NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
135
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
68
8
RedZone week 12
64
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
54
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
Evan Engram (TE, Ole Miss) marad az egyetemen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
USC junior outside linebacker Su'a Cravens will enter the NFL draft, he announced on Twitter Wednesday.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Kendall Fuller megy a draftra
több mint 8 éve
igen, Richardsonra meg azt mondták jó lesz 😊Derrick Henry mint prospect: www.nfl.com/news/story/0ap3000000599022/article/former-scout-derrick-henry-looks-like-fourthround-pickRészben egyetértek vele, szerintem sem a legjobb futó, sőtt, a jelenlegi NCAA-ben többen is vannak, akik jobbak nála. De az alabamai futókat szeretik kicsit kritizálni, amit azért nem mindig kell elhinni, mert Lacy-re is azt mondták, hogy szar lesz, mert a Bamában kiváló fal volt előtte, és úgy meg könnyű... erre egy GB -i fal mögött szétfutott mindenkit.
empty taxi
Chargers LT
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Derrick Henry mint prospect: www.nfl.com/news/story/0ap3000000599022/article/former-scout-derrick-henry-looks-like-fourthround-pickRészben egyetértek vele, szerintem sem a legjobb futó, sőtt, a jelenlegi NCAA-ben többen is vannak, akik jobbak nála. De az alabamai futókat szeretik kicsit kritizálni, amit azért nem mindig kell elhinni, mert Lacy-re is azt mondták, hogy szar lesz, mert a Bamában kiváló fal volt előtte, és úgy meg könnyű... erre egy GB -i fal mögött szétfutott mindenkit.
empty taxi
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Derrick Henry mint prospect:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Matt Miller @nfldraftscoutBreaking NFL draft news: Notre Dame left tackle Ronnie Stanley will enter the 2016 NFL Draft, per my conversation with him today.
több mint 8 éve
Jake Butt (TE, Michigan) marad az egyetemen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Laquon Treadwell valszeg jelentkezik a draftra.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ink őt említettem mint Tarvaris Jacksont 😛Ha már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?McCown releváns? 😀 dino a csávó, azóta senki se érkezett frissebben? Beszédes.
1. Joe Flacco (1/18) előtt
2. Flacco és Jimmy Garoppolo (2/62) között
3. Garoppolo és Josh McCown (3/81) között
4. McCown után
empty taxi
Höri
Madden hates me.
több mint 8 éve
Armanti Edwards, csak nem QBnek. 😊Ha már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?McCown releváns? 😀 dino a csávó, azóta senki se érkezett frissebben? Beszédes.
4. McCown után
empty taxi
Höri
Mellesleg Wenztnél még egy probléma lehet, hogy másfél szezont játszott mint kezdő. Oké, mikor még Jensen volt az 1. számú QB, gyakran beszállt pár snapre a meccseken, de főleg csak futni, illetve mikor már eldőlt a találkozó. Összesen 23 meccse van, amikor az ő vezetésével lépett pályára az NDSU.
Ez nem tudom mennyire lesz majd fekete pont a scoutoknál.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Ha már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?McCown releváns? 😀 dino a csávó, azóta senki se érkezett frissebben? Beszédes.
4. McCown után
empty taxi
több mint 8 éve
Én is pont tegnap olvastam olyat róla, hogy Lynch után akár ő lehet a második legjobb QB a classban, szóval ki tudja... de neki is kell majd egy jó Senior Bowl ( és előtte az edzés), mint Garoppolonak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Nem csak tőle hallottam az idén, hogy nagyon vonzó prospect lehet tavasszal. Igazság szerint amikor láttam játszani, akkor inkább az maradt meg belőle, hogy mennyire jól tud futni (főleg mondjuk az elődjéhez, Brock Jensenhez képest).Gil Brandt nemrég ódákat zengett róla, szerinte az első kör sem elképzelhetetlen vele kapcsolatban ebben a gyenge classbanHa már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?3. körnél előbb nem hiszem, hogy kimegy.
4. McCown után
empty taxi
iktriad
baggio
Egyébként bár csak tavaly óta kezd, ő is 4-szeres bajnok a Bisonnal, Ha netán most is nyerne az NDSU akkor ő lenne (azt hiszem) az első 5-szörös FCS bajnok.
több mint 8 éve
Gil Brandt nemrég ódákat zengett róla, szerinte az első kör sem elképzelhetetlen vele kapcsolatban ebben a gyenge classbanHa már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?3. körnél előbb nem hiszem, hogy kimegy.
4. McCown után
empty taxi
iktriad
---
több mint 8 éve
Ha már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?3. körnél előbb nem hiszem, hogy kimegy. Bár a Senior Bowltól sok függ majd a számára, főleg mert el van törve a csuklója egy ideje (holnap megint a freshman Easton Stick játszik majd QBben a Montana ellen), ezért számára szokásosnál is nagyobb téttel bír majd az a hét.
4. McCown után
empty taxi
Ha már Bison, én arra leszek kíváncsi, ki lesz előbb draftolva onnan, Wentz vagy az OT Joe Haeg(Billy Turner kaliberű játékos, őt meg pár éve a 3. körben vitte a Dolphins)?
több mint 8 éve
Ha már FCS, engem jobban érdekel Carson Wentz hol fog kimenni a korábbi FCS-es QB-khoz képest?1. Joe Flacco (1/18) előtt
4. McCown után
Madden hates me.
több mint 8 éve
Kupp már most impreszívebb college pályafutással rendelkezik mint Kaufman(bár tény utóbbi tartja a legtöbb elkapott yard rekordot egy szezonban az FCSben). Plusz az apja és a nagyapja is volt NFL játékos.A jelenlegi legjobb FCS WR (és egyben játékos?), az Eastern Washington elkapója, Cooper Kupp visszatér még az Infernoba a senior évére is.Brandon Kaufman professzionális sikerei után biztos nagy lesz rá a kereslet.
iktriad
Höri
en.wikipedia.org/wiki/Cooper_Kupp
Bár az igaz, hogy anno Kaufmanntól is nagy dolgokra számítottam, mikor kijött. De szerintem Kuppból lehet minőségi NFL játékos. És még esélyes idén az év játékosa díjra az FCSben.
több mint 8 éve
A jelenlegi legjobb FCS WR (és egyben játékos?), az Eastern Washington elkapója, Cooper Kupp visszatér még az Infernoba a senior évére is.Brandon Kaufman professzionális sikerei után biztos nagy lesz rá a kereslet.
iktriad
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
akkor ez megint egy nagy hír lehetett 😀úgy olvastam, hogy Tre'Davious White (LSU) marad a senior évére...Klaci79Csak gondolkozik rajta, de valószínűbbnek tűnik, hogy jelentkezik.
vassadi
több mint 8 éve
vassadi
15 617
úgy olvastam, hogy Tre'Davious White (LSU) marad a senior évére...Klaci79Csak gondolkozik rajta, de valószínűbbnek tűnik, hogy jelentkezik.
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
úgy olvastam, hogy Tre'Davious White (LSU) marad a senior évére...pedig így is már jó helyen elkelt volna
több mint 8 éve
a marylandi DE, Yannick Ngakoue megy a draftra
---