Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.peterk2005
7-7 csapatos PO miatt nincs szükség változásokra. 2-2 helyett 3-3 meccs lehet a wildcard hétvégén főcsoportonként és csak a két top seed kapna szabadhétvégét a PO első fordulójában. 2 vs 7, 3 vs 6 4 vs 5 lenne a wildcard kör leosztása, aztán mehetne minden tovább a hátralévő két fordulóban.
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ki és mikor dönt ezekben a kérdésekben?Fredo
Fredo
a liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaa
Esélyek? 😊Fredo
a 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlenjjncaa
Mondjuk a 14-es PO elég sok statisztikát borít majd. Én konzervatív vagyok és amióta követem az NFL-t (kb. 2003) azóta ez a rendszerFredo
Előbb-utóbb úgyis mecsinálják, az üzlet ezt diktálja. Azt meg, hogy a játékosok egyéni terhelése ne legyen nagyobb, majd megoldják valahogy. Maga a játék is változik annyit, hogy változtatni kell a roster szerkezeten (pl. RB, FB szerepváltozás, stb.), legfeljebb majd emiatt is változtatnak. Megemelik az 53-as roster számot, komolyabb szerepe lesz a cseréknek, mittudomén.

Igazából a játékos liga erején múlik majd a dolog, mert nyilván egy megemelkedő roster létszámmal, a cserék felértékelődésével a top fizetések csökkennének. Úgyhogy amíg tudnak ellenállnak, aztán majd kisebb-nagyobb veszekedés után bevezetik. Csak sztrájk ne legyen lehetőleg miatta, nem örülnék 1 év foci-szünetnek. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Fredo 205
Fredo
a liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók soránjjncaa
Esélyek? 😊Fredo
a 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlenjjncaa
Mondjuk a 14-es PO elég sok statisztikát borít majd. Én konzervatív vagyok és amióta követem az NFL-t (kb. 2003) azóta ez a rendszer
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 439 — no es importante
Fredo
Esélyek? 😊Fredo
a 14 csapatos PO szinte biztos, a többiért nagyon harcolnia kell Goodellnek, a 18 meccses alapszakasz a ligát ért sok támadás miatt elég valószínűtlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fredo 205
Fredo
Esélyek? 😊
több mint 11 éve
Fredo
a liga vezetése a tulajdonosok beleegyezésével az őszi és a tavaszi találkozók során

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fredo 205
több mint 11 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
A 18 meccses alapszakasz ellen nagyon tiltakoznak a játékosok, /*Bailey pont nyilatkozta a napokban (vagy korábban, csak a napkban találtam meg), h ha 18 meccses lesz az alapszakasz, akkor visszavonul*/ a + 1-1 PO csapat ellen szerintem kisebb ellenállásba ütközne, ott valahogy szívesebben játszik az ember...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Fredo 205
18 meccses alapszakasz már ki lett vesézve?
Kicsit a szurkolók (magam) ellen beszélek de szerintem sok. Így is rengeteg a sérülés...
Nameg az egymeccses továbbjutással így is az esélykiegyenlítés megy. 18 meccs után még furcsább lenne hogy a 15-3as mérleggel vért izzadva bejutót kiüti a 11-7-es...

A plusz egy PO résztvevővel nem lenne olyan nagy a változás (két meccs évente nem releváns).
Viszont akkor a pihenős seed értéke változik, mert csak az 1 pihen arra meg nem nagyon van esély ha becsúszik 1-2 vereség.
Ha 2 pihenős hely van akkor szerintem nagyobb a verseny. Bár az is lehet hogy ez socceres beidegződés, az NFL-ben nem számolgatnak ennyit hanem minden héten háború van 😊
Tavaly is már elkönyvelte mindenki a HOU-t pihenősnek de mégse lett az... Aztán a pihenős DEN meg kizúgott egyből... Szóval a jóisten se tudja.
több mint 11 éve
Nahh nem azt mondtam, h ne legyen rájátszás........ Se azt, h csökkentsék a PO csapatok számát.......
Most h konferenciánként +1 csapat nem a világ vége az igaz, de ez nem a 18 meccses alapszakasz mellett egy alternatíva, hanem egymástól függetlenül mindkettőt nyomatják.

Az előnyeiről meg azért nem írtam, mert azok triviálisak és még csak nem is protestálni akartam ellen, csak az "aggodalmaimat" megfogalmazni vele kapcsolatban, de úgy tűnik egyedül vagyok velük. 😊

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
be kell szüntetni tehát a playoffot, akkor igazi kemény alapszakasz lesz, fuckyeah.Höri
Képzeld el, ha a két legjobb mérleggel rendelkező csapat játszaná a Super Bowlt 😉 akkor tényleg érdemes lenne minden héten Denver meccseket mutatni* 😊 és igen, kicsit kemény alapszakasz lenne (az élbolyban, a futottak még mezőnye más tészta...)

* és nem azt hangoztatná mindenki, hogy úgyis csak a PO a lényeg, nem szeptember-október-novemberben kell jól játszani

---
több mint 11 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Napirenden +2 csapat a PO-ban 2015-től?
Goodell szerint mindenki jól jár vele. Hát, minél több csapat jut be, annál többet veszít jelentőségéből az alapszakasz. Az NFL az egyetlen sport, ahol minden alapszakasz meccset megnézek, amit megtudok. Hogy azért mert jóval kevesebb van belőle, vagy mert jóval nagyobb a jelentősége egy-egy összecsapásnak, mint mondjuk nba-ben, azt nem tudom, valószínűleg mindkettő miatt, ezért nem változtatnék egyiken se...Black_Adder
+1 csapat konferenciánként azért még nem a világ vége. Ha mindenképp növelni akarják a mérkôzésszámot akkor sokkal inkább ez, mint a 18 alapszakasz meccs.Joey Tribbiani
A legvalószínűbb forgatókönyv a konferenciákra bontva 7 csapatos rájátszásra, hogy csak a #1 seed kap bye weeket és 3 párharc lenne az első körben. Kapnánk egy plusz meccset a #2 seed vs 3. wild card csapat szereposztásban.
Több ki-ki meccs? Hol lehet szavazni rá 😊?

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
be kell szüntetni tehát a playoffot, akkor igazi kemény alapszakasz lesz, fuckyeah.

több mint 11 éve
Goodell szerint mindenki jól jár vele. Hát, minél több csapat jut be, annál többet veszít jelentőségéből az alapszakasz. Az NFL az egyetlen sport, ahol minden alapszakasz meccset megnézek, amit megtudok. Hogy azért mert jóval kevesebb van belőle, vagy mert jóval nagyobb a jelentősége egy-egy összecsapásnak, mint mondjuk nba-ben, azt nem tudom, valószínűleg mindkettő miatt, ezért nem változtatnék egyiken se...Black_Adder
Kérlek legalább egy amfociban jártas ember ne titulálja már az nfl-t sportnak :p az nba-hez persze jóval nagyobb jelentősége van ebben a ligában az alapszakaszmeccseknek, de azért na... 16-ból 4-et simán, adott esetben pedig akár a mérkőzéseid felét is elbukhatod, és mégis bejuthatsz a rájátszásba, szóval hasra nem kell esni ettől, szerintem

---
több mint 11 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
+1 csapat konferenciánként azért még nem a világ vége. Ha mindenképp növelni akarják a mérkôzésszámot akkor sokkal inkább ez, mint a 18 alapszakasz meccs.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Goodell szerint mindenki jól jár vele. Hát, minél több csapat jut be, annál többet veszít jelentőségéből az alapszakasz. Az NFL az egyetlen sport liga, ahol minden alapszakasz meccset megnézek, amit megtudok. Hogy azért mert jóval kevesebb van belőle, vagy mert jóval nagyobb a jelentősége egy-egy összecsapásnak, mint mondjuk nba-ben, azt nem tudom, valószínűleg mindkettő miatt, ezért nem változtatnék egyiken se...

több mint 11 éve
Nyilván nem mindenki ezért indul el haza, csak rámutat az amerikai gondolkodásra... A meccsbeszámolókat olvasva amúgy megdöbbentő, hogy mennyi helyen mennyi verekedés van, szóval az NFL "családbarát" marketingje is elég nagy kamu (itt sem a fradi-újpesttel kell összehasonlítani a dolgokat természetesen)

---
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
azért nem mindenki tart babysittert a stadionban, szerintem sokkal inkább arra mennek rá hogy elkerüljék a csúcsforgalmat (ami megint hülyeség, mert ha láthatóan mindenki akkor indul el a csúcs is akkor lesz...)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
És basszus végre megtaláltam a fő okot, hogy miért indulnak oly sokan haza akár a harmadik negyed közepén:

"With attendance creeping over 80,000, our drive to Landover, Md., normally a half-hour, could take between two and three hours before we got to a parking spot. The Metro train would be quicker, but hauling an infant and all of his necessities the one mile from the closest station to the upper-deck seats was impractical.

The tickets were not cheap, with a pair of upper-level seats running me more than $1,500 for the season. While that can be a manageable cost for a family with two incomes, the Redskins don’t make it easy, offering payment plans only for their premium tickets. If you don’t have the extra cash lying around, your credit card company will get that interest.

Game-day expenses can add up too: $30 for parking, $10 for a small pizza, $5 for a soda. But for parents like me, the real expense comes with late games, when you need to hire a babysitter at $15 an hour. Not only do these Sunday, Monday, and now Thursday nighters rob my son of the chance to attend the game, but they take an extra $100 from my wallet. Numerous times, my wife and I decided that we would be more fiscally responsible by skipping the fourth quarter than by waiting until end of the game, then sitting in three hours of traffic as the babysitting meter ticked."

---
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Tényleg igaz, hogy kötelező lesz a Hard Knocks szereplés?

Béczkó
Önkéntes alapon jelentkezhetnek a csapatok, de ha senki sem jelentkezik akk a liga fogja kijelölni a szereplő csapatot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Tényleg igaz, hogy kötelező lesz a Hard Knocks szereplés?

On October 8, 2013, the NFL announced that one team each year will be required to participate in Hard Knocks. Teams may still volunteer to be on the show. Teams with new coaches, or teams that have been in the playoffs 2 years in a row are exempt from appearing on the show.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
jövőre 3 meccs is lesz Londonban.

a Jax, a Raiders és a Falcons lesz pályaválasztóHöri
jajistenem. minek ez. bőven elég az 1
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jövőre 3 meccs is lesz Londonban.

a Jax, a Raiders és a Falcons lesz pályaválasztó

több mint 11 éve
Új Pro Bowl mezek:  espn.go.com/nfl/story/_/id/9790956/nike-gives-pro-bowl-uniforms-radical-faceliftDexxter Tailor
ahogy a top kommentelő is írta: Oregon State vs Oregon 😊

---
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Új Pro Bowl mezek:  espn.go.com/nfl/story/_/id/9790956/nike-gives-pro-bowl-uniforms-radical-facelift

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!