NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezerszer lejátszott vita ez is, de egy statisztikát azért megnéznék arról, hogy melyik csapat hányszor került eddig képernyőre, és az egyes párosítások között nézettségben mekkora különbségek vannak. Mert szerintem az igazi slágermeccseket leszámítva bőven a mérési hibahatáron belül alakulnak a nézettségi adatok, ergo még mindig csak feltételezhetjük, hogy két "népszerű" csapat mérkőzését többen nézik, mint két kevésbé felkapottét (és a "lényegesen több" is ugye relatív).Pláne hogy a sport tv nézőinek jelentős százaléka "NFL fan", tehát azért kapcsol oda, mert ott tudja nézni a profi ligát, aki kifejezetten a kedvenceire kíváncsi és senki másra, az már megoldotta/meg fogja oldani, hogy őket is tudja követni aztán. Tehát egy részről szerintem abszolút nem logikus, hogy 32 gárdából kb. 6-10 az, ami úgy tűnik, mintha állandóan előtérben lenne (az TNF-fel és az MNF-fel együtt), csak ebből kiindulva én max. 20 csapatosnak gondolnám az NFL-t...
Az is kissé ellentmondásos helyzet, hogy a csatornára a sportág hazai úttörőjeként tekintünk, talán épp ezért lenne kiemelten fontos, ha a változatosságra is törekednének néha, szerintem.
Aztán persze ha állandóan Denver meccs megy, akkor nyilván egyre több "kocanéző" kezd el nekik "drukkolni", majd lehet erre fogni, hogy miért megint Denver meccs megy 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azt csinálsz amit akarsz.Akkor az idei idényben is felteszem a szokásos kérdést:kit érdekel ez? 5ből5ször adják a Denvert, bocs h nem verem a seggem a földhöz örömömben.braxa88
Ha valakinek kereskedelmi tévéje lenne, akkor melyik meccset adná:
A: ahol két olyan csapat játszik, amelyik sok nézőt érdekel?
B: ahol két olyan csapat játszik, amelyik kevesebb nézőt érdekel?
És van egy harmadik kérdésem is:
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?Sobri Jóska
Ahogy a sportTV is.
Te is lehetsz illogikus, érzelemvezérelt, vagy bármi, ők is lehetnek kereskedelmi, racionális vagy bármi.
A Denver az idei év Patriots-a.
A Seahawks-ot meg majd látod a SB-ban, meg a PO-ban.
Hidd el, nem veszítesz semmit, hogy nem a sportTV-s közvetítést nézed.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Akkor az idei idényben is felteszem a szokásos kérdést:kit érdekel ez? 5ből5ször adják a Denvert, bocs h nem verem a seggem a földhöz örömömben.
Ha valakinek kereskedelmi tévéje lenne, akkor melyik meccset adná:
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?Sobri Jóska
több mint 11 éve
Akkor az idei idényben is felteszem a szokásos kérdést:Ha valakinek kereskedelmi tévéje lenne, akkor melyik meccset adná:
C: ha az "A" választ adta, akkor ha megkérdezem másodjára, harmadjára, minden héten újra és újra, akkor ugyan miért ne kapnék mindig "A" választ?
több mint 11 éve
Höri!Jövő héten megint tuti a Denver meccs.
És lesz még szerintem több is.
több mint 11 éve
59-41 eddig a Denver meccsnek. Én személy szerint a Chargers-re kíváncsi lennék, de ha akarom megnézem máshol.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Szavazás becslés felmérőnek is jó a bowl.hu kedvenc csapatos táblázata. 8-)van rá egy százasom h a "BRADY MANNING elleni rangadót" megmutatják. ha SNF ha nem
Az Eagles a 7., a Broncos a 13. legnépszerűbb gárda, így nagy eséllyel több szavaztot gyűjtenek mint a 11. Cowboys és a 25. Chargers.
Viszont ezzel lehet, hogy ki is fújnak a Denvernek aszezonraalapszakaszra, mivel a Colts és a Patriots ellen is SNF időben játszanak, ami ritkán kerül adásba, a Texans ellen meg 7-kor, ha el nem pakolják.Höri
a kedvenc csapatos táblázatot összehasonlítanám egy olyan táblával, ami azt mutatja, hogy hányszor voltak MOn képernyőn.
sztem kb 80%ban stimmelne
több mint 11 éve
jó, nekem se szaggat igazából, csak éreztetni akartam valahogy 😀
több mint 11 éve
Szavazás becslés felmérőnek is jó a bowl.hu kedvenc csapatos táblázata. 8-) Az Eagles a 7., a Broncos a 13. legnépszerűbb gárda, így nagy eséllyel több szavaztot gyűjtenek mint a 11. Cowboys és a 25. Chargers.
Viszont ezzel lehet, hogy ki is fújnak a Denvernek a
több mint 11 éve
első négy héten képernyőn a denver.De amikor a csendes többség sms özönt zúdít a sporttv-re, hogy "mé' van má' megint a Denver a tévében" lehet mondani, hogy mi mást akartunk adni, dehát a szavazás eredménye más lett. Csókolom.
meg kell szavaztatni persze...braxa88
több mint 11 éve
Nem fizetek és nem szaggat....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Csak fizesd ki, és rögtön nem szaggat... 😛első négy héten képernyőn a denver.Én a denvertől függetlenül örülök ha nem szaggatós kaka minőségű streamet nézek, hanem normálisan tv-t.ano92
több mint 11 éve
első négy héten képernyőn a denver.Én a denvertől függetlenül örülök ha nem szaggatós kaka minőségű streamet nézek, hanem normálisan tv-t.
több mint 11 éve
5.forduló Dallas-Denver esti meccs.😀 😀 ,áá akkor inkább kihagyják és lesz vmi más 😀
Meglesz ott az 5 is.Bazzani
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
első négy héten képernyőn a denver.Chip Kellyt a népnek 😉
több mint 11 éve
5.forduló Dallas-Denver esti meccs.Meglesz ott az 5 is.
több mint 11 éve
Remélem nyer a Denver meccs, megnéznék már egyet végre. 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
komolytalan szavazás
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/18/nfl_szavazas3San Diego Chargers-Dallas Cowboys
VAGY
Denver Broncos-Philadelphia Eagles
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A USA Today már 2 meccs után is NFL-díjazottakról cikkez: q.usatoday.com/2013/09/17/nfl-awards-2-games-peyton-manning-desean-jackson-andy-reid/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
De persze a kc eagles pont kimarad 😊nekem nincs,marad a jó kis szaggatós stream. De miért marad ki?Sunday night game nem lesz helyette úgy láttam. Faragó nem vállalta be...
Leszarom van gamepassJanek
több mint 11 éve
De persze a kc eagles pont kimarad 😊Leszarom van gamepass