NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
89
13
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
44
8
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
34
11
22:25
NFL Draft 2016
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Minden egy helyen:docs.google.com/spreadsheets/d/1MhmzWDgIqCIoYL0K1c8MG43W1djmSw5trl5-oJfe24Q/edit#gid=0
Szerkesztette: Klaci79
több mint 8 éve
ha a Giants a magyar példát követi, akkor Beckham kuzin mellé megérkezik a drafton Carl Nassib is, DRC pedig szól Antonio Cromartie-nak. Családi vállalkozás!Sztem ezt nagy ívben leszarják a csapatok... max a giantsnél tud lobbizni a tesó.Szerinted/Szerintetek mennyire befolyásolhatja azt hogy ő OBJ közeli rokona?Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.Végső keretben aligha, de edzőtáborba könnyedén eljuthat. Oda szinte mindenki bekerül.
Coolearie
Höri
Coolearie
peach
több mint 8 éve
Semennyire. OBJ is csak 2 éve van a ligában.Szerinted/Szerintetek mennyire befolyásolhatja azt hogy ő OBJ közeli rokona?Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.Végső keretben aligha, de edzőtáborba könnyedén eljuthat. Oda szinte mindenki bekerül.
Coolearie
Höri
Coolearie
nyilván az no brainer hogy PM fia 1/1 lesz majd, de a Terron srác sztem még annyi esélyt se fog kapni mint Hayne.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Sztem ezt nagy ívben leszarják a csapatok... max a giantsnél tud lobbizni a tesó.Szerinted/Szerintetek mennyire befolyásolhatja azt hogy ő OBJ közeli rokona?Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.Végső keretben aligha, de edzőtáborba könnyedén eljuthat. Oda szinte mindenki bekerül.
Coolearie
Höri
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Szerinted/Szerintetek mennyire befolyásolhatja azt hogy ő OBJ közeli rokona?Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.Végső keretben aligha, de edzőtáborba könnyedén eljuthat. Oda szinte mindenki bekerül.
Coolearie
Höri
több mint 8 éve
Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.Végső keretben aligha, de edzőtáborba könnyedén eljuthat. Oda szinte mindenki bekerül.
Coolearie
több mint 8 éve
Amúgy OBJ tesójáról vagy valakijéről, Terronról mi a véleményetek? Szerintem nem fog sehova se bekerülni.
több mint 8 éve
Idén tippelni mi lesz a top 100ban? Igazán bátor dolognak tűnik 😊Össze lehet hasonlítani az előző évek nyertes pontszámaival utólag 😊
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Idén tippelni mi lesz a top 100ban? Igazán bátor dolognak tűnik 😊
több mint 8 éve
Köszönöm a válaszokat! Ha Wentz A Smith szinten tud mozogni, akkor már elégedett leszek, s főleg ha legalább azt a szintet tudja hozni. 😊 Mondjuk ha valaki, akkor DP tud ehhez viszonyítani s reméljük nem is sül fel ezzel a dologgal. Már ha Wentz jön s nem Goff, de azt nehezen tudom elképzleni valóban, hogy a Rams ne őt vigye.
több mint 8 éve
Idén is lehet TOP100-ra tippelni: bowl.one/forum/tippjatekok/draft-tippelde-2013
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nekem az utolsó FCS meccséig inkább ezzel tűnt ki, mint a passzaival. Ott aztán volt pár állejtően szép és pontos hosszú passza, mindezt 3 hónap kihagyás után.Aki rendkívül mobilis, az Tyrod Taylor és Cam.Plusz Wentz még rendkívül mobilis is.Egyébként komolyan kérdeztem a Gerappá Wentz összehasonlítást egy itteni szakértőtől, amennyiben lehetséges? 😀annyiban egyenlő helyzetből indulnak, hogy mindkettő Zs-ligában edződött, szóval ezt a faktort kivehetjük. Garoppolo viszont idén se lenne 1/1, mert nem a konvencionális QB modell. Wentz nagy, erős a karja, bírja az ütéseket, jól edzhető, szorgalmas, ezek sokkal inkább univerzálisan keresett jó tulajdonságok, mint Gerappa esetében az, hogy gyorsan engedi el a labdát és aránylag jó döntéshozó. Paxton Lynchet beelőzhetné idén, ami első kört ér, de a top2 QB-t nem hiszem.
dande
Höri
iktriad
Wentz tud mozogni, maradjunk ennyiben.
Höri
több mint 8 éve
Aki rendkívül mobilis, az Tyrod Taylor és Cam.Plusz Wentz még rendkívül mobilis is.Egyébként komolyan kérdeztem a Gerappá Wentz összehasonlítást egy itteni szakértőtől, amennyiben lehetséges? 😀annyiban egyenlő helyzetből indulnak, hogy mindkettő Zs-ligában edződött, szóval ezt a faktort kivehetjük. Garoppolo viszont idén se lenne 1/1, mert nem a konvencionális QB modell. Wentz nagy, erős a karja, bírja az ütéseket, jól edzhető, szorgalmas, ezek sokkal inkább univerzálisan keresett jó tulajdonságok, mint Gerappa esetében az, hogy gyorsan engedi el a labdát és aránylag jó döntéshozó. Paxton Lynchet beelőzhetné idén, ami első kört ér, de a top2 QB-t nem hiszem.
dande
Höri
iktriad
Wentz tud mozogni, maradjunk ennyiben.
több mint 8 éve
Plusz Wentz még rendkívül mobilis is.Egyébként komolyan kérdeztem a Gerappá Wentz összehasonlítást egy itteni szakértőtől, amennyiben lehetséges? 😀annyiban egyenlő helyzetből indulnak, hogy mindkettő Zs-ligában edződött, szóval ezt a faktort kivehetjük. Garoppolo viszont idén se lenne 1/1, mert nem a konvencionális QB modell. Wentz nagy, erős a karja, bírja az ütéseket, jól edzhető, szorgalmas, ezek sokkal inkább univerzálisan keresett jó tulajdonságok, mint Gerappa esetében az, hogy gyorsan engedi el a labdát és aránylag jó döntéshozó. Paxton Lynchet beelőzhetné idén, ami első kört ér, de a top2 QB-t nem hiszem.
dande
Höri
több mint 8 éve
csúszhat Treadwell olyat mint tavaly Strong? hasonló negatívumokat mondanak LTről mint tavaly Strongról (bár neki jó 40yardos ideje volt), de azért mindkettőt 1.körre várják/várták tavaly, majd jött egy 3.körös meglepi.Meglátjuk, 2 dolog szól ellene:
braxa88
1. Strong egy bőven erősebb WR classban szerepelt
2. Treadwell kapcsán többen mondták h igazi vezéregyéniség, erre én Strongnál nem emlékszem, ez az interjúkon plusz pont lehet.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Egyébként komolyan kérdeztem a Gerappá Wentz összehasonlítást egy itteni szakértőtől, amennyiben lehetséges? 😀annyiban egyenlő helyzetből indulnak, hogy mindkettő Zs-ligában edződött, szóval ezt a faktort kivehetjük. Garoppolo viszont idén se lenne 1/1, mert nem a konvencionális QB modell. Wentz nagy, erős a karja, bírja az ütéseket, jól edzhető, szorgalmas, ezek sokkal inkább univerzálisan keresett jó tulajdonságok, mint Gerappa esetében az, hogy gyorsan engedi el a labdát és aránylag jó döntéshozó. Paxton Lynchet beelőzhetné idén, ami első kört ér, de a top2 QB-t nem hiszem.
dande
több mint 8 éve
Mondjuk hoznék egy szabályt, hogy draft előtt ne lehessen bejelenteni a tradeket. Így csak a többi csapatot segítik, ill. eltudom képzelni mekkora örjöngés volna mikor az esemény alatt egymás után írják ki, hogy trade! trade!nézz NBA draftot és fel is akasztod magad az 1/20 körül kb.
peach
ott ez megy, amit írsz
több mint 8 éve
braxa88
12 534
csúszhat Treadwell olyat mint tavaly Strong? hasonló negatívumokat mondanak LTről mint tavaly Strongról (bár neki jó 40yardos ideje volt), de azért mindkettőt 1.körre várják/várták tavaly, majd jött egy 3.körös meglepi.
több mint 8 éve
Mondjuk hoznék egy szabályt, hogy draft előtt ne lehessen bejelenteni a tradeket. Így csak a többi csapatot segítik, ill. eltudom képzelni mekkora örjöngés volna mikor az esemény alatt egymás után írják ki, hogy trade! trade!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Egyébként komolyan kérdeztem a Gerappá Wentz összehasonlítást egy itteni szakértőtől, amennyiben lehetséges? 😀
több mint 8 éve
Vegyes a kép, tény ami tény.Reméljüük nem hasonló beválási százalékkal.... Biztos velem van a baj Pacet ismerem de a többi....Mikor cserélt gazdát legutóbb a draft előtt az 1/1 és az 1/2-es pick is?www.prosportstransactions.com/football/DraftTrades/Years/1997.htm
Vrij6
empty taxi
dande
Walter Jones lett még ebből a TOP10-ből HoF.
Westbrook és Knight az ordas bust kategória.
Boulware azért alapembere volt minden idők egyik legjobb védelmének (2000 Ravens), 4-szeres Pro Bowler, 2001-ben ő szerezte a legtöbb sacket az AFC-ben.
Farrior hasonló, ami a 2000-es Ravens Boulware-nél, az nála a 2008-as Steelers és neki is össze jött egy 1. és egy 2. csapatos All-Pro.
Shawn Springs szintén All-Pro CB volt anno, amikor 35 éves lett a Seahawks, beválasztották a franchise álomcsapatába.
Darrell Russell egy elképesztő freak volt, 4.80-as 40 yardot tudott a maga szolid 320 fontjával, nagyon szépen indult a karrierje, 2. évében 10, 3. évében 9.5 sackig jutott ekkora disznóként, aztán rákapott a drogra, doppingeltiltása is volt, elkallódott.
Hilliard és Naeole is szép hosszú NFL-karrier futott be, mindketten 150+ alapszakaszmeccsen léptek pályára, viszont a tényleges teljesítményük alapján azért én azt mondanám h ők kisebb bustok voltak.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ha már itt tartunk engem egy Gerappa Wentz ösdzehasonlítás érdekelne, ha lehet ilyet. Bár tartok tőle Jimmy konszenzusos 1/1 lenne idén 😊amilyen szar idén a qb felhozatal biztosan.
dande
több mint 8 éve
Ha már itt tartunk engem egy Gerappa Wentz ösdzehasonlítás érdekelne, ha lehet ilyet. Bár tartok tőle Jimmy konszenzusos 1/1 lenne idén 😊
több mint 8 éve
Rule number 1.: Kempskinek nem szabad hinni!Létezik, hogy Roseman felhívta a trade előtt a Rams illetékesét, hogy kit akarnak húzni, aki el is árulta neki? Gondolom LAben ha lenne kétség a választottat illetően, nem adtak volna egy talicska picket. Létezik ilyesfajta "barátság" (mert ugye a Ramsnek mindegy, nekik nem tudnak bekavarni), vagy az Eaglesnek mindegy, hogy melyik qb marad, így is, úgy is fölmennek érte?twitter.com/JimmyKempski/status/722859538823536642
Baluba
baggio
több mint 8 éve
Létezik, hogy Roseman felhívta a trade előtt a Rams illetékesét, hogy kit akarnak húzni, aki el is árulta neki? Gondolom LAben ha lenne kétség a választottat illetően, nem adtak volna egy talicska picket. Létezik ilyesfajta "barátság" (mert ugye a Ramsnek mindegy, nekik nem tudnak bekavarni), vagy az Eaglesnek mindegy, hogy melyik qb marad, így is, úgy is fölmennek érte?twitter.com/JimmyKempski/status/722859538823536642
Baluba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal