NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
ez jóNFL Scouting Combine: Under-the-radar storylines to watch
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Köszi az ötletet!hol marad az avatárcsere?Höria Combine-ra meghívottak teljes listájaA lényeg: Joe Cardona az egyetlen meghívott LS.Schleck
www.nfl.com/news/story/0ap3000000468963/article/prospects-invited-to-the-2015-nfl-scouting-combine-qbs
Tyler Varga bekerült, Jeff Luc pl. nembaggio
több mint 9 éve
deyell
11 702
szegény Shane Carden csak "throwing" meghívást kapott, vagyis csak a WR drilleknél hajigál.
choose life
több mint 9 éve
hol marad az avatárcsere?a Combine-ra meghívottak teljes listájaA lényeg: Joe Cardona az egyetlen meghívott LS.Schleck
www.nfl.com/news/story/0ap3000000468963/article/prospects-invited-to-the-2015-nfl-scouting-combine-qbs
több mint 9 éve
a Combine-ra meghívottak teljes listájaA lényeg: Joe Cardona az egyetlen meghívott LS.
több mint 9 éve
de Nick Marshall 😀😀😀a Combine-ra meghívottak teljes listájanincs Marshall játékos ? 😀Drip
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
a Combine-ra meghívottak teljes listájanincs Marshall játékos ? 😀
több mint 9 éve
a Combine-ra meghívottak teljes listájaVarga nyilvàn bekerūlt, top200as jàtékos!
Lehet az új Hillis
több mint 9 éve
a Combine-ra meghívottak teljes listájaTyler Varga bekerült, Jeff Luc pl. nem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ma defense parádé vanMichael Bennett, ismerős nevű OSU DT
Mychal öccse, Eric Kendricks, a Butkus-nyertes UCLA LB
Landon Collins, a top1 Alabama SS
és Marcus Peters CB aki már a 4. washingtoni védő, akit megírtunk.
több mint 9 éve
Aki tegnap végigért, annak jó hírem van, megjött 3 új ismertető:Todd Gurley, Georgia RB
Hroniss Grasu, Oregon C
Quinten Rollins, Miami OH CB
több mint 9 éve
Bár ők még messze vannak a drafttól de talán érdekes lehet 😀több mint 9 éve
Köszi a prospect ismertetőket skacok!Hétvégére kinyomtatom, aztán olvasom is.
több mint 9 éve
Köszi az ismertetőket!posztokra van bontva :p gondolom topikot vagy hsz-t akartál írni.
Nem lehetne valahogy posztokra bontani? Telefonon nagyon rossz végiggörgetni.
Köszi.Bazzani
Remélhetőleg @Valentinx hamar észreveszi a kérésünket, és ki tudjuk rakni direktbe a helyükre.
Mivel február végén jön a kombájn, tovább nem várhattunk.
több mint 9 éve
Bazzához csatlakozva, itt köszönök meg újfent én is minden ismertetőt, köszönjük a nagy munkát vele!
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Én csak beraktam egy képet, ahol McShay lényegében az alapján hasonlította Bosát Watthoz, hogy azonos a magasságuk, hasonlóak a statisztikáik, meg nyilván azért, amit Bosa is kiemelt: "I get comparisons because I'm a big white dude and he's a big white dude playing defensive line."most akkor watt v allen, nem ugyanazbraxa88én írtam, hogy Allen, vassadi szerint Wattbaggio
Ha valaki megnézi a két játékos game tape-jét, nem sok érdemi hasonlóságot talál közöttük.
több mint 9 éve
Köszi az ismertetőket!Nem lehetne valahogy posztokra bontani? Telefonon nagyon rossz végiggörgetni.
Köszi.
több mint 9 éve
most akkor watt v allen, nem ugyanazbraxa88én írtam, hogy Allen, vassadi szerint Watt
---
több mint 9 éve
Prospectje válogatja, Zierlein tényleg jó, sok nálam is onnan van, néhányat a profootballspotról fordítottam, illetve Rob Rang (ha már ő a rangom) hosszabb ismertetői közül is van néhány.én Zierleint szoktam fordítani, Empty mélyebb bugyrait is ismeri a zinternetnek.Fent vannak a fórumban a kész scouting reportok a védőkről, Höri hamarosan kiteszi a támadókat is.empty taxihonnan miből lettek átemelve?
publikus-e ez? 😊😊sapka
De a megjegyzéseket azt saját gyűjtésből csináljuk.Höri
Illetve néhány esetben David Wyatt munkáit is szoktam használni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
én Zierleint szoktam fordítani, Empty mélyebb bugyrait is ismeri a zinternetnek.Fent vannak a fórumban a kész scouting reportok a védőkről, Höri hamarosan kiteszi a támadókat is.empty taxihonnan miből lettek átemelve?
publikus-e ez? 😊😊sapka
De a megjegyzéseket azt saját gyűjtésből csináljuk.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
msot akkor watt v allen, nem ugyanazMariota dobóválla megsérült a nagydöntőn, a Senior Bowl után valószínűleg a Combine-on sem dobál majdbaggioA "megsérült" alatt azt kell érteni, hogy tényleg megsérült vagy ez ugyanúgy fedősztori, mint amivel egyesek próbálják leplezni, hogy miért nem játszanak bizonyos soccer légiósaink a csapatukban(egyébként semmi bajuk nincs)? 😀😀iktriad
a 97-es Joey Bosa, a leendő új Watt/Allenbaggio
több mint 9 éve
Fent vannak a fórumban a kész scouting reportok a védőkről, Höri hamarosan kiteszi a támadókat is.empty taxihonnan miből lettek átemelve?
publikus-e ez? 😊😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Fent vannak a fórumban a kész scouting reportok a védőkről, Höri hamarosan kiteszi a támadókat is.empty taxiíme
nem ígérem, hogy mától tartani tudjuk a napi legalább 3 újat, de igyekszünk
több mint 9 éve
Fent vannak a fórumban a kész scouting reportok a védőkről, Höri hamarosan kiteszi a támadókat is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
mintha valaki ezt már mondta volna 😊---