NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
Mondjuk egy Lynch-féle Saints elleni beast mode futás végén történő "hold my dick Darren Sharpaaaa" jelenetért ha érvénytelenítik azt a TD-t, eléggé elszabadulnak az indulatok majd. MarioAnaugyanez a riogatás ment az ncaa-ben is, aztán egy punter volt az első, aki emberkedett, azóta meg nem is nagyon van ilyen eset...
Mindent a még több néző megszerzéséről szól, erre ilyen faszságokkal rontják a hypeot. Ezt a gondolkodást sosem fogom megérteni. Mondjuk manapság mindenhol (legalábbis sok helyen) így megy,GRAFIigen, sok helyen pontosan csak az a cél, hogy a nézőszámot maximalizálják, minden mást leszarva... Etika és sportszerűség, agyrázkódások okozta halálesetek, kit érdekel? legyenek csak minél nagyobb ütközések, tegyék csak tönkre egymást a játékosok, pofázzanak vissza a bírónak, alázzák porba az ellenfelet, mert az a szórakoztató. Végül is az emberek többségét a labdarúgásban sem zavarják a nyilvános csalások, a nyilvánvaló színészkedések, a játékvezetők állandó szidalmazása, ez is a show része, csak így tovább!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mindent a még több néző megszerzéséről szól, erre ilyen faszságokkal rontják a hypeot. Ezt a gondolkodást sosem fogom megérteni. Mondjuk manapság mindenhol (legalábbis sok helyen) így megy,
több mint 11 éve
FViktor93 +1. Erre csak ennyi: Show must go on! Mindig lesz akinek nem tetszik...Semmivel nem rosszabb az ellenféllel szemben ez mint a folytonos beszólogatás. De megértem ha valakinek ez nem tetszik. Nálam simán belefér, ahogy például Wardal vagy Rodneyval se volt semmi bajom, sőt mindkettő játékát imádtam nézni.FViktor93Mondjuk ezt soha nem fogom megérteni, hogy sacknél lehet ünnepelni akár milyen módon kb, de TDnél, ha kicsit szemtelenebb vagy, már rögtön keresztre feszítenek. Nekem speciel Tate TDjével se volt semmi bajom, szerintem ennyi bele kéne, hogy férjen.FViktor93na nee...jjncaa
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
vassadi
15 617
ti nem csináltok félidei allpro csapatos, díjkiosztós cikket?braxa88Péntek.
több mint 11 éve
braxa88
12 534
ti nem csináltok félidei allpro csapatos, díjkiosztós cikket?
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Semmivel nem rosszabb az ellenféllel szemben ez mint a folytonos beszólogatás. De megértem ha valakinek ez nem tetszik. Nálam simán belefér, ahogy például Wardal vagy Rodneyval se volt semmi bajom, sőt mindkettő játékát imádtam nézni.Mondjuk ezt soha nem fogom megérteni, hogy sacknél lehet ünnepelni akár milyen módon kb, de TDnél, ha kicsit szemtelenebb vagy, már rögtön keresztre feszítenek. Nekem speciel Tate TDjével se volt semmi bajom, szerintem ennyi bele kéne, hogy férjen.FViktor93na nee...jjncaa
több mint 11 éve
Mondjuk ezt soha nem fogom megérteni, hogy sacknél lehet ünnepelni akár milyen módon kb, de TDnél, ha kicsit szemtelenebb vagy, már rögtön keresztre feszítenek. Nekem speciel Tate TDjével se volt semmi bajom, szerintem ennyi bele kéne, hogy férjen.FViktor93na nee...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Mondjuk ezt soha nem fogom megérteni, hogy sacknél lehet ünnepelni akár milyen módon kb, de TDnél, ha kicsit szemtelenebb vagy, már rögtön keresztre feszítenek. Nekem speciel Tate TDjével se volt semmi bajom, szerintem ennyi bele kéne, hogy férjen.
több mint 11 éve
a hétfő esti Tate-féle eset után felmerült, hogy az ncaa-hoz hasonlóan, a td előtti taunting negligálja a pontszerzést az nfl-ben is.profootballtalk.nbcsports.com/2013/10/30/nfl-may-consider-negating-touchdowns-for-taunting-penalties/
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 11 éve
professzionális és kollégiális csapatok párhuzamba állítása az idei szezonban:www.footballscoop.com/news/11379-college-nfl
több mint 11 éve
xrace77
4 515
"Week 10: 11/10 Panthers-at-49ers-22:15-(s2), MNF-Dolphins-at-Buccaneers-2:40-(s2)" Galuska twitter
több mint 11 éve
Az nfl egy journeyman free agent nézőpontjábólbleacherreport.com/articles/1819669-an-insiders-guide-to-the-nfl-workout-circuit
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Még én úgy emlékeztem, hogy egy vasárnap benne van az időállítási kavarodásban és hétfőre virradóra váltanak, de akkor tévedtem, Mindegy a lényegen nem változtat.Most vasárnap már rendes időben lesznek elvileg.BMGMondjuk nem is értem, miért merült fel egyáltalán a PHI@OAK, nekem augusztus óta 22.05-re van írva.Az óraátállítás miatt, gondolom, mivel amúgy is korábban kezdődik minden meccs.....akkor is disznóság illetve nem egyformán fontos minden néző d ehát ilyen a biznisz.... Mondjuk régebben legalább törekedtek arra is., hogy utolérjék az élő közvetítést manapság már azt se. Tudom örüljünk, hogy egyáltalán van és kuss de akkor is na......dande
Szóval az se lehet, hogy előrébb hozták, mint most hétvégén.BMG
több mint 11 éve
bmg
2 681
Most vasárnap már rendes időben lesznek elvileg.Mondjuk nem is értem, miért merült fel egyáltalán a PHI@OAK, nekem augusztus óta 22.05-re van írva.Az óraátállítás miatt, gondolom, mivel amúgy is korábban kezdődik minden meccs.....akkor is disznóság illetve nem egyformán fontos minden néző d ehát ilyen a biznisz.... Mondjuk régebben legalább törekedtek arra is., hogy utolérjék az élő közvetítést manapság már azt se. Tudom örüljünk, hogy egyáltalán van és kuss de akkor is na......dande
több mint 11 éve
Mondjuk nem is értem, miért merült fel egyáltalán a PHI@OAK, nekem augusztus óta 22.05-re van írva.Az óraátállítás miatt, gondolom, mivel amúgy is korábban kezdődik minden meccs.....akkor is disznóság illetve nem egyformán fontos minden néző d ehát ilyen a biznisz.... Mondjuk régebben legalább törekedtek arra is., hogy utolérjék az élő közvetítést manapság már azt se. Tudom örüljünk, hogy egyáltalán van és kuss de akkor is na......
több mint 11 éve
ne máár most miért elmennek a.................... innentől kezdve nekem minden csak duma, hogy mit lehet nem lehet közvetíteni inkább nem mondom mit gondolok ha más nem a Raiders megérdemelte volna ce nekünk se lesz több tv-s meccsre esélyük pedig már készültem o_o o_odandeSzerintem az volt az igazán csúnya, hogy a legutóbbi közvetítésben úgy mondták be a változtatást, hogy "van egy jó hírünk". A nézettségi adatok szempontjából nyilván, az Eagles fanok úgyse számítanak, Raiders fan meg gondolom nincs is :p
---
több mint 11 éve
bmg
2 681
Mondjuk nem is értem, miért merült fel egyáltalán a PHI@OAK, nekem augusztus óta 22.05-re van írva. Szóval az se lehet, hogy előrébb hozták, mint most hétvégén.
több mint 11 éve
ne máár most miért elmennek a.................... innentől kezdve nekem minden csak duma, hogy mit lehet nem lehet közvetíteni inkább nem mondom mit gondolok ha más nem a Raiders megérdemelte volna ce nekünk se lesz több tv-s meccsre esélyük pedig már készültem o_o o_o
több mint 11 éve
pont olvasgattam a Steelers topicot xDEz a párosítás se tűnik sokkal jobbnak. De megértem, ha ilyen eaglest nem akarnak mutatni. Mi meg örülünk, hogy nem kell Ricsit szidnunk 😀Shawn84Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Update Galuska twitter
raiders meccs a steeles-pats helyett. wow. respectbraxa88
"UPDATE Week 9:TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-STEELERS-AT-PATRIOTS-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2) #nflhu"xrace77
Lehetséges, hogy túl negatívan látom, de ez már nagyon nem a "régi" Steelers, még a körmömet sem rágom le a meccsek alatt...😀 Tulajdonképpen nézhetetlen és élvezhetetlen egy semleges szurkoló számára. fcancellara
---
több mint 11 éve
vasárnapi Steelers-Patriots = szezoncsúcs a nézettségben, nem nagyon kell magyarázni.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Ez a párosítás se tűnik sokkal jobbnak. De megértem, ha ilyen eaglest nem akarnak mutatni. Mi meg örülünk, hogy nem kell Ricsit szidnunk 😀Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Update Galuska twitter
"UPDATE Week 9:TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-STEELERS-AT-PATRIOTS-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2) #nflhu"xrace77
több mint 11 éve
xrace77
4 515
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)Update Galuska twitter
"UPDATE Week 9:TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-STEELERS-AT-PATRIOTS-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2) #nflhu"
Nekem szimpatikusabb volt az eredeti verzió. Látom, hogy az Eagles - Raiders 22:05-re került, talán ez az oka a váltásnak.
több mint 11 éve
így van, szerencsére ők még tudják, hogy a változatosság fontosWeek 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)csak arra tudok gondolni, hogy az amerikaiak nem ajánlották ki a meccset...de ha valaki jó hangulatban megnézné a Steelers-Pats meccset és esetleg az októberi hónap lezárásaként a pénz átadásán is ott lenne az jöjjön el a közös meccsnézésre...game pass-on nézzük úgyisKlaci79
---
több mint 11 éve
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
tacoa falcons számomra pl értelmehzetetlen...peachKövér NFL-logók 😀Elég gyenge eresztés szerintem.GRAFI
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.htmlempty taxi