NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Eligor
37
Sziasztok!Lehet nem pont ide való, de nem találtam olyan topicot amibe jobban illett volna, tehát:
Az lenne a kérdésem, hogy NFL.com-ról vagy akár a Packers.com-ról tudok kis hazánkba csapatruházatot (nem feltétlent csak mezt) rendelni? Ezer helyről ezerféle választ hallottam már, jó lenne valami tuti biztos megoldás. 😊 Előre is köszönöm.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Hol lehet megnézni a jövő évre vonatkozó salary capeket?
több mint 11 éve
igaza van jj-nek ebben, a hót széthullot giantset meg lehet nézni ahogy lemészárolják a soldier fielden, de egy remeknek ígérkező buffalo-clevelandet meg nem adnak.... :#peachMondjuk lehet, hogy ennek a meccsnek a kihagyása miatt fér bele a 19 órás sávban a Ravens-Packers. Meccs darabszámra van szerződésük tudtommal, a MNF és a vasárnap 10 órás sáv fix, de azon felül variálhatnak valamennyit a maradék keret terhére.
több mint 11 éve
galuskahuludAznap Denver - Jacksonville lesz, az csak Broncos és Peyton Manning fanoknak valamint mazochistáknak(= lassan én...) ajánlott. 😀
Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,
MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu
válogatott meccs -> double-header, 0 denverHöri
több mint 11 éve
igaza van jj-nek ebben, a hót széthullot giantset meg lehet nézni ahogy lemészárolják a soldier fielden, de egy remeknek ígérkező buffalo-clevelandet meg nem adnak.... :#
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvagy basznak rá és lefekszenek a sima SNF után :p
végre ők is megtapasztalják az éjszakázást.braxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
akkor magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik? 😀BigBen7az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
a Raiders-Chargers megy 5.35-re a baseball playoff miatt.Höri
4 NFL(19es, 22es, SNF, meg ez) meccs egymás után - az durva lesz.iktriad
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
akkor magyar idő szerint reggel 6-kor kezdődik? 😀az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az kemény, keleti parti idő szerint fél éjfél 😀 tart 3igvasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
végre ők is megtapasztalják az éjszakázást.
több mint 11 éve
Ejj de szép lett volna egy Browns-Lions ritkán látható páros hétkor de így sem rossz.Nézhetem a hülye medvéket meg sajtfejeket. 😊 Vicc vóóót.
több mint 11 éve
galuskahulud Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,
MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu
válogatott meccs -> double-header, 0 denver
több mint 11 éve
vasárnap 2 SNF lesz.Magyar idő szerint? Fasza. Délelőtt még úgysem néztem ÉLŐBEN NFL meccset. 😀😀😀
4 NFL(19es, 22es, SNF, meg ez) meccs egymás után - az durva lesz.
több mint 11 éve
vasárnap 2 SNF lesz.a Raiders-Chargers megy 5.35-re a baseball playoff miatt.
több mint 11 éve
köszi, beleböngésztem a részletes adatokba megtaláltam amit kerestemnem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffffsapkaezt? 2013 augusztusi www.forbes.com/nfl-valuations/list/Höri
csak tudnám nekem miért az archív listát dobta fel...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
nem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffffsapkaezt? 2013 augusztusi www.forbes.com/nfl-valuations/list/
több mint 11 éve
nem tudtok egy gyűjtést, ahol az nfl franchiseok eladási árának gyűjtései megvannak, keresgéltem, de a Forbes listája kb. 2008-as, tehát a StLouis régi tulajjal, vagy Lerner a Brownsszal meg Weaver a Jagsszel van; pffff
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Vasárnap egy Eagles @ Giants meccsnézésre valaki? philly.blog.hu/2013/09/30/kozos_meccsnezes_823
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
a végeredményt azért nem fejből mondtam 😀Jó a memóriád 😊Joey TribbianiMikor volt ilyen utoljára, h. mindenki nyert a Bills-Lions-Browns trióból uabban a fordulóban ? '80-as évek ? 😊Joey Tribbianiamúgy, mintha 2011-es szezon elején rémlene 😀
így is van, utánanéztem és a 2. héten nyert mind 3 egyszerre!
Lions - Chiefs 48-3
Bills - Raiders 38-35
Browns - Colts 27-19BigBen7
de azért kösz
több mint 11 éve
Jó a memóriád 😊Mikor volt ilyen utoljára, h. mindenki nyert a Bills-Lions-Browns trióból uabban a fordulóban ? '80-as évek ? 😊Joey Tribbianiamúgy, mintha 2011-es szezon elején rémlene 😀
Lions - Chiefs 48-3
Bills - Raiders 38-35
Browns - Colts 27-19BigBen7
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Mikor volt ilyen utoljára, h. mindenki nyert a Bills-Lions-Browns trióból uabban a fordulóban ? '80-as évek ? 😊Joey Tribbianiamúgy, mintha 2011-es szezon elején rémlene 😀
Lions - Chiefs 48-3
Bills - Raiders 38-35
Browns - Colts 27-19
több mint 11 éve
Mikor volt ilyen utoljára, h. mindenki nyert a Bills-Lions-Browns trióból uabban a fordulóban ? '80-as évek ? 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Képben volt az újság a mai MNF kapcsolatban:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Ez az INT-s sms pusztított. 90-en akárhányban mikor az ES végig angolul tolta az európai amerikai focit, a 2. meccsen megértettem mi az az INT!Amúgy röhejes ez az NFL, olyan ökörségekre zászlóznak, tuti holdingokat meg simán elengednek. Tiszta kosárlabda lesz már.
több mint 11 éve
mint írtam, ha annyira fontos lenne nekik a változatosság, akkor legalább a szezon elején leadhatnának egy Bills-Browns-tjjncaaa mai eredmények ismeretében meg pláne szomorú így a történet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal