Bowldog Hálaadást!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Legjobb elérhető FA-k:  sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxi
szegény Eric Foster azt hittem már nem fog tudni játszanidugo1993
szerintem a felírtak fele nem menne át semmilyen orvosi teszten

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
Legjobb elérhető FA-k:  sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitterempty taxi
szegény Eric Foster azt hittem már nem fog tudni játszani

több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Flynn rajta-e van már?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Legjobb elérhető FA-k:  sulia.com/channel/atlanta-falcons/f/6717f89d-6b9a-4437-b967-3614788995eb/?source=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?Béczkó
az a Browns-Vikings volt.
a maiak közül meg a Colts-Seahawks

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Nem az, azért abban nincs semmi szép, hogy 3-4 passzal átrohansz a pályán, nincs védekezés, majd minden támadás TD.
Ráadásul Romo elchokerkedte, de tényleg azzal az INT-tel elkúrta az egész meccsét. Nem is értettem 2 és fél perccel a vége előtt miért nem futottak onnan.
több mint 11 éve
Béczkó 1 264
Szerintetek ez a Denver - Dallas meccs eddig az év meccse?
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Most milyen kár, hogy megint ez a fos Denver van a Sport tv-ben, a kiszámítható, unalmas, pontszegény meccseivel, nem a szoros, izgalmas, fordulatos, pontgazdag Carolina-Arizona.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊NB2
Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀peterk2005
kibírnám... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem is. 😊 De az usákoknál a football vasárnapi nappali program, nem esti buli. Elindulnak - családostul! - reggel-délelőtt, utaznak pár órát, megnézik a meccset, előtte/utána esetleg egy kis tailgating, vagy egy kajálás valahol, aztán pár óra haza, így késő délutánra otthon vannak. A gyerekek mehetnek fürcsizni, a papa meg leül egy sörrel a SNF elé. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ha egész délelőtt iszol, akkor európai aggyal is megjön a kedved meccsnézéshez. Nem értem ez mit befolyásol 😀
több mint 11 éve
. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
NB2
Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.GRAFI
Nem hiába irtam, hogy európai agyam van😊
több mint 11 éve
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...Asbee
Nem vok egyedül legalább😊
több mint 11 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...Asbee
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
Smurf turf...😊))
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
. Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?
NB2
Azért kint kicsit más felfogásban mennek az emberek meccsre. Gondolom hallottál már a tailgating partykról. Ott már reggel meccshangulat van. Sütögetnek, iszogatnak, mulatnak. Az egész nap erről szól.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.Shawn84
Tudom tudom. Azt hiszem high schoolban van fekete pálya is... 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Pár egyetemi csapatnál már most színes a Boise State pályája pl borzalmas. Kék és a csapat is kékben játszik.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szép dolog ez a mellrák elleni küzdelem és jó is ez, hogy megjelenik cipőkön, kesztyűkön, sapkákon stb. a rózsaszín. Viszont ezzel a rózsaszín zászlóval tényleg kicsit átestek a ló túloldalára. Végén már a műfű is rózsaszín lesz...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
Olyan buzis ez az egész mellrák elleni küzdelem, mi?
Sobri Jóska
Tökre ezt irtam, jah mégsem... Eddigi kampányt én bőven elégnek tartottam, számomra a rózsaszín bírói zászlók már sokak. Jövőre már a mezek is rózsaszínűek lesznek? Számomra sokkal okésabb, ha a közvetítés alatt 3x beirják a telefonszámot hova utaljak vagy menjek el vizsgálatra.
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
NFL Game Pass - the Free Game of the Week:
Kansas City Chiefs vs. Tennessee Titans

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Semmi szükség ezekre a hatásvadász képekre, a mellben lévő apró, kívülről nem is látható daganattól is kialakulhatnak halálos áttétek. Aki valamelyik szerette által, esetleg saját magán megtapasztalja ezt a betegséget, az díjazni fog minden ilyen kezdeményezést. A folyamatos szűrésekre való buzdítás igenis sokat ér, ha időben észreveszik a betegséget nagy eséllyel gyógyítható... Anyumat is emlőrákkal diagnosztizálták tavaly februárban, áprilisban műtötték, és szeptemberig jó pár hónapon át igen kellemetlen kezeléseknek kellett kitennie magát, de szerencsére jól sikerült a kezelés, és azóta tünetmentes (persze ezt a kijelentést fenntartásokkal kell kezelni, a rák olyan mint a heroinfüggőség, soha nem lehet a beteget 100%-ig gyógyultnak mondani). Ha nem jár rendszeresen szűrésre valószínű nem ez lett volna a végkifejlet.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Jah és egy picit túlbuzognak ezzel a rózsaszín zászlóval...NB2
Olyan buzis ez az egész mellrák elleni küzdelem, mi?
Minek szarakodni a megelőzéssel, meg a figyelemfelhívással, nem?
Egy jó kis mellrák még nem ártott meg senkinek, de a túlbuzogás méltatlan a focihoz, ugye?

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
 dailysnark.com/redesigned-logos-every-nfl-team/

kemény logók, jól mutatna a sityakokonpetey
Nagyon betyár. A miénk annyira nem tetszik de van egykét remek.

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Miért játszanak 13-kor meg délben ennyi meccset? Értem, hogy 2-3 óra hazajutni, de nekem 13 órakor eléggé nincs meccshangulatom😊 Mikor régen az mtv a szaknévsorral meg az rtl klub 11-kor adott meccset idegbajt kaptam. De az rtl-n délután egykor leadott kosármeccs sem dobott fel. Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?NB2
Például a tv-csatornáknak is jobb így, több meccset tudnak leadni. 12 meccset nem lehet leadni egyszerre a 4 órási idősávban, kevesebb lenne a bevétel, mert több csatorna kellene az összes mérkőzés lefedéshez.

Plusz szerintem ha a helyszínen vagy, tailgate-el együtt délelőtt 9-től a parkolóban, akkor azért meg lesz a kedv 1kor meccset nézni 😀
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 439 — no es importante
Nálam a meccshangulat kb 4-től indul és júeszéjben is 4-8-ig tartana a meccs éjfélre még a legbénábbak is hazaérnénék. Vagy ez már valami hülye hagyomány, hogy 13-kor kezdődjön a meccs?NB2
ha a tv-k szokásos programbeosztását hagyománynak tekintjük, akkor igen, az

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal