NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Sport tv-n szokásosan 22:15-től lesz a meccs, gondolom akkor csúsztatják.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ugye most hétvégén lesz az hogy az óraátállítás miatt 1 órával korábban kezdődnek nálunk a meccsek? 😊Rataxesigen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ugye most hétvégén lesz az hogy az óraátállítás miatt 1 órával korábban kezdődnek nálunk a meccsek? 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
= nem Denver-Washington.Höriegyszer lenne az évben értelme a Denvert mutatni...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
@ galuskahulud Week 8: vasárnap-Atlanta-at-Arizona (22:15-csúsztatott élő)(S2), MNF- Seattle-at-St.Louis 1:30 (S1) #nflhu
= nem Denver-Washington.
több mint 11 éve
14-18 az nem -2 😛 (és nem ez az egyetlen hiba, de JJ pl. az excel ezt kiszámolja helyetted, ha nem megy)
több mint 11 éve
a kinti és a hazai népszerűségi sorrend összevetése:---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
most olvastam el, lehet csak az én szemem basszam, hogy egymás után 5* Sydnernek írja Snydert...; és ezen felül is van benne vagy 30 elütési problémanincs ott valami félfogú szerkesztő?
több mint 11 éve
Úgy látszik más is van, tehát nekem is van még bőven mit tanulni 😀, meg hát aki nem csinál semmit nem is hibázik tartja a mondás 😛 nekem csak ez szúrt szemet pláne, hogy napokban olvastam újra a történetüket.
több mint 11 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.Az Oneida vezetőjét egyébként Raymond Halbritter-nek híjják, ha valaki mélyebben akarna ásni a problematikában, nehány apró tárgyi tévedés, ugye mit számít, úgyse az a lényeg.............
sportgeza.hu/sport/2013/10/18/rasszista_csapatnevek/
Vagy én várok túl sokat 😛dande
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.htmllol, logók pár kiló túlsúllyal xD
több mint 11 éve
A helyzet változását jól mutatja, hogy korábban (az NFL-t irányító) Roger Goodell is kiállt a washingtoni csapat neve mellett, néhány hete már finomított az álláspontján.Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊davemayer
az én értelmezésemben 😊
több mint 11 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.sportgeza.hu/sport/2013/10/18/rasszista_csapatnevek/
Vagy én várok túl sokat 😛
több mint 11 éve
www.sbnation.com/lookit/2013/10/16/4845650/brandon-marshall-nfl-fined-green-cleats😊 Na ezért ő az egyik kedvencem!
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
Faragó Richárd Brady utolsó nagy megmozdulásánál régi önmagát idézte 😀!
több mint 11 éve
Sanchez unta magát és kirabolt egy videojáték boltot. 😛 www.tcpalm.com/news/2013/oct/10/indian-river-county-deputies-lookout-suspect-games/
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Az 10:05-ös, így a Washington-DENVER lesz a befutó 😊Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Jets-Bengals.Shilkor
---
több mint 11 éve
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Jets-Bengals.
több mint 11 éve
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saints
---
több mint 11 éve
A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....peterk2005Arról most volt szó, hogy a statisztika szerint a TNF meccseken nincs több sérülés, mint vasárnap. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a kontakt edzések komolyabb leszabályozása az edzőtáborban (naponta csak egy full pads edzést lehet tartani) mennyiben járult hozzá ehhez (ha egyáltalán több a sérülés azóta). A kickoff returnök száma miatt összességében biztos csökkent a sérülések száma, ezt biztos valamennyire ellensúlyozni kell, ha van/készül ilyen kimutatás.
több mint 11 éve
Ez nekem is tetszik, nézői szempontból. Több meccs a playoffban csak jót jelent. 😊 Azt ugyan nem tudom, hogy a hatása mi lenne az alapszakasz végére, mennyire lennének izgalmasak az utolsó fordulók. Egyik oldalról lehet abban reménykedni, hogy így talán kicsit nagyobb hajtás lenne a bye week helyezésért. Ugyanakkor meg, ha az elmúlt évekre gondolok, akkor a 4-4 csoportból általában/statisztikailag pont kettőben szokott kiemelkedni valaki és kettő csoport meg szorosabb. És a wild card helyekért sem szokott az idény végén 3-4 csapatnál több eséllyel küzdeni. Ritka az a jó év, ha öten is esélyesek még az utolsó forduló(k)ban. Ez meg azt eredményezheti, hogy az utolsó forduló válik komolytalan(abb)á, mert minden eldőlt már, és mindenki pihenteti a kezdőit. De majd meglátjuk. Mindenesetre nem nagy változás, miért ne lehetne kipróbálni?Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk20057-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM
A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ez még tetszik isElőbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk20057-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM