NFL Draft 2016

29 feliratkozó

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 019
Minden egy helyen:
 docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0

Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 149 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gondolkoztam, hogy ne a vicc topikba rakjam-e ezt. A PFFnél már csak az osztályzatok miatt lehet csóválni az ember fejét.
 www.profootballfocus.com/blog/2016/03/29/draft-monson-buckner-selected-no-1-in-2016-nfl-mock-draft/
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
podcastek kedvelőinek

soundcloud.com/draft-season-si/episode-1-noah-spence-the-red-flag-prospect

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88
lehet ő is csak csúszni akar mint Benjamin :p
Borbinho
nem hinném h emiatt csuszna. mindenki tudta h nem fog 4.5 alatt futni, és a játéksstílusa sem igényli h tökgyors legyen.
akire hajaz a játéka az Jeffery mellett az az Allen Robinson aki 4.6t futott a combineon.
braxa88
ja csak Robinson pro day-ére javított (4.5) és utána ment is feljebb a boardokon. Jeffery meg talán 4.4et ment pro day-en.
Borbinho
ígyvan, de ami a lényeg h nekiksem ígényli a játékokukat annyira a gyorsaság. sztem ez a 4.6os idő elég Treadwellnek.
én pl a Rams helyében behúznám
braxa88
én Indyben is szívesen látnám, Moncrief mellé jó lenne még egy WR aki a jump ballokra jó és fasza fizikai adottságai vnak (Hilton fasza, szélen is ,de törpe, ahogy Dorsett is). De túl sok a need h be BPA-zzuk, még ha le is csúszna :\
Borbinho
Matt Millen szerint belefér még egy WR első körben.
Vagy kettő.

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88
Borbinho
nem hinném h emiatt csuszna. mindenki tudta h nem fog 4.5 alatt futni, és a játéksstílusa sem igényli h tökgyors legyen.
akire hajaz a játéka az Jeffery mellett az az Allen Robinson aki 4.6t futott a combineon.
braxa88
ja csak Robinson pro day-ére javított (4.5) és utána ment is feljebb a boardokon. Jeffery meg talán 4.4et ment pro day-en.
Borbinho
ígyvan, de ami a lényeg h nekiksem ígényli a játékokukat annyira a gyorsaság. sztem ez a 4.6os idő elég Treadwellnek.
braxa88
én Indyben is szívesen látnám, Moncrief mellé jó lenne még egy WR aki a jump ballokra jó és fasza fizikai adottságai vnak (Hilton fasza, szélen is ,de törpe, ahogy Dorsett is). De túl sok a need h be BPA-zzuk, még ha le is csúszna :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88
Borbinho
braxa88
Borbinho
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88
Borbinho
braxa88

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88
Borbinho
több mint 10 éve
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
braxa88

több mint 10 éve
Treadwell 4.6
Stez
semmi váratlan
több mint 10 éve
új ismertetők:

Thomas Duarte, TE
Jason Spriggs, OT
Joe Thuney, G
Jatavis Brown, LB
Höri
+
Jonathan Williams, RB
Jerrell Adams, TE
Deiondre Hall, S

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 111 — Whoops, looks like something went wrong.
Treadwell 4.6

több mint 10 éve
új ismertetők:

Thomas Duarte, TE
Jason Spriggs, OT
Joe Thuneym G
Jatavis Brown, LB

több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Sziasztok! A segítségetek kérném a szurkolói MOCK drafthoz, mert eddig a Rézbőrű kollégák nem igen tették oda magukat!

Arra kérnélek titeket, hogy adjátok le a tippeteket ti a Washington pickjére, független attól, hogy melyik csapat szurkolói vagytok. Persze azért vegyétek komolyan, mintha a saját csapatotok lenne! Az eddigi 2 tipp törölhető is!
(nicknév zárójelbe pick után, ha látjátok, hogy holtverseny vagy, akkor kérlek ne új nevet írjatok, hanem korábbiból egyet ezzel eldöntve, hogy ki legyen a pick)

docs.google.com/spreadsheets/d/1JceRx8oTBgGB_k22v7Tv7xLj0w0DL_NBUEdaO_ctWLE/edit
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 794 — "Montoya por favor!"
 docs.google.com/document/d/1k11alY3BCB3YKNV93yHX6lSA5FvNEeSluZI3LEO2_Pk/pub
My Mock 3.0
Amelyik pickeket bele lehet kötni (csak gyorsan) :
1/6 Hargreaves : Szerintem inkább kéne egy secondary játékos, mint egy Front 7 player, és nálam lecsúszott Spence, őt elvihetik.
1/17 J. Smith : Tudom, nem az a csapat a Falcons, amelyik ilyen picket bevállal, de btw szerintem berobbanhat.
1/18 : Decker : Nálam inkább O-Line kell a Coltsnél, mint Front 7 player
1/31 Lynch : szerintem a Rams az utolsó olyan csapat a Broncos előtt, amelyik QB needes, és ha nem viszik el (még egy célpont jól jönne Austin mellé).

Bármilyen javító kommentet szívesen várok !!! 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 149 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Wentz és Goff sok picksixet dob idén(a második idényükben meg 35 TDt), akkor már tudjuk az okát. 😊
 twitter.com/BrittMcHenry/status/712305215983230978

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
maiak:

Rees Odhiambo, OG
Paul Perkins, RB
Kelvin Taylor, RB
Höri
Utóbbiért köszönet neked meg mustainenek!
több mint 10 éve
Felkerült

CJ Prosise, RB
Christian Westerman, G
Tyler Matakevich, LB

ismertetője
Höri
maiak:

Rees Odhiambo, OG
Paul Perkins, RB
Kelvin Taylor, RB

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
WJIII: playmaker és nagyon gyors corner a C-USA-ből, Phillip Gaines ugyanezt tudta, kb. ugyanott vihetik el

empty taxi
Számomra ez a legmeglepőbb.
Sok helyen már mint a class legjobb cornerét emlegetik és a top 15-t sem találnák meglepőnek vele kapcsolatban.
Gaines meg harmadik körös volt emlékeim szerint.
Bazzani
Jogos, Gaines 3. körös volt, én úgy emlékeztem 2.
Jackson nem fog kicsúszni a 2. körből, mindenesetre játékstílusra tartom a párhuzamot.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 191 — Axel Foley
WJIII: playmaker és nagyon gyors corner a C-USA-ből, Phillip Gaines ugyanezt tudta, kb. ugyanott vihetik el

empty taxi
Számomra ez a legmeglepőbb.
Sok helyen már mint a class legjobb cornerét emlegetik és a top 15-t sem találnák meglepőnek vele kapcsolatban.
Gaines meg harmadik körös volt emlékeim szerint.

több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 813 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
empty taxi
mármint az Americanből 😊 #lényegiinfó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
@empty Belenéztem a novemberi mockodba és ahogy látom olyan sokat nem változott a véleményed arról hogy ki ér meg első két kört. Ha jól láttam Kearse és Sutton nincs benne a 2.0-ban, Wentz meg felkerült a radarra. A DB-k megítélésében mi változott?
Giowa
A novemberi mockhoz képest White és Sutton maradt az egyetemen.

Ramsey: legnagyobb király, Eric Weddle 2.0
Hargreaves: egy corner, akinek csak a futás elleni védekezéssel van gondja, az ilyet illik már a TOP10-ben, max TOP15-ben elvinni.
Kearse: magas és vékony, az ilyen játékosok nem ritkán sérülékenyek, plusz nekem futás ellen nagyon elveszettnek tűnik a csávó.
Alexander esett még ki az első körből, ezt leginkább azzal tudom magyarázni, hogy ilyen töpszli corner akkor szokott kimenni ennél korábban ha sok labdát szerez.
Fuller: off-man és zone coverage-ben nagyon jó, de pressben nem az igazi plusz sérülékeny, ő ezért került ki az első körből.
Apple: férfiasan bevallom, novemberben nem gondoltam volna, hogy redshirted sophomore-ként profinak áll. Fizikai paraméterei alapján igazi mai kornak megfelelő CB, akit nyugodtan ott lehet hagyni verekedni a LoS-en. Kicsit lassan reagál dolgokra, de ebben sztem több rutinnal fejlődni fog. Ami még gond, hogy sokat szabálytalankodik, de Trae Waynes is ezzel küzdött azt mégis a class leghamarabb kiválasztott CB-je lett tavaly, ő Apple-höz hasonló alkat és ugyanúgy két évig volt kezdő a Big Tenben.
Cravens: Inkább LB lesz ő sztem, bár SS-ként is van benne ráció, csak a technikai hiányosságai miatt szvsz jobb, ha többen játszanak mögötte.
Vonn Bell: cover 3-at nem nagyon kell vele játszatni, egyébként ügyes gyerek, van olyan megbízható, hogy nyugodtan meg lehet hagyni utolsó védvonalnak
Thompson: engem jobban megfogtak az erősségei, a feje és a keze is megvan ehhez a játékhoz és a mentalitása is nagyon pozitív, sokat kockáztat, de pont a mentalitása miatt én úgy gondolom, hogy ő még formálható jó irányba.
Howard: Big 12 védőkkel alapvetően érdemes csínján bánni, de Howardból sztem klassz kis szélső CB lehet, mindene megvan hozzá.
Cash: igazi box safety, nincs rajta mit ragozni, kell elé egy jó cover LB, aki elmegy a TE-vel emberfogásnál, egyébként komplett SS.
Joseph: kérdéses, hogy lesz-e valaha teljesen egészséges, ha igen akkor nagyot nyer vele a leendő csapata, gyakorlatilag az egyetlen gyengéje, hogy hajlamos felülni a play actionnek.
Burns: még tanulja a focit, túl sokat foglalkozott atlétikával. Sok múlik azon, hogy hova kerül, nyers még nagyon. Cornerként fogja kezdeni a pályafutását, de én idővel nem zárom ki, hogy ilyen Mathieu-szerű FS/NCB szerepkörben fog játszani, megvan hozzá a hatótávolsága.

Akiket még emlegetnek 1-2. körbe, de sztem túlzás:
- Will Redmond: Kicsi, rutintalan, sérült és még a szerelési technikája is csapnivaló, így hiába ösztönös és fürge, a 2. körben nekem korai.
- Jalen Mills: tehetsége alapján beférne, de ő azért nem minden védelmi sémába illeszthető be, emiatt rangsorolom hátrébb
- Keanu Neal: fejben kiszámíthatatlan safety, az ilyeneket én nagyon nem szeretem
- Zack Sanchez: Rutinos és produktív, viszont türelmetlen, ami a profiknál szvsz sokba kerülhet, ezért (és a vékony alkata miatt) sztem ő csak slotban lehet igazán jó.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
@empty Belenéztem a novemberi mockodba és ahogy látom olyan sokat nem változott a véleményed arról hogy ki ér meg első két kört. Ha jól láttam Kearse és Sutton nincs benne a 2.0-ban, Wentz meg felkerült a radarra. A DB-k megítélésében mi változott?
Giowa
Cameron Sutton maradt az egyetemen

több mint 10 éve
Giowa Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 534 — Pocsék ST-nk van ma is. ¯\_(ツ)_/¯

több mint 10 éve
Felkerült

CJ Prosise, RB
Christian Westerman, G
Tyler Matakevich, LB

ismertetője

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Minden évben kérdés szokott lenni, most meg úgyis megkerestem a tavalyiakat, szal akkor már be is írom ide az elmúlt néhány évvel együtt

2015:
1. nap: 2.00–5.34
2. nap: 1.00–5.23
3. nap: 18.00–1.01

2014:
1. nap: 2.00–5.47
2. nap: 1.00–5.23
3. nap: 18.00–1.11

2013:
1. nap: 2.00–5.52
2. nap: 0.30(!)–4.37
3. nap: 18.00–1.38