NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Sziasztok!persze, lehet, ha siettek 5000 dollárból meg is van kettőtöknek
Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?
Koszi a segitseget!Gator66
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gator66
363
Sziasztok!Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?
Koszi a segitseget!
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
2 viszonylag kevésbé nézett csapat volt ma este is és jó meccset játszottak, pedig nem is volt a pályán Manning😊Ha a rák elleni harcra hívod fel a figyelmet, ott nincs olyan hogy túlbuzgás. Szerintem. De én érintett voltam a dologban sajnos, lehet elfogult vagyok.
Más: mivel folyamatosan előjön ez a Denver téma és az volt a fő indok, hogy ők ebben a sávban játszanak, elkezdtem európai aggyal gondolkodni. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
több mint 11 éve
2 viszonylag kevésbé nézett csapat volt ma este is és jó meccset játszottak, pedig nem is volt a pályán Manning😊Más: mivel folyamatosan előjön ez a Denver téma és az volt a fő indok, hogy ők ebben a sávban játszanak, elkezdtem európai aggyal gondolkodni. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Á, az első negyedeik nem túl jók, meg ti is vezettetek a Colts ellen. Az más kérdés, hogy utána egy 40-50 pontot kaptok sorozatbanNooooo... 😥 (most az egy dolog hogy minket le fognak mészárolni, de hol van a Denver meccs???)Ellenünk játszanak aznap, otthon, szóval Ricsiék már foglalkozhatnának az sms kérdésekkel az első negyed végétől.
www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10sIgor
úú ezek a logokOlyan mint a szezonunk. Kicsit Lipcseis az a jaguárforma... 😀😀iktriad
titans, raiders, patriots, cowboys!!! nagyon jol néznek ki.
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguarsbraxa88
több mint 11 éve
Nooooo... 😥 (most az egy dolog hogy minket le fognak mészárolni, de hol van a Denver meccs???)Ellenünk játszanak aznap, otthon, szóval Ricsiék már foglalkozhatnának az sms kérdésekkel az első negyed végétől.
www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10sIgor
úú ezek a logokOlyan mint a szezonunk. Kicsit Lipcseis az a jaguárforma... 😀😀
titans, raiders, patriots, cowboys!!! nagyon jol néznek ki.
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguarsbraxa88
több mint 11 éve
dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/a Chargersnél kicsit merész a ló. arrafelé annyira nem rajonganak értük 😀
kemény logók, jól mutatna a sityakokonpetey
több mint 11 éve
braxa88
12 534
úú ezek a logoktitans, raiders, patriots, cowboys!!! nagyon jol néznek ki.
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguars
több mint 11 éve
galuskahuludNooooo... 😥 (most az egy dolog hogy minket le fognak mészárolni, de hol van a Denver meccs???)
Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,
MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu
válogatott meccs -> double-header, 0 denverHöri
www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10s
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/kemény logók, jól mutatna a sityakokon
több mint 11 éve
Az ősidőkben fizettek a nulla találatos totó szelvényre.Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...peachennyire rosszul még direkt sem lehet tippelni, egy két jó tipp mindenképpen becsúszik 😀BigBen7
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
catattack
3 520
Szarok vagytok, de büszkék!szerintem rekord:Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊Bazzani
Köszönjük, hogy részt vettél a tippjátékon!
A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontbólbraxa88
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...peachennyire rosszul még direkt sem lehet tippelni, egy két jó tipp mindenképpen becsúszik 😀
több mint 11 éve
Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
photoshop 😉szerintem rekord:Majd ha itt "leelőztél", akkor arcoskodj:
Összesített helyezésed: 937. / 937 játékos
😉
Sobri Jóska
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
szerintem rekord:Majd ha itt "leelőztél", akkor arcoskodj:
Összesített helyezésed: 937. / 937 játékos
😉
több mint 11 éve
szerintem rekord:nyiss egy blogot, ez már sportmajom-szint! 😕)
több mint 11 éve
Duff
3 133
Akkor jó, én inkább csendben maradtam az eheti 1pontommal, de így már más 😀szerintem rekord:Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊Bazzani
több mint 11 éve
dugo93
4 233
Nekem 7 pontom lett, csak az volt benne az érdekes, hogy ilyeneket találtam el, hogy "Hány interception után visszahordott TD lesz a fordulóban?" vagy, hogy "Hány irányító zár legalább 25 sikeres passzal a hétvégén?"Az kétesélyeseknél meg kb semmi 😀
több mint 11 éve
szerintem rekord:Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊
több mint 11 éve
braxa88
12 534
szerintem rekord:Köszönjük, hogy részt vettél a tippjátékon!
A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontból
több mint 11 éve
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatalv1l1anAkkor ne nézd. Van pár megoldás, hogy azt nézz amit akarsz.
több mint 11 éve
v1l1an
26
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatal
több mint 11 éve
Gábor
590
Sziasztok!Tudsz
Lehet nem pont ide való, de nem találtam olyan topicot amibe jobban illett volna, tehát:
Az lenne a kérdésem, hogy NFL.com-ról vagy akár a Packers.com-ról tudok kis hazánkba csapatruházatot (nem feltétlent csak mezt) rendelni? Ezer helyről ezerféle választ hallottam már, jó lenne valami tuti biztos megoldás. 😊 Előre is köszönöm.Eligor