NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
valaki szerint meg még jobb program lehet a Pákozdi Csata vitorlás Emlékverseny a Velencei-tavon, és mégse azt adja a tévé...De mivel a Barca és a Real is ma játszik, szabad a 7 és 10 órási műsorsáv is holnapra. Szerintem jobb az oakland-washington mint a valencia-betis 😀samu09samu09sok mindenért lehet őket szidni, de mondjuk a meccsek kezdési időpontjaival azért illene hozzá tisztában lenni... az említett találkozók mind 19-kor kezdődnek, a héten az Oakland-Washington és a San Diego-Dallas lett volna még opció
mint írtam, ha annyira fontos lenne nekik a változatosság, akkor legalább a szezon elején leadhatnának egy Bills-Browns-tjjncaa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
De mivel a Barca és a Real is ma játszik, szabad a 7 és 10 órási műsorsáv is holnapra. Szerintem jobb az oakland-washington mint a valencia-betis 😀samu09sok mindenért lehet őket szidni, de mondjuk a meccsek kezdési időpontjaival azért illene hozzá tisztában lenni... az említett találkozók mind 19-kor kezdődnek, a héten az Oakland-Washington és a San Diego-Dallas lett volna még opció
mint írtam, ha annyira fontos lenne nekik a változatosság, akkor legalább a szezon elején leadhatnának egy Bills-Browns-tjjncaa
több mint 11 éve
samu09sok mindenért lehet őket szidni, de mondjuk a meccsek kezdési időpontjaival azért illene hozzá tisztában lenni... az említett találkozók mind 19-kor kezdődnek, a héten az Oakland-Washington és a San Diego-Dallas lett volna még opció
mint írtam, ha annyira fontos lenne nekik a változatosság, akkor legalább a szezon elején leadhatnának egy Bills-Browns-t
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A sport tv eldöntötte hogy csak Frisco és Denver meccseket fog adni idén? Mikor olyan rangadók lesznek mint az Chicago-Detroit vagy Texans-Seahawks, inkább a sima Denver-Eagles meccset adják. De a Kansas-Giants meccset is szívesebben nézném.Oké hogy x meccset ajánl a CBS vagy NBS de ha már ilyen kevés lehetőség van Magyarországon NFL-t nézni legalább változatos legyen. Most csak a vasárnapi meccsekről beszélek és tuti végig a 49ers-Broncos-Patriots triót fogják adni végig hogy aztán a rájátszásban is szintén őket nézzük.
több mint 11 éve
szintén zenész 😀Chichagi 😊BazzaniMr. Miagi jutott erről eszembe 😀dcsicsak
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
a Chichagi - Detroit meccset, amit ezen a héten ingyenesen lehet néni game passen, később is ingyen visszanézhető?BigBen7Igen. Az összes ingyenes meccs visszanézhető bármikor.
Chichagi 😊BazzaniMr. Miagi jutott erről eszembe 😀
több mint 11 éve
nekem mindegy, csak mint nemes ellenfél szeretek mindenen röhögni ami esetleg őket hecceli (de csak viccbőőőőől). 😉Chichagi 😊Bazzanielnézést kérek hogy melléütöttem a billentyűzeten.....-_-BigBen7
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Chichagi 😊Bazzanielnézést kérek hogy melléütöttem a billentyűzeten.....-_-
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
a Chichagi - Detroit meccset, amit ezen a héten ingyenesen lehet néni game passen, később is ingyen visszanézhető?
több mint 11 éve
The Book of Manningaz
www.secdigitalnetwork.com/NEWS/tabid/473/Article/246126/espn-films-the-book-of-manning-debuts-sept-24.aspx
Biztos jó lehet.Béczkó
www.dropbox.com/s/kpayrx1ote71tni/ESPN.2013.Book.of.Manning.720p%20public.torrent
több mint 11 éve
Béczkó
1 264
The Book of Manningwww.secdigitalnetwork.com/NEWS/tabid/473/Article/246126/espn-films-the-book-of-manning-debuts-sept-24.aspx
Biztos jó lehet.
több mint 11 éve
pörzse, az nem csak eccerű kivonás, benn van a dedmáni, a PS, IR, PUP meg a rolloveres kivonás is, de a lényegi, hogy mennyi marad azér buburkázza a cap spacét.És akkor a 125 felett lévőnek több van, mint a 110 alattinakWyattSzéneccerű a buborékok a cap space, a y tegngely az Adjusted salary cap, köszi süti, á ugyanmá tikistudtátok 😉sutianapOtt talán az idén elköltött mennyiség lehet kérdéses, ha a Dolphinsból indulok ki, de ez a Coltsnál máris megdőlne 😀WyattMár rég.Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊Wyatt
képtelen vagyok megfejteni, hogy mit láthatunk a képenHöriAhogy elnézem a horizontális oszlop az egyes csapatok idei sikerességét mutatja. Gondolom a vertikális meg az idei cap space felhasználást, bár ennek nem néztem utána, szóval gyanús. A csapatokat jelző "körök" mérete fogalmam nincs mit jelenthet.Rataxes
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
És akkor a 125 felett lévőnek több van, mint a 110 alattinakSzéneccerű a buborékok a cap space, a y tegngely az Adjusted salary cap, köszi süti, á ugyanmá tikistudtátok 😉sutianapOtt talán az idén elköltött mennyiség lehet kérdéses, ha a Dolphinsból indulok ki, de ez a Coltsnál máris megdőlne 😀WyattMár rég.Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊Wyatt
képtelen vagyok megfejteni, hogy mit láthatunk a képenHöriAhogy elnézem a horizontális oszlop az egyes csapatok idei sikerességét mutatja. Gondolom a vertikális meg az idei cap space felhasználást, bár ennek nem néztem utána, szóval gyanús. A csapatokat jelző "körök" mérete fogalmam nincs mit jelenthet.Rataxes
több mint 11 éve
Széneccerű a buborékok a cap space, a y tegngely az Adjusted salary cap, köszi süti, á ugyanmá tikistudtátok 😉Ott talán az idén elköltött mennyiség lehet kérdéses, ha a Dolphinsból indulok ki, de ez a Coltsnál máris megdőlne 😀WyattMár rég.Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊Wyatt
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ott talán az idén elköltött mennyiség lehet kérdéses, ha a Dolphinsból indulok ki, de ez a Coltsnál máris megdőlne 😀Már rég.Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊Wyatt
több mint 11 éve
Már rég.Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊Wyatt
képtelen vagyok megfejteni, hogy mit láthatunk a képenHöriAhogy elnézem a horizontális oszlop az egyes csapatok idei sikerességét mutatja. Gondolom a vertikális meg az idei cap space felhasználást, bár ennek nem néztem utána, szóval gyanús. A csapatokat jelző "körök" mérete fogalmam nincs mit jelenthet.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
képtelen vagyok megfejteni, hogy mit láthatunk a képenHöriKét dolog a lényeg, a fizetési sapkából elköltött mennyiség, és az első három hét értékelése
Ebből látszik pl, hogy hiába költött a Jax hiába költött 15 millióval többet, sokkal rosszabb teljesítményt ért el, mint a Panters
Három nyugati csapat viszont rohadt sokat költött, de jól is áll
A Phins költötte a legkevesebbet, mégis pluszos
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)RataxesLejárt a PFF? 😊
több mint 11 éve
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Tudtok olyan nem fizetős oldalt ahol az egyes defensive backek elleni passer ratinget vezetik? (mármint hogy milyen ratinggel dobálnak feléjük a QB-k)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
VIZILÓ
243
DUFF: "Remélem amikor a Broncos bye weekre megy, azért a Sport TV nem szűnik meg."Hát az ismétlés mire van??? 😊
Addigra már lesz elég anyag ahhoz, hogy leadják valamelyiket... 😊 😊 😊
több mint 11 éve
Honnan lehet letölteni teljes meccset??-aki tudja,megírhatná nekem üzenetben!!
Köszi 😊armando83
ha meg már sport tv: én sokkal jobban haragszok a csatornára amiatt, hogy mikor lehetőségük lenne, akkor sem adnak le olyan meccseket, mint a jövő heti TNF (Buffalo-Cleveland), mert mikor mutatnál "kevésbé felkapott" és gyengébbnek tartott csapatokat, ha nem egymás ellen és a szezon elején?
---
több mint 11 éve
armando83
804
Honnan lehet letölteni teljes meccset??-aki tudja,megírhatná nekem üzenetben!!Köszi 😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"