NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Én ezt értem sőt én még meg se szóltam a Janit mert továbbra is inkább az edző hibájának vélem, hogy ha látja hogy ennyire nem kész még mi a pöcsért teszi be... De a D se segítette ami Hoyert legalább igen.Ez a történelmi összehasolnítás tényleg kissé bulváros, de Istenem nfl.com, jobbat ne várj.
De azért ne mond már, hogy PM és Luck 50% + os pontosságát össze lehet mosni Johnny statjaival. Értem hogy egyik sem jó, de azért na.Toca
Ha meg nem teszi be Pettine Manzielt akk azért feszítik keresztre h miért nem próbálja ki az 1. körös újoncot, 22-es csapdája.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Passzolni lehet 70 yardos TD-t így isLehet úgyis handoffot adni az RB-nek, hogy ott van meg úgyis hogy nincs 😀
www.youtube.com/watch?v=s60logYiApQ
vagy 95 yardosat így
www.youtube.com/watch?v=0n8GxriGnds
a statok kozmetikázásáról nem is beszélve garbage time-ban... Luck így kezdett: punt, punt, punt, INT, TD (futás - D. Brown), FG (kimaradt), punt, INT, fumble, TD, (14-34-es hátrányban), punt, INT
---
"a maga agresszív módján" xD beidéztem a statokat az nfl.com egyik friss cikkéből...baggio
Nem Johnnyt akartam kikezdeni én látok benne potenciált, gyakorlatilag minden beszopott amit lehet brutál Bengals D, gyenge saját D és O-fal, futójáték nuku, WR-ek is háát hagyjuk és még playoffért is küzdenek, de azért összehasonlítani Mancit AZ AKKORI Luck-kal vagy PM-mel hát kacagnom kell.
több mint 11 éve
Én ezt értem sőt én még meg se szóltam a Janit mert továbbra is inkább az edző hibájának vélem, hogy ha látja hogy ennyire nem kész még mi a pöcsért teszi be... De a D se segítette ami Hoyert legalább igen.Szóval ha úgy nézzük az elmúlt 25 évből 1 QB-t tudtál mondani aki nem kezdett érdemleges teljesítménnyel (ne haragudj de ha valaki 300 yardot passzol kezdő meccsén azt nem tudom gyengének nevezni, csak mert a QB rating a TD-kről szól) az egy közepes ball-manager QB Alex Smith. Jól értem ?TocaNem.
Ha egy QB nem dob min 60% pontossággal akk pl. az én szememben szar meccse volt lehet mellette akárhány TD meg INT. Ez senkinek nem jött össze közülük az 1. meccsén. Robi azt próbálta elmagyarázni a maga kissé agresszív módján h egy meccs alapján nem kéne temetni janifocit.
Megjegyzem engem az lepett volna meg ha jó lett volna a Bengals ellen.empty taxi
De azért ne mond már, hogy PM és Luck 50% + os pontosságát össze lehet mosni Johnny statjaival. Értem hogy egyik sem jó, de azért na.
több mint 11 éve
Passzolni lehet 70 yardos TD-t így iswww.youtube.com/watch?v=s60logYiApQ
vagy 95 yardosat így
www.youtube.com/watch?v=0n8GxriGnds
a statok kozmetikázásáról nem is beszélve garbage time-ban... Luck így kezdett: punt, punt, punt, INT, TD (futás - D. Brown), FG (kimaradt), punt, INT, fumble, TD, (14-34-es hátrányban), punt, INT
---
"a maga agresszív módján" xD beidéztem a statokat az nfl.com egyik friss cikkéből...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szóval ha úgy nézzük az elmúlt 25 évből 1 QB-t tudtál mondani aki nem kezdett érdemleges teljesítménnyel (ne haragudj de ha valaki 300 yardot passzol kezdő meccsén azt nem tudom gyengének nevezni, csak mert a QB rating a TD-kről szól) az egy közepes ball-manager QB Alex Smith. Jól értem ?TocaNem.
Ha egy QB nem dob min 60% pontossággal akk pl. az én szememben szar meccse volt lehet mellette akárhány TD meg INT. Ez senkinek nem jött össze közülük az 1. meccsén. Robi azt próbálta elmagyarázni a maga kissé agresszív módján h egy meccs alapján nem kéne temetni janifocit.
Megjegyzem engem az lepett volna meg ha jó lett volna a Bengals ellen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Szóval ha úgy nézzük az elmúlt 25 évből 1 QB-t tudtál mondani aki nem kezdett érdemleges teljesítménnyel (ne haragudj de ha valaki 300 yardot passzol kezdő meccsén azt nem tudom gyengének nevezni, csak mert a QB rating a TD-kről szól) az egy közepes ball-manager QB Alex Smith. Jól értem ?
több mint 11 éve
gyatrán debütáló neves QB-kmondjuk ha Manziel 309 yarddal kezd és kikapnak 30-21-re,akkor a héten minden clevelandi születésű fiúgyermeket Johnny-nak neveztek volna.
Andrew Luck
First start: Loss (41-21) to the Bears in Week 1 of 2012; 23 of 45 (51.1 percent) for 309 yards, one touchdown, three interceptions, three sacks and a passer rating of 52.9.baggio
több mint 11 éve
Csupa balfék 😛
több mint 11 éve
gyatrán debütáló neves QB-kTroy Aikman
First start: Loss (28-0) to the Saints in Week 1 of 1989; 17 of 35 (48.6 percent) for 180 yards, zero touchdowns, two interceptions, two sacks and a passer rating of 40.2.
John Elway
First start: Win (14-10) over the Steelers in Week 1 of 1983; 1 of 8 (12.5 percent) for 14 yards, zero touchdowns, one interception, four sacks and a passer rating of 0.
Andrew Luck
First start: Loss (41-21) to the Bears in Week 1 of 2012; 23 of 45 (51.1 percent) for 309 yards, one touchdown, three interceptions, three sacks and a passer rating of 52.9.
Peyton Manning
First start: Loss (24-15) to the Dolphins in Week 1 of 1998; 21 of 37 (56.8 percent) for 302 yards, one touchdown, three interceptions, four sacks and a passer rating of 58.6.
Alex Smith
First start: Loss (28-3) to the Colts in Week 5 of 2005; 9 of 23 (39.1 percent) for 74 yards, zero touchdowns, four interceptions, five sacks and a passer rating of 8.5.
Fran Tarkenton
First start: Loss (21-7) to the Cowboys in Week 2 of 1961; 8 of 24 (33.3 percent) for 117 yards, zero touchdowns, two interceptions, three sacks and a passer rating of 29.5.
Steve Young
First start: Win (19-16, OT) over the Lions in Week 12 of 1985; 16 of 27 (49.3 percent) for 167 yards, zero touchdowns, zero interceptions, six sacks and a passer rating of 77.2; 10 carries for 60 yards.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
yeptörölve lettvan pár "friss" videóa Randy Moss-ról szólót nem látom közte, ajánlom azt is
noonkick.se/category/30-for-30/gaben
www.youtube.com/watch?v=F7DbsVhFR1Ubaggio
www.youtube.com/watch?v=Q_0JpeECfzA
ez az, ügye?ZERO_L

---
több mint 11 éve
törölve lettvan pár "friss" videóa Randy Moss-ról szólót nem látom közte, ajánlom azt is
www.youtube.com/watch?v=F7DbsVhFR1Ubaggio
www.youtube.com/watch?v=Q_0JpeECfzA
ez az, ügye?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
ez mindig fals mert aki már kiesett, nyugodt szívvel küld IR-re mindenkit.
több mint 11 éve
legtöbb fizu IR-en: www.spotrac.com/premium/research/nfl/realtime-nfl-injured-reserve-list-tracker-472/Dexxter Tailor$/fő tekintetében magasan vezetünk 😛
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
legtöbb fizu IR-en: www.spotrac.com/premium/research/nfl/realtime-nfl-injured-reserve-list-tracker-472/Dexxter Tailorvan szórás mind létszám, mind összeg tekintetében o_o
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
legtöbb fizu IR-en: www.spotrac.com/premium/research/nfl/realtime-nfl-injured-reserve-list-tracker-472/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Új, menőbb "stúdió" a heti összefoglalónkhoz, de a tartalom a régi: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-15

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
van pár "friss" videóa Randy Moss-ról szólót nem látom közte, ajánlom azt is
www.youtube.com/watch?v=F7DbsVhFR1U

---
több mint 11 éve
van pár "friss" videónoonkick.se/category/30-for-30/
több mint 11 éve
amugy most is nyerni fog a negativ mérlegű nfc south győztes ha a cardinals ellen jatszanak.braxa88a Cardinals pihenni fog az első héten 😀
több mint 11 éve
vki elmagyarázná, hogy RGIII TD-jét miért nem adták meg? (oké, hogy fumble, ami kiment az endzone-ban így touchback, de miért)Mivel elvesztette a kontrollt, ezért kvázi mint egy elkapást kellett volna csinálnia, tehát az nem elég hogy a levegőben visszafog rá 2 láb, vagy egyéb testrész és full control kell. Kívül is esett le, ki is pattant a labda.
én úgy láttam, hogy bár elvesztette a kontrollt a labda felett, mielőtt beért volna már újra kontrollálta azt
aki nem látta volna:
deadspin.com/santana-moss-goes-crazy-refs-after-rg3-td-called-back-1670959277ZERO_L
több mint 11 éve
én úgy láttam, hogy bár elvesztette a kontrollt a labda felett, mielőtt beért volna már újra kontrollálta azthát, a bírók nem úgy látták 😊
ZERO_L
több mint 11 éve
azzal nem élekA hét végén leadott Game Day nincs meg valahol skacok?gabenmagon fent vanNB2
több mint 11 éve
amugy most is nyerni fog a negativ mérlegű nfc south győztes ha a cardinals ellen jatszanak.
több mint 11 éve
A hét végén leadott Game Day nincs meg valahol skacok?gabenmagon fent van
több mint 11 éve
vki elmagyarázná, hogy RGIII TD-jét miért nem adták meg? (oké, hogy fumble, ami kiment az endzone-ban így touchback, de miért)twitter.com/MikePereira/status/544217627694858240
én úgy láttam, hogy bár elvesztette a kontrollt a labda felett, mielőtt beért volna már újra kontrollálta azt
aki nem látta volna:
deadspin.com/santana-moss-goes-crazy-refs-after-rg3-td-called-back-1670959277ZERO_L

---