NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 533
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2015
27 feliratkozó
több mint 9 éve
Bowl.hu Draftközvetítés:1. nap - www.youtube.com/watch?v=B5K9BCPo7nc
2. nap - www.youtube.com/watch?v=IqyRG0pcYtA
3. nap - www.youtube.com/watch?v=csQKRzEcac0
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
Catalon órája 4.01-nél megállt egy pillanatra, na mondom csoda történt 😀
több mint 9 éve
Amadeus the Young
32 896
szerencse, hogy nem Gábor írt Kispestről....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 9 éve
Ezek a kérdések a kép alján, hogy ki ellen versenyezzen Luck meg Bell, ez mi lesz?
több mint 9 éve
@ZERO_L: Nem hinném hogy beleteszik az összefoglalóba, de vissza lehet tekerni oda ahol volt.
több mint 9 éve
Dénes Szilárd! Greetings from Hungary 😊baggioés a kérdésére mi volt a válasz? (sajna nem tudom követni a közvetítést és nem tudom beleteszik-e az összefoglalókba)
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Funchess? mai bénázása után hol kelhet el? es milyen poszton? 😀
több mint 9 éve
ez mindig kiborít...Only the most hyped part of combine. Just the 2 top QBs throwing head to head. Lets talk Cowboys.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Pettynek jó erős karja van szemlátomást, csak pontatlan, mint Locker 😀
több mint 9 éve
Dénes Szilárd! Greetings from Hungary 😊baggioMeg sem próbálták kiejteni a nevét #rasszizmus
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
na tessék bekerült kis hazánk az adásba 😀
több mint 9 éve
Dénes Szilárd! Greetings from Hungary 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
szaba
10 543
de nem mindegy, hogy a WR vagy a DB :p utóbbit nagyon elhomályosítja az előbbi, pedig nem lesz rossz a Kevin White DB sembaggioKevin White amúgy szegény ember Verrett-je. Én bírom a csávót, simán jó lesz.
több mint 9 éve
de nem mindegy, hogy a WR vagy a DB :p utóbbit nagyon elhomályosítja az előbbi, pedig nem lesz rossz a Kevin White DB sem
---
több mint 9 éve
Az milyen komoly, hogy JJ Nelson pont akkora mint én. Tudtam én, hogy megvolt az NFL méret.szabaén meg számra akkora, mint Kevin White. 😀
több mint 9 éve
szaba
10 543
Az milyen komoly, hogy JJ Nelson pont akkora mint én. Tudtam én, hogy megvolt az NFL méret.
több mint 9 éve
Marshall de csúnyákat dobott. Viszont ő nyomja hétfőn a DB drilleket is, kíváncsi vagyok hova viszik minek.
több mint 9 éve
na, White ezzel a 4.35-tel kb. be is biztosította a top10-et
több mint 9 éve
6'6 mellé 4,46ot fut a csávó 😀 Maddenben tuti vinnémBorbinhosablon GT elkapó 😀
több mint 9 éve
6'6 mellé 4,46ot fut a csávó 😀 Maddenben tuti vinném
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."