NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
cseka
19
Akkor biztos suliban nagyon utáltak, és nem engedtek játszani a többiek, ezért nézel amerikai focit amihez köze nincs kicsiny hazánknak. Bár fene se tudja, még a végén megnézek egy meccset.Én homárrepper vagyok, de így is nehéz...Sobri JóskaLehetetlen nem létezik ugyebár. 😀 Egy próbát megért, hátha van olyan elvetemült valaki...., vagy épp nagy favoritja volt valakinek vagy mittomén, vagy homár, és bejön neki a pali. Vagy valaki atomrepper és bejön neki....csekaOk. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Teljesen logikus a levezetésed.Akkor bújj el. Egyébként ha már mindenki amerikai, meg néger, meg ilyesmik, akár tényleg lehet homár is valaki, és tetszik neki sanchez, vagy épp vér-repper, akinek csak valamilyen mez kell...csekamég azért sem venném meg h elégessem 😀briareosOk. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
Jelentkeztek már a mezért?
több mint 11 éve
cseka
19
Akkor bújj el. Egyébként ha már mindenki amerikai, meg néger, meg ilyesmik, akár tényleg lehet homár is valaki, és tetszik neki sanchez, vagy épp vér-repper, akinek csak valamilyen mez kell...még azért sem venném meg h elégessem 😀briareosOk. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Én homárrepper vagyok, de így is nehéz...Lehetetlen nem létezik ugyebár. 😀 Egy próbát megért, hátha van olyan elvetemült valaki...., vagy épp nagy favoritja volt valakinek vagy mittomén, vagy homár, és bejön neki a pali. Vagy valaki atomrepper és bejön neki....csekaOk. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
cseka
19
Lehetetlen nem létezik ugyebár. 😀 Egy próbát megért, hátha van olyan elvetemült valaki...., vagy épp nagy favoritja volt valakinek vagy mittomén, vagy homár, és bejön neki a pali. Vagy valaki atomrepper és bejön neki....Ok. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Mondjuk ez itt off, de ha annakidején a németek legalább töredéke elolvasta volna, tuti elmarad a 2. világháború, annyira zagyva, unalmas fos.még azért sem venném meg h elégessem 😀briareosOk. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
még azért sem venném meg h elégessem 😀Ok. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Ok. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekaAzt mondanám, hogy itt Sanchez mezét értékesíteni kb. annyira sanszos, mint zsinagógában a Mein Kampf-ot.
több mint 11 éve
Ok. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?csekajátékos szar.
jó eséllyel nem fog többet kezdeni (jetsben legalábbis)
jets maga sem túl népszerű
több mint 11 éve
cseka
19
százFocista mezed nincs eladó?Sobri JóskaMertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?csekaSziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
több mint 11 éve
cseka
19
Ok. Ha szabad megkérdezni, mielött valaki leharapja a fejem, hogy miért? Mert a játékos szar, vagy a csapat szar, vagy úgy mindkettő, vagy senkit nem érdekelnek a mezek, vagy amerikai foci szar? vagy mi?
több mint 11 éve
csekaEnnek a meznek jelenleg a piaci értéke negyed és fél dollár között ingadozik.
De szerintem annyiért nem tudod majd eladni.
több mint 11 éve
cseka
19
Hát na, mondom nem értek a lovakhoz.....csak annyit olvastam, hogy jets irányítója volt, vagy épp még az, nemtom, és nem is nézek ilyesmit, max azt, hogy mutattak egy fasz sorozatot, hogy blue mountain state... 😀az a baj a mezzel h sanchez egy fos.Mertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?csekaSziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
de lehet h lesz jets fan aki lecsap rábriareos
több mint 11 éve
cseka
19
😀 Á, esélytelen, nade mi a tényáladék ezzel a mezzel, vagy mit aggódik ezen mindenki? Azért kérdezem, mert baszottul nem értek se az amerikaikhoz, se a fociukhoz....Focista mezed nincs eladó?Sobri JóskaMertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?csekaSziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
több mint 11 éve
az a baj a mezzel h sanchez egy fos.Mertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?csekaSziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
de lehet h lesz jets fan aki lecsap rá
több mint 11 éve
Focista mezed nincs eladó?Mertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?csekaSziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
több mint 11 éve
cseka
19
Mertmiért? Engem mondjuk nem nagyon zaklat föl ez a sport meg úgy általában..., csak mivel van egy fölös ilyen mezem, gondoltam megosztom ott, ahol ezt kenik-vágják...hátha, de mostmár érdekel, h mi a pénisznyaláb a baj ezzel a mezzel?Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
több mint 11 éve
kész xDmsn.foxsports.com/watch/crowd-goes-wild/video/cgw-this-week-in-punting-091613
@BrianMFloyd OH MY GOD. FS1 HAS A SEGMENT CALLED "THIS WEEK IN PUNTING"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nem értem mi bajod van. Kiváló ajándék egy olyan embernek, akinek az a fétise h seggbe fejel másokat.Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak értebraxa88
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.comcsekakapkodni fognak érte
több mint 11 éve
cseka
19
Sziasztok. Van egy eladó Rebook, New York Jets, Mark Sanchez #6 mezem. Érdeklődni itt lehet: bogos.csabi@gmail.com
több mint 11 éve
This time last year: Pats, Colts, Broncos, Redskins, Packers all 1-2. Cardinals 3-0. Eagles, Jets, Chargers 2-1.vassadiTavaly ilyenkor még mi is 1-2vel áltunk. Aztán nyertünk még 1 meccset egész szezonban(jó volt mellé 2 OTs vereség, ahol mindkét esetben nagy előnyről sikerült kikapni).
Jövő héten viszont valamelyik csapat megszerzi az első idei Wjét (ha csak nem lesz döntetlen).3 hét utáni nyeretlenek listája: Giants, Redskins, Vikings, Buccaneers, Steelers és a Jaguars. Ahogy mindenki várta. Na jó, 1 találata mindenkinek van a listáról 😀😀Eddig a 4 Londonba delegált csapat összehozott egy büszke 1-11-es mérleget. 😊somoskovig
Mekkora csúcsrangadó lesz vasárnap Londonban: Vikings - Stelelrs - (összesített mérleg 0-6).iktriad
több mint 11 éve
3 hét utáni nyeretlenek listája: Giants, Redskins, Vikings, Buccaneers, Steelers és a Jaguars. Ahogy mindenki várta. Na jó, 1 találata mindenkinek van a listáról 😀😀Eddig a 4 Londonba delegált csapat összehozott egy büszke 1-11-es mérleget. 😊
Mekkora csúcsrangadó lesz vasárnap Londonban: Vikings - Stelelrs - (összesített mérleg 0-6).iktriad
több mint 11 éve
vassadi
15 617
This time last year: Pats, Colts, Broncos, Redskins, Packers all 1-2. Cardinals 3-0. Eagles, Jets, Chargers 2-1.
több mint 11 éve
3 hét utáni nyeretlenek listája: Giants, Redskins, Vikings, Buccaneers, Steelers és a Jaguars. Ahogy mindenki várta. Na jó, 1 találata mindenkinek van a listáról 😀😀Mekkora csúcsrangadó lesz vasárnap Londonban: Vikings - Stelelrs - (összesített mérleg 0-6).