NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem minden user érdekelt új fórumozók "szerzésében" én a magam példáját nézve elég sokat teszek azért, hogy minél többen érdeklődjenek a Lions iránt és nem ugatom le azokat akik esetleg butaságot kérdeznek/mondanak.Nektek mondjuk annyi lehetőségetek lenne, hogy azoknak szóljatok akik rendszeresen leugatják itt az újakat.
több mint 11 éve
Eddig is jellemző volt a kioktató és nagyképű stílus egyes emberek részéről.Ők biztos azonnal szakértőnek születtek. Főleg a lentebb parádézó "úriemberek".
több mint 11 éve
Uncsi....peachÉs egyáltalán nem vicces. Így aztán lehet fórumozókat szerezni.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Uncsi....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 914
hát igen, úgy néz ki a franciák be fognak jutni surranó pályán az amerikaiak mögött, Sajnos, pedig nagyon nem érdemelnék meg. Legalább is így érzem. Látva a védelmüket..teljes csőd. Már a snap pillanatában a német futók a francia dline mögött vannak 20 yarddal. Mire a francia védők megfordulnak a Tagesschau már ismétlésről adja a meccset. A finnek viszont milyen szimpatikus csapat, a szovjetek ellen is keményen odatették magukat a hazai csörtén.Köszi, és a sárgákkal mi lesz?Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
Most 1940 elejénél tartok, a németek jól kezdtek, szokásos villámrajt, lehengerlő offense, de szerintem a végére kifulladnak, hamar ellövik a puskaporukat, meg aztán az igazi szezon úgyis télen kezdődik, akkor meg az oroszok mindig belehúznak, a havas meccseken verhetetlenek. Az amcsik meg a végén robbannak, mint az atom.
Svédek meg Svájc eddig eléggé semlegesek, kérdés ez mire lesz elég hosszútávon. Pluszos szezonok okés, de SB-t ilyen mentalitással nem lehet behúzni.
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?Sobri Jóska
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!BigBen7
Jól kezdtek, bátran a sokkal erősebb csapatok ellen is, csak félő, elfogynak a végére.
Kardjukba dőlnek, vagy rájuk omlasztják a stadiont?
Kitartó a DL-uk, de attól félek, ha azon átjutnak, akkor akkor lesz egy nagy TDammmmmmmmmmmmmBummmmmmmmm.
És szerintem lesz olyan csapat is, aki PO-ba jut, pedig el se indult a bajnokságban.Sobri Jóska
Az olaszokat hova várod Sobri?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Köszi, és a sárgákkal mi lesz?Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
Most 1940 elejénél tartok, a németek jól kezdtek, szokásos villámrajt, lehengerlő offense, de szerintem a végére kifulladnak, hamar ellövik a puskaporukat, meg aztán az igazi szezon úgyis télen kezdődik, akkor meg az oroszok mindig belehúznak, a havas meccseken verhetetlenek. Az amcsik meg a végén robbannak, mint az atom.
Svédek meg Svájc eddig eléggé semlegesek, kérdés ez mire lesz elég hosszútávon. Pluszos szezonok okés, de SB-t ilyen mentalitással nem lehet behúzni.
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?Sobri Jóska
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!BigBen7
Jól kezdtek, bátran a sokkal erősebb csapatok ellen is, csak félő, elfogynak a végére.
Kardjukba dőlnek, vagy rájuk omlasztják a stadiont?
Kitartó a DL-uk, de attól félek, ha azon átjutnak, akkor akkor lesz egy nagy TDammmmmmmmmmmmmBummmmmmmmm.
És szerintem lesz olyan csapat is, aki PO-ba jut, pedig el se indult a bajnokságban.
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Németeknél túl sok a neccesary roughness, így elég nehéz lesz a későbbiekben, pláne, hogy ezt a head coach jó szemmel nézi....Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
a Magyarokat mindig szivatják a bírók, ezen fog elmenni....főleg, hogy jön még a románok, meg majd a szovjetek elleni meccs idegenben, a don kanyarbanan, az nagyon kemény lesz! Ss persze ott van még a bitang erős sztrálingrádi deffense, az szerintem még a németeken is ki fog fogni!
több mint 11 éve
Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.BéczkóTök igaz, nekem sincs, ezért inkább azt mondd ki nyerte a 2. világháborút?
És vajon a magyarokkal mi lesz? Eltalálják kettőből, hogy melyik a nyerő oldal? Vagy pont a vége elött basszák ki a HC-t, húznak valami extrém baromságot, és mint mindig, lemaradnak a PO-ról?
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Nem tudom miért kellett ezzel a Super Bowl-os dologgal viccelődni! Arról nem tehetek, hogy nincs időm.
több mint 11 éve
Megnéztem az 1. Forduló összefoglalóit (tudom kicsit későn, most volt idő) és Rivers szereplése meglepett. Vajon meddig tart ez a forma? Szerintem tél fele elfogy. Szintén meglepő volt látni a Chiefs játékát, sokat változott, pozitív irányba természetesen, jó tudom nem valami erős ellenfelet kaptak az 1. fordulóban, de akkor is.BéczkóSzívesen írnék de 2 fordulós előnyben nem spoilereznék 😊
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Miért? Teljes egészében nem!
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Megnéztem az 1. Forduló összefoglalóit (tudom kicsit későn, most volt idő) és Rivers szereplése meglepett. Vajon meddig tart ez a forma? Szerintem tél fele elfogy. Szintén meglepő volt látni a Chiefs játékát, sokat változott, pozitív irányba természetesen, jó tudom nem valami erős ellenfelet kaptak az 1. fordulóban, de akkor is.
több mint 11 éve
Discovery Channel is going on the road with the NFL as the Pittsburgh Steelers, Minnesota Vikings, San Francisco 49ers and Jacksonville Jaguars prepare for two critical regular season games across the pond in London. From the producers of Hard Knocks, this two-part special will chronicle each team’s week of preparation leading up to the NFL International Series at Wembley Stadium. Viewers will go off the field and into the meeting rooms for an all access, behind-the-scenes look at how each team handles the rigors of the season on European soil. NFL IN SEASON –STEELERS VS. VIKINGS kicks-off Friday, October 4 at 10 PM ET/PT, followed by NFL IN SEASON – 49ERS VS. JAGUARS Friday, November 1 at 10 PM ET/PT.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sztem is jjnek meg grafinak van igaza, a nézők 90%át nem érdekli,hogy melyik csapatokat nézik,csak focsi legyen....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
No offense csak nekem az a fura hogy rengetegszer megy a szidalmazás hogy mit adnak ,kit adnak már megint aztán a közvetítés alatt meg a kommentálásra megy a fika,kicsit olyan semmi nem jó érzetet kelt.
több mint 11 éve
Kiemelve már látom (pedig becs szó elolvastam a hsz-et). :cool:Jól tudod, ezért is írtam bele a kiemelt részt 😊 De erre azért nem lehet alapozni...RataxesAzért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀RataxesDe azt is vedd figyelembe, hogy az NFL "menet" közben is szoktak (persze előre bejelentve) változtatni a műsort. Lehet, hogy egy csapat 1 p.m. kezdésű lenne, de mivel jó és szórakoztató játékot nyomott, ami megéri az NFL-nek (többen nézik a tv-ben otthon + az egész világon, több bevétel stb.), akkor átteszi ezt a meccset 4:05 v. 4.25 p.m.
Én még így emlékszek,de lehet rosszul tudom.
danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Jól tudod, ezért is írtam bele a kiemelt részt 😊 De erre azért nem lehet alapozni...Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀RataxesDe azt is vedd figyelembe, hogy az NFL "menet" közben is szoktak (persze előre bejelentve) változtatni a műsort. Lehet, hogy egy csapat 1 p.m. kezdésű lenne, de mivel jó és szórakoztató játékot nyomott, ami megéri az NFL-nek (többen nézik a tv-ben otthon + az egész világon, több bevétel stb.), akkor átteszi ezt a meccset 4:05 v. 4.25 p.m.
danyly
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀RataxesDe azt is vedd figyelembe, hogy az NFL "menet" közben is szoktak (persze előre bejelentve) változtatni a műsort. Lehet, hogy egy csapat 1 p.m. kezdésű lenne, de mivel jó és szórakoztató játékot nyomott, ami megéri az NFL-nek (többen nézik a tv-ben otthon + az egész világon, több bevétel stb.), akkor átteszi ezt a meccset 4:05 v. 4.25 p.m.
A Chargers-t azért favorizálnám, mert ők is ritkán kerülnek mostanában képernyőre (de ha ezt nézzük a Philly is) + nagyon le lettek sajnálva a szezon elején, és szerintem annál sokkal jobbak mint előzetesen gondoltak v. írtak róluk. Így szerintem mindenképpen izgi meccsnek néz ki.
Én már persze megszoktam, hogy a Dolphins igen ritkán kerül a Sport Tv képernyőjére, de a 4. héten nincs okom siránkozni, mert a MNF a miénk. :p
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Akkor ma kellett volna adni a Philly meccset aminek legalább értelme is volna.Kurva izgalmasak a Denver meccsei ahol kb agyonvernek mindenkit.
több mint 11 éve
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ezt a - szakértők szerint is - unikumnak számító Philly offense-t nem nagyon tudják már megmutatni ezen a meccsen kívül... Ha nem lesznek átszervezések akkor a 9. heti Oakland elleni, rangadónak nem igazán nevezhető meccsen kívül az összes többi a 19:00-es idősávban kezdődik majd. Jó, ez lehet kicsit elfogult hsz. volt és Titeket egyáltalán nem érdekel 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mivel szavazásra bocsátották, világosan látszik, hogy melyikre nagyobb az igény. Más kérdés, hogy én nem szavaztattam volna meg, hanem simán beteszem a Chargers - Cowboys meccset. Kizártnak tartom, hogy kevesebben nézték volna, mint a Denvert fogják, és mégis színesebb a paletta. Több olyan ismerősöm van, aki néz NFL-t, de nem fanatikus. Az ő szemszögükből mindegy szinte, hogy mit adnak, csak foci legyen. Az eddigi infók alapján mindig pár érdekesebb meccset kínál fel a kinti partner a Sport Tv-nek, nem hiszem, hogy azok közül bármelyik meccs választása melléfogás lenne. Ha a cél a sportág folyamatos népszerűsítése, akkor meg nem egy réteg folyamatos kiszolgálása, hanem a paletta minél színesebb terítése kell legyen a cél.
több mint 11 éve
jjncaaIgen, minden tematikus csatorna teljes nézettsége mérési hibahatáron belül van, tehát a nézettség mint olyan nem szempont, de nem is ezt írtam.
Hanem azt, hogy vannak Magyarorszáon népszerű csapatok, és egy kereskedelmi csatorna igyekszik ezek szurkolóit kiszolgálni.
Pl. a Patriots, Green Bay, Saints, Steelers és most a Denver.
Míg vannak olyan csapatok, melyeknek lényegesen kevesebb drukkere van, és egy kereskedelmi csatorna nem fogja eröltetni, hogy ezektől a csapatoktól meccs kerüljön a képernyőre.
Pl. Jaguars, Rams, Tampa, Detroit, stb.
Tehát nem a nézettség miatt preferálódnak az első csoport csapatai, hanem a nézők teljesebb kiszolgálása érdekében.
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Én is úgy gondolom, hogy jobb lenne a Chargers - Cowboys meccs! Kicsit sok már a Denver.