NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Sport tv-n szokásosan 22:15-től lesz a meccs, gondolom akkor csúsztatják.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Ugye most hétvégén lesz az hogy az óraátállítás miatt 1 órával korábban kezdődnek nálunk a meccsek? 😊Rataxes
igen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ugye most hétvégén lesz az hogy az óraátállítás miatt 1 órával korábban kezdődnek nálunk a meccsek? 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
seal New England Patriots 222
Beszédes statisztikák.
 www.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2013/

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
= nem Denver-Washington.Höri
egyszer lenne az évben értelme a Denvert mutatni...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
@ galuskahulud
Week 8: vasárnap-Atlanta-at-Arizona (22:15-csúsztatott élő)(S2), MNF- Seattle-at-St.Louis 1:30 (S1) #nflhu

= nem Denver-Washington.

több mint 11 éve
14-18 az nem -2 😛 (és nem ez az egyetlen hiba, de JJ pl. az excel ezt kiszámolja helyetted, ha nem megy)

több mint 11 éve
a kinti és a hazai népszerűségi sorrend összevetése:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
most olvastam el, lehet csak az én szemem basszam, hogy egymás után 5* Sydnernek írja Snydert...; és ezen felül is van benne vagy 30 elütési probléma
nincs ott valami félfogú szerkesztő?

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látszik más is van, tehát nekem is van még bőven mit tanulni 😀, meg hát aki nem csinál semmit nem is hibázik tartja a mondás 😛 nekem csak ez szúrt szemet pláne, hogy napokban olvastam újra a történetüket.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.

sportgeza.hu/sport/2013/10/18/rasszista_csapatnevek/

Vagy én várok túl sokat 😛dande
Az Oneida vezetőjét egyébként Raymond Halbritter-nek híjják, ha valaki mélyebben akarna ásni a problematikában, nehány apró tárgyi tévedés, ugye mit számít, úgyse az a lényeg.............

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár
 kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.html

lol, logók pár kiló túlsúllyal xD

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 273 — Steelers fan
Nem tudom ez ideiilik e és nem tudom Lovas Gergő neve ismerős-e a köreitekben de azért amit Chiefs-l kapcsolatban ír az jelzi, hogy nem mindennek nézett utána...... 😀 "A legenda aki nem biztos, hogy őslakos" részben. A vicc, hogy az nem tűnik fel neki, az ember akitől idézett ezzel kapcsolatban pont nem is említi a Chife-st az indián példák között.

nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊davemayer
A helyzet változását jól mutatja, hogy korábban (az NFL-t irányító) Roger Goodell is kiállt a washingtoni csapat neve mellett, néhány hete már finomított az álláspontján.
az én értelmezésemben 😊
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"

nem vársz sokat, én pl elvárom hogy aki NFL-témában ír az ne azt írja hogy "a korábban az NFL-t irányító Roger Goodell" mert a hajam égnek áll. Vagy lemaradtam valamiről? 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

Vagy én várok túl sokat 😛
több mint 11 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
 www.sbnation.com/lookit/2013/10/16/4845650/brandon-marshall-nfl-fined-green-cleats
😊 Na ezért ő az egyik kedvencem!

Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Faragó Richárd Brady utolsó nagy megmozdulásánál régi önmagát idézte 😀!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Sanchez unta magát és kirabolt egy videojáték boltot. 😛
 www.tcpalm.com/news/2013/oct/10/indian-river-county-deputies-lookout-suspect-games/

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)

de a 8., 9., 10. hetet is borítékolni lehet:
Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
Jets-Bengals.Shilkor
Az 10:05-ös, így a Washington-DENVER lesz a befutó 😊

---
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 058 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Week 7: TNF-Seahawks-at-Cardinals (S1), 10/20-22h-Texans-at-Chiefs (S2), MNF-Vikings-at-Giants (S1)

Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saintsjjncaa
Ezek a 9-11. heti meccsek, a 8-on viszont jöhetne egy jó kis D# derbi:
Jets-Bengals.
több mint 11 éve

Steelers-Patriots, Broncos-Chargers, majd 49ers-Saints

---
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....peterk2005
Arról most volt szó, hogy a statisztika szerint a TNF meccseken nincs több sérülés, mint vasárnap. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy a kontakt edzések komolyabb leszabályozása az edzőtáborban (naponta csak egy full pads edzést lehet tartani) mennyiben járult hozzá ehhez (ha egyáltalán több a sérülés azóta). A kickoff returnök száma miatt összességében biztos csökkent a sérülések száma, ezt biztos valamennyire ellensúlyozni kell, ha van/készül ilyen kimutatás.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk2005
7-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM
Ez nekem is tetszik, nézői szempontból. Több meccs a playoffban csak jót jelent. 😊 Azt ugyan nem tudom, hogy a hatása mi lenne az alapszakasz végére, mennyire lennének izgalmasak az utolsó fordulók. Egyik oldalról lehet abban reménykedni, hogy így talán kicsit nagyobb hajtás lenne a bye week helyezésért. Ugyanakkor meg, ha az elmúlt évekre gondolok, akkor a 4-4 csoportból általában/statisztikailag pont kettőben szokott kiemelkedni valaki és kettő csoport meg szorosabb. És a wild card helyekért sem szokott az idény végén 3-4 csapatnál több eséllyel küzdeni. Ritka az a jó év, ha öten is esélyesek még az utolsó forduló(k)ban. Ez meg azt eredményezheti, hogy az utolsó forduló válik komolytalan(abb)á, mert minden eldőlt már, és mindenki pihenteti a kezdőit. De majd meglátjuk. Mindenesetre nem nagy változás, miért ne lehetne kipróbálni?

A 18 meccs egy külön történet, azt ettől a 14 csapatos ötlettől függetlenül írtam. Szerintem akár lesz 14 csapatos PO, akár nem, előbb utóbb a 18 meccses alapszakaszt is bevezetik. Ez utóbbi csak 2 tulajdonosnak jó, a 2 plusz forduló meg 32-nek lenne jó, és a pénz nagy úr....

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk2005
7-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.DoM
ez még tetszik is