NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Valakinek sikerült már néznie GamePass-el Samsung TVn?Wirtschaftsteilnem jó, csak úgy fog menni, ha a gépet rákötöd a tv-re
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Valakinek sikerült már néznie GamePass-el Samsung TVn?Wirtschaftsteilmindjárt kipróbálom
ustream alkalmazás van smart tv-re amúgy 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Valakinek sikerült már néznie GamePass-el Samsung TVn?
több mint 11 éve
Elég sokat kellett idén Richter MEI Rankings listájára várni, de csak elkészült: az élen OLB/DE Jamie Collins.az agyam eldobtam mikor bemockoltad a pats.hu-n hozzánk első körben
www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=521433DoM
több mint 11 éve
Elég sokat kellett idén Richter MEI Rankings listájára várni, de csak elkészült: az élen OLB/DE Jamie Collins. www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?t=521433
több mint 11 éve
Érdekes mennyire elől van idén az ACC: www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/22117025/2013-nfl-draft-top-100-conference-breakdownempty taxiwow, szar a bigten? ki hitte volna
több mint 11 éve
Érdekes mennyire elől van idén az ACC: www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/22117025/2013-nfl-draft-top-100-conference-breakdown
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 542
Sérült?az lesz(lenne) ami Clemons a Seahawksbanbraxa88LEO!jjncaaok 😀sapka
több mint 11 éve
braxa88
12 534
az lesz(lenne) ami Clemons a Seahawksbanok 😀sapkaLEO!jjncaaitt a nagy Jordan (Michael?) imádat közben magyarázd el lassan milyen poszton fog játszani nálatok?Fogalmazzunk úgy, hogy Jordannek sokkal jobban örülnék.iktriadAnsah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.Höri
vagy milyen szisztéma lesz installálva?sapka
több mint 11 éve
ok 😀LEO!jjncaaitt a nagy Jordan (Michael?) imádat közben magyarázd el lassan milyen poszton fog játszani nálatok?Fogalmazzunk úgy, hogy Jordannek sokkal jobban örülnék.iktriadAnsah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.Höri
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
LEO!itt a nagy Jordan (Michael?) imádat közben magyarázd el lassan milyen poszton fog játszani nálatok?Fogalmazzunk úgy, hogy Jordannek sokkal jobban örülnék.iktriadAnsah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.Höri
---
több mint 11 éve
itt a nagy Jordan (Michael?) imádat közben magyarázd el lassan milyen poszton fog játszani nálatok?Fogalmazzunk úgy, hogy Jordannek sokkal jobban örülnék.iktriadAnsah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.Höri
vagy milyen szisztéma lesz installálva?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Notre Dame TE Tyler Eifert did not have a single pre-draft visit during the process.Ian Rapoport of the NFL Network notes Eifert is almost a "secretive prospect" and is so under-the-radar. Teams know about Eifert's talent and how clean he is off the field, so after meeting with him at the Combine there is little reason to spend one of the team's 30 visits on Eifert. There's a legitimate chance the tight end is selected int he top 15.
Egyébként Caleb Sturgis K scouting reportja is kész.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Felkerült még 2 CB Rod Sweeting és Johnny Adams vmint Steve Beauharnais LB ismertetője.empty taxién is megírtam egy CB-t, Adrian Bushell elérhető, vándormadár special team ász
több mint 11 éve
Felkerült még 2 CB Rod Sweeting és Johnny Adams vmint Steve Beauharnais LB ismertetője.
Madden hates me.
több mint 11 éve
www.ninersnation.com/2013/4/22/4254858/consensus-top-400-big-board-3-0-final-versionThe following big boards were used:
nationalfootballpost.com
www.sbnation.com/nfl-mock-draft
drafttek.com
cbssports.com/nfldraftscout.com
NFL.com
draftinsider.com (late-round positions are approximate based on grade)
ESPN.com (late-round positions are approximate based on grade)
thesidelineview.com
rotoworld.com (QBs not included)
Gil Brandt (NFL.com)
Mike Mayock (NFL.com)
optimumscouting.com
foxsports.com/scout.com
több mint 11 éve
az is jól hangzik, de Eifert legalább jó focista még ha szükségtelen reach is 😀És Eifert 1/6 ? 😊Joey TribbianiAnsah 1/2n annak számítana? iktriadbőven 😀Drip
több mint 11 éve
Fogalmazzunk úgy, hogy Jordannek sokkal jobban örülnék.Ansah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.Höri
több mint 11 éve
En felallva tapsolnek h gabtsit idezzem. Felolem erte feltred is lehetne, csak RGIII-szintu faroksagba ne menjunk bele. (mmint zekeert, de diot meg nala is jobban csumidaznam, hamar itt tartunk)
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
És Eifert 1/6 ? 😊Ansah 1/2n annak számítana? iktriadbőven 😀Drip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Ansah 1/2n annak számítana? iktriadTe boldog lennél Ansáhval? Azt tudom, hogy másnap már imádnád.
több mint 11 éve
Ansah 1/2n annak számítana? iktriadbőven 😀
több mint 11 éve
Ansah 1/2n annak számítana?jó pick esetén nincs telefonálgatás, kizárólag bust-szagú egyénnél állunk szóba a drukkerekkel!HöriFELHÍVÁS!Én szívesen kiabálok amennyiben véletlenül igaza lesz a "szakiknak" és behúzzuk Jarvis Jonest 😀
Mivel a stúdióban megoldható a telefonos bejelentkezés is, szeretnénk a műsort a draft első napján szurkolói véleményekkel is feldobni. Amennyiben szeretnéd élő, egyenes adásban értékelni kedvenc csapatod választását, kérlek dobj egy PM-et, hogy megbeszéljük a részleteket.jjncaa
On a sidenote, születésnapom lesz (sorozatban második éve van a szülinapomon az első kör 😀) lehet be leszek baszva 😀tenorx
Kommentár nélkül😂 Mondjuk az nem a a war roomunk....
jjncaa
több mint 11 éve
Jeff Baca (G) ismertetője is felkerült.
Madden hates me.