NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
dugo93
4 224
Tényleg hihetetlen, hogy ennyi lóvéból, nem tudnak egy értelmes weboldalt összedobni az NFL-nél.. Inkább a firstrow, az legalább be is tölt.
több mint 9 éve
Scherff....Ő a favoritom!Kő nekünk! 😊
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Shaq Thompson LB és RB drilleket is csinal a combineon. amugy Mayocknál ő a 2. legjobb S 😀
több mint 9 éve
Winstonnak kicsi a keze, és előjött, hogy súlyproblémákkal küzd, UDFA. 😀
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Lesz stream?Demecsgofirstrow.eu/watch/49037/1/watch-nfl-network.html
több mint 9 éve
értem én, hogy non-stop, ne de mikor nyit?Lesz stream?DemecsNFL networköt 0-24 órában lehet nézniHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
2. Mitch Morse, Missouri 36Átképzik centernek azt a QB a lábával lemorzézza neki h mikor adja fel a snapet.
Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Tegnapi éllovasokBench Press, OL
1. Ereck Flowers, Miami 37
2. Mitch Morse, Missouri 36
3. Sean Hickey, Syracuse 35 - ezt nem hittem volna
4. Mark Glowinski, WVU 31
5. Cameron Erving, Florida State 30
Ali Marpet, Hobart & William Smith 30 (igen, ez az iskola neve)
JOE CARDONA, Navy 30
@schleck
több mint 9 éve
Brandon Scherff nagyon, NAGYON erős ember:www.cbssports.com/collegefootball/eye-on-college-football/24634158/video-iowa-ot-brandon-scherff-hang-cleans-443-pounds
Az 201 Kg, amit ott emelgetett. KÉTSZÁZEGY!
több mint 9 éve
Elkészült Ereck Flowers (OT), Grady Jarrett (DT) és David Cobb (RB) ismertetője.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Oregon QB Marcus Mariota measured 6-foot-3 3/4 and 222 pounds at the NFL Combine weigh-in.Leszedték róla photoshoppal?😊
Florida State QB Jameis Winston measured 6-foot-3 3/4 and 231 pounds at the NFL Combine weigh-in.
Winston ledobott 20 fontot majdnem.Stez
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Oregon QB Marcus Mariota measured 6-foot-3 3/4 and 222 pounds at the NFL Combine weigh-in.Florida State QB Jameis Winston measured 6-foot-3 3/4 and 231 pounds at the NFL Combine weigh-in.
Winston ledobott 20 fontot majdnem.
több mint 9 éve
😀 xDEzt Mariotával is eljátszhatnák bár még egyszer ilyen mázli nem lesz 😛
Vikings GM Rick Spielman thanked the media for its part in Teddy Bridgewater's stock plummet after pro day.baggio
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Meg tudjátok mondani hogy melyik nap pontosan mikor kezdődnek a gyakorlatok a Kombájnon?samu09Minden nap magyar idő szerint 15:00
több mint 9 éve
Meg tudjátok mondani hogy melyik nap pontosan mikor kezdődnek a gyakorlatok a Kombájnon?
több mint 9 éve
😀 xDVikings GM Rick Spielman thanked the media for its part in Teddy Bridgewater's stock plummet after pro day.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
What a rare opportunity for NFL teams to see Mariota & Winston throw at the combine. They only attempted 2,018 passes in college.Colorado State QB Garrett Grayson tweaked his hamstring in training and will not work out at the NFL Scouting Combine this week.
---
az nfl networkösök pedig kezdik a gyenge fehér pocket qb-k hájpolását:
@BuckyBrooks: Keep eye on QB Sean Mannion as a late riser... Classic drop back passer w/experience in NFL system.
@MoveTheSticks My 3rd rated QB in this draft class: Garrett Grayson (CSU)baggio
Szép mese volt. 😀
több mint 9 éve
és rögtön hozzá is teszi, ahogy olvasom, hogy ez sokat nem jelent 😊 illetve előszeretettel propagálja a remek mockdraftable.com/ oldalt, amit tényleg érdemes nézegetni, nagy okosságokat lehet belőle leszűrniaz nfl networkösök pedig kezdik a gyenge fehér pocket qb-k hájpolását:Josh Norris a te embered, nála Blake Sims a harmadik. 😊vassadi
@BuckyBrooks: Keep eye on QB Sean Mannion as a late riser... Classic drop back passer w/experience in NFL system.
---
több mint 9 éve
vassadi
15 617
az nfl networkösök pedig kezdik a gyenge fehér pocket qb-k hájpolását:Josh Norris a te embered, nála Blake Sims a harmadik. 😊
több mint 9 éve
What a rare opportunity for NFL teams to see Mariota & Winston throw at the combine. They only attempted 2,018 passes in college.---
az nfl networkösök pedig kezdik a gyenge fehér pocket qb-k hájpolását:
@MoveTheSticks My 3rd rated QB in this draft class: Garrett Grayson (CSU)
---
több mint 9 éve
Mariota s Winston is hajingál a Kombájnon.