattol is kiraz a hideg, hogy ott lassalak. 8-D
De amug en mar irtam valamelyik nap. Lehet jonni hozzank is. A beugro penz es alkohol. Es minden fajbol egy him es nosteny johet. Aki lemarad, dogoljon meg.

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Én nem tudom merre jártál az elmúlt 1-2 napban, de világosan leírta más is, hogy nem akarnak FD-FK kúziót.
Asbee
Ha ez ennyire nyilvánvaló volt már 1 vagy 2 napja, meg a fórumba mindenki be tudta írni a véleményét... szerintem az alapvető udvariassági norma az lett volna, hogy akár 10 másodpercnyi munka befektetésével (akár egy copy-paste-tel), de válaszolunk a megkeresésre.

Annak az X embernek (jóval kevesebb, mint vártam, dehát naiv vagyok..) aki ezt megtette, köszönöm.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
*asit*

több mint 7 éve
Bocsáss meg, többen többféleképpen leírták már ezt itt az elmúlt napokban. Nem ez volt az első, ilyen bejegyzés.
Shawn84
Nem kell többször, többféleképpen, elég lett volna egyszer, tisztán, közérthetően, jól láthatóan.
Lásd, ahogy füligjimmy tette most. Csak ugye korábban kellett volna...

Asbee
Ezt nem tudom miért nekem írod, ez tiszta sor volt eddig is. Illetve az után miután valaki elmondta, hogy nekik eszük ágában sincs ilyet tenni.
több mint 7 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
A "harmadik" fél (miért harmadik? legyen X-edik) egyikeként így látom. (Összesen két órát nem foglalkoztam az elmúlt egy hétben ezzel az üggyel.)

Előjáték 1.
Harminc-ötven ember játszik GM játékot a saját platformján. A természetesnek tekinthető konfliktusokon felül ez a közösség a saját szórakoztatására fejlesztett ki egy fórumot. Időt, pénzt, energiát áldozott arra, hogy a GM játékon túlmenően egyéb NFL-lel kapcsolatos értékeket is teremtsen először önmaga, majd bloggal, nagyobb portállal való együttműködés útján kívülállók számára is.

Előjáték 2.
Baggio engem is megkeresett PM-ben a kiválással - FK-val vló egyesülés ügyében. Én a kivásárlást tarto(tta)m jó megoldásnak. Pontosan azért, amit már évek óta hajtogatok: ennek az oldalnak évek óta csak és kizárólag a fórum az értékteremtő ereje. Ezt a közösséget vétek (kibaszás) lenne magára hagyni.

Megoldás(???)
1. A kiválás levezénylése a szerkesztők részéről szvsz erkölcsileg és jogilag is erősen kifogásolható. Ha a UPC vezérigazgatója felmond és távozik a Digihez, semmilyen körülmény, előzmény, tulajdonosi hiba nem alapozza meg, hogy lelője a UPC internet szolgáltatását "Gyertek velem a Digihez!" felkiáltással.
2. Érzésem szerint a bowl-fórum és a FK felhasználók közös halmaza elenyésző méretű és valószínűleg nem a véletlen műve.
3. A tulajdonos évek óta leszarja a közösség igényeit és totálisan elzárkózik az adásvételtől.
4. A távozó menedzsment - ahogy azt Doktor Generális tűpontosan megfogalmazta - a közösséget terelgethető marhagulyának tekinti.
5. Nekünk van egy olyan évek alatt kidolgozott eszközünk, amely elég jó megközelítéssel fedi a közösség igényeit.
6. Nekünk van annyi elszántságunk, tudásunk, hogy az eszközt a lehető legrövidebb idő (egy hét) alatt képessé tegyük ötvennél nagyobb létszámú közösség kiszolgálására.

Eredmény
Egy alapvetően önállóan komoly értékteremtő képességgel rendelkező entitást se a felület tulajdonosa, se a (volt) menedzsment nem képes támogatni, fejlődésének teret biztosítani. Sőt, egymás közötti harcuk közben már rombolásba fogtak. Két - szerintem - rossz választási lehetőséget kínálnak-kínáltak.

A közösség tagjaiként, s így a közösségért valamilyen mértékben felelősséget vállaló emberekként kutyakötelességünk, hogy egy jobbat-jót is kínáljunk, ha éppen az a rendelkezésünkre áll.

S igen, önös érdek is vezérel. Jó posztokat szeretnék továbbra is olvasni - magyarul is. Posztírásra Inspiráló közeget szeretnék. Együtt szeretnék gondolkodni az amerikai fociról több száz-több ezer értékes emberrel.

Döntsetek szabadon, alkossatok, érezzétek jól magatokat!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Kb. ennyi... Egy utolsó komment, amivel részemről le is zárom a témát. Nem kötelezhető mindenki az FK-ra. Ha bemész az étterembe és húst kérsz nem mondják azt, hogy de igenis tésztát eszel. Eleve várható volt, hogy lesz akinek nem fog tetszeni ez a lépés. Lett is és ennek hatására létrejött egy másik fórum ezeknek a tagoknak (most akkor legyen házasság és ezzel "zárjuk ki" őket?). Nem hiszem, hogy a fejlesztők hibája az, hogy ennyivel jobb oldalt hoztak létre. Azt hinné az ember, hogy minden lehetősége megvolt/megvan az FK-nak arra, hogy egy pöpec fórumot hozzon létre. Úgy látszik mégse, vagy majd a jövőben lehet változik a helyzet. De ez az oldal tökéletesen elvan így és nem akar szövetkezni. Mindenki azt csinál amit szeretne, így létrehoztak egy másik fórumot ami veri a "konkurenciát". Az, hogy egy nagyobb tömeg átmegy oda az nem ennek a megmozdulásnak a hibája és az én szememben azért sem okolható senki, hogy az általa kiválasztott úton megy tovább. Az pedig nonszensz, hogy adják is el a készítők azt amit létrehoztak. Nem azért jött létre, hogy más élvezze a terméküket, hanem az a 20-50-200-1000 ember akiknek tervezték. Lehet, hogy geciönző, de nekem a legfontosabb (és szerintem másnak is), hogy ott legyen az a 20-30 jóbarátom akivel nem egyszer találkoztam már és sokkal fontosabbak mint másik 300 arc nélküli nicknév meg egy-két sobrijóska. Ha valaki csatlakozik akkor szeretettel várjuk, ha mégsem azzal sincs semmi problémánk. Akiket megismertem élőben azokkal rendre jól kijöttem, ami ezután sem fog változni, én biztosan nem személyes problémának fogom ezt fel.

És a leírtak miatt úgy gondolom, hogy tárgyalni sincs már értelme. Az FK-Bowl.hu összeolvadás gyakorlatilag megtörtént (már ami a staffot illeti), ezen változtatni nem lehet. Ha eladtam az autómat akkor nem kezdek el újra tárgyalni a vételárról. Van egy tömeg aki inkább váltana, nekik létrehozták FD fórumot ami egyre népszerűbb lett. A legösszetartóbb mag tehát egyben maradt, ha ehhez csatlakoznak még az nagyon jó lenne, ha nem akkor ez van, attól függetlenül is működni fog minden.

...
Solymi

Részemről ennyi a téma, akinek bármi kérdése vagy ötlete van a FD fórummal kapcsolatban az pm-ben megteheti.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 7 éve
Ez a first-down oldal ez mi? ezen lesznek cikkek vagy bármi? vagy cseberbőlvederbe. És csak valentinx kijátszása történt meg, semmi más.
braxa88
Röviden, tömören:
- Baggio úgy gondolta, hogy tovább kell lépni a honlap, a fórum és a közösség érdekében, mivel ezen a felületen a fejlesztések nem tőlünk függnek, nem valósulnak meg.
- Ezt követően felvette a kapcsolatot a fk-vel, hogy az ő rendezett hátterükkel kéne létrehozni egy új fórumot az ő honlapjuk alatt, mivel ebben látta az előrelépés lehetőségét.
- Aki úgy gondolták, hogy az nem megfelelő formátum, vagy nem megfelelő a partner, egy másik fórumot hoztak létre, az fd honlapjának égisze alatt.
- Így most van három fórum, itt tartunk most. A fk-n a bowl.hus szerkesztők terveznek tartalmat kreálni. Az fd-ről fingom sincs. A bowl.hu jőövője meg valentinx-en múlik, hogy mit akar vele kezdeni. Én ennyit tudok.
gabokocka

szerintem ez van:
-FK előrelépés, életbenmaradás, új arcok belépése, közösség bővítése, FK-n bowl.hu-s cikkek is.

Amit nem értek, hogy a FKn szar a fórum, de nincs olyan ember aki megtudná csinálni szépre, használhatóra? katonadaniék keresik a hozzáértő embereket, erre az a megoldás hogy valakik máshol csinálnak egy "jobbat" (nem lett jobb). Akkor csak van hozzáértő ember...
Dühítő.
braxa88
En csak azt nem ertem ebben, hogy az FD-seknek mi ez a hatalmas ellentet, hogy nem az FK ala fejlesztik ezt az uj forumot, amikor a bowl.hu oda vitt at mindent, ott szeretne megprobalni folytatni mint kozponti hely veluk allapodtak meg? Jo lenne ha valaki az FD-sek kozul is leirna ezt, hogy ok miert valtak ki ebbol az egeszbo, es dolgoznak egy harmadik helyen? En ezt meg nem lattam itt rendesen megindokolva. Vagy scak annyi, hogy nekik nem tetszik az FK, az nem szint nekik, es ennyi?
zavi27
illetve az a pár tökúj ember, eddig csak olvasók mostmár aktív fórumozók mit találtak meg ott ami nem volt meg itt és nem lesz meg az FK-n, hogy hirtelen a firstdownon vagy min elkezdenek aktívan irogatni.

Sziasztok! Még új vagyok, régóta olvasom a fórumokat, de nem mertem hozzászólni.

braxa88
Nekem az idopont is erdekes, hogy miert pont most jutott eszukbe ujat fejleszteni? Eddig miert nem csinaltak vajon az FD-n? Most van egy valtas itt, szuletik egy terv hogy nezzuk meg a lebeszelt uj helyen hogyan mehetne az itteni forum tovabb ott, es akkor hopp nekik is eszukbe jut hogy pont most fejlesztunk akkor egyet mi is kulon. Erdekes😊
zavi27
Nem most jutott eszünkbe. Már 5 éve van saját fórumunk, Gm játéknak. És még van néhány dolog. Egyszerűen most jutott el sokakhoz ez a kezdeményezés. Ami nem azt jelenti, hogy korábban nem létezett valamilyen formában.
több mint 7 éve
Tiszteltetem, Uraim!

Mivel úgy látom, nem sikerül lekattanni a témáról, én, mint háttérhatalom reagálnék.
füligjimmy
És ezt nem lehetett volna hamarabb, már akkor leírni, amikor elkezdtetek rajta dolgozni, 28-án vagy később?
Nem lett volna egyszerűbb normális stílusban leírni, hogy vagytok egy páran akik nem akartok az FK alá menni és ezért létrehoztok egy hasonló fórumot mint az itteni, mert a tudásotok megvan hozzá?
És igaz, hogy zártnak indult, de mivel sok volt az érdeklődő, ezért nyitottá teszitek, de kértek pár nap/egy hét türelmet, mert még tesztelitek?

Elkerülve a felesleges szájtépéseket és?
Solymi
Bocsáss meg, többen többféleképpen leírták már ezt itt az elmúlt napokban. Nem ez volt az első, ilyen bejegyzés.
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 472 — Amerikai sportok rajongója
braxa88
Röviden, tömören:
gabokocka

szerintem ez van:

Dühítő.
braxa88
zavi27

braxa88
több mint 7 éve
Tiszteltetem, Uraim!

Mivel úgy látom, nem sikerül lekattanni a témáról, én, mint háttérhatalom reagálnék.
füligjimmy
És ezt nem lehetett volna hamarabb, már akkor leírni, amikor elkezdtetek rajta dolgozni, 28-án vagy később?
Nem lett volna egyszerűbb normális stílusban leírni, hogy vagytok egy páran akik nem akartok az FK alá menni és ezért létrehoztok egy hasonló fórumot mint az itteni, mert a tudásotok megvan hozzá?
És igaz, hogy zártnak indult, de mivel sok volt az érdeklődő, ezért nyitottá teszitek, de kértek pár nap/egy hét türelmet, mert még tesztelitek?

Elkerülve a felesleges szájtépéseket és?