NFL Draft 2013
23 feliratkozó
több mint 11 éve
Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.Janekipaden safari böngészővel próbáltam, ott jó volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jelentem ios on csak nevek es kepek vannak szoveg nincs.
több mint 11 éve
Tanner Hawkinson is olvasható az OT-k közt, a legjobb becenevű prospect
több mint 11 éve
minden poszt feltöltvebowl.hu/draft_prospect_ismertetok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Amit Mathieu leművel a draft előtt, azt nehéz minősíteni. Kivéve, ha szóltunk neki, hogy La-ben csak akkor marad, ha a 7. körben is bent lesz 😊Elképesztő, hogy mekkora karaktergyilkosságot képes művelni egy már amúgy is zombi imidzsen.
több mint 11 éve
illetve ctrl+f szinte mindenben.Na ez egy jó ötlet volt, grat.F3...legalábbis mozillaban 😀Bébé
Faszom tele volt már, hogy minden keresésnél fél órát kellett görgetnem, hogy megtaláljam az illetőt. 😊Stez
Ettől függetlenül ez nagyon jó ötlet volt! Régen is volt ilyen a nfl.hun, csak aztán az valahogy behalt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Na ez egy jó ötlet volt, grat.F3...legalábbis mozillaban 😀
Faszom tele volt már, hogy minden keresésnél fél órát kellett görgetnem, hogy megtaláljam az illetőt. 😊Stez
több mint 11 éve
Ezért egy nagy-nagy kössz!!
több mint 11 éve
Elfelejtettem átírni a stíluslap és a script paraméterét, hogy mindenkinél legyen egy force refresh.... a lényeg, hogy most már jónak kell lennie mindenkinél.tádámm!Az én gépemen egyedül Chrome-ban működik az adatlap megjelenítése. Máshol sajnos nem.Schleck
a fenti menüsorban elméletileg megjelent a DRAFT részleg, melynek legfőbb eleme ez
bowl.hu/draft_prospect_ismertetok
a névre kattintva megjelenik az adott játékos adatlapja, megpróbálom még a mai nap folyamán feltölteni majd az összesetjjncaa
több mint 11 éve
Na ez egy jó ötlet volt, grat.Faszom tele volt már, hogy minden keresésnél fél órát kellett görgetnem, hogy megtaláljam az illetőt. 😊
több mint 11 éve
tádámm!Az én gépemen egyedül Chrome-ban működik az adatlap megjelenítése. Máshol sajnos nem.
a fenti menüsorban elméletileg megjelent a DRAFT részleg, melynek legfőbb eleme ez
a névre kattintva megjelenik az adott játékos adatlapja, megpróbálom még a mai nap folyamán feltölteni majd az összesetjjncaa
több mint 11 éve
tádámm!a fenti menüsorban elméletileg megjelent a DRAFT részleg, melynek legfőbb eleme ez
a névre kattintva megjelenik az adott játékos adatlapja, megpróbálom még a mai nap folyamán feltölteni majd az összeset
---
több mint 11 éve
Remekül hangzik.szerintem még ma aktiváljukjjncaahamarosan jön egy nagy-nagy draftos meglepijjncaaMikor hamarosan? Napok vagy órák kérdése?Shawn84
több mint 11 éve
szerintem még ma aktiváljukhamarosan jön egy nagy-nagy draftos meglepijjncaaMikor hamarosan? Napok vagy órák kérdése?Shawn84
---
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
hamarosan jön egy nagy-nagy draftos meglepijjncaaMikor hamarosan? Napok vagy órák kérdése?
több mint 11 éve
hamarosan jön egy nagy-nagy draftos meglepi
---
több mint 11 éve
Baszki Hopkins, te észlény... 😀Ronaiah Tuiasosopo.
Gondolom ezzel csúszik egy kicsit.
Bár van egy ilyen is: "Hopkins and Harrison have denied their involvement, and one GM told FOX Sports' Alex Marvez that Hopkins had left the room "several hours" before it was destroyed."
Ki tudja. 😊Newman
több mint 11 éve
Baszki Hopkins, te észlény... 😀Gondolom ezzel csúszik egy kicsit.
Bár van egy ilyen is: "Hopkins and Harrison have denied their involvement, and one GM told FOX Sports' Alex Marvez that Hopkins had left the room "several hours" before it was destroyed."
Ki tudja. 😊
több mint 11 éve
azt írja Schefter, hogy Harrisonnak nincs köze az állatkodáshoz. Tehát Hopkins vagy egyedül fosta teli vagy betörtek, esetleg Teo nője vagy Liban Abdi volt.
több mint 11 éve
akkor ezentúl DeAndre Hopkinsnak szólítalakpersze mert én voltam a másikHöriMark Harrisont pedig azért írtam meg mert a combine-on 2 versenyszámban is ő lett a legjobb, plusz ő a legnehezebb WR, szóval simán elvihetik a drafton hiába nem jó elkapó 😀 bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetok/717523HöriJól időzítetted az ismertetőt 😀, hozzá köthető egy friss, ropogós sztori kommentár nélkül:
Two draft hopefuls trashed their room at the Combine, WOW
A másikra sajnos csak tippelni lehet.Robilluma
---
több mint 11 éve
Mayock szerint ez meg is fog történni. Szerinte Fluker se lesz bent a 1. kör közepén már!Martin Mayhew szerint könnyen lehet, hogy az idei lesz az az év amikor top5ben megy ki egy Guard.Annak sok csapat örülne mert ha kiviszitek 1/6-ra Lane Johnsont is mint 3. OT, akkor sokan idegesek lesznek 😊Höri
Több helyről olvastam, hogy a Lions letradel a 20.pick környékére. Hú de jó volna.Bazzani
A Delaware Stateben van egy Kazah OT prospect, Nail Muradymov 😀 6'7", 320 lb, youtube-on vagy 4 húsz perces videó is van róla, ha GM játékban valaki faszkodik, őt fogom neki beírni.HöriGene Smith álom prospectje lenne a manus. De lehet nélküle is kiköthet nálunk az UDFA sereg egyik tagjaként...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Jaja, ma csak a feléig jutottam, szal, ha gondolod, belerakom oda majd a végére 😊mert még nincs NS beharHöriNa még pont időben jött ki az idei viditek 😊Wyattmiért is?jjncaa
több mint 11 éve
---
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Én majd valahogy feltápászkodom hajnali 3.30-kor, hátha elkapom a kóvbojok pickjét, ha meg nem, akkor megyek vissza aludni 😀