NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
a falcons számomra pl értelmehzetetlen...Kövér NFL-logók 😀Elég gyenge eresztés szerintem.GRAFI
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.htmlempty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kövér NFL-logók 😀Elég gyenge eresztés szerintem.
kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.htmlempty taxi
több mint 11 éve
Nem tudom volt-e már:http://espn.go.com/nfl/story/_/id/9875758/nfl-end-official-helmet-deal-riddell-2013-14-season
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Kövér NFL-logók 😀kissingsuzykolber.uproxx.com/2013/10/32-team-logos-fat.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
daveartlocker.blogspot.com/2013/02/what-if-all-nfl-logos-were-british.htmlAngol hét. Ismét NFL logókkal. Redskins/Broncos LOL
több mint 11 éve
Szeintem meg csak a név stimmel, mert Warmack is rajta van 7-tel lejjebb.Warmack az szóval a csapat stimmel és a kör is, csak a név nem.HöriLarry Warford Titans 1.round az igen. 😊Bazzani1 hiba van benne, az is Lions játékosnál, összeesküvés ON 😊empty taxi
több mint 11 éve
Warmack az szóval a csapat stimmel és a kör is, csak a név nem.Larry Warford Titans 1.round az igen. 😊Bazzani1 hiba van benne, az is Lions játékosnál, összeesküvés ON 😊empty taxi
több mint 11 éve
Larry Warford Titans 1.round az igen. 😊Bazzani1 hiba van benne, az is Lions játékosnál, összeesküvés ON 😊
Madden hates me.
több mint 11 éve
Melyik rookie mennyit játszik: www.nationalfootballpost.com/Rookie-playing-time-A-snapshot.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeedempty taxi1/3-as dion jordan fel se került annyira keveset játszik 😊 mindenestre kíváncsi vagyok hogy fog nála elsülni ez a játék limitálás/special team-ben játszatás a jövőt tekintve.
több mint 11 éve
NFL Confirmed ACL injuries are up. 30 on IR already. 32 all of last year. 25 in all of 2011.@WilliamsonVajon mi lenne a sok sérüléstcsökkentő látszat szabálymódosítások nélkül?
több mint 11 éve
szaba
10 553
Jim Trotter, Fred McCrary, agyrázkódás. Kötelező:mmqb.si.com/2013/10/24/fred-mccrary-former-nfl-player-concussions/
több mint 11 éve
Melyik rookie mennyit játszik: www.nationalfootballpost.com/Rookie-playing-time-A-snapshot.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
Madden hates me.
több mint 11 éve
NFL-ben? Ha nagyon akarják 15 percbe bele lehet mindent sűríteni. 😀
több mint 11 éve
1 óra hátrányt szinte képtelenség behozni.és arról esetleg van valami infó, hogy sima csúsztatás lesz, vagy mint régen, megpróbálják utolérni az élő képet félidőre?kaszoSport tv-n szokásosan 22:15-től lesz a meccs, gondolom akkor csúsztatják.Rataxesígy vanjjncaa
több mint 11 éve
és arról esetleg van valami infó, hogy sima csúsztatás lesz, vagy mint régen, megpróbálják utolérni az élő képet félidőre?Sport tv-n szokásosan 22:15-től lesz a meccs, gondolom akkor csúsztatják.Rataxesígy vanjjncaa
több mint 11 éve
Duff
3 133
raiders meccs a steeles-pats helyett. wow. respectbraxa88Nagyon helyes. Jobb meccs is lesz szerintem.
több mint 11 éve
Egy forintot nem tettem volna rá hogy látom még az Eaglest idén a sport tv-ben 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Klaci79
22 221
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)csak arra tudok gondolni, hogy az amerikaiak nem ajánlották ki a meccset...de ha valaki jó hangulatban megnézné a Steelers-Pats meccset és esetleg az októberi hónap lezárásaként a pénz átadásán is ott lenne az jöjjön el a közös meccsnézésre...game pass-on nézzük úgyis
raiders meccs a steeles-pats helyett. wow. respectbraxa88
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Week 9: TNF-1:20-Bengals-at-Dolphins-(s2), 11/03-22:15-Eagles-at-Raiders-(s2), MNF-1:40-Bears-at-Packers-(s2)raiders meccs a steeles-pats helyett. wow. respect
több mint 11 éve
OFF:Az NFL vasárnapi játéknapjának legizgalmasabb összecsapását hozta a New England Patriots és a New Jork Jets hosszabbításban eldőlő mérkőzése, amelyet 30–27-re a New York-i csapat nyert meg végül. Az adok-kapok a negyedik negyed után és a pályán kívül is folytatódott: a MetLife Stadionban egy dühöngő Jets-drukker csúnyán arcon törölt egy rivális női drukkert.
az NSO.hu-ról másoltam ki... nem tudom ki írta, de ilyen szépen még nem láttam írni a Nagy Almát 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
A Dolphins igen "alulértékelt" itthon. 😥 Nem nagyon ismerik ill. annyira kiemelkedő játékosok nem alkotják a keretet. Max. az emberek egy részének (aki ismeri a sportot) Dan Marino neve miatt ugrik be, és kész.danylyVagy látta az Ace Ventura-t 😀
több mint 11 éve
a kinti és a hazai népszerűségi sorrend összevetése:A Dolphins igen "alulértékelt" itthon. 😥 Nem nagyon ismerik ill. annyira kiemelkedő játékosok nem alkotják a keretet. Max. az emberek egy részének (aki ismeri a sportot) Dan Marino neve miatt ugrik be, és kész.
jjncaa
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
És akkor lesz két eredménykövető? 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sport tv-n szokásosan 22:15-től lesz a meccs, gondolom akkor csúsztatják.Rataxesígy van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal