NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
Miért is? Tudta előre, hogy ennyit fog kapni ha megint gyökér? Igen. Mégis gyökér volt? Igen. Akkor ?Családon belüli erőszakos bűncselekmény esetén az NFL először 6 meccses, második esetnél már örökös eltiltást fog a továbbiakban alkalmazni.Sokak szerint ez az "egyet ingyen kapsz" szabályként fog bevonulni az NFL történelembe.
Roger Goodell
ennek tudatában még inkább undorító a Gordon eltiltás.MarioAna
több mint 11 éve
Azért mindent neked se kell tudni!Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Vagy AdBlock nélkül, inkognitó módban.Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.iktriadAz ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-teamiktriad
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nálam probléma nélkül bejön az alapkép, és amelyik csapatra kattintok, annak bejön a szezonelőzetese is. Probáld meg másik böngészővel, hátha az segít.Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történikHöri
több mint 11 éve
Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.én hiába kattintok a csapatra, semmi sem történik
több mint 11 éve
Az ESPN igen jóféle szezonelőzetest rakott itt össze.espn.go.com/espn/feature/story/_/id/11377732/2014-nfl-season-preview-analysis-game-game-predictions-more-every-team
több mint 11 éve
CBSes tippek idénre: www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24676065/nfl-season-preview-wholl-be-the-best-worst-here-are-our-picks
több mint 11 éve
új sport tv-s szabálymagyarázó: www.sport1tv.hu/Videok/2014/08/26/nfl_szabalymagyarazo3jó ötlet, tetszik a megvalósítás is (nyilván attól eltekintve, hogy NFL =/= amerikai futball, de ez nem a sport tv hibája), és érdekes módon itt még magyar kifejezéseket is lehetett használni 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mindenki a Comedyre,Sarcastaball a South Parkban😊
több mint 11 éve
uhh
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.fxfl.com/NBA-s D-League-nek tervezik, de v-rjunk még vele, hogy egyáltalán elindul el, október 8. a tervezett kezdés 4 csapattal
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip

---
több mint 11 éve
www.fxfl.com/Pénzt csinálok más ötletéből liga!
Ez valami utánpótlás liga akarna lenni ?Drip
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsaren.wikipedia.org/wiki/List_of_current_NFL_team_rosters
több mint 11 éve
Még mindig itt van a szekrényben, nem vettem fel azóta sem. Küldd már el a címet pm-ben, jövőhéten valahogy elküldöm mán!majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességetHöriviszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.tamasboldizsarespn.go.com/nfl/transactions

---
több mint 11 éve
Van olyan oldal ahol minden csapat összes IR/PUP listán lévő játékosa össze van szedve naprakészen frissítve? Mert külön-külön csapatonként meg lehet találni, de így elég körülményes.
több mint 11 éve
majd ha elküldted a cm punk pólót, kérhetsz szivességetviszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.szaba
több mint 11 éve
viszont ha iktriad mondjuk Chargers drukker volna és sokat nyerne a csapata és folyamatosan hangoztatná, hogy milyen jók, akkor mennyire utálná mindenki? 😀HöriLégyszi ne írd egy hszbe triádot a Chargers-szel! Köszi.
több mint 11 éve
Nézegettem ezt a tvmustra oldalt.Az szép lenne.
Ha ez mind igaz akkor 6meccset láthatunk az első fordulóból.
1. péntek 02.00 Sport2 (Seahawks-Packers)
2. vasárnap 20.00 C8 (?)
3. vasárnap 22.45 Sport2 (Cowboys-49ers?)
4. hétfő 02.30 Sport2 (Broncos-Colts)
5. kedd 01.00 Sport2 (MNF Lions-Giants)
6. kedd 04.15 Sport2 (Cardinals-Chargers)
Valaki illetékes tud erről valamit?Bazzani
több mint 11 éve
Nézegettem ezt a tvmustra oldalt.Ha ez mind igaz akkor 6meccset láthatunk az első fordulóból.
1. péntek 02.00 Sport2 (Seahawks-Packers)
2. vasárnap 20.00 C8 (?)
3. vasárnap 22.45 Sport2 (Cowboys-49ers?)
4. hétfő 02.30 Sport2 (Broncos-Colts)
5. kedd 01.00 Sport2 (MNF Lions-Giants)
6. kedd 04.15 Sport2 (Cardinals-Chargers)
Valaki illetékes tud erről valamit?
több mint 11 éve
Megatron nem zsákol (neki is ez volt a TD ünneplése):"Calvin Johnson said he's not dunking through the goal posts. Working on another celebration. Said he's not letting Goodell into his pockets."
több mint 11 éve
Persze ott àllnak a màzsàval a goaline mellett, aztàn meg colstokkal lemèrik mekkora Manci ujja.súlyhatárhoz kéne kötni 😉Black_AdderAzt ugye vágjátok, h Grahamnek 2 zsákolása volt, Manzielnek meg egy bemutatása? A reláció irányán nem változtat, de egy 12K vs 15K egy fokkal árnyaltabb eredmény lenne...Azt ugye vàgod, hogy Graham a Georgia Domban majdnem kidöntötte a kaput tavaly novemberben, emiatt àllt a jàtèk, ès hogy emiatt, Graham miatt hoztàk a tiltàst màrciusban, erre mivan? Remèlem a következő suspended lesz.sutianap
A nagyobb baj szvsz azzal van, h a latehit, facemask, meg hasonlók azok $7,875.00 értek. Ennél súlyosabb amikor valaki bemutat? Még súlyosabb a gólöröm? Nálam mondjuk a barátnőverés is súlyosabb vétség mint a füvezés, pedig utóbbit is elítélem
szerk: a tavalyi büntetések:
www.spotrac.com/fines-tracker/nfl/2013/Black_Adder

Aki nem hiszi, annak utánajárnak