NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 11 éve
pénteken válogatott meccsek vannak meg most kezdődik a Davis-kupa döntője is, esélytelen lenne, hogy normális időpontban menjen az ismétlésBocs, rosszul fogalmaztam. A Titans-Colts a mai TNF, és azon bosszankodom, hogy a sport tévé ezt nem adja. Pedig csoportrangadó, és Titans meccset idén még nem közvetítettek. Valószínűleg nem is fognak már, mert olyan idősávokban van a csapatom.NanditoHallatlanul boldog vagyok, hogy ismét Saints-Falcons meccset lehet nézni. A Titans-Colts pedig természetesen kimaradt a TNF közvetítésből. Ricsiék két hete milyen szépen lematekozták, hogy a Raiders-Eagles meccset miért cserélték le a Patriots-Steelers mérkőzésre. Na, ennyit erről...NanditoMost ezen mit kell fikázni? A négy felsorolt meccsből 3 adott, mert csak az megy akkor. Ha nem érdekel, nem kötelező nézni. Reklamálj a ligánál, hogy miért pont a Saints Falcons lesz a TNF.GRAFI
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bocs, rosszul fogalmaztam. A Titans-Colts a mai TNF, és azon bosszankodom, hogy a sport tévé ezt nem adja. Pedig csoportrangadó, és Titans meccset idén még nem közvetítettek. Valószínűleg nem is fognak már, mert olyan idősávokban van a csapatom.Hallatlanul boldog vagyok, hogy ismét Saints-Falcons meccset lehet nézni. A Titans-Colts pedig természetesen kimaradt a TNF közvetítésből. Ricsiék két hete milyen szépen lematekozták, hogy a Raiders-Eagles meccset miért cserélték le a Patriots-Steelers mérkőzésre. Na, ennyit erről...NanditoMost ezen mit kell fikázni? A négy felsorolt meccsből 3 adott, mert csak az megy akkor. Ha nem érdekel, nem kötelező nézni. Reklamálj a ligánál, hogy miért pont a Saints Falcons lesz a TNF.GRAFI
Music City Miracle
több mint 11 éve
Jövő héten 4 meccset ad a Sport TV, köztük a Brady vs. Peyton Manning féle SNFet is!!!Erről az MNF-ről most lemondanék... 😕
TNF: Saints - Falcons
Vasárnap: 22:15 Giants - Cowboys
SNF:: Broncos - Patriots
MNF: Redskins - 49ers.
És a 13. héten még ennél is több találkozó kerül képernyőre a hálaadásnapi tripleheader miatt....iktriad
több mint 11 éve
Hallatlanul boldog vagyok, hogy ismét Saints-Falcons meccset lehet nézni. A Titans-Colts pedig természetesen kimaradt a TNF közvetítésből. Ricsiék két hete milyen szépen lematekozták, hogy a Raiders-Eagles meccset miért cserélték le a Patriots-Steelers mérkőzésre. Na, ennyit erről...NanditoMost ezen mit kell fikázni? A négy felsorolt meccsből 3 adott, mert csak az megy akkor. Ha nem érdekel, nem kötelező nézni. Reklamálj a ligánál, hogy miért pont a Saints Falcons lesz a TNF.
több mint 11 éve
Jövő héten 4 meccset ad a Sport TV, köztük a Brady vs. Peyton Manning féle SNFet is!!!Hallatlanul boldog vagyok, hogy ismét Saints-Falcons meccset lehet nézni. A Titans-Colts pedig természetesen kimaradt a TNF közvetítésből. Ricsiék két hete milyen szépen lematekozták, hogy a Raiders-Eagles meccset miért cserélték le a Patriots-Steelers mérkőzésre. Na, ennyit erről...
TNF: Saints - Falcons
És a 13. héten még ennél is több találkozó kerül képernyőre a hálaadásnapi tripleheader miatt....iktriad
Music City Miracle
több mint 11 éve
Jövő héten 4 meccset ad a Sport TV, köztük a Brady vs. Peyton Manning féle SNFet is!!! TNF: Saints - Falcons
És a 13. héten még ennél is több találkozó kerül képernyőre a hálaadásnapi tripleheader miatt....
több mint 11 éve
Rég volt ennyire jó a QB-k FB-csevegése, különösen szép Cam beszólása Kaepnek 😀dailysnark.com/profootballmocks-nfl-qbs-facebook-convos-fine-line/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
Csak egy provokatív kérdés: idén hány olyan csapat jut be a rájátszásba, melynek szurkolói a szezon valamelyik pontján már leírták az évet?jjncaaChiefs: Ők még mindig nem hiszik el 😀
Jets: Ők minden 2. héten leírják a csapatot aztán elverik mondjuk a Saintset, vagy a Patset 😀
Lions: ők már szezon előtt leírták....
Panthers: 1-3-nál szvsz nem sokan hittek ebben
Pats, Colts, Bengals, Chiefs, Broncos, Jets & Cowboys, Saints, Lions, Seahawks, 49ers, Panthers playoffot várok
több mint 11 éve
Majd ha visszajöttél iróniából aranyosan olvasd el a kérdésemet megint, és lehet rájössz hogy nem tudom volt/van-e ilyen az nfl-ben. Csak érdeklődtem, mert nekem nem ér utána nézni, de ti valószinüleg többet tudtok erről és már voltatok is odaát élőben meccset nézni.samu09Az NFL cheerleaderség ebből alakult ki, úgyhogy volt bőven ilyen korábban. Manapság is előfordul, de ritkábban. A Packersnek nincs saját cheerleader csapata, ők időnként meghívják valamelyik helyik ilyen csapatot, és ők ugrálnak/tornásznak is. Ha éppen olyan meccs van, akkor látni is őket Packers meccseken. Más csapatoknál, ahol saját/profi cheerleader csapat van, ott inkább csípőrázás meg tánc van.
Egyébként szvsz az ilyesmi inkább fedett, kisebb helyre való, ott látványos. A Miami NBA csapatának a cheerleaderei pl. ilyen akrobaták, őket látni rendszeresen Miami meccseken.
Azt egyébként erősen kétlem, hogy egy ilyen csapatnak/előadásnak bármilyen nézettség növelő hatása lenne. Annyi attrakció van amúgy is egy NFL/NCAA meccsen - szünetben és tailgate partíkon is -, hogy egy ilyen csak csepp a tengerben.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Csak egy provokatív kérdés: idén hány olyan csapat jut be a rájátszásba, melynek szurkolói a szezon valamelyik pontján már leírták az évet?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
BigBen7
1 223
szerintem félidőbe 11 - 11 kiválasztott szurkoló játszhatna szarkasztalasztit, felkészítve ezzel magukat és a többi szurkolót a pár év múlva esedékes szabályváltoztatásokra több mint 11 éve
Már megint az európai agyam😊 nekem pl semmi szükségem ezekre a dolgokra. Sem cheerleaderekre, sem ugribugrikra, se zenekarokra. Én mikor fiatalabb voltam kosáron és focin ha állt a játék is ordítottam (gyk. szurkoltam), ma már öregesen megbeszélem a hét sporteseményeit a haverokkal.
több mint 11 éve
A szurkolói versenyeket is több ezren nézik. egy 10-15 perces műsort tudnak adni amivel fel- vagy levezethetnek egy half-time show-t vagy akár ők maguk lehetnek a half time show. És nem a tv-s bevételekről beszéltem, hanem a jegyárakba beleszámolhatják azt is hogy őket lássák, ami egy hetvenezres stadionnál nem lenne nagy összeg de mégis hozna bevételt.samu09Kötve hiszem, hogy azért valaki többet akarna fizetni, hogy ilyeneket nézzen a szünetben. Tudom, hogy vannak ilyen versenyek, biztos vagyok benne, hogy rengetegen nézik is (mert valóban elképesztő, amit művelnek), de egy NFL meccsen ez csak körítés/időkitöltés.
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Igen ezt láttam már, de ahol ilyen van ott nincs szükség másra.Mondjuk nekem biztos, hogy nem tetszene, hogy ilyen miatt lesz drágább a jegy. Pláne, hogy félidőben menne, amikor a stadion nagy része WC,Büfé közelében van.FViktor93így menjél ki a büfébe :p
jjncaa
több mint 11 éve
Mondjuk nekem biztos, hogy nem tetszene, hogy ilyen miatt lesz drágább a jegy. Pláne, hogy félidőben menne, amikor a stadion nagy része WC,Büfé közelében van.FViktor93így menjél ki a büfébe :p
---
több mint 11 éve
FViktor93
2 173
Mondjuk nekem biztos, hogy nem tetszene, hogy ilyen miatt lesz drágább a jegy. Pláne, hogy félidőben menne, amikor a stadion nagy része WC,Büfé közelében van.
több mint 11 éve
Majd ha visszajöttél iróniából aranyosan olvasd el a kérdésemet megint, és lehet rájössz hogy nem tudom volt/van-e ilyen az nfl-ben. Csak érdeklődtem, mert nekem nem ér utána nézni, de ti valószinüleg többet tudtok erről és már voltatok is odaát élőben meccset nézni.a college-ban vannak férfi cheerleaderek meg hasonló ugrabugrálás is, az mondjuk aranyos, hogy te akarod kitalálni nfl csapatok félidei műsorát 😊 (ahol lehet közben fel is lépnek ilyennel, azt sem tudom honnan veszed, hogy nem)jjncaaA szurkolói versenyeket is több ezren nézik. egy 10-15 perces műsort tudnak adni amivel fel- vagy levezethetnek egy half-time show-t vagy akár ők maguk lehetnek a half time show. És nem a tv-s bevételekről beszéltem, hanem a jegyárakba beleszámolhatják azt is hogy őket lássák, ami egy hetvenezres stadionnál nem lenne nagy összeg de mégis hozna bevételt.samu09samu09Milyen plusz bevételt? Ettől töben ülnének l a képernyők elé? Vagy ahol nincs teltház, ott szerinted emiatt többen mennének ki?GRAFI
több mint 11 éve
ahol nem tacskók versenyeznek a félidőben, az egy komolyan vehetetlen stadion.
több mint 11 éve
Hát még ott vannak a marchIng band-ek a kálidzsba, az ok egyszerű, a diákszakkör ingyenes, de semillen tulaj nem fog kéthetente tizenötperces műsorért százembert foglalkoztatni 😉
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
a college-ban vannak férfi cheerleaderek meg hasonló ugrabugrálás is, az mondjuk aranyos, hogy te akarod kitalálni nfl csapatok félidei műsorát 😊 (ahol lehet közben fel is lépnek ilyennel, azt sem tudom honnan veszed, hogy nem)A szurkolói versenyeket is több ezren nézik. egy 10-15 perces műsort tudnak adni amivel fel- vagy levezethetnek egy half-time show-t vagy akár ők maguk lehetnek a half time show. És nem a tv-s bevételekről beszéltem, hanem a jegyárakba beleszámolhatják azt is hogy őket lássák, ami egy hetvenezres stadionnál nem lenne nagy összeg de mégis hozna bevételt.samu09samu09Milyen plusz bevételt? Ettől töben ülnének l a képernyők elé? Vagy ahol nincs teltház, ott szerinted emiatt többen mennének ki?GRAFI
---
több mint 11 éve
A szurkolói versenyeket is több ezren nézik. egy 10-15 perces műsort tudnak adni amivel fel- vagy levezethetnek egy half-time show-t vagy akár ők maguk lehetnek a half time show. És nem a tv-s bevételekről beszéltem, hanem a jegyárakba beleszámolhatják azt is hogy őket lássák, ami egy hetvenezres stadionnál nem lenne nagy összeg de mégis hozna bevételt.samu09Milyen plusz bevételt? Ettől töben ülnének l a képernyők elé? Vagy ahol nincs teltház, ott szerinted emiatt többen mennének ki?GRAFI
több mint 11 éve
samu09Milyen plusz bevételt? Ettől töben ülnének l a képernyők elé? Vagy ahol nincs teltház, ott szerinted emiatt többen mennének ki?
több mint 11 éve
Egy kérdés: az ilyenekre: www.youtube.com/watch?v=kdsioXA9rAQ nincs kereslet az nfl-ben? Legalább olyan keményen edzenek mint egy futball játék os, és szerintem a meccseken plusz bevételt jelentene egy ilyen show. Nem tudom volt e már szó róla, érdekelne hogy miért csak az elől hátul kitömött guminők ugrálnak a pálya mellett és annyi az egész műsoruk hogy kiabálják hogy go tebow!!!