NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 505
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
deyell
11 702
Ötlet, ki dönthet rekordot 40 yardon?mustaineDorsett talán.
choose life
több mint 9 éve
Csak hogy nyugodt legyek, az nfl.com természetesen teljes mértékig halott, és semmiféle közvetítés sem indul el rajta.StezNekem simán megy jelenleg...
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Csak hogy nyugodt legyek, az nfl.com természetesen teljes mértékig halott, és semmiféle közvetítés sem indul el rajta.StezTökéletesen működik.
több mint 9 éve
Csak hogy nyugodt legyek, az nfl.com természetesen teljes mértékig halott, és semmiféle közvetítés sem indul el rajta.
több mint 9 éve
Fajarado egész szimpatikusan rohant.
több mint 9 éve
Wyatt
26 306
Na nekem innentől kell Winston 😀Egyetértek Mozarttal, ettől nekem csak szimpatikusabb. Legalább nem fogja összefosni magát az első alkalommal talán, mint egy Gabbert. Mondjuk arca JFM-nek is volt 😊
több mint 9 éve
QB drillek mikor vannak?Bazzaniha minden igaz, akkor az első csoportnak (tehát az irányítóknak) rögtön a 40 yard után
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ki az idei Savage?ano92Sean Mannion
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
cucucucucu, ilyenkor ezt már tudni kéne 😀 😀ki az idei Savage?ano92Majd àprilisbanHöri
több mint 9 éve
ki az idei Savage?
több mint 9 éve
Van az egészséges önbizalom, és van a butaság. Ez a beszólás már utóbbit tükrözi. Mondjuk az a vicc, hogy állítólag a legtöbbeket lenyűgözte az interjúval.Ma meg jönnek a WR-ek, RB-k, sok múlik majd páraknál a 40 yardon. És persze dobálnak a QB-k.
több mint 9 éve
ez meg a másiknem értem mi ezen a felháborodás. Persze, hogy nyerni akar, profi sportoló. Mit mondott volna? "Hát, jövőre még csak belemelegszem, aztán kis visszaesés másodévben, majd harmadévben talán PO" ?Amadeus91Jameis Winston: This isn't competition between me and Mariota. I want to win Super Bowl next year. This is competition between me and Tom Brady.baggioez így kiragadva sokkal gázabb mint az egész interjúban ahogy kijött sztem.D11
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
nem értem mi ezen a felháborodás. Persze, hogy nyerni akar, profi sportoló. Mit mondott volna? "Hát, jövőre még csak belemelegszem, aztán kis visszaesés másodévben, majd harmadévben talán PO" ?Jameis Winston: This isn't competition between me and Mariota. I want to win Super Bowl next year. This is competition between me and Tom Brady.baggioez így kiragadva sokkal gázabb mint az egész interjúban ahogy kijött sztem.D11
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Jameis Winston: This isn't competition between me and Mariota. I want to win Super Bowl next year. This is competition between me and Tom Brady.baggioez így kiragadva sokkal gázabb mint az egész interjúban ahogy kijött sztem.
több mint 9 éve
Jameis Winston: This isn't competition between me and Mariota. I want to win Super Bowl next year. This is competition between me and Tom Brady.
---
több mint 9 éve
Miller, Mack...az a baj, hogy ezzel kb alkalmatlanná teszi magát 3-4-es védelembe235 fonttal 4-3ba is alkalmatlan mint DE. 4-3 Olb-nek meg nem lenne luxus pick korán?Amadeus91
pont combine-ra kellett volna felmennie 250 fontra, hogy lássák a scoutok, ezzel a +25-30 fonttal hogyan változik a mozgása
számomra elég nagy csalódás ez tőle már az elején, és szvsz búcsúzhat a top5-től biztosanStez
Alapból nem volna az, csak szerintem mint prospect sem üti meg egyik szintjét sem.