NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 11 éve
ez a csütörtöki csodás interception viszont az NFL-ben a szabály szerint simán DPI lett volna, nem?Merthogy ez nem college, ahol a labda keresése nélkül, háttal a játéknak is lehet védekezni az elkapón.RobillumaA szabály szerint "Contact by a defender who is not playing the ball and such contact restricts the receiver’s opportunity to make the catch." illetve másik eset "Cutting off the path of a receiver by making contact with him without playing the ball."
Face guarding és contact nem szabálytalanság az NFL-ben, csak akkor ha a contact akadályozza meg az ellenfelet a labda elkapásában illetve ha a védő elvágja az ellenfél útját és eközben nem a labdát játssza meg. A bíró szerint itt egyik eset sem történt.
Hightower vs. McFadden esetről van szó, gif-ek az eredeti hozzászólásban, csak már nem akartam egy hét után a Raiders topikban válaszolni. Szabályértelmezésként akár hasznos lehet másoknak is.DoM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Merthogy ez nem college, ahol a labda keresése nélkül, háttal a játéknak is lehet védekezni az elkapón.RobillumaA szabály szerint "Contact by a defender who is not playing the ball and such contact restricts the receiver’s opportunity to make the catch." illetve másik eset "Cutting off the path of a receiver by making contact with him without playing the ball."
Face guarding és contact nem szabálytalanság az NFL-ben, csak akkor ha a contact akadályozza meg az ellenfelet a labda elkapásában illetve ha a védő elvágja az ellenfél útját és eközben nem a labdát játssza meg. A bíró szerint itt egyik eset sem történt.
Hightower vs. McFadden esetről van szó, gif-ek az eredeti hozzászólásban, csak már nem akartam egy hét után a Raiders topikban válaszolni. Szabályértelmezésként akár hasznos lehet másoknak is.
több mint 11 éve
Egy kis off ( vagy inkább on 😀 ) hátha többen olvassák ezt és tudnak róla:a tv-műsorban mindig benne van a heti eurosportos meccs
20:30 ma, EuroSport 2, AMERIKAI FOCI:: NCAA Big Ten .: Penn State - NorthwesternChargers LT

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
EZ bazdmeg 😀😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Egy kis off ( vagy inkább on 😀 ) hátha többen olvassák ezt és tudnak róla: 20:30 ma, EuroSport 2, AMERIKAI FOCI:: NCAA Big Ten .: Penn State - Northwestern
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Irsay nekem sem tetszik, távol áll a valóságtól...legalább valami letartóztatási számos táblát tarthatna maga elé 😀Shahid Khan meg Halasné adja 😀 Blank meg alszik 😀😀Chargers LTJerry Jones kissé hangoveres fejjel látható, viszont Irsay meglepően józannak tűnik. Ez így nem is reális. 😀😀iktriad
több mint 11 éve
Shahid Khan meg Halasné adja 😀 Blank meg alszik 😀😀Chargers LTJerry Jones kissé hangoveres fejjel látható, viszont Irsay meglepően józannak tűnik. Ez így nem is reális. 😀😀
több mint 11 éve
Hello.Az NFL.com on játszon Fantasy-t.
Van üres helyem (-empty-) a rosteren.
Hogy lehet oda igazolni embert, pl LB-ert???
Köszi
több mint 11 éve
Shahid Khan meg Halasné adja 😀 Blank meg alszik 😀😀
több mint 11 éve
NFL tape study a báróval:mmqb.si.com/2014/09/25/san-diego-chargers-dwight-freeney-film-study/
több mint 11 éve
a CBS lehozott egy király cikket az 5 évvel ezelőtti Cutler-csere hátteréről, amiből kiderül, hogy eredetileg Washingtonba postázták volna - ahol tovább dolgozhatott volna Shanahannel. Lényegében ugyanazt a csomagot adták volna mint a Chicago, de McDaniels akkori Denver főedzőként Kyle Ortont könnyebben el tudta képzelni a csapatában mint Jason Campbellt, így a Bears lett a befutó.tehát megintcsak MCDanielsnek a q**a nénikéjét
www.cbssports.com/nfl/feature/24720844/jay-to-the-redskinsHöri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
a CBS lehozott egy király cikket az 5 évvel ezelőtti Cutler-csere hátteréről, amiből kiderül, hogy eredetileg Washingtonba postázták volna - ahol tovább dolgozhatott volna Shanahannel. Lényegében ugyanazt a csomagot adták volna mint a Chicago, de McDaniels akkori Denver főedzőként Kyle Ortont könnyebben el tudta képzelni a csapatában mint Jason Campbellt, így a Bears lett a befutó.www.cbssports.com/nfl/feature/24720844/jay-to-the-redskins
több mint 11 éve
az ilyen tömeges összevetésekről nekem mindig a 2007-es bajnok LSU támadófal ugrik be.ott ugye Herman Johnson 386 fonttal nyomta a guard posztot, szóval rendesen feldobta az átlagot 😊 más kérdés, hogy egyikükből se lett semmi, Ciron Black csak 310 font volt, Joe Barksdale 326, de ő nem tom akkor játszott-e már.
több mint 11 éve
a top5-re (tehát 321+-os átlaggal) a Sooners mellett csak az SEC-ben az Arkansas, az Ole Miss és az LSU is jó lenneaz nfl-ben gyorsabbak, erősebbek, nagyobbak a játékosok... oh, waitNem ismerem tovább a listát de ha mondjuk az első 10-15ből van 1 Sooners akkor elég egyedi és kiugró esetnek tűnik.
és amúgy az Arkansas le is maradt a listáról, jelen állapotok szerint 328-as átlaggal ők a másodikok
😊baggio
Vagy csak elhíztak a srácok XDToca

---
több mint 11 éve
megint vannak noonkicken nfl meccsek condensed verzióban 😊Most gyorsabban reagáltak,már nincs..😕
noonkick.se/baggio
több mint 11 éve
HOF quiz men!www.quizfreak.com/can-you-name-these-15-nfl-hall-of-famers/index.html
több mint 11 éve
az nfl-ben gyorsabbak, erősebbek, nagyobbak a játékosok... oh, waitMég szerencse, hogy a méret a lényeg. Kicsit vastagabban fogott a ceruza a kelleténél.
és amúgy az Arkansas le is maradt a listáról, jelen állapotok szerint 328-as átlaggal ők a másodikok
😊baggio
több mint 11 éve
az nfl-ben gyorsabbak, erősebbek, nagyobbak a játékosok... oh, waitNem ismerem tovább a listát de ha mondjuk az első 10-15ből van 1 Sooners akkor elég egyedi és kiugró esetnek tűnik.
😊baggio
Vagy csak elhíztak a srácok XD
több mint 11 éve
az nfl-ben gyorsabbak, erősebbek, nagyobbak a játékosok... oh, wait
😊

---
több mint 11 éve
mmqb.si.com/2014/09/24/open-letter-to-nfl-owners-roger-goodell-should-be-replaced/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
megint vannak noonkicken nfl meccsek condensed verzióban 😊noonkick.se/

---
több mint 11 éve
Ha nehezen is, de megoldottuk a 3. fordulót összefoglaló videó elkészítését: hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/heti-nfl-osszefoglalo-3

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Ezért kell sisakban szurkolni.Bezzeg ha lenne vénaszkenner... a barbár nyugat újabb bizonyítékaZERO_LLehet tudni mi volt a kiváltó ok? Vagy csak simán a másik csapatnak szurkolt?Lucifer
Vagy vele járni meccsre:
több mint 11 éve
más: a Lions LB, Stephen Tulloch egy szerelést ünnepelve szakította el az ACL-jét...Tőle vette a példát:
vine.co/v/O7K9hI2VqUVbaggio

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...