Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 439 — no es importante
Sziasztok!
Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?

Koszi a segitseget!Gator66
persze, lehet, ha siettek 5000 dollárból meg is van kettőtöknek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Gator66 363
Sziasztok!
Remelem jo topicba irok.A segitsegeteket szeretnem kerni!Az egyik baratommal ki szeretnek menni az idei Super Bowlra. Repjegy szallast meg tudjuk oldani,de szerintetek lehet jegyet kapni meg hivatalos uton vagy meg egyaltalan nem is lehet?

Koszi a segitseget!
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
2 viszonylag kevésbé nézett csapat volt ma este is és jó meccset játszottak, pedig nem is volt a pályán Manning😊

Más: mivel folyamatosan előjön ez a Denver téma és az volt a fő indok, hogy ők ebben a sávban játszanak, elkezdtem európai aggyal gondolkodni. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?

Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
Ha a rák elleni harcra hívod fel a figyelmet, ott nincs olyan hogy túlbuzgás. Szerintem. De én érintett voltam a dologban sajnos, lehet elfogult vagyok.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
2 viszonylag kevésbé nézett csapat volt ma este is és jó meccset játszottak, pedig nem is volt a pályán Manning😊

Más: mivel folyamatosan előjön ez a Denver téma és az volt a fő indok, hogy ők ebben a sávban játszanak, elkezdtem európai aggyal gondolkodni. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?

Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nooooo... 😥 (most az egy dolog hogy minket le fognak mészárolni, de hol van a Denver meccs???)
 www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10sIgor
Ellenünk játszanak aznap, otthon, szóval Ricsiék már foglalkozhatnának az sms kérdésekkel az első negyed végétől.

úú ezek a logok
titans, raiders, patriots, cowboys!!! nagyon jol néznek ki.
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguarsbraxa88
Olyan mint a szezonunk. Kicsit Lipcseis az a jaguárforma... 😀😀iktriad
Á, az első negyedeik nem túl jók, meg ti is vezettetek a Colts ellen. Az más kérdés, hogy utána egy 40-50 pontot kaptok sorozatban

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nooooo... 😥 (most az egy dolog hogy minket le fognak mészárolni, de hol van a Denver meccs???)
 www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10sIgor
Ellenünk játszanak aznap, otthon, szóval Ricsiék már foglalkozhatnának az sms kérdésekkel az első negyed végétől.

úú ezek a logok
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguarsbraxa88
Olyan mint a szezonunk. Kicsit Lipcseis az a jaguárforma... 😀😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
 dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/

kemény logók, jól mutatna a sityakokonpetey
a Chargersnél kicsit merész a ló. arrafelé annyira nem rajonganak értük 😀

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
úú ezek a logok
de van néhány ami gyengébb lett, mint a jaguars
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
galuskahulud
Week 6: TNF-Giants-at-Bears-Sport1,
10/13-19h-Packers-at-Ravens-Sport1,
22h-Saints-at-Patriots-Sport1,

MNF-Colts-at-Chargers-Sport1
#nflhu

válogatott meccs -> double-header, 0 denverHöri
 www.youtube.com/watch?v=0A5t5_O8hdA&t=0m10s

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/

kemény logók, jól mutatna a sityakokon

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...peach
ennyire rosszul még direkt sem lehet tippelni, egy két jó tipp mindenképpen becsúszik 😀BigBen7
Az ősidőkben fizettek a nulla találatos totó szelvényre.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
catattack 3 520
szerintem rekord:

Köszönjük, hogy részt vettél a tippjátékon!

A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontbólbraxa88
Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊Bazzani
Szarok vagytok, de büszkék!
több mint 11 éve
BigBen7 Pittsburgh Steelers 1 223
Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...peach
ennyire rosszul még direkt sem lehet tippelni, egy két jó tipp mindenképpen becsúszik 😀
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
Vagy egyszerűn ezt élvezi és direkt csinálja...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
szerintem rekord:

Majd ha itt "leelőztél", akkor arcoskodj:
Összesített helyezésed: 937. / 937 játékos
😉

Sobri Jóska
photoshop 😉

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
szerintem rekord:

Majd ha itt "leelőztél", akkor arcoskodj:
Összesített helyezésed: 937. / 937 játékos
😉

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
szerintem rekord:

nyiss egy blogot, ez már sportmajom-szint! 😕)

több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
szerintem rekord:

Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊Bazzani
Akkor jó, én inkább csendben maradtam az eheti 1pontommal, de így már más 😀
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Nekem 7 pontom lett, csak az volt benne az érdekes, hogy ilyeneket találtam el, hogy "Hány interception után visszahordott TD lesz a fordulóban?" vagy, hogy "Hány irányító zár legalább 25 sikeres passzal a hétvégén?"

Az kétesélyeseknél meg kb semmi 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
szerintem rekord:

Agyonvertelek, nekem 1 pontom lett. 😊

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Tocy
 overthecap.com/nfl-cap-space2.php?Year=2014GRAFI
Hálás köszönetem!
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
szerintem rekord:

A(z) NFL 4. forduló játékon 0 pontot értél el a maximális 14 pontból
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatalv1l1an
Akkor ne nézd. Van pár megoldás, hogy azt nézz amit akarsz.
több mint 11 éve
v1l1an Baltimore Ravens 26
Meddig kell még a Denvert nézni? 5 forduló 5 Denver mérkőzés. Nem unalmas már? Mért nem lehet a többi csapatot is megmutatni? Úgy gondolom hogy akár egy CAR-ARI meccset sem hagynának ott a nézők. Ráadásul sokszor pont az Ú.n. kis csapatok egymás elleni meccsei a legkiélezettebbek.Kit érdekelnek már a Denver 30 pontos gyözelmei. Van még 31 másik csapat is. Őket is szívesen megnéznénk. Manning és Brady már a könyökén jön ki mindenkinek. Kezd kissé egy oldalúvá válni a sport tv-s felhozatal
több mint 11 éve
Gábor San Francisco 49ers 590
Sziasztok!
Lehet nem pont ide való, de nem találtam olyan topicot amibe jobban illett volna, tehát:
Az lenne a kérdésem, hogy NFL.com-ról vagy akár a Packers.com-ról tudok kis hazánkba csapatruházatot (nem feltétlent csak mezt) rendelni? Ezer helyről ezerféle választ hallottam már, jó lenne valami tuti biztos megoldás. 😊 Előre is köszönöm.Eligor
Tudsz